Igen, ez így van.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 06. 15. vasárnap 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 15. vasárnap 18:01

Most biztos sok pasinak össze fogom törni az álmát, de nagyon siralmas olvasni hányan képzelik szupernek a nimfomániát. Elnézést de az a pasi aki ezt jó dolognak találja, egyszerűen tudatlan, és még életében nem találkozott ilyennel. Akkor ugyanis tudná, hogy ez egy betegség, ami rémálom a nőnek!
A nimfománia ugyanis nem a jó szexről szól, hanem a sohasem szűnő csillapíthatatlan kényszerről!
A nimfománia ugyanis nem a jó szexről szól, hanem a sohasem szűnő csillapíthatatlan kényszerről!
Sajnos ismerős..
(Ez egy válasz Creampiefetis üzenetére (2025. 08. 13. szerda 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 13:16

Az is betegség ha egy nő havonta 1x-2x szexel, arra mégse mondja senki, hogy hú de beteg.. pedig az!
Azt kívánom,hogy Isten áldjon meg egy nimfomán barátnővel,de szerintem 3 hónap után könyörögnél,hogy bár meg se ismerted volna!Ha tovább maradsz vele,az életed a tét!
(Ez egy válasz Matifu üzenetére (tegnap 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szeretnék nimfomán barátnőt !
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (tegnap 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:41

igazad van szerintem az ide iro ffiak kozul egy se szeretne ha a felesege nimfomanias lenne. egy nimfomanias no lehet hogy szereti a ferjet. de ahhoz hogy megprobalja osztoneit kielegiteni mindegy kivel hol a lenyeg hogy jo nagy himtag legyen benne. van hogy mar pillanatnyilag elege van. azt egy felora mulva mar nem tud a vagyaval mit kezdeni es minden valogatas nelkul az elso lehetseges ferfival osszeteszik amilyuk van.pl.ha rad tor a vagy dug szopik akar egy szazadnyi ffivel is nem szamit kivel kikkel csak legyen. ritkan van olyan napja amikor nem tor rea a vagy
az a betegseg meg azt hiszem frigid neven ismert.
(Ez egy válasz Creampiefetis üzenetére (2025. 08. 13. szerda 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 13:16

Az is betegség ha egy nő havonta 1x-2x szexel, arra mégse mondja senki, hogy hú de beteg.. pedig az!
igazad van szerintem az ide iro ffiak kozul egy se szeretne ha a felesege nimfomanias lenne. egy nimfomanias no lehet hogy szereti a ferjet. de ahhoz hogy megprobalja osztoneit kielegiteni mindegy kivel hol a lenyeg hogy jo nagy himtag legyen benne. van hogy mar pillanatnyilag elege van. azt egy felora mulva mar nem tud a vagyaval mit kezdeni es minden valogatas nelkul az elso lehetseges ferfival osszeteszik amilyuk van.pl.ha rad tor a vagy dug szopik akar egy szazadnyi ffivel is nem szamit kivel kikkel csak legyen. ritkan van olyan napja amikor nem tor rea a vagy
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 06. 15. vasárnap 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Most biztos sok pasinak össze fogom törni az álmát, de nagyon siralmas olvasni hányan képzelik szupernek a nimfomániát. Elnézést de az a pasi aki ezt jó dolognak találja, egyszerűen tudatlan, és még életében nem találkozott ilyennel. Akkor ugyanis tudná, hogy ez egy betegség, ami rémálom a nőnek!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 12:08

A legszánalmasabb ebben az, hogy habár folyamatosan olvasható, hogy ez egy betegség, mégis vannak akiket ez nem érdekel. Szomorú :-(
Akit nem érdekel próbáljon 3 napig álló Rékával sétálni kielégítetlenül.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 12:08

A legszánalmasabb ebben az, hogy habár folyamatosan olvasható, hogy ez egy betegség, mégis vannak akiket ez nem érdekel. Szomorú :-(
sziasztok...a gerotoman is betegség és nekem is tetszene ilyen beteg kislány....hidd el..
Nem tudom nimfománnak számít e de több olyan nőm is volt akiket gyakorlatilag egy nap bármennyiszer megdughattam, amikor kedvem volt. Mondjuk lehet nem is ök hanem én vagyok nimfomán?

