Pontosan! Balatoni szálloda gőzkabinja több személyes és olyan üvegajtóval van szerelve, hogy végig látható ha valaki be akar jönni. Belátni nem izgazán lehet a fényviszonyok illetve a gőz miatt. Nagyon komoly szexek színtere volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 03. péntek 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 03. péntek 08:09
Törölt felhasználó (4730698)

a gőzkabin az a nagy nagy kedvenc,

ahha, ugyanez a Miskolctapolcán lévő Bástya hotel kabinja is, nagy és pont a lépcsőlejáróval szemben az üvegajtó, kifelé látsz bőven, be semmit sem
brutál jókat szoktunk játszani ott, akár egymással akár lánnyal párral
jó hely
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2024. 05. 07. kedd 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 07. kedd 09:52

Pontosan! Balatoni szálloda gőzkabinja több személyes és olyan üvegajtóval van szerelve, hogy végig látható ha valaki be akar jönni. Belátni nem izgazán lehet a fényviszonyok illetve a gőz miatt. Nagyon komoly szexek színtere volt.
A közös fürdőkben szexet nem erőltetem, mert bele lehet szaladni valami kellemetlenségbe. De amikor említetted a gőzkabint, egyből beugrottak a történetek. Előre szerveztek partnert vagy helyben ismerkedtek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 07. kedd 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 07. kedd 10:27

ahha, ugyanez a Miskolctapolcán lévő Bástya hotel kabinja is, nagy és pont a lépcsőlejáróval szemben az üvegajtó, kifelé látsz bőven, be semmit sem
jó hely

Aquaworldben ha nyugi van a szaunában nagyon jót lehet szexelni. Legutóbb a gőzkabinban csatlakozott hozzánk egy lány. Nagyon élveztük.
Ez a gyakorlatban hogyan zajlik. Ültök a gőzkabinban és belép egy lány?
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2024. 05. 07. kedd 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 07. kedd 20:49

Aquaworldben ha nyugi van a szaunában nagyon jót lehet szexelni. Legutóbb a gőzkabinban csatlakozott hozzánk egy lány. Nagyon élveztük.
van amikor előre, de sokszor van hogy spontán ott jön össze
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2024. 05. 07. kedd 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 07. kedd 12:28

A közös fürdőkben szexet nem erőltetem, mert bele lehet szaladni valami kellemetlenségbe. De amikor említetted a gőzkabint, egyből beugrottak a történetek. Előre szerveztek partnert vagy helyben ismerkedtek?
10 ből 6-7 esetben aki gőzkabinozik az tudja mire számíthat ott, azaz benne van a dolog erősen

Gőzben mi is szeretünk élvezkedni de csak orálisan...
Mi is! Volt már rá példa párszor
(Ez egy válasz Palesz üzenetére (2024. 05. 14. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Próbáltuk de túl kicsi volt a normál kád bármilyen pozicióban úgyhogy ehhez pezsgőfürdőkád kell
Mondjuk volt, hogy a nőm épp megfürdött és állva törölközött én meg bementem a fürdőbe utána mondjuk nem ezen okból de ahogy megláttam meztelenül aztán egyből belenyaltam a muffjába és az ágyban kötöttünk ki a végén
Strandon még nem dugtam de ilyen strandárak mellett nem is fogok
Mondjuk volt, hogy a nőm épp megfürdött és állva törölközött én meg bementem a fürdőbe utána mondjuk nem ezen okból de ahogy megláttam meztelenül aztán egyből belenyaltam a muffjába és az ágyban kötöttünk ki a végén
Strandon még nem dugtam de ilyen strandárak mellett nem is fogok
igazad van, ha pld egy felnőttbarát wellness szállóban veszed igénybe akkor aki oda bemegy azért tudja hogy mire számíthat- nyilván ha kölcsönös a dolog,
Mi is imádjuk a gőzkabinos dolgokat, nagyon izgi
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 14. kedd 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 14. kedd 08:34

10 ből 6-7 esetben aki gőzkabinozik az tudja mire számíthat ott, azaz benne van a dolog erősen

igen, az például tökéletes, mi is voltunk már párszor, és igen voltak is kalandjaink ott, egyébként is ajánlott maga a szálloda mert ár érték arányban is profi, és minden okés ott
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 07. kedd 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 07. kedd 10:27

jó hely

Egy nem túl ismert és nyugis helyen wellnesselés során az előre lebeszéltem párral jókat játszottunk a jakuzziban a víz alatt. Majd a gőzben kettesben. Aztán az infra szaunában hármasban.. Ahh de nagyon jó volt..
Szintén velük volt: A férj vezetett én pedig hátul voltam a feleséggel.. Majd félre álltunk egy bolt parkolójában és tovább ment az oda vissza orál. A férj pedig nézte.. Szintén szuper volt..
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 23. hétfő 14:11
Törölt felhasználó (4705932)

Egy nem túl ismert és nyugis helyen wellnesselés során az előre lebeszéltem párral jókat játszottunk a jakuzziban a víz alatt. Majd a gőzben kettesben. Aztán az infra szaunában hármasban.. Ahh de nagyon jó volt..
Korábban Kerekdombon a pihenó tetőtéri részében, naturista rendezvények alkalmával egy idősebb pár rendszeresen csinálta alig félrehúzódva. Egyszer csak eltüntek..
meg tudom erositeni, az Aquaworld OrientalSpa naturista részen a gőz vagy a szaunák egyike
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2024. 05. 07. kedd 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 07. kedd 20:49

Sziasztok valaki esetleg tud valami jó helyt Gyulán a várfűrdöben lehet e hancurozni valami eldugott helyen ?
Én is nagyon szeretem a gőzben, főleg az orált. A gőz amúgy is a teljes relax, nagyon szeretem, ha ehhez közben lassan, finoman szopnak, a végén egy hatalmas élvezéssel. De ha kézbe vesznek, az is isteni. Masszázsolajjal jó bőven leönteni a farkam, és két kézzel, az egyikkel a makkomat fejni, a másikkal a tövét masszírozni. Ez kell a jó pihenéshez. Ha egyedül vagyok, ez utóbbit magamnak is szoktam csinálni.
Gőzben az nagyon nagyon jó, igen pld az orális játékok, szoktunk mi is ilyeneket a párommal.
(Ez egy válasz Szovázs üzenetére (2024. 10. 02. szerda 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 02. szerda 19:18

Én is nagyon szeretem a gőzben, főleg az orált. A gőz amúgy is a teljes relax, nagyon szeretem, ha ehhez közben lassan, finoman szopnak, a végén egy hatalmas élvezéssel. De ha kézbe vesznek, az is isteni. Masszázsolajjal jó bőven leönteni a farkam, és két kézzel, az egyikkel a makkomat fejni, a másikkal a tövét masszírozni. Ez kell a jó pihenéshez. Ha egyedül vagyok, ez utóbbit magamnak is szoktam csinálni.
Sziasztok!
Az Aquaworldben melyik napokon van a legtöbb esély egy kis gőzös élményre?
Az Aquaworldben melyik napokon van a legtöbb esély egy kis gőzös élményre?