Tapasztalatok kicsi 50 kiló alatti lányokkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1   2023. 11. 19. vasárnap 21:11
X Törölt felhasználó (4722918)
Kinek jön be? Akinek volt kapcsolata ilyen testalkatú lánnyal milyen volt?
#2   2023. 11. 19. vasárnap 22:02
baker23 baker23
Nekem egy ilyen csajjal volt kalandom (pár alkalom), mert amúgy teltimádó vagyok. Nagyon jó volt, minden klappolt, imádta, hogy el vagyok kötve, így különösebben nem kellett aggódni sem
#3   2023. 11. 19. vasárnap 22:33
photoshooting photoshooting
Nekem egyik felük nagyon bejön, a másik felük nagyon nem. Van amelyik attól még hogy kicsi formás, arányos,
45 kg volt eddig a legkisebb, igazi gyöngyszem.
#4   2023. 11. 19. vasárnap 22:59
Norbi081 Norbi081
Nekem anno gimnazista koromban volt egy 44kg-os lánnyal dolgom, kicsi cicik, vékony, de formás alak, baba arc. Először féltettem, hogy mit fog szólni a nagyobb mérethez, de úgy becsúszott a vastag farkam, hogy csak lestem. Mondhatni elég nagy szexuális étvágya volt a kiscsajnak. Állandóan dugni akart, nagyon kellemes emlékek. smile
#5   2023. 11. 19. vasárnap 23:26
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
Élem Őket! eljen nyes Volt nem kevés szerencsére és talán még lesz is egy-kettő. hehe Imádom a formás kis popsijukat és ciciket! finom "Elnyűhetetlenek" és kimeríthetetlenek, nekem nagyon bejönnek! vigyor5
#6   2023. 11. 20. hétfő 08:44
tamás80 tamás80
Nekem a feleségem volt ilyen, 48 kg mikor megismertem, nagyon bírta a szexet, és lehetett dugni. Most olyan 62 kg, két gyerek után, de a faszt még jobban bírja, becuppan a nagy, fér bele rendesen és élvezi is. Kellemesek az ilyen hölgyek!
#7   2023. 11. 20. hétfő 09:04
Babettbitch Babettbitch
Hmmm... eddig nem is gondoltam volna, hogy az 50 kg az valamilyen választóvonal, ami alatt a ritka kivételek találhatóak...
44 - 44,5 kg vagyok. Nem tudom, én jól kijövök magammal... nyes (Képek az adatlapomon.)
#8   2023. 11. 20. hétfő 09:07
Szintén hasonlóak a tapasztalataim. Tényleg nimfomániásak többnyire. Gondolom a kis testsúly nagyobb energiákat hagy szabadon. Nekem is amikor 10 kilóval könnyeb vagyok jóval nagyobb a mozgásigényem. Am én sem a végletesen anorexiásakra gondoltam, hanem az eleve kicsi de formás alkatúakra.
#9   2023. 11. 20. hétfő 10:12
Max32 Max32 VIP
Én imádom a kis törékeny alkatú lányokat. Volt egy kapcsolatom majd 10 évig akinek szintén ilyen alkata volt (47kg) Nagyon szerettett mindent, mondthatom hogy gumi punci volt, rácsusszant az öklömre és utánna rámszorított majd eltörte a farkam. De popsi szex sem volt nála utolsó ... imádta és én is. finom
#10   2023. 11. 20. hétfő 13:42
A_Felszemu_Hatlovetu A_Felszemu_Hatlovetu
Van tapasztalat, biztosan 50 kilo alatt volt, de a “magassaga” (alacsonysaga smile ) is megvolt hozza - szoval nem ugy nezett ki, mint aki korosan vekony. Szex teren talan annyi volt a feltuno, hogy vegigertem benne, sokszor talalkozott a makkom a mehszajaval smile szerette, szoval nem volt ezzel sem gond.
#11   2023. 11. 20. hétfő 19:02
Triboro Triboro
Imádom a vékony karcsú nőket, bár nem kötném konkrét súly határhoz.
