Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#115   2025. 01. 12. vasárnap 19:24
kivancsiskodok kivancsiskodok
Csak stabil, erős kapcsolattal szabad ebbe bele vágni és ha mindketten nagyo⁶n akarják! Legyen bizalom és kommunikáció! Érdemes előtte megbeszélni mi az ami tabu és mi az ami izgató lenne.
#114   2025. 01. 12. vasárnap 17:17
deerhunter deerhunter
Első hármas..nekem konkrétan kevés ilyen szitum volt, de nagyon emlékezetesek..és nem is kell sok..attól marad izgalmas..szóval nem kell mindig kaviár.. smile
És nem az a fő élményem, hogy akkor most szabad a gazda más feleségével..bár ez sem rossz.. hanem a feeling..első nekik is..az elején..mindenki kissé zavarban..kis zavart dumcsi..a férj irtózatosan várja már, hogy a feleség "rossz" legyen..a feleség szintén nagyon várja, hogy megmutassa milyen " ribi" tud lenni..és felhúzza ezzel a két pasit..aztán olyan huhh de jó az a szemérmesség érzés aminek ellenére letoljuk az alsóneműt..és ott vagyunk hárman meztelenül .kissé szégyenlősen de mégis nagyon izgatottan megnézzük egymást..a férj fürkészi a feleséget, mikor néz végre " oda".. smile finoman , félénken elkezdünk simogatni...puszilgatni..itt- ott..minél bátrabban a pozitív visszajelzésektől..sóhajok..a testek jelzik..látható, hogy ez izgató..nagyon..és el kezd bepörögni minden..a simogatasok markolások lesznek..mindenki egyre mohóbb..felszabadultabb..nagyon gyorsan vége a kezdeti zavarnak..egy kicsit elfelejtjük kik vagyunk nappal, és " üzekedünk" hárman..magunkévá:tesszük, előtör a hímösztön..élvezni...bele..rá...Ő is meleg, nedves, élvez..
Aztán három mosolyogva beszélgető elégedett ember köszön el ... smile
#113   2024. 12. 01. vasárnap 21:16
CsarlszBronszon CsarlszBronszon
Nem mondom én is hallottam már már barátnő feeling szolgáltatást nyújtó profiról. Konkrétan feleségem ismerőse mesélte neki, hogy a fickó a párjával megrendelték, házhoz jött, szuper volt az együttlét, és nem nézte az óráját, utána még elborozgattak.
Mutatta is a profilját. Mondjuk nekem a szolibarna műköröm szempilla és tetkó az így inkább a félhat, de aláíró hogy nekik emberileg és egyébként, tökre bejött.
Amúgy tényleg az a legizgalmasabb ha úgy jön össze hogy ebben csak és kizárólag a kölcsönös egymás iránti kíváncsiság és vágy van benne, és még ha jól is sül el, akkor mindenki fülig érő szájjal tud távozni.
Azért egy fontos dolog ide kívánkozik.
Egy hölgy partner volt akinek tuti jó volt a harmadik fél szerepe, és ő ezt valóban igénye szerint élvezte is. Volt viszont olyan hölgy aki lelkileg nem jól kezelte le azt hogy ő hazamegy egyedül a lakásába, és ürességet érez. Ezt konkrétan mondta is. Szóval amíg egy férfi beugró a 3ast boldogan és lazán tudja lereagálni, addig a női lélek sokkal sérülékenyebb. Talán ez is benne van abban hogy nagyon nehéz unikornist találni.
(Ez egy válasz kiwiferi üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 17:46
Hát nekünk szerencsére mázlink volt a hölggyel. smile Páromnak és nekem is felejthetetlen élményt nyújtott és az is mellette szól, hogy átsegített a kezdeti bénázáson, ahogy írtam is. smile
#112   2024. 12. 01. vasárnap 17:46
kiwiferi kiwiferi
Hát nekünk szerencsére mázlink volt a hölggyel. smile Páromnak és nekem is felejthetetlen élményt nyújtott és az is mellette szól, hogy átsegített a kezdeti bénázáson, ahogy írtam is. smile
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 17:21
Egy hobbi rosszlányt mi is kipróbáltunk az elején, de a 3as attól rendkívüli és pont az benne a vonzó, ha elvárásmentesen konszenzusos alapú.
És még azt sem mondanám hogy profi egyenlő "profi", mert feleségem egyik ha nem a legrosszabb csajos élménye volt.
#111   2024. 12. 01. vasárnap 17:40
Albert8310 Albert8310
A hölgy válasszon partnert (be szállót)
Külömben szerintem akkor a jó. smile
#110   2024. 12. 01. vasárnap 17:27
Profi30 Profi30
Sziasztok!
Eddig egyszer volt benne részem. Csodálatos volt és itt az oldalon sikerült összehozni. Remélem lesz rá még alkalom! Parádés volt!
#109   2024. 12. 01. vasárnap 17:21
Egy hobbi rosszlányt mi is kipróbáltunk az elején, de a 3as attól rendkívüli és pont az benne a vonzó, ha elvárásmentesen konszenzusos alapú.
