Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Kedves Hölgyek és Urak.
Ki milyen intim szőrtelenítési teknikát használ ami bevált? Manapság egyre elterjedtebb az otthoni szőrtelenítés különféle módja. 1 közös van sajnos bennük a napokkal később jelentkező szőrbenövés kiütések. A leg elterjedtebb a borotva és a gyanta, de van számos mód a szőrtelenítésre. Különféle borotválkozás utáni krémek vannak forgalomban. Manapság már házi környezetben is kapható villanó fényes szőrtelenítő.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#84   2026. 08. 08. szombat 16:18
káró káró
Ez nagyon jó! Hülyére röhögtem magam, alig tudtam végigolvasni úgy potyogtak a könnyeim a röhögéstől. Akárki írta, volt fantáziája. Ha meg tényleg igaz is a sztoriból valamennyi, akkor meg csak sajnálni lehet, de nagyon szemléletes a leírás!
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2026. 08. 08. szombat 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 08. szombat 08:19
Fájdalomtól elgyötört elmém csak azt az ötletet volt képes kiszenvedni magából, hogy egy kelbimbót óvatosan felhelyeztem oda, ahol még előtte semmi sem járt.
Balszerencsémre a konyhából kihallatszó furcsa nyögésekre felriadt asszony ezt a pillanatot választotta ki, hogy utánajárjon a zajok forrásának. Akit az a látvány fogadott, hogy a seggem az égnek mered, golyóimról epres jégkrém csöpög, és éppen egy szem kelbimbót tolok a lyukamba, miközben azt nyöszörgöm: Hú, de jó érzés…
Érthető módon megrázta a látvány és felsikított, és mivel nem láttam az érkezését, a hangtól önkéntelenül összerándultam, ami miatt a kelbimbó meglehetős sebességgel kilövődött belőlem éppen az ő irányába. Megértem, hogy nem éppen arra a különleges meglepetésre vágyott, hogy éjjel 11 órakor egy kifingott kelbimbóval lábon lőjék a konyhában, és az sem segített rajtam, hogy másnap a
gy
alf
er
alf
ek
alf
eknek
meg kellett magyarázni a jégkrémben látható furcsa lenyomat keletkezésének körülményeit. Szóval, összességében a Veet eltávolítja a szőrt, a méltóságot és az önbecsülést…"
#83   2026. 08. 08. szombat 08:19
vukk101 vukk101
Fájdalomtól elgyötört elmém csak azt az ötletet volt képes kiszenvedni magából, hogy egy kelbimbót óvatosan felhelyeztem oda, ahol még előtte semmi sem járt.
Balszerencsémre a konyhából kihallatszó furcsa nyögésekre felriadt asszony ezt a pillanatot választotta ki, hogy utánajárjon a zajok forrásának. Akit az a látvány fogadott, hogy a seggem az égnek mered, golyóimról epres jégkrém csöpög, és éppen egy szem kelbimbót tolok a lyukamba, miközben azt nyöszörgöm: Hú, de jó érzés…
Érthető módon megrázta a látvány és felsikított, és mivel nem láttam az érkezését, a hangtól önkéntelenül összerándultam, ami miatt a kelbimbó meglehetős sebességgel kilövődött belőlem éppen az ő irányába. Megértem, hogy nem éppen arra a különleges meglepetésre vágyott, hogy éjjel 11 órakor egy kifingott kelbimbóval lábon lőjék a konyhában, és az sem segített rajtam, hogy másnap a
gy
alf
er
alf
ek
alf
eknek
meg kellett magyarázni a jégkrémben látható furcsa lenyomat keletkezésének körülményeit. Szóval, összességében a Veet eltávolítja a szőrt, a méltóságot és az önbecsülést…"
#82   2026. 08. 08. szombat 08:15
vukk101 vukk101
"Veet szőrtelenítő krém férfiaknak"

Vásárlói vélemény:

