Nagyaknizsai thai masszázsról van valakinek tapasztalata??
Tudja valaki, hogy Veszprémben melyik szalonban van biztosan extra lehetőség?
Ha megnézed az oldalukat könnyen választ kapsz a kérdésekre.
(Ez egy válasz bbalint1234 üzenetére (ma 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:40
Mennyit fizettél mennyi volt az alap plusz a kiverés ? Pucéran volt a csaj ? Nem lehetett fogdosnod ?
Mennyit fizettél mennyi volt az alap plusz a kiverés ? Pucéran volt a csaj ? Nem lehetett fogdosnod ?
(Ez egy válasz Bazsii01 üzenetére (tegnap 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:29
Pesten a király utcai goldfingers az fasza hely!
Olajos masszázsra mentem 60 percre
Nagyon szép lányok voltak bent
A hátamnál is nagyon ügyes volt, de amikor előröl jött akkor pikk pakk állt a cerka és elég hamar megkérdezte hogy ott is megmaszírozzon-e
Hát persze igent mondtam
Annyira izgultam hogy nagyon gyorsan elélveztem, de nagyon jó élmény volt!
A hátamnál is nagyon ügyes volt, de amikor előröl jött akkor pikk pakk állt a cerka és elég hamar megkérdezte hogy ott is megmaszírozzon-e
Hát persze igent mondtam
Pesten a király utcai goldfingers az fasza hely!
Hát persze igent mondtam
Hát persze igent mondtam
Győr környékén valaki ? Orientál, Zenithről hallottam, hogy egyes masszőrök felajánlották, nektek tapasztalat?
A masszázs árát a szalonban fizeted, az egyéb dolgokat a madszőrrel beszéled még, és neki adod oda. Van aki előre elkéri, van akinek utólag adod. Hogy ki mit vállal be, az a masszőrtől, meg a szimpátiától is függ.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2026. 02. 20. péntek 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 20. péntek 10:58
Benne van az árban vagy külön kell plusszban fizetni érte? Csak kézzel vagy szopi is van, esetleg szex is?
Kaposvár környékén van ilyen lehetőség??
Erre kíváncsi lennék én is. ☺️
(Ez egy válasz Párosan1 üzenetére (2026. 02. 19. csütörtök 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Cegléd környékén tudtok ilyen masszőrt?
Benne van az árban vagy külön kell plusszban fizetni érte? Csak kézzel vagy szopi is van, esetleg szex is?
(Ez egy válasz mzperx00 üzenetére (2026. 02. 18. szerda 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Miskolcon tudtok ilyen szalont?
Sziasztok! Győrben vagy Győr környékén tapasztaltok?
Győriekről van véleményetek? Milyen az élmény?
Mielőbb letesztelem akkor
Köszönöm (Ez egy válasz mzperx00 üzenetére (2026. 02. 18. szerda 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm (Ez egy válasz mzperx00 üzenetére (2026. 02. 18. szerda 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
GoBuda Mall Goldfingers. Minden alkalommal felajánlják.
(Ez egy válasz Bazsii01 üzenetére (2026. 02. 18. szerda 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp-n milyen szalon van ahol van esély happy finishre?
Rendszeresen járok thai masszázsra. Több helyen, több városban is voltam már. Nagyon sok helyen felajánlotta boldogabb verziót is a masszőr. Külön nem szoktam kérni, csak ha felajánlja. Volt ahol csak kézzel monoton gyorsan végzett, de volt már, hogy a masszázs elején kb 10-15 perc után még volt a színpátia, pedig először voltam ott, és onnantól a masszázs el volt felejtse, viszont nagyon sok pózt kipróbáltunk. Sajnos mire legközelebb arra jártam, már nem ő volt.
Kurva egyszerű az árat megtudni. Fel kell hívni a hirdetőt.
(Ez egy válasz tonermagus üzenetére (2024. 04. 19. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 19. péntek 09:28
Székesfehérváron kinéztem a "Ginaerotikusmasszázs" profilú masszőrt a rosszlányokon.
Valaki volt már nála? mik a tapasztaltok?
Egyébként egy ilyen tantra masszázs milyen árban mozogok kb. az itteni lányoknál?
20-30K-t szívesen adok egy bő egy órás érzéki masszázsért, de 40-50K-t már sajnálnék rá
Valaki volt már nála? mik a tapasztaltok?
Egyébként egy ilyen tantra masszázs milyen árban mozogok kb. az itteni lányoknál?
20-30K-t szívesen adok egy bő egy órás érzéki masszázsért, de 40-50K-t már sajnálnék rá
Írnál erről privátban.
(Ez egy válasz Zozo81 üzenetére (2024. 04. 22. hétfő 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)

yazid