Igaz ez kimaradt a szórásból,írásból. A személyes semleges találkozó ezért is jó számunkra, hogy élőben mennyire szimpatikus az illető. Illetve azért mennyire tudja úgymond eladni magát ( tudjuk csúnya szó).
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2023. 12. 30. szombat 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 30. szombat 11:22

Mi mindig "semleges" területen tartottuk az első randit, már csak azért is, hogy ha kiderül, hogy élőben nem szimpatikus a harmadik vagy éppen nem hasonlít a fényképére (ilyenbe nem futottunk bele, de hallottunk mástól ilyet), akkor egyszerűen lehessen berekeszteni a randit. Ha nálunk van, akkor diplomáciailag nehezebb elküldeni...
A vicces az, hogy már törölték is magukat.
Mindegy, hátha más kezdő is jár erre:
Hármashoz lányt még nem sikerült se innen, se más oldalról találni, ami tapasztalatunk van, az a baráti körből jött össze. Párral sikerült innen. De több éve nem kerestünk már.
A legunalmasabb a kamusok, képgyűjtők és unatkozók kiszűrése. Most, hogy van két gyerekünk kicsit változtattunk a stratégián. Régen arckép->telefonszám csere, a lányok beszélnek egymással->semleges helyen randi->bármi egyéb (ha időnk engedi rögtön folytatódhat is a buli).
Most, amikor pasit kerestünk, a telefonhívást átugortuk és a semleges helyet is a lakásunkba tettük át, cserébe erős hátránnyal indul az, aki nem tud két mondatot leírni komoly helyesírási hiba nélkül és amúgy is ez kínálati terület (remélem ezzel minden kedves pasi tisztában van). Amit pasiként nagyon fel kéne mindenkinek ismernie, hogy az nem egy jó taktika, hogy kiírod, hogy még bi dolgokra is hajlandó vagy (csak, hogy punci közelébe kerülj). Akkor már tisztább lenne mindenkinek, ha profihoz mennél.
Kicsit elkalandoztam az eredeti felvetéstől.

Hármashoz lányt még nem sikerült se innen, se más oldalról találni, ami tapasztalatunk van, az a baráti körből jött össze. Párral sikerült innen. De több éve nem kerestünk már.
A legunalmasabb a kamusok, képgyűjtők és unatkozók kiszűrése. Most, hogy van két gyerekünk kicsit változtattunk a stratégián. Régen arckép->telefonszám csere, a lányok beszélnek egymással->semleges helyen randi->bármi egyéb (ha időnk engedi rögtön folytatódhat is a buli).
Most, amikor pasit kerestünk, a telefonhívást átugortuk és a semleges helyet is a lakásunkba tettük át, cserébe erős hátránnyal indul az, aki nem tud két mondatot leírni komoly helyesírási hiba nélkül és amúgy is ez kínálati terület (remélem ezzel minden kedves pasi tisztában van). Amit pasiként nagyon fel kéne mindenkinek ismernie, hogy az nem egy jó taktika, hogy kiírod, hogy még bi dolgokra is hajlandó vagy (csak, hogy punci közelébe kerülj). Akkor már tisztább lenne mindenkinek, ha profihoz mennél.

"A vicces az, hogy már törölték is magukat. "
Ennyire nem tudják, hogy mit akarnak... meg anyu még nem is tud róla és tarsai... ezek a 95%.... (Ez egy válasz jh0nny üzenetére (2023. 12. 30. szombat 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 30. szombat 14:04
Ennyire nem tudják, hogy mit akarnak... meg anyu még nem is tud róla és tarsai... ezek a 95%.... (Ez egy válasz jh0nny üzenetére (2023. 12. 30. szombat 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)

A vicces az, hogy már törölték is magukat.

ez is lehet megoldás, viszont ha nyitott szemmel jársz kelsz találsz anyagiak nélkül is, de persze a legegyszerűbb a fizetős dolog, és ott nincs csalódás
(Ez egy válasz Palesz üzenetére (2023. 12. 29. péntek 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 29. péntek 22:32

Mi lányt kerestünk harmadiknak és arra jutottunk hogy inkább fizetünk érte. Nem bántuk meg. Olyan szép nőt kerestünk aki mindkettőnknek tetszett, nem kellett udvarolni, nem volt csalódás. Profi volt a hölgy mi meg kezdődik. Csodálatos élmény volt....
Mi párt,esetleg fiút keresünk,de hihetetlen hogy 1000 levelezőből senki nem akar találkozni,vagy nincs helye vagy akármi.nem értem az ilyeneket.így hogy éljük meg amit szeretnénk?
Sziasztok! Üdv a klubban
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 23. péntek 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 14:57
Törölt felhasználó (4708975)