És még azt sem mondanám hogy profi egyenlő "profi", mert feleségem egyik ha nem a legrosszabb csajos élménye volt.
#108   2024. 12. 01. vasárnap 11:35
kiwiferi kiwiferi
Mi a lány találást úgy zártuk rövidre, hogy egy rosszlányhoz mentünk el. Ennek meg volt az az előnye is, hogy a bénázásunkhoz nagyon profin állt, és átsegített mind a kettőnket. smile

A fiú beszállón is gondolkodtunk, de az a helyzet, hogy lehet nagyon sok jelentkező van, de az értelmes...
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2024. 11. 30. szombat 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 30. szombat 23:00
Átlagos párnak nem könnyű még az átlagos nöi beszállot sem megtalálni, mert nöi beszállóból akkora a keresleti igény hogy a szóló hölgyek simán válogathatnak az igazán csinos jó karban levő párok között is.
A másik hogy a kereső oldalakon kb 50% a férfi, a maradék a pár és a szóló hölgy. Matematikailag nem lesz egyszerű egy átlagos párnak szóló harmadikat találni.
És nem utolsó sorban és ez is tapasztalat, nagyon sok nő vagy csak eljátszik a gondolattal és a fizikai kapcsolat legelsö alkalmával elpárolog , ezek a buborékok vagy virtuális masztisok csoportja, vagy ezek kb az unatkozó éjszakai portások kamu profiljai.
Szerény véleményemet osztottam csak meg...tisztelet a kevés kivételnek, akivel még le kell zongorázni a szükséges köröket , hogy ne az ország másik végén lakjon és ráérjen akkor amikor, és dohányzási szokások, meg egyebek.
Na. Szóval egyszerü terep, pont mint a Gellért hegy átpakolása Budárol Pestre, egy talicska földért..
#107   2024. 12. 01. vasárnap 07:52
Az aztán a jó talaj
#106   2024. 12. 01. vasárnap 00:14
Nokedlee Nokedlee
Nade az a föld milyen talicska föld a végén, ha megtalálod...? Azért egész biztos érdemes hegyeket is eltolni wink nyes
Nem szabad feladni. Aki feladja egy két apró pici nehézség miatt, az nem is akarja igazán wink
#105   2024. 11. 30. szombat 23:00
Átlagos párnak nem könnyű még az átlagos nöi beszállot sem megtalálni, mert nöi beszállóból akkora a keresleti igény hogy a szóló hölgyek simán válogathatnak az igazán csinos jó karban levő párok között is.
A másik hogy a kereső oldalakon kb 50% a férfi, a maradék a pár és a szóló hölgy. Matematikailag nem lesz egyszerű egy átlagos párnak szóló harmadikat találni.
És nem utolsó sorban és ez is tapasztalat, nagyon sok nő vagy csak eljátszik a gondolattal és a fizikai kapcsolat legelsö alkalmával elpárolog , ezek a buborékok vagy virtuális masztisok csoportja, vagy ezek kb az unatkozó éjszakai portások kamu profiljai.
Szerény véleményemet osztottam csak meg...tisztelet a kevés kivételnek, akivel még le kell zongorázni a szükséges köröket , hogy ne az ország másik végén lakjon és ráérjen akkor amikor, és dohányzási szokások, meg egyebek.
Na. Szóval egyszerü terep, pont mint a Gellért hegy átpakolása Budárol Pestre, egy talicska földért..
#104   2024. 11. 30. szombat 17:06
Nokedlee Nokedlee
Az első hármasnak... smile
Mindenképp kellő kíváncsisággal, bátorsággal, nyitottsággal az új dolgokra kell nekivágni. A fene megette, ha csak egy strigula ez valaki bakancslistáján. Őrülten kell vágyni rá, mert csak így lehet élmény ez minden résztvevő számára smile
Nem gondolom, hogy egy női beszállónak olyan könnyű dolga volna egyébként, mindegy milyen felálláshoz csatlakozna smile Sajnos borzasztó nehéz megfelelő partnereket találni, és nem amiatt, mert olyan hűde válogatósak volnánk mi nők smile
#103   2024. 11. 30. szombat 08:23
Édeshármas a női többes hármas, de javitsatok ki ha nem jól tudom . Női beszállot találni a lehetetlen kategória, mivel korlátlan a merítés párok és szóló férfiak témában. Nagyon válogatnak, mert megtehetik.
Minden szexoldalon 90%-os a férfi reprezentáció, a maradék 10% pedig az a kevés nő, és ne feledkezzünk meg a kamuprofilokrol sem illetve az unatkozó virtuális buborékokrol.
Ja igen, hogy induljunk neki a többesnek.
Férfi beszállot bármennyit lehet találni, az egyszerű
Legtöbbjük már adja is a mobil számát. Nálunk első körben a Facebook videó chat játszik, természetesen ne a saját privát profiloddal hanem egy pik pak létrehozható ismerkedös profillal.
A hol , szerintem első alkalommal a semleges ismerkedéssel induljon, az aktusra szintén legalábbis első alkalommal buvohelyen kerüljön sor.
