Kinek volt lehetősége extrém helyen szexelni?
Azok a helyek a legjobbak, ahol elhangzik, hogy itt nem kéne

Mi az extrém ?
Próbafülke , kilátó , öltözőkabin , áruház parkoló , kápolna , erkély az 5.-ik emeleten , lift ,strand , tenger , ezek megvoltak .
Próbafülke , kilátó , öltözőkabin , áruház parkoló , kápolna , erkély az 5.-ik emeleten , lift ,strand , tenger , ezek megvoltak .
Nálunk egyszer a lift volt(szilveszteri baráti buli után hajnal 4 kor)
Rövid menet volt de szerintem pon azért mert a hely még izgalmassabbá tette! (Ez egy válasz hz63 üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 14. hétfő 18:16
Rövid menet volt de szerintem pon azért mert a hely még izgalmassabbá tette! (Ez egy válasz hz63 üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi az extrém ?
Neked volt már?
(Ez egy válasz Gabriella82 üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem aki szereti az izgalmat, és extrémitást azok keresik a lehetőségét !
(Ez egy válasz Gabriella82 üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Katonasag, alapkikepzes utani elso latogatas, a tomeg kellos kozepen.baratno az olben, bugyi felrehuzva nadrag kigombolva, mintha semmi sem tortenne.
Kórházban. Télen két ünnep között hétvégén meglátogattam egy nagyon kedves ismerőst (aki pont a pszichiátrián feküdt, de a kórház területén szabadon mozoghatott).Elmentünk egy kieső helyre s ott...izgalmas volt. Többször is voltunk. Egyszer a szájába élveztem, erre teli szájjal mondta: így megy vissza az osztályra.

Isten útjai kifürkészhetetlenek!
(Ez egy válasz technics79 üzenetére (2023. 08. 15. kedd 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 15. kedd 11:49

Kórházban. Télen két ünnep között hétvégén meglátogattam egy nagyon kedves ismerőst (aki pont a pszichiátrián feküdt, de a kórház területén szabadon mozoghatott).Elmentünk egy kieső helyre s ott...izgalmas volt. Többször is voltunk. Egyszer a szájába élveztem, erre teli szájjal mondta: így megy vissza az osztályra.

Nekem a egyik ilyen hely a Lánc híd volt 1998 évben
Ha nem is extrém, de nem a szokványos helyek: tengerben körülöttünk fürdőzőkkel, balatoni strand parkolója, irodában, fürdő kabinjában, autópályán kézimunka.
Panel ház lépcső fordulóba
Kórház wcbe
Kecskeméti arborétumba vittem ki egy baszós 18 éves lányt.
Ott el lehet bújni az erdő mélyén, minden lyukát megdugtam ott párszor. Aztán bepasizott
Ott el lehet bújni az erdő mélyén, minden lyukát megdugtam ott párszor. Aztán bepasizott

Párommal, aki egy 40-es nagyon nőies hölgy, vágyunk úgy elmenni moziba, hogy mellénk ül egy fiatal, nagy farkú srác, akinek előveszi a farkát a párom, és először a kezével, majd a szájával izgat!
Nekem erdő, Tisza-párt, autó., kisrepülő volt eddig.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 08. 15. kedd 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Kispesti kis erdőben. Kőbányán egy kis utcában, autóban. Előzőek természetesen nappal, így a legizgalmasabb! Késő este a rakparton, kis forgalmú helyen. Kölcsönös kézimunka autóban, vezetés közben, teljesen meztelenül! Régi 5-ös út mellett szex, fotózással...
Deseda -tó parton a kilátóban. Szombat délelütt.
Egyszer a Népligetben, az aluljáró lépcsőjétől kb. 100 méterre szopott le egy csaj. Mondjuk sötét volt és szakadt az eső, viszont a férje/pasija tartotta a fejünk fölé az esernyőt

Magasles