Nem kimondottan szexfantázia. Arra lennék kíváncsi, hogy a nők ismerkedéskor, előjátéknál, szex előtt fantáziálnak, gondolnak arra, hogy mekkora a pasi mérete, mekkora lesz nekik. Illetve van bennük csalódás, ha kisebb, mint amit vártak vagy az előző pasié. Gondolok arra ,hogy előttem 18-20+ környékivel volt, akkorát szokott meg, míg nekem csak 15-16 centis van. Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye.
Teljesen egyetértek veled Anna!
A csajok sokkal nehezebben nyílnak meg mint a férfiak. Legalábbis itt a félig meddig nyilvános helyen.
Nem tudom mi a konkrét oka, de azt hiszem, félnek a negatív kritika miatt. Meg hogy mit fogmit fognak szólni a normálisabb férfijelöltek? ....sajnos a "rossz életű nő" jelző sok esetben még mindig működik.
Pedig kár, hogy nem írják le a fantáziájukat! Pedig bennünket " rosszéletű" férfiakat nagyon érdekel ez a téma!
Nem utolsó sorban, sokat is tudnánk belőle tanulni!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 07. 10. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 10. szerda 09:46
A csajok sokkal nehezebben nyílnak meg mint a férfiak. Legalábbis itt a félig meddig nyilvános helyen.
Nem tudom mi a konkrét oka, de azt hiszem, félnek a negatív kritika miatt. Meg hogy mit fogmit fognak szólni a normálisabb férfijelöltek? ....sajnos a "rossz életű nő" jelző sok esetben még mindig működik.
Pedig kár, hogy nem írják le a fantáziájukat! Pedig bennünket " rosszéletű" férfiakat nagyon érdekel ez a téma!

Kedves Pasik! Ha egy kicsit jobban oda figyelnétek, ti is láthatnátok, hogy ki az igazi csaj itt. Nem állítom, hogy nem rendelkezünk hasonló fantáziákkal de azt nem fogjátok itt olvasni.
A csajok többsége ennyire nem nyílna meg előttetek, ismeretlen pasik előtt.

Korrekt vélemény!
Megpróbáltam. Volt amikor merész akartam lenni, ha már egy ilyen oldalra keveredtem. Izgalmas volt kimondani dolgokat. Kaptam hideget, meleget de rendesen
A tanulságot inkább megtartom magamnak.
Pedig nem volna rossz.. Viszont ti férfiak (a többség) vakok vagytok, és talán azok is akartok maradni, olyankor amikor fel kellene ismernetek, hogy az csaj aki esetleg mesél, az nem csaj!!!! Olyankor hol az fantasztikus pasi megérzés?? A ,,három mellű,, csajokkal mi nem tudunk versenyezni.. Mellettük a mi fantáziáink szürke kis egerekké változnak. És erről nem ők tehetnek, hanem Ti
(Ez egy válasz Chaba5X üzenetére (2024. 07. 18. csütörtök 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 18. csütörtök 16:28

Pedig nem volna rossz.. Viszont ti férfiak (a többség) vakok vagytok, és talán azok is akartok maradni, olyankor amikor fel kellene ismernetek, hogy az csaj aki esetleg mesél, az nem csaj!!!! Olyankor hol az fantasztikus pasi megérzés?? A ,,három mellű,, csajokkal mi nem tudunk versenyezni.. Mellettük a mi fantáziáink szürke kis egerekké változnak. És erről nem ők tehetnek, hanem Ti

Teljesen egyetértek veled Anna!
Nem utolsó sorban, sokat is tudnánk belőle tanulni!

Az van valszeg mi háromlábú népek többsége szívesen elhiszünk bármit addig amíg felállítja a farkunkat. Gondolom az igazi csajoknak a kihívás, hogy a nagy merítésből megtalálják köztünk azt az Ő-t aki nem.
Megjegyzem az "anyagiasak" kimondottan rávetődnek a "bug"-ra a male software-ben. Ha nem lennének bazi fárasztóak akkor még azt mondanám jó kis logikai "újgyakorlat" pár keresztkérdéssel jól összezavarni a "Hölgyemények" csőre töltött "canned message" stratégiáját. (Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 07. 18. csütörtök 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 18. csütörtök 17:38
Megjegyzem az "anyagiasak" kimondottan rávetődnek a "bug"-ra a male software-ben. Ha nem lennének bazi fárasztóak akkor még azt mondanám jó kis logikai "újgyakorlat" pár keresztkérdéssel jól összezavarni a "Hölgyemények" csőre töltött "canned message" stratégiáját. (Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 07. 18. csütörtök 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Megpróbáltam. Volt amikor merész akartam lenni, ha már egy ilyen oldalra keveredtem. Izgalmas volt kimondani dolgokat. Kaptam hideget, meleget de rendesen
A tanulságot inkább megtartom magamnak.