Igyatok valamit előtte

És milyen érzés ? Mi a tapasztalat ? Köszi
(Ez egy válasz milfesferje üzenetére (2023. 04. 28. péntek 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 28. péntek 21:15

Mi is többgyermekesként vágtunk ebbe bele, és most történt első alkalommal meg,hogy más is járt a feleségemben.
Igen, van remény,mi is nagyon hasonló cipőben jártunk mint ti
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 29. szombat 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 29. szombat 07:22
Törölt felhasználó (4431242)

Akkor ezek szerint van remény, ha a gyerek már "letudva"

Ahogy sokan már leírták, hosszas beszélgetéseknek kell megelőznie a dolgot..
Ami a legfontosabb,legalább is szerintünk,hogy le kell tisztázni,mit lehet a beszálló pasinak és mit nem..
Mi megbeszéltük az elején,amiben egyet is értettünk,hogy a csók az tabu..
Voltunk több pasival,ami után belevágtunk a páros ismerkedésbe is..
Taliztunk már párral is,kipróbáltuk a párcserés sexet ,azt is nagyon élveztük..
Feleség is hetero,de lányos játékok is kipróbálásra kerültek többes alkalmával..
Mi nem bántuk meg,fűszernek, plussz izgalomnak ,élvezetnek nagyon jó..
Ami a legfontosabb,legalább is szerintünk,hogy le kell tisztázni,mit lehet a beszálló pasinak és mit nem..
Mi megbeszéltük az elején,amiben egyet is értettünk,hogy a csók az tabu..
Voltunk több pasival,ami után belevágtunk a páros ismerkedésbe is..
Taliztunk már párral is,kipróbáltuk a párcserés sexet ,azt is nagyon élveztük..
Feleség is hetero,de lányos játékok is kipróbálásra kerültek többes alkalmával..
Mi nem bántuk meg,fűszernek, plussz izgalomnak ,élvezetnek nagyon jó..
Akkor ezek szerint van remény, ha a gyerek már "letudva"
(Ez egy válasz milfesferje üzenetére (2023. 04. 28. péntek 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 28. péntek 21:15

Mi is többgyermekesként vágtunk ebbe bele, és most történt első alkalommal meg,hogy más is járt a feleségemben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 26. szerda 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 26. szerda 13:39
Törölt felhasználó (4431242)

Hasonló cipőben vagyunk. Az első és egyetlen farok az enyém volt, ami benne járt. Egyre többször vetődik már fel ez a kérdés, de még nagyon elméleti síkon. Dilemma az etikusság/házasság vonalán. De többgyermekes anyukaként már sokszor elképzeltem mással

Hmm… teljesen tudunk azonosulni az írásoddal! Mi pont így tervezünk nekiindulni! Mindkettőnket izgat! Elsősorban a ffi többest keressük! Szerinted ez a TT-ben adott? Jó választás lesz?
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2023. 04. 26. szerda 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 26. szerda 21:02

Ez egy nagyon kemény dolog!
Mi évekig beszéltünk róla, tervezgettünk, aztán 1 hét alatt döntés született, de mi klubban indultunk és ha bizonytalan bárki is, akkor ezt javaslom. Egy hármasban (négyesben) kicsit gáz, ha közben elsírja magát valaki, mert ott jön rá, hogy ez neki mégse jön be. (Hiszen honnan tudná előre?)
Egy klubba bementek és ha úgy tetszik, akkor csak nézelődtök. (Erre szerintem a TT a jó választás) Aztán ha akartok, befekszetek egy másik pár mellé és tudtok lépésenként haladni, és persze megbeszélni a tapasztaltakat.
Nagyon erős, stabil kapcsolatnak kell lennie, vagy pont nem, mert mondjuk nincs vesztenivaló, de nekünk nem az utóbbiról szólt.
Én (ffi) nagyon élveztem és a mai napig élvezem, ha mással látom, őt először rosszul érintette, ma már azt kell mondjam természetes szerencsére.
Mi évekig beszéltünk róla, tervezgettünk, aztán 1 hét alatt döntés született, de mi klubban indultunk és ha bizonytalan bárki is, akkor ezt javaslom. Egy hármasban (négyesben) kicsit gáz, ha közben elsírja magát valaki, mert ott jön rá, hogy ez neki mégse jön be. (Hiszen honnan tudná előre?)
Egy klubba bementek és ha úgy tetszik, akkor csak nézelődtök. (Erre szerintem a TT a jó választás) Aztán ha akartok, befekszetek egy másik pár mellé és tudtok lépésenként haladni, és persze megbeszélni a tapasztaltakat.
Nagyon erős, stabil kapcsolatnak kell lennie, vagy pont nem, mert mondjuk nincs vesztenivaló, de nekünk nem az utóbbiról szólt.
Én (ffi) nagyon élveztem és a mai napig élvezem, ha mással látom, őt először rosszul érintette, ma már azt kell mondjam természetes szerencsére.
Ez egy nagyon kemény dolog!
Hasonló cipőben vagyunk. Az első és egyetlen farok az enyém volt, ami benne járt. Egyre többször vetődik már fel ez a kérdés, de még nagyon elméleti síkon. Dilemma az etikusság/házasság vonalán. De többgyermekes anyukaként már sokszor elképzeltem mással
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 20. csütörtök 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 20. csütörtök 14:39

