Kezdő párként a hármas kiprobálása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

2ffi 1 nő

Az eddigi hozzászólások

... 3 4 5 6 7
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#52   2024. 02. 24. szombat 12:22
gáborgábor79 gáborgábor79
Hidd el sokaknak az is számít még akkor is ha ez az oldal a szexről szól.
Láttam már kiírva adatlapon hogy "ha nem tudsz egy éppkézláb bővített mondatot leírni akkor nem egymást keressük. "
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 24. szombat 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4708975)
2024. 02. 24. szombat 07:00
Elnézést kérek tanár úr/nő.nem tudtam hogy az iskolapadban ülünk.köszönöm hogy felhívta a figyelmemet a hibákra.
#51   2024. 02. 24. szombat 12:21
yamaha yamaha
Csak úgy látszik a virtualitás és a kultúra nem fér össze !
(Ez egy válasz 55ősPasi üzenetére (2024. 02. 24. szombat 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 24. szombat 11:06
Teljes mértékben egyetértek veled! Èn is hasonló cipőben vagyok! Sok esetben válaszra sem mèltatnak,pedig nem olyan nehhèz leírni,hogy köszi de nem
#50   2024. 02. 24. szombat 11:06
55ősPasi 55ősPasi VIP
Teljes mértékben egyetértek veled! Èn is hasonló cipőben vagyok! Sok esetben válaszra sem mèltatnak,pedig nem olyan nehhèz leírni,hogy köszi de nem
(Ez egy válasz Profi30 üzenetére (2023. 12. 29. péntek 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 29. péntek 16:21
Én is keresek párt ahová csatlakozhatok, hetero alapon a hölgy örömére!
Sajnos sok esetben még választ sem kapok pedig nem szoktam tiszteletlen lenni!
Képeim is vannak, de nem egyszerű!
#49   2024. 02. 24. szombat 07:00
X Törölt felhasználó (4708975)
Elnézést kérek tanár úr/nő.nem tudtam hogy az iskolapadban ülünk.köszönöm hogy felhívta a figyelmemet a hibákra.
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2024. 02. 23. péntek 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 22:32
Két dolog.
Helyesírásilag rakd rendbe az adatlapot!
A másik: adatlap alapján csak elvárások vannak. Pl miért automatikus, hogy a másik rendelkezzen hellyel?
#48   2024. 02. 24. szombat 06:51
Hamm07 Hamm07
Szia! Tényleg nehéz találni ebben igazad van, de nem esélytelen rám is írtak már csak az időpont sajnos nem mindig egyezik
(Ez egy válasz Pifta11 üzenetére (2024. 02. 23. péntek 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 18:52
Felém pont nem szeretik a környékbeli keresőt, “hátha ismerjük egymást”. Nem értem miért baj?
Ez ilyen
#47   2024. 02. 24. szombat 05:42
X Törölt felhasználó (4728046)
Szóló pasi vagyok és megmozgat a hármas. Anno amikor még 20as éveim elején voltam, többször is 3asoztam a barátomékkal, volt ott minden, szendvics, cuckold, nyilvános wc, erdő stb. Akkor sokkal szabadabb voltam, most is tetszene, bejönne de fejbe valami tartás is kialakult a téma iránt, amit nem tudok hová tenni.
Lehet hogy a probléma az hogy sokan durr bele mődon akarják ezt csinálni, nekem meg kell egy kis össze haverkodás hogy kicsit megismerjem a huncut feleket. Kicsit irígylem is azokat. Apasikat akik csak mennek, dugnak egy jót egy párral és szia. smile Fiatalon minden könnyebben ment, legalább is nekem. Sikert mindenkinek!
#46   2024. 02. 23. péntek 22:32
BiPasit BiPasit
Két dolog.
Helyesírásilag rakd rendbe az adatlapot!
A másik: adatlap alapján csak elvárások vannak. Pl miért automatikus, hogy a másik rendelkezzen hellyel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 23. péntek 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 19:12
Pontosan így van.mi is világosan kitöltöttük az adatlapunkat,mégsem veszik figyelembe.az ember kezdi bele élni magát hogy na talán most összejön valami,közbe kiderül hogy mégsem,és ez kiábrándító
#45   2024. 02. 23. péntek 19:54
Zotyesz85 Zotyesz85
Sziasztok
Mi is ebben a cipőben járunk.