Mission imposible nimfomán nőt találni, megismerni ?
A szótáramban a nimfomán pozitív fogalom, a szexet gyakran kívánó és hosszan élvező NŐ-t jelöli.
Szexcentrikus, szexuálisan nagyon nyitott, szexmániás, vágyvezérelt, bővérü...
Fantasztikus reggel és este hosszan szexelni a szeretett Párommal, hétvégente és nyaraláskor még többet.
Ritka kincs , én most újra keresem.
Szexcentrikus, szexuálisan nagyon nyitott, szexmániás, vágyvezérelt, bővérü...
Fantasztikus reggel és este hosszan szexelni a szeretett Párommal, hétvégente és nyaraláskor még többet.
Ritka kincs , én most újra keresem.
Egyetértünk veletek tökéletesen.
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2025. 06. 15. vasárnap 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 15. vasárnap 18:42

Pontosan. Amiket itt írnak pozitív példaként, azok siman szeximadő hölgyek. A nimfomániás az kielégíthetetlen, a szex egy pótcselekvés, ami mindent megelőz. Szex körül forog minden, de nem az élvezetért. Doégozni, létezni sem tud aki ebben szenved. Semmilyen irígylésre méltó nincs benne, és nincs olyan pasi aki ezt tudná libidóval bírni, vagy agyilag kezelni. Betegség.
Azok a férfiak, akik nagyon ábrándoznak egy nimfomán nőről, csak addig tennék ezt, amíg nem ismerkednének meg egyel! Fogalmuk sincs mit jelent ez, kicsit túl sokat képzelnek önmagukról. Vagy csak egy-két napra gondolnák, aztán patti! Mert nem gépek vagyunk, nem lehet sokáig bírni, illetve egy idő után terhessé válik a kényszer és nem lesz teljesítmény. ... Soha nem vágytam ilyen nőre, mert átgondoltam az ezzel járókat, de a sors úgy hozta, hogy megismerkedtem eggyel és szerelmes is lettem. De három hónap után a kapcsolat meg is szakadt, nem én mondtam fel! Próbáltam neki segíteni, hogy kezeltesse magát, de hajthatatlan volt. Sajna!
Ez így van

Nekem fantasztikus volt, reggel , és este hosszú szex, hétvégente még több..... újra szeretném
Ez így van! Mondjuk csodás nyaralás! Mondjuk egy hét az ágyba! De ha hétköznapokat próbálod így megélni akkor csalódások sora!!!
(Ez egy válasz Mr.man üzenetére (2025. 06. 14. szombat 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 14. szombat 10:14

Én azért kíváncs lennék rá. Lehet csak egy jó tapasztalás lenne.Lehet örök élmény.
Nagyon szerencsés vagy ! Én is szeretném megtalálni újra a nimfomán Nőt !
(Ez egy válasz skyskysky üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 12. csütörtök 08:41

Az én párom mondhatnám az, imádja a sexet, bárhol bármikor szinte , és ez teljesen okés is így

Látom pici lavinát indítottam itt a hozzászólásommal.
Ki próbálnám.(Nem,nem találkoztam még ilyen hölgyel)
Tapasztalnám. (Nem, nem tudnám kielégíteni tudom)
Bocsánat ha bárkinek a lelkivilagába beletapostam.
Nem tettem szándékosan.
Ki próbálnám.(Nem,nem találkoztam még ilyen hölgyel)
Tapasztalnám. (Nem, nem tudnám kielégíteni tudom)
Bocsánat ha bárkinek a lelkivilagába beletapostam.
Nem tettem szándékosan.