Szia. Megkérdezhetem melyik kozmetikushoz jártok? Én még Szombathelyen se találtam.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 08. 28. hétfő 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 28. hétfő 10:16

Mi mind a ketten gyantáztatjuk kozmetikusnál. Havonta egyszer elég. Az a kis kellemetlenség megéri. Semmi kipattgogás nincs.
Otthoni IPL villanófényes készülékről mi a tapasztalat intim területen? Aki konkrétan használ/használt ilyet megirná a pozitív vagy negatív tapasztalatát? Weben nem igazán találni róla véleményeket, hogy intim területen, férfinél beválik-e.
Egyáltalán lehet vele herezacskót szőrteleniteni? Weben csak annyit olvasni, hogy teljes intim területre hatásos mindkét nemnél. De az is olvasni, hogy 5 mm mélyre megy, az úgye józan paraszti ésszel azt jelenti, hogy abból 4 mm magát a herét is érinti. Köszi az esetleges válaszokat.
Egyáltalán lehet vele herezacskót szőrteleniteni? Weben csak annyit olvasni, hogy teljes intim területre hatásos mindkét nemnél. De az is olvasni, hogy 5 mm mélyre megy, az úgye józan paraszti ésszel azt jelenti, hogy abból 4 mm magát a herét is érinti. Köszi az esetleges válaszokat.
Braun x in 1 Beard Trimmer. 1mm-es hosszra, hetente egyszer. Milliméterenkénti beosztás. Gyors és problémamentes. Mivel a bőrt nem irritálja, nincs kipattogás. Formázás is könnyűszerrel lehetséges. Zacskóra borotva. That's it!
Én is a Philips Oneblade-et használom. Tényleg jó, nem pattog ki utána, csak sajnos viszonylag sűrűn kell használni. A párom gyantáztatja a punciját, az a tökéletes megoldás. Én is szívesen kipróbálnám a gyantázást, de férfi intim gyantázást itt a környéken egy kozmetikus se vállal. Én legalábbis nem tudok róla.
(Ez egy válasz csakmost31 üzenetére (2023. 08. 28. hétfő 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 28. hétfő 07:25

Sajnos a borotválkozás összes szabályát betartva se találtam meg az ideális szőrtelenítést, hogx ne legyen kellemetlen kipattogás. Meséljetek kinek mi vált be?.
Mi mind a ketten gyantáztatjuk kozmetikusnál. Havonta egyszer elég. Az a kis kellemetlenség megéri. Semmi kipattgogás nincs.
Philips onaleblade az erősebb szőrzethez, mellkas, hónalj, vénusz domb. Tarisznya és környéke borotva+J&J babapúder, vagy gyanta...

Sajnos a borotválkozás összes szabályát betartva se találtam meg az ideális szőrtelenítést, hogx ne legyen kellemetlen kipattogás. Meséljetek kinek mi vált be?.