Szeretnénk találni egy értelmes pasit aki valóban komolyan is gondolja ezt házi barát szerepet de nagyon nehéz találni. Aktív bi pasit szeretnénk leginkább de nem egyszerű. Rengeteg kamu pasi van. Nem értem miért ilyenek. Ha megtiszteljük azzal hogy bebújhat közénk és velünk élvezhet akkor miért nem élnek a lehetőséggel. Baromi nehéz megfelelő pasit találni
#44   2024. 02. 23. péntek 19:45
Felhőék Felhőék
Vissza térbe az úgy nevetett “túl magas mére” témához. Az a helyzet ez a mi szórakozási k, nem munka hogy megalkuvásokat tegyünk. Persze lehet adni egy személyes találkozásra esélyt, de ha úgy érezzük hogy nincs benne semmi érdekes akkor kár erőltetni.
#43   2024. 02. 23. péntek 19:25
Dehigy is nincs.hidd el hogy van.pl mi is keresünk olyan srácot akinek helye lenne,és hozzád hasonlóan kedves,türelmes.ebből van nagyon kevés
(Ez egy válasz Sexplayer üzenetére (2024. 02. 23. péntek 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 18:55
Hát nem tudom ki hogy van vele de szóló pasiként tényleg esélytelen párt találni 3masra,max clubban lehetséges.Legalábbis pest megyében ez esélytelen itt nincs olyan pár aki egy kedves igényes jófej és tisztelettudó pasit keresne az se baj ha hosszútávra smile Azt érzem hogy rossz megyében vagyok .
#42   2024. 02. 23. péntek 19:16
Pontosan.mi sem vagyunk topmodell alkat,és nem is keresünk azokat.a szimpátia legyen meg,persze legyen humora.sokaknak tényleg brad pitt és angelina jolie páros kell
#41   2024. 02. 23. péntek 19:12
Pontosan így van.mi is világosan kitöltöttük az adatlapunkat,mégsem veszik figyelembe.az ember kezdi bele élni magát hogy na talán most összejön valami,közbe kiderül hogy mégsem,és ez kiábrándító
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 02. 23. péntek 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 19:03
Valahol érthető a sok kamus után ,hogy a párok többsége besokall. Vagy jóval óvatosabb lesz. Netán mint nekünk is elegünk lesz az egész dologból. Az a baj a sok kamus és link ember azt nem fogja fel,hogy azokkal b@szik ki és azoktól veszik el a lehetőséget akik komolyan gondolják. Persze az is baj,hogy itt az oldalon is velünk együtt csak pár kereső van aki próbál kiállni a dolog ellen és próbálna valami változást kicsikarni. Ez mellett ti ffi parnereknek sem ártana ez ellen felvenni a harcot,mert ez a saját érdeketek is valljuk be.
#40   2024. 02. 23. péntek 19:03
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
Valahol érthető a sok kamus után ,hogy a párok többsége besokall. Vagy jóval óvatosabb lesz. Netán mint nekünk is elegünk lesz az egész dologból. Az a baj a sok kamus és link ember azt nem fogja fel,hogy azokkal b@szik ki és azoktól veszik el a lehetőséget akik komolyan gondolják. Persze az is baj,hogy itt az oldalon is velünk együtt csak pár kereső van aki próbál kiállni a dolog ellen és próbálna valami változást kicsikarni. Ez mellett ti ffi parnereknek sem ártana ez ellen felvenni a harcot,mert ez a saját érdeketek is valljuk be.
(Ez egy válasz Sexplayer üzenetére (2024. 02. 23. péntek 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 18:55
Hát nem tudom ki hogy van vele de szóló pasiként tényleg esélytelen párt találni 3masra,max clubban lehetséges.Legalábbis pest megyében ez esélytelen itt nincs olyan pár aki egy kedves igényes jófej és tisztelettudó pasit keresne az se baj ha hosszútávra smile Azt érzem hogy rossz megyében vagyok .
#39   2024. 02. 23. péntek 18:55
Sexplayer Sexplayer
#38   2024. 02. 23. péntek 18:52
Pifta11 Pifta11
Felém pont nem szeretik a környékbeli keresőt, “hátha ismerjük egymást”. Nem értem miért baj?
Ez ilyen
(Ez egy válasz érzéki pár üzenetére (2024. 02. 23. péntek 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 16:48
Tényleg sok a kamus.
Megtanultunk olvasni a sorok között, hamar levesszük ha komolytalan a szándék.
Általában lakhely környékéről próbálunk keresni, és szeretjük a mielőbbi személyes találkozót.
Nem tudom ki hogy van vele, de megvan az izgalma ezeknek az első "randiknak"...