Mi párt,esetleg fiút keresünk,de hihetetlen hogy 1000 levelezőből senki nem akar találkozni,vagy nincs helye vagy akármi.nem értem az ilyeneket.így hogy éljük meg amit szeretnénk?
Ezzel mi is ugyan igy vagyunk, a sok levél de a találkozó elött eltünnek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 23. péntek 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak tudnám miért szórakoznak.ennyi kamus embert még nem láttam sehol
(Ez egy válasz Molla79 üzenetére (2024. 02. 23. péntek 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 15:08

Ezzel mi is ugyan igy vagyunk, a sok levél de a találkozó elött eltünnek.
Kedves Lewa24 és Molla 79
Mindenben igazatok van. Viszont a másik oldalrol is nehéz a helyzet.
A keresők 80%-a annyira magasra teszik a mércét,hogy azt hiszik topmodel válogatáson vannak.
Ha tényleg egy számukra ideális és gyönyörű nőröl vagy férfiröl álmodnak,szerintem itt úgysem találnak.
Tökéletes egyszerűen nincs!
Úgy gondolom vágyainkat megélni vagyunk itt,mindenkinek vannak hibái,amik nem befolyásolják az együtlétet.
De vannak párok akik olyan szinten porba tiporják az ember önbizalmát,hogy csak na. Így nem is csoda hogy megfutamodnak,eltünnek.
Nem beszélve arról hogy kiszolgáltatva érzi magát az ember,amikor a pár elkezd dirigálni,parancsolgatni,nekik mindent szabad alapon,és örülj hogy beengednek az intim szféráukba.
Tènyleg nem bántani akartam senkit,de létezik ez az oldal is.
Tapasztaltam ezt a felét is.
Üdv Sanyi
A keresők 80%-a annyira magasra teszik a mércét,hogy azt hiszik topmodel válogatáson vannak.
Ha tényleg egy számukra ideális és gyönyörű nőröl vagy férfiröl álmodnak,szerintem itt úgysem találnak.
Úgy gondolom vágyainkat megélni vagyunk itt,mindenkinek vannak hibái,amik nem befolyásolják az együtlétet.
De vannak párok akik olyan szinten porba tiporják az ember önbizalmát,hogy csak na. Így nem is csoda hogy megfutamodnak,eltünnek.
Nem beszélve arról hogy kiszolgáltatva érzi magát az ember,amikor a pár elkezd dirigálni,parancsolgatni,nekik mindent szabad alapon,és örülj hogy beengednek az intim szféráukba.
Üdv Sanyi
Sajna tényleg sok a kamus S igen ahogy lentebb irták egy kalap alávesznek minket akik tényleg mennének párhoz 3.nak.de fordítva is volt rá példa.de amúgy ha tudom tanácsolni egyböl cameras beszélgetést kell kezdenényezni S akkor legalább egy fokkal elörébb van az ember.
Tényleg sok a kamus.
Megtanultunk olvasni a sorok között, hamar levesszük ha komolytalan a szándék.
Általában lakhely környékéről próbálunk keresni, és szeretjük a mielőbbi személyes találkozót.
Nem tudom ki hogy van vele, de megvan az izgalma ezeknek az első "randiknak"...
Általában lakhely környékéről próbálunk keresni, és szeretjük a mielőbbi személyes találkozót.
Természetes hogy az ember vagyus a pár felállít magában egy elképzelést, hogy kit szeretne beengedni az ágyukba harmadiknak. És nem igazán akar engedni ezekből, hogy ez s léc magas/e vagy sem ez már nem a harmadiknak jelentkező pasi fogja eldönteni. Mi sem vagyunk modellek, de ha valaki nem jön be akkor lehet ő akármilyen kurógép. Persze ha az ember egy swinger kluban találkozik ugyan azzal a padival lehet beengedik maguk közé, a hely varázsa. Magán, privát kereséskor az ember óvatosabb jobban mérlegel. Uraim tudni kell elviselni a nemet és nem próbálkozni egyéb kis kapuval.
(Ez egy válasz Nyanyi30 üzenetére (2024. 02. 23. péntek 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 16:05

