Látom pici lavinát indítottam itt a hozzászólásommal.
Ki próbálnám.(Nem,nem találkoztam még ilyen hölgyel)
Tapasztalnám. (Nem, nem tudnám kielégíteni tudom)
Bocsánat ha bárkinek a lelkivilagába beletapostam.
Nem tettem szándékosan.
Ki próbálnám.(Nem,nem találkoztam még ilyen hölgyel)
Tapasztalnám. (Nem, nem tudnám kielégíteni tudom)
Bocsánat ha bárkinek a lelkivilagába beletapostam.
Nem tettem szándékosan.
Kellemetlen. Nekem mint szexmániás pasinak sokszor az

Pasiktól kérdezem , hogy éreznék magukat állandóan álló farokkal kielégítetlenül?
Pontosan. Amiket itt írnak pozitív példaként, azok siman szeximadő hölgyek. A nimfomániás az kielégíthetetlen, a szex egy pótcselekvés, ami mindent megelőz. Szex körül forog minden, de nem az élvezetért. Doégozni, létezni sem tud aki ebben szenved. Semmilyen irígylésre méltó nincs benne, és nincs olyan pasi aki ezt tudná libidóval bírni, vagy agyilag kezelni. Betegség.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 06. 15. vasárnap 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 15. vasárnap 18:01

Most biztos sok pasinak össze fogom törni az álmát, de nagyon siralmas olvasni hányan képzelik szupernek a nimfomániát. Elnézést de az a pasi aki ezt jó dolognak találja, egyszerűen tudatlan, és még életében nem találkozott ilyennel. Akkor ugyanis tudná, hogy ez egy betegség, ami rémálom a nőnek!
A nimfománia ugyanis nem a jó szexről szól, hanem a sohasem szűnő csillapíthatatlan kényszerről!
A nimfománia ugyanis nem a jó szexről szól, hanem a sohasem szűnő csillapíthatatlan kényszerről!
Most biztos sok pasinak össze fogom törni az álmát, de nagyon siralmas olvasni hányan képzelik szupernek a nimfomániát. Elnézést de az a pasi aki ezt jó dolognak találja, egyszerűen tudatlan, és még életében nem találkozott ilyennel. Akkor ugyanis tudná, hogy ez egy betegség, ami rémálom a nőnek!
Utána kéne nézni emberek mit jelent hogy nimfomán, az hogy valaki nőként sokat akar szexelni, az nem nimfomán. A nimfomán folyamatosan keresi a szexet, és bármenyit szexel, átlagban sosem elégül ki.
Na ki tud a sorok között olvasni?!
(Ez egy válasz Molli81 üzenetére (2025. 06. 14. szombat 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Vajon miért is?!
(Ez egy válasz gymsm üzenetére (2025. 06. 14. szombat 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Te miért ismered ilyen pontosan az ilyen nőt ?
(Ez egy válasz Molli81 üzenetére (2025. 06. 14. szombat 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Valóban. Bocsi
(Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (2025. 06. 14. szombat 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt sztem nem nekem akartad.
(Ez egy válasz Molli81 üzenetére (2025. 06. 14. szombat 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Hidd el ,hamar menekülnél .
(Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (2025. 06. 14. szombat 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 14. szombat 10:19

Ezt csak akkor érted meg, ha együtt élsz egy ilyen nővel. Amíg csak találkozgatsz vele, addig ez jó dolog, hogy minden a szexről szól, együtt élve (nekem) kiborító.
Ez így van.
(Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (2025. 06. 14. szombat 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 14. szombat 10:19

Ezt csak akkor érted meg, ha együtt élsz egy ilyen nővel. Amíg csak találkozgatsz vele, addig ez jó dolog, hogy minden a szexről szól, együtt élve (nekem) kiborító.
(Ez egy válasz Mr.man üzenetére (2025. 06. 14. szombat 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 14. szombat 10:14

Én azért kíváncs lennék rá. Lehet csak egy jó tapasztalás lenne.Lehet örök élmény.
Én azért kíváncs lennék rá. Lehet csak egy jó tapasztalás lenne.Lehet örök élmény.
(Ez egy válasz Molli81 üzenetére (2025. 06. 14. szombat 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott a pont
(Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (2025. 06. 14. szombat 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 14. szombat 09:58

Pontosan! Volt benne részem. Sokan összekeverik a “mindig benne van” nőket a nimfomániásokkal.
Pontosan! Volt benne részem. Sokan összekeverik a “mindig benne van” nőket a nimfomániásokkal.
(Ez egy válasz Molli81 üzenetére (2025. 06. 14. szombat 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Addig vágynak a férfiak nimfo nőre , amig meg nem kapják.
Tudod ha túl sok a kaja otthon, biztos hogy nem megyek étterembe.
(Ez egy válasz Akodka üzenetére (2025. 06. 13. péntek 05:15), amit ide kattintva olvashatsz)