Miután közölték velem, hogy a golyóim úgy néztek ki, mint egy öregedő rasztafári feje, elhatároztam, hogy fejest ugrok a dolgok közepébe és veszek egy ilyen krémet, mivel a korábbi borotválási próbálkozásaim csak csekély sikerrel jártak és majdnem elroppant a gerincem, amikor megpróbáltam elérni a problémásabb részeket. Mivel kissé romantikus vagyok, úgy gondoltam, a tettet az asszony szülinapjára időzítem, hogy érezze a törődést. Jóval előtte megrendeltem a terméket, és mivel az Északi-tengeren dolgozok, úgy gondoltam, keményebb vagyok, mint az előző vélemények írói, akiket puhány irodai alakoknak tartottam… Ó, társaim a fájdalomban, micsoda tévedés volt!
Megvártam, míg az asszony az ágyba bújt, és miután homályos utalásokat tettem neki valami különleges meglepetésről, lementem a fürdőszobába. Kezdetben minden jól ment, felkentem a krémet és vártam, hogy valami történjen. Nem kellett sokáig várnom.
Először kellemes melegséget éreztem, melyet pillanatokon belül olyan intenzív, égető érzés váltott fel, amit csak úgy tudok leírni, minta ketten húzták volna a szögesdrótból készült alsógatyámat a farpofáim közé, azzal a feltett szándékkal, hogy a fejemmel kiüssem a plafont. Addig az éjszakáig a vallás nem játszott nagy szerepet az életemben, de akkor készséggel híve lettem volna bármelyik vallásnak, amelyik megszünteti azt a kegyetlen égető érzést a hátsó kijárat körül, amely pusztulással fenyegette a koronaékszereket is. Miközben azért küzdöttem, hogy ne harapjam át a fájdalomtól az alsó ajkamat, megpróbáltam lemosni a krémet, amivel csak annyit értem el, hogy egy szőrcsomó eldugította a lefolyót. Könnyektől elhomályosult szemmel támolyogtam ki a hallon keresztül a konyhába, és - mivel járni nem nagyon voltam képes - az utolsó métert kúszva tettem meg a hűtőszekrényig valami hűsítő fájdalomcsillapító reményében. Feltéptem a hűtőgép ajtaját, megláttam egy doboz jégkrémet, aminek letéptem a tetejét és magam alá helyeztem. A megkönnyebbülés fantasztikus, de csak időleges volt, mivel a jégkrém meglehetősen gyorsan elolvadt és az égető érzés hamar visszatért. A jégkrémes doboz kialakítása miatt ráadásul a kipufogót nem tudtam hűsíteni, ezért körbetapogattam a mélyhűtő fiókot valami más után kutatva, mivel biztos voltam benne, hogy a látásomat meglehetősen hamar újra el fogom veszíteni. Megragadtam egy zacskót, amiről később kiderült, hogy fagyasztott kelbimbó volt, kiszakítottam, és közben próbáltam olyan csendben maradni, amennyire csak tudtam. Fogtam egy marék kelbimbót és megkíséreltem párat beszorítani a farpofáim közé, de hiába. Azért nem működött a dolog, mert egy kevés krémnek sikerült feljutnia a végbelembe, ami olyan érzést okozott, mintha egy rakétahajtómű dolgozott volna bennem odalent. Kétségkívül – és egyben remélhetőleg is – ez volt az egyetlen pillanat az életemben, amikor arra vágytam, bárcsak megjelenne egy homokos hóember a konyhában, amiből látható, milyen mélyre lettem volna kép
#81   2026. 07. 12. vasárnap 21:52
Jameson Jameson
Egyetértek. Eleinte én is intim gyantázásra jártam, de belevágtam a lézeres szőrtelenítésbe és látványos az eredmény már 1-2 kezelés után. A gép teljesítményétől függ hány kezelésre van szükség, de 6-8 max 10 alkalom után már nem nagyon fogsz szőrszálakkal találkozni
(Ez egy válasz Pinksweet üzenetére (2026. 07. 11. szombat 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 11. szombat 14:17
Csak is a végleges. Hosszabb folyamat, de megéri kivárni smile
#80   2026. 07. 12. vasárnap 09:17
veszpremi_pasi veszpremi_pasi
ki hogy szereti nyes mindenki más
#79   2026. 07. 11. szombat 14:17
Pinksweet Pinksweet
Csak is a végleges. Hosszabb folyamat, de megéri kivárni smile
#78   2026. 07. 11. szombat 14:12
kukycool kukycool
Esetleg részletet kerhetek ?
(Ez egy válasz Mivagyunk79 üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 25. csütörtök 09:55
