Sziasztok!
Üzenetbe irj rám és tudok ajánlani (Ez egy válasz Edinajani üzenetére (2025. 06. 19. csütörtök 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 19. csütörtök 20:23
Üzenetbe irj rám és tudok ajánlani (Ez egy válasz Edinajani üzenetére (2025. 06. 19. csütörtök 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Nyíregyházán többesre alkalmas panzi vagy valami hely hol van nem tud valaki?
Ez érdekelne szerintem több Miskolci párt is
(Ez egy válasz Párosan1 üzenetére (2025. 07. 11. péntek 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 11. péntek 14:12

Sziasztok. Miskolc és környéke lenne valami hely ahol más párokkal is lehet találkozni? Nyék nudi felejtős.
Sziasztok. Miskolc és környéke lenne valami hely ahol más párokkal is lehet találkozni? Nyék nudi felejtős.
Sziasztok, Komárom Esztergom megyébén,valami izgis hely?Saját nudis helyem a Duna partján,eldugott jó hely, de ha tudtok valamit légyszíves jelezzétek

Ez hol van ?
(Ez egy válasz regiuj üzenetére (2025. 07. 11. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Harkány környékén tud e valaki ilyen helyet?
Aranyhegyi patak felüljaro alatt.
A hétvégét mi ott töltjük a párommal. Még nem voltunk,de hétfőn már tudok szolgálni friss infóval.
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2025. 07. 10. csütörtök 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 10. csütörtök 13:14

A gyulai Corvin Hotelről tud valaki friss információt? Privátban!
A hotelről EBBEN a topicban találsz több információt
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2025. 07. 10. csütörtök 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 10. csütörtök 13:14

Sziasztok Salgótarján környékén van valami ilyesmi hely?
A régi 6-os út mellett Dombóvár fele tud valaki ilyen helyet?
Kecskeméten vagy környékén ?
Sziasztok!Keresnék 1olyan helyet ahol meglephetném a nejem.Kicsit vissza fogott csaj de szerintem bizt benne van sok mindenben.Debrecen-Budapest útvonalon megyünk jövőhéten csütörtökön.Meg aludnánk valahol!
Sziasztok! Nyugati téri Remix discóról és balatonmáriai retro discóról van infótok? Régen híres kalandos helyek voltak!
Nekem is lègyszi. Engem is èrdekel.
(Ez egy válasz magic195 üzenetére (2025. 06. 22. vasárnap 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 22. vasárnap 13:56

Székesfehérvár-Siófok útvonalon tud valaki ilyen helyet??
Előre is köszi!!
Előre is köszi!!
Székesfehérvár-Siófok útvonalon tud valaki ilyen helyet??
Előre is köszi!!
Előre is köszi!!
Szia . Privatban írtam.
(Ez egy válasz Edinajani üzenetére (2025. 06. 19. csütörtök 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 19. csütörtök 20:23

Sziasztok Nyíregyházán többesre alkalmas panzi vagy valami hely hol van nem tud valaki?
Sziasztok! Valaki eltudná mondani merre is van az a repteres találka hely? rengeteg helyen olvasom már.