Párocskámnak /hölgy tag/ nagy vágya volt az anál szex,sokat beszélt róla hogy jó lenne.
S pár hete eljutottunk odáig hogy teljesült s nagyon is élvezni velem
S pár hete eljutottunk odáig hogy teljesült s nagyon is élvezni velem
Teljes mértékben egyetértek veled.
Sose értettem, miért titkolják egymás elől a vágyaikat, egy kapcsolatba. Megmérgezi a kapcsolatot, ami előbb utóbb rossz eredményhez vezet. A párommal mindíg megbeszéljük kinek mi a vágya, és ha valami oknál fogva az nem megvalósítható akkor, megpróbálunk olyan megoldást taláni ami mindkettőnknek megfelelő. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 21. szerda 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 13:14
Sose értettem, miért titkolják egymás elől a vágyaikat, egy kapcsolatba. Megmérgezi a kapcsolatot, ami előbb utóbb rossz eredményhez vezet. A párommal mindíg megbeszéljük kinek mi a vágya, és ha valami oknál fogva az nem megvalósítható akkor, megpróbálunk olyan megoldást taláni ami mindkettőnknek megfelelő. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 21. szerda 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
megbeszélünk mindent, ez oda vissza alapon működik, őszinték vagyunk egymáshoz
ez alap kell legyen egy kap
csolatban.
ez alap kell legyen egy kapcsolatban.
alap ( a cimhez kapcsolódva ) ez nálunk oda-vissza, és ez így a jó
Totál egyetértek , Puszko
(Ez egy válasz Valahogymegoldjuk üzenetére (2024. 06. 04. kedd 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 04. kedd 11:17
(Ez egy válasz Valahogymegoldjuk üzenetére (2024. 06. 04. kedd 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Teljes mértékben egyetértek veled.
Sose értettem, miért titkolják egymás elől a vágyaikat, egy kapcsolatba. Megmérgezi a kapcsolatot, ami előbb utóbb rossz eredményhez vezet. A párommal mindíg megbeszéljük kinek mi a vágya, és ha valami oknál fogva az nem megvalósítható akkor, megpróbálunk olyan megoldást taláni ami mindkettőnknek megfelelő.
Sose értettem, miért titkolják egymás elől a vágyaikat, egy kapcsolatba. Megmérgezi a kapcsolatot, ami előbb utóbb rossz eredményhez vezet. A párommal mindíg megbeszéljük kinek mi a vágya, és ha valami oknál fogva az nem megvalósítható akkor, megpróbálunk olyan megoldást taláni ami mindkettőnknek megfelelő.
Sajna az én párom sem mondja el, csak annyit az adott pillanatra gondoll. Egy kis többes fantázia engem nagyon izgatna, ezt tudja is, szerintem őt is csak nem mondja.
Nem mondja hanem meg csinálja.
El

STS011