Törölt felhasználó (4679230)

Feleségem szüzességét én vettem el, az egyetlen farok aki benne járt, az enyém. Sztem 31 évesen már bőven megérdemelne (már anyukaként) még egy szép faszt. Tudom hogy kíváncsi rá milyen lenne, sokat beszéltünk már róla. Szóval érdekel a téma.

Bizony!
(Ez egy válasz GameOver8 üzenetére (2023. 04. 21. péntek 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyik legtutibb Nő az oldalon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 20. csütörtök 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 20. csütörtök 21:18
Törölt felhasználó (4679230)

Csodálatos feleséged van

Csodálatos feleséged van

Szuper lehet!
Igen
(Ez egy válasz Bkcouple üzenetére (2023. 04. 20. csütörtök 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Írhatunk üzenetet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 13. csütörtök 23:49
Törölt felhasználó (4704994)
VIP

Sziasztok ! Engem izgatna ha beszálna hozzánk egy férfi. Mi egy boldog házaspár vagyunk, én 30 , a feleségem 43 éves. A feleségem sosem próbálta ki milyen egyszere 2 férfival szexelni. Mikor először szoba került, azt mondta a féltékenység miatt nem menne bele . Mikor másodszor sziba került azt mondta hogy ez megalázó lenne , és csak akkor menne bele, ha már nem szeretne és az a házasság vége lenne . Pedig szerintem nem megalázó, hisz lenne a középpontban. Sokszor elképzelem hogy leszop egy másik pasit, miközben én dugom . Mikor szerelmünk, akkor észrevettem, hogy néha szopja az ujjam ,és lehet erre gondol , milyen lenne közben egy másik fasz a szájában. Szerintetek hogy vegyem rá, hogy bele menjen?
Mi is tervezzük a többest! Mi a swinger mellett döntöttünk! Tervezzük a klubblátogatást! Információkat gyűjtünk! Hova menjük? Stb
Feleségem szüzességét én vettem el, az egyetlen farok aki benne járt, az enyém. Sztem 31 évesen már bőven megérdemelne (már anyukaként) még egy szép faszt. Tudom hogy kíváncsi rá milyen lenne, sokat beszéltünk már róla. Szóval érdekel a téma.

Sziasztok ! Engem izgatna ha beszálna hozzánk egy férfi. Mi egy boldog házaspár vagyunk, én 30 , a feleségem 43 éves. A feleségem sosem próbálta ki milyen egyszere 2 férfival szexelni. Mikor először szoba került, azt mondta a féltékenység miatt nem menne bele . Mikor másodszor sziba került azt mondta hogy ez megalázó lenne , és csak akkor menne bele, ha már nem szeretne és az a házasság vége lenne . Pedig szerintem nem megalázó, hisz lenne a középpontban. Sokszor elképzelem hogy leszop egy másik pasit, miközben én dugom . Mikor szerelmünk, akkor észrevettem, hogy néha szopja az ujjam ,és lehet erre gondol , milyen lenne közben egy másik fasz a szájában. Szerintetek hogy vegyem rá, hogy bele menjen?
S van valami akadálya, hogy kurvának öltözzön, kifesse magát és valóban úgy is viselkedjen, mint egy kurva?
(Ez egy válasz Xxxtremee üzenetére (2023. 04. 07. péntek 02:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 07. péntek 02:49

Feleségem mindig kéri a vibrit plusszba, ő szól, hogy két farkat akar. Benne van, közben szopja, vagy benne vagyok mellette. Ez mit jelenthet? Ha buliba megyunk, mondja is, hogy kurvanak akr öltözni, kifesteni magát…
Feleségem mindig kéri a vibrit plusszba, ő szól, hogy két farkat akar. Benne van, közben szopja, vagy benne vagyok mellette. Ez mit jelenthet? Ha buliba megyunk, mondja is, hogy kurvanak akr öltözni, kifesteni magát…