#12   2023. 11. 21. kedd 08:54
Tiszai Tiszai
Csak csatlakozni tudok az eddigiekhez. A volt feleségem.158 cm 46 kg volt. 22 év alatt jó pár többes kapcsolatunk volt. Punciba nem volt olyan méret amire azt mondta volna ,hogy nem. Popsiba 5 cm felett már nagyon jó előkészités kellett.
#13   2023. 11. 21. kedd 21:40
Albert8310 Albert8310
Érdekes smile
#14   2023. 11. 22. szerda 05:54
lovedick98 lovedick98
Nekem a mostani barátnőm 45 kg. Imádja hogyha szét van baszva, imád baszni. Nekem amúgy is az eseteim az ilyen testben lévő lányok. Nem az ő első aki ennyire vékony. Egy a lényeg hogy mindegyik szerintem nagyon nimfo!
#15   2023. 11. 22. szerda 12:35
GirlforFoursome GirlforFoursome
Meg tudom erősíteni az itt állitottakat. Nincs olyan, amire ne lenne kapható, teljesen rám bizza a döntést. Nagy álom, hogy 2 ilyen vékony nő hogy szét tudna kapni. Kell is nekem. Mert minden szedése nélkül nem lankadok nagyon sok ideig, mint aki drága szereket szed. Nem tudom miért van ez. Talán a magas tesztoszteron szint
#16   2023. 11. 23. csütörtök 14:58
X Törölt felhasználó (4721877)
Életemben egyszer voltam molett lánnyal, tudtam hogy nem fog menni mert nem is izgat fel, de a hát ha bejön megfordult a fejemben. Kb 10 évvel ezelőtt kerestem egy fizetős csajt és egy nehézkes orál orgazmussal letudtam. Nem megy. Nekem alacsony, vékony nő a kezdet és a vég. Azért mentem fizetőshöz mert nem akartam megbántani egy normális nőt azzal hogy "bocs de nem megy mert sok vagy"
Mindig vékony nőkkel voltam, akár kapcsolat akár alkalmi, 3as,cuckold stb. Ők tudnak igazán begerjeszteni már a látványukkal is.
#17   2023. 11. 23. csütörtök 15:45
30as párocska 30as párocska
Egy kicsit eltértél a témától nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 23. csütörtök 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4721877)
2023. 11. 23. csütörtök 14:58
Életemben egyszer voltam molett lánnyal, tudtam hogy nem fog menni mert nem is izgat fel, de a hát ha bejön megfordult a fejemben. Kb 10 évvel ezelőtt kerestem egy fizetős csajt és egy nehézkes orál orgazmussal letudtam. Nem megy. Nekem alacsony, vékony nő a kezdet és a vég. Azért mentem fizetőshöz mert nem akartam megbántani egy normális nőt azzal hogy "bocs de nem megy mert sok vagy"
Mindig vékony nőkkel voltam, akár kapcsolat akár alkalmi, 3as,cuckold stb. Ők tudnak igazán begerjeszteni már a látványukkal is.
#18   2023. 11. 23. csütörtök 16:11
X Törölt felhasználó (4721877)
Huh, velem meg esik vigyor2 bocsi worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 23. csütörtök 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4721877)
2023. 11. 23. csütörtök 14:58
#19   2023. 11. 23. csütörtök 16:18
Én azt imádom legjobban amikor úgy meglovagolnak a ruganyos kis csípőjükkel, hogy kb a mennyekben érzem magamat!
#20   2023. 11. 23. csütörtök 18:14
X Törölt felhasználó (4709833)
Én pedig a magas,175-180 testes,de nem kövér 80+kg hölgyeket kedvelem. Ott van mit rakni. Kis minicsiniket sajnálom meggyötörni. Próbáltam már minden végletet,van tapasztalatom benne.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2023. 11. 19. vasárnap
Üzenetek: 64db
Utolsó üzenet: 2025. 02. 16. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!