Èn 5 ève jàrok egy hölgyhöz,de ő màr több pasit nem vàllal,viszont a Szèchenyivàrosban van,aki hirdet.
#77   2026. 07. 05. vasárnap 20:52
puszinyuszi puszinyuszi
Nekünk a 10 alkalommal lett szuper az eredmény de nem csak intim volt
(Ez egy válasz Dominika_Enzo üzenetére (2026. 07. 04. szombat 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 04. szombat 12:11
Pénzkidobás. Egy teljes professzionális intim szőrtelenítés nagyjából 60-80E ft. pl ahova én járok ott 3 alkalmas bérlet 60.000 Ft. egy alkalom meg 23.000 Ft. 3-4 alkalom kell a véglegeshez. jövő héten kezdem. eddig gyanta volt.
#76   2026. 07. 04. szombat 12:11
Dominika_Enzo Dominika_Enzo
Pénzkidobás. Egy teljes professzionális intim szőrtelenítés nagyjából 60-80E ft. pl ahova én járok ott 3 alkalmas bérlet 60.000 Ft. egy alkalom meg 23.000 Ft. 3-4 alkalom kell a véglegeshez. jövő héten kezdem. eddig gyanta volt.
(Ez egy válasz littleastreed üzenetére (2026. 06. 24. szerda 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 24. szerda 19:22
Otthoni IPL (villanófényes) szőrtelenítéssel tapasztalata valakinek?
#75   2026. 07. 04. szombat 09:37
Mivagyunk79 Mivagyunk79
Ketten jàrunk hozzà pasik, pont múltkor kèrdezten tőle,van e új pasi vendège,azt mondta nincs,ès nem is akar sainos,pedig tènyleg nagyon ügyes.
(Ez egy válasz Zsolt2011 üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 25. csütörtök 17:36
Kár hogy a hölgy nem vállal már pasit…
#74   2026. 07. 04. szombat 05:51
puszinyuszi puszinyuszi
Véglegesítve! Szuper lett az eredmény!
#73   2026. 06. 25. csütörtök 17:36
Zsolt2011 Zsolt2011
Kár hogy a hölgy nem vállal már pasit…
(Ez egy válasz Mivagyunk79 üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 25. csütörtök 09:55
Èn 5 ève jàrok egy hölgyhöz,de ő màr több pasit nem vàllal,viszont a Szèchenyivàrosban van,aki hirdet.
#72   2026. 06. 25. csütörtök 09:55
Mivagyunk79 Mivagyunk79
(Ez egy válasz kukycool üzenetére (2026. 06. 24. szerda 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 24. szerda 18:49
Sziasztok. Kecskeméten tud valaki? Előre is köszönöm
#71   2026. 06. 25. csütörtök 06:54
viking1988 viking1988
A feleségem használja, de csak a lábára. A fazonok miatt puncin nem akar "végleges" szőrtelenítést, meg azt én sem engedem neki. Meg aztán ő nagyon szeret punci gyantára járni, azt inkább másra bízza
(Ez egy válasz littleastreed üzenetére (2026. 06. 24. szerda 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 24. szerda 19:22
#70   2026. 06. 24. szerda 19:22
littleastreed littleastreed
#69   2026. 06. 24. szerda 18:49
kukycool kukycool
Sziasztok. Kecskeméten tud valaki? Előre is köszönöm
#68   2026. 06. 23. kedd 06:54
viking1988 viking1988
A feleségem gyantaztatni jár. Oda én csak alkalmanként jutok el. Borotvalom 2-3 naponta, fazonra. Időnként epilatorral csinálom meg
#67   2026. 06. 22. hétfő 16:59
X Törölt felhasználó (4818164)
Köszi, megkeresem
(Ez egy válasz Mivagyunk79 üzenetére (2026. 06. 22. hétfő 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 22. hétfő 07:26
Kecskemèten van,a Szèchenyivàrosban
#66   2026. 06. 22. hétfő 07:26
Mivagyunk79 Mivagyunk79
Kecskemèten van,a Szèchenyivàrosban
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4818164)
2026. 06. 21. vasárnap 17:22
Sziasztok
Tud valaki férfi -női intim szörtelenítéssel foglalkozó személyt?
Kecskemét - szolnok - békéscsaba- szeged irányban...
#65   2026. 06. 22. hétfő 06:37
puszinyuszi puszinyuszi
A feleségem 5 hetente jár végleges szőrtelenítésre 8 szor volt, és kb 95% az eredmény. Nincs mellékhatása! Bazijó!

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: csakmost31 csakmost31
Nyitás ideje: 2023. 08. 28. hétfő
Üzenetek: 84db
Utolsó üzenet: 2026. 08. 08. szombat

Hírek

2026. 06. 10. szerda 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!