Nem tudom, ilyen technikai jellegü a posztoló kérdése vagy az ezeket követő dolgokra már nem kíváncsi? smile
Női beszálló, ugyanígy, nálunk mindig otthon történt, hölgy az más kategória
#102   2024. 11. 30. szombat 06:45
X Törölt felhasználó (4689331)
Ez egy nagyon jo tema, tanacsokat mi is szivesen fogadunk. Asszony elzarkozik a gondolattol de egy tegnap mikor kifacsart mondtam neki h siman kivegeznel meg egy pasit, meg akar kettot is az volt ra a valasza :o
#101   2024. 11. 30. szombat 06:01
ekissyp ekissyp
A legbiztosabb, vedd fel a kapcsolatot a Rozsomákkal!
#100   2024. 11. 26. kedd 20:27
Tükör Pár Tükör Pár
Ez is egy válasz.... nyes
(Ez egy válasz deerhunter üzenetére (2024. 11. 26. kedd 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 20:24
az örök off- oló..látom az összes hozzászólásod ilyen...
Köszönöm a véleményedet ! smile ))
#99   2024. 11. 26. kedd 20:24
deerhunter deerhunter
az örök off- oló..látom az összes hozzászólásod ilyen...
Köszönöm a véleményedet ! smile ))
(Ez egy válasz Tükör Pár üzenetére (2024. 11. 26. kedd 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 20:01
Hát ha jó volt és ők kimaxolták, neked se kellene keresni nem? A szöcskéző pasikat egyik pár se szereti.... smile
#98   2024. 11. 26. kedd 20:11
deerhunter deerhunter
Mindenki azt domborítja ami van, így én azt javaslom, ha nem zavar a korkülönbség, ne a fiatal korosztályból válogassatok..mert egy érettebb pasi sokkal jobban elégedett lesz azzal is, ha nem kaphat meg mindent..a fiatalok általában teljesen tetmészetesnek veszik, hogy mindent megkapnak és sokszor tényleg kb úgyérzik, mint ha a kerékpárodra émgednéd felülni.. smile
Bár ma már vannak nagyon értékes biciklik smile ))
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2024. 11. 26. kedd 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 19:49
Maximálisan egyet értek. Nem könnyű rostálni sajnos pedig ez fontos dolog főleg első alkalommal. Azért mégsem a bicikliddel mennek egy kört!
#97   2024. 11. 26. kedd 20:01
Tükör Pár Tükör Pár
Hát ha jó volt és ők kimaxolták, neked se kellene keresni nem? A szöcskéző pasikat egyik pár se szereti.... smile
#96   2024. 11. 26. kedd 19:49
Danube81 Danube81
Maximálisan egyet értek. Nem könnyű rostálni sajnos pedig ez fontos dolog főleg első alkalommal. Azért mégsem a bicikliddel mennek egy kört!
(Ez egy válasz deerhunter üzenetére (2024. 11. 26. kedd 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 19:03
Az az észrevételem, hogy itt a gg- n a párok 80%- nál a férj keres és szűr, persze a kiválasztottat megmutatja a feleségnek, hogy megfelel- e. Ezt a logikát megértem férjként, mert vágom, miért a férj szűr...
viszont ahogy észrevettem, nem biztos egyáltalán, hogy azok a férfiak maradnának a hálóban, mint ha a Hölgy tag válogatna.
Magammal kapcsolatban például azt vettem észre, sokkal nagyobb az esélye, hogy lesz válasz a levelemre, ha a feleség kezeli a profilt, mint ha a férj..persze férjtől is kaptam már választ is, megkeresést is, úgyhogy általánosítani nem lehet..No persze nem sok ismerkedés jutott találkozóig...ami nem baj..
és ezt javaslom az abszolút kezdő pároknak, hogy tényleg jól rágják meg, válogassanak..de ketten..ne csak a pasi dobálja a szákba a halakat..és abból válasszon a Hölgy.. smile mert valószínű más lesz a kiválasztott, mert mások lehetnek a szempontok..
Én például igyekeztem levenni ilyenkor a kezdő párról a nyomást, a zavart, a Hölgyről a megfelelési kényszert, stb...
elmondom, hogy higyjétek el, ugyanúgy izgulok, mint Ti, ugyanúgy vágyok rá mint Ti, csináljunk kicsit kevesebb fényt, üljünk közelebb egymáshoz, és be fog indulni minden egy halk beszélgetés közben..
és igen..el is indul, hihetetlen vibrálás tud beindulni, aztán a vágyak tódulnak az agyba, a kezek finoman puhatolózva elindulnak és minden rendben lesz, nagy élmény kerekedik, ha megérzik a résztvevők, hogy bízhatnak a társban..
úgyhogy szerintem így kell valahogy nekiindulni, de ez nyilván nem recept, csak szubjektív vélemény..
Viszont én ilyen partnereket keresek, akik ezzel egyetértenek..

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Gion20 Gion20
Nyitás ideje: 2023. 03. 17. péntek
Üzenetek: 115db
Utolsó üzenet: 2025. 01. 12. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!