2 nimfo Barátnőm is volt, sok évig együtt is éltünk.
(Ez egy válasz mindentispár üzenetére (2025. 09. 05. péntek 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Látom még nem találkoztál ilyen nővel ......
(Ez egy válasz Matifu üzenetére (2025. 09. 05. péntek 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 05. péntek 20:27

Szerintem ajándék a nimfomán Barátnő ! Sokat lehet szeretkezni, élvezi, boldog , mosolyog !
Nem fáj a feje , nem hisztis, hanem kielégült .Bármikor kapható a huncutságra.
Szerintem ajándék a nimfomán Barátnő ! Sokat lehet szeretkezni, élvezi, boldog , mosolyog !
Nekem is volt. Meg utáltatja a szexet a férfival. Rossz nézni mennyire megalázzák magukat. Mindegy neki ha kutyából lóg is ki,csak f@sz legyen,és napjában többször megkaphassa.
Nem hiszem hogy végig élvezné a 3 hónapot. Két napig keféltem az exemet meg a barátnőjét,aztán 2 napig felsem keltem.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 09. 04. csütörtök 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
3 hónap???
(Ez egy válasz Exhibman01 üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 17. vasárnap 22:04

Azt kívánom,hogy Isten áldjon meg egy nimfomán barátnővel,de szerintem 3 hónap után könyörögnél,hogy bár meg se ismerted volna!Ha tovább maradsz vele,az életed a tét!
van,ismerek 2x !!
Nem csak a nő ninfomán,a férfi is lehet.
Igen, ez így van.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 06. 15. vasárnap 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 15. vasárnap 18:01

Most biztos sok pasinak össze fogom törni az álmát, de nagyon siralmas olvasni hányan képzelik szupernek a nimfomániát. Elnézést de az a pasi aki ezt jó dolognak találja, egyszerűen tudatlan, és még életében nem találkozott ilyennel. Akkor ugyanis tudná, hogy ez egy betegség, ami rémálom a nőnek!
A nimfománia ugyanis nem a jó szexről szól, hanem a sohasem szűnő csillapíthatatlan kényszerről!
A nimfománia ugyanis nem a jó szexről szól, hanem a sohasem szűnő csillapíthatatlan kényszerről!
Sajnos ismerős..
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 13. szerda 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 13:16
Törölt felhasználó (4733878)

Az is betegség ha egy nő havonta 1x-2x szexel, arra mégse mondja senki, hogy hú de beteg.. pedig az!
Azt kívánom,hogy Isten áldjon meg egy nimfomán barátnővel,de szerintem 3 hónap után könyörögnél,hogy bár meg se ismerted volna!Ha tovább maradsz vele,az életed a tét!
(Ez egy válasz Matifu üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szeretnék nimfomán barátnőt !
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 17. vasárnap 16:41

igazad van szerintem az ide iro ffiak kozul egy se szeretne ha a felesege nimfomanias lenne. egy nimfomanias no lehet hogy szereti a ferjet. de ahhoz hogy megprobalja osztoneit kielegiteni mindegy kivel hol a lenyeg hogy jo nagy himtag legyen benne. van hogy mar pillanatnyilag elege van. azt egy felora mulva mar nem tud a vagyaval mit kezdeni es minden valogatas nelkul az elso lehetseges ferfival osszeteszik amilyuk van.pl.ha rad tor a vagy dug szopik akar egy szazadnyi ffivel is nem szamit kivel kikkel csak legyen. ritkan van olyan napja amikor nem tor rea a vagy
az a betegseg meg azt hiszem frigid neven ismert.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 13. szerda 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 13:16
Törölt felhasználó (4733878)

Az is betegség ha egy nő havonta 1x-2x szexel, arra mégse mondja senki, hogy hú de beteg.. pedig az!
igazad van szerintem az ide iro ffiak kozul egy se szeretne ha a felesege nimfomanias lenne. egy nimfomanias no lehet hogy szereti a ferjet. de ahhoz hogy megprobalja osztoneit kielegiteni mindegy kivel hol a lenyeg hogy jo nagy himtag legyen benne. van hogy mar pillanatnyilag elege van. azt egy felora mulva mar nem tud a vagyaval mit kezdeni es minden valogatas nelkul az elso lehetseges ferfival osszeteszik amilyuk van.pl.ha rad tor a vagy dug szopik akar egy szazadnyi ffivel is nem szamit kivel kikkel csak legyen. ritkan van olyan napja amikor nem tor rea a vagy
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 06. 15. vasárnap 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 15. vasárnap 18:01

Most biztos sok pasinak össze fogom törni az álmát, de nagyon siralmas olvasni hányan képzelik szupernek a nimfomániát. Elnézést de az a pasi aki ezt jó dolognak találja, egyszerűen tudatlan, és még életében nem találkozott ilyennel. Akkor ugyanis tudná, hogy ez egy betegség, ami rémálom a nőnek!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 12:08

A legszánalmasabb ebben az, hogy habár folyamatosan olvasható, hogy ez egy betegség, mégis vannak akiket ez nem érdekel. Szomorú :-(
Akit nem érdekel próbáljon 3 napig álló Rékával sétálni kielégítetlenül.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 12:08

A legszánalmasabb ebben az, hogy habár folyamatosan olvasható, hogy ez egy betegség, mégis vannak akiket ez nem érdekel. Szomorú :-(
sziasztok...a gerotoman is betegség és nekem is tetszene ilyen beteg kislány....hidd el..
Nem tudom nimfománnak számít e de több olyan nőm is volt akiket gyakorlatilag egy nap bármennyiszer megdughattam, amikor kedvem volt. Mondjuk lehet nem is ök hanem én vagyok nimfomán?

Mission imposible nimfomán nőt találni, megismerni ?