Kedves Lewa24 és Molla 79
Üdv Sanyi
Üdv Sanyi

Ezzel tökéletesen egyet tudunk érteni!
A léc kapcsán érdemes azt is figyelembe venni, hogy ez nem csak a mentális, vagy fizikai adottságra vonatkozik, hanem arra is, hogy a többségnek arról is van elképzelése, hogy fejben milyen hozzáállású partnert keres…
Itt is adódnak gondok, és ezt talán még nehezebben viselik egyesek… (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2024. 02. 23. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Természetes hogy az ember vagyus a pár felállít magában egy elképzelést, hogy kit szeretne beengedni az ágyukba harmadiknak. És nem igazán akar engedni ezekből, hogy ez s léc magas/e vagy sem ez már nem a harmadiknak jelentkező pasi fogja eldönteni. Mi sem vagyunk modellek, de ha valaki nem jön be akkor lehet ő akármilyen kurógép. Persze ha az ember egy swinger kluban találkozik ugyan azzal a padival lehet beengedik maguk közé, a hely varázsa. Magán, privát kereséskor az ember óvatosabb jobban mérlegel. Uraim tudni kell elviselni a nemet és nem próbálkozni egyéb kis kapuval.
Igen a feleségem erre mondja, hogy a fő erogén zónája az agya. Aki nem mozgatja meg ott fent attól a punci sem fog nedvesedni. Mi is hány pártól kaptunk kosarat, még sem fordult meg a fejünkben hogy ezért haragudjunk. Lehet fejben meg lett volna az igen de vizuálisan mégsem minket keresnek. Ez teljesen érthető. De érdekes kluban viszont olyan párok kezdeményeztek nálunk, akik esetében adatlap alapján azt mondom hogy nem a mi ligánk, ők topligások
igen ez is a klub sajátossága
keresni kell, lehet nem 1-2 hónap hanem sokkal több.
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 02. 23. péntek 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 17:00
A léc kapcsán érdemes azt is figyelembe venni, hogy ez nem csak a mentális, vagy fizikai adottságra vonatkozik, hanem arra is, hogy a többségnek arról is van elképzelése, hogy fejben milyen hozzáállású partnert keres…
Itt is adódnak gondok, és ezt talán még nehezebben viselik egyesek…

Itt is adódnak gondok, és ezt talán még nehezebben viselik egyesek…
Én csak arra gondoltam hogy panaszkodnak hogy nem találnak normálisat,vagy épp 2 cm hiányzik a kedvelt méretből......
És ezáltal lealázzák az ember önbizalmát egyes párok.
Holott lehet hogy a 2. Randi olyan jól sikerülne hogy találnának egy pozitív dolgot ami befedné az apró hibákat.
És hogy párok között is akad kamus nem csak férfiak részéröl.
Fura szitu,de valóságos. Nem haragszok én senkire,csak ha tényleg egy apró bibi van,azért nem kell egyböl elutasítani valakit és nem adni egy pici esélyt hogy bebizonyítsd hogy működhet a harmónia. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2024. 02. 23. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 16:53

És ezáltal lealázzák az ember önbizalmát egyes párok.
Holott lehet hogy a 2. Randi olyan jól sikerülne hogy találnának egy pozitív dolgot ami befedné az apró hibákat.
És hogy párok között is akad kamus nem csak férfiak részéröl.
Fura szitu,de valóságos. Nem haragszok én senkire,csak ha tényleg egy apró bibi van,azért nem kell egyböl elutasítani valakit és nem adni egy pici esélyt hogy bebizonyítsd hogy működhet a harmónia. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2024. 02. 23. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Hát nálunk most írt egy kedves úriember ,nem tetszett neki hogy fel van tüntetve hogy ki az aki vissza sem ír vagy nem jelent meg a találkozón. Persze mi vagyunk az óvodások. Szerintünk meg nem tetszik az igazság. Ki honnan nézi ugye.

Szerintem meg erre kén egy külön csoport is H kik a kamusok.mert az ilyenek teszik tönkre az ismerkedési lehetőséget.illetve a párok ledvét.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 02. 23. péntek 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 18:18

Sziasztok. Hát nálunk most írt egy kedves úriember ,nem tetszett neki hogy fel van tüntetve hogy ki az aki vissza sem ír vagy nem jelent meg a találkozón. Persze mi vagyunk az óvodások. Szerintünk meg nem tetszik az igazság. Ki honnan nézi ugye.

Felém pont nem szeretik a környékbeli keresőt, “hátha ismerjük egymást”. Nem értem miért baj?
Ez ilyen (Ez egy válasz érzéki pár üzenetére (2024. 02. 23. péntek 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 16:48
Ez ilyen (Ez egy válasz érzéki pár üzenetére (2024. 02. 23. péntek 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Tényleg sok a kamus.
Hát nem tudom ki hogy van vele de szóló pasiként tényleg esélytelen párt találni 3masra,max clubban lehetséges.Legalábbis pest megyében ez esélytelen itt nincs olyan pár aki egy kedves igényes jófej és tisztelettudó pasit keresne az se baj ha hosszútávra
Azt érzem hogy rossz megyében vagyok .