#37   2024. 02. 23. péntek 18:52
Attila9217 Attila9217
Szerintem meg erre kén egy külön csoport is H kik a kamusok.mert az ilyenek teszik tönkre az ismerkedési lehetőséget.illetve a párok ledvét.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 02. 23. péntek 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 18:18
Sziasztok. Hát nálunk most írt egy kedves úriember ,nem tetszett neki hogy fel van tüntetve hogy ki az aki vissza sem ír vagy nem jelent meg a találkozón. Persze mi vagyunk az óvodások. Szerintünk meg nem tetszik az igazság. Ki honnan nézi ugye. nyes
#36   2024. 02. 23. péntek 18:18
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
Sziasztok. Hát nálunk most írt egy kedves úriember ,nem tetszett neki hogy fel van tüntetve hogy ki az aki vissza sem ír vagy nem jelent meg a találkozón. Persze mi vagyunk az óvodások. Szerintünk meg nem tetszik az igazság. Ki honnan nézi ugye. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 23. péntek 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 14:57
Mi párt,esetleg fiút keresünk,de hihetetlen hogy 1000 levelezőből senki nem akar találkozni,vagy nincs helye vagy akármi.nem értem az ilyeneket.így hogy éljük meg amit szeretnénk?
#35   2024. 02. 23. péntek 18:15
Nyanyi30 Nyanyi30
Én csak arra gondoltam hogy panaszkodnak hogy nem találnak normálisat,vagy épp 2 cm hiányzik a kedvelt méretből...... vigyor2
És ezáltal lealázzák az ember önbizalmát egyes párok.
Holott lehet hogy a 2. Randi olyan jól sikerülne hogy találnának egy pozitív dolgot ami befedné az apró hibákat.
És hogy párok között is akad kamus nem csak férfiak részéröl.
Fura szitu,de valóságos. Nem haragszok én senkire,csak ha tényleg egy apró bibi van,azért nem kell egyböl elutasítani valakit és nem adni egy pici esélyt hogy bebizonyítsd hogy működhet a harmónia.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2024. 02. 23. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 16:53
Természetes hogy az ember vagyus a pár felállít magában egy elképzelést, hogy kit szeretne beengedni az ágyukba harmadiknak. És nem igazán akar engedni ezekből, hogy ez s léc magas/e vagy sem ez már nem a harmadiknak jelentkező pasi fogja eldönteni. Mi sem vagyunk modellek, de ha valaki nem jön be akkor lehet ő akármilyen kurógép. Persze ha az ember egy swinger kluban találkozik ugyan azzal a padival lehet beengedik maguk közé, a hely varázsa. Magán, privát kereséskor az ember óvatosabb jobban mérlegel. Uraim tudni kell elviselni a nemet és nem próbálkozni egyéb kis kapuval.
#34   2024. 02. 23. péntek 17:17
Felhőék Felhőék
Igen a feleségem erre mondja, hogy a fő erogén zónája az agya. Aki nem mozgatja meg ott fent attól a punci sem fog nedvesedni. Mi is hány pártól kaptunk kosarat, még sem fordult meg a fejünkben hogy ezért haragudjunk. Lehet fejben meg lett volna az igen de vizuálisan mégsem minket keresnek. Ez teljesen érthető. De érdekes kluban viszont olyan párok kezdeményeztek nálunk, akik esetében adatlap alapján azt mondom hogy nem a mi ligánk, ők topligások wink igen ez is a klub sajátossága wink keresni kell, lehet nem 1-2 hónap hanem sokkal több.
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 02. 23. péntek 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 17:00
smile
Ezzel tökéletesen egyet tudunk érteni!
A léc kapcsán érdemes azt is figyelembe venni, hogy ez nem csak a mentális, vagy fizikai adottságra vonatkozik, hanem arra is, hogy a többségnek arról is van elképzelése, hogy fejben milyen hozzáállású partnert keres…
Itt is adódnak gondok, és ezt talán még nehezebben viselik egyesek…
#33   2024. 02. 23. péntek 17:00
paroskalandok paroskalandok
smile
Ezzel tökéletesen egyet tudunk érteni!
A léc kapcsán érdemes azt is figyelembe venni, hogy ez nem csak a mentális, vagy fizikai adottságra vonatkozik, hanem arra is, hogy a többségnek arról is van elképzelése, hogy fejben milyen hozzáállású partnert keres…
Itt is adódnak gondok, és ezt talán még nehezebben viselik egyesek…
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2024. 02. 23. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 16:53
Természetes hogy az ember vagyus a pár felállít magában egy elképzelést, hogy kit szeretne beengedni az ágyukba harmadiknak. És nem igazán akar engedni ezekből, hogy ez s léc magas/e vagy sem ez már nem a harmadiknak jelentkező pasi fogja eldönteni. Mi sem vagyunk modellek, de ha valaki nem jön be akkor lehet ő akármilyen kurógép. Persze ha az ember egy swinger kluban találkozik ugyan azzal a padival lehet beengedik maguk közé, a hely varázsa. Magán, privát kereséskor az ember óvatosabb jobban mérlegel. Uraim tudni kell elviselni a nemet és nem próbálkozni egyéb kis kapuval.

... 3 4 5 6 7
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2023. 12. 29. péntek
Üzenetek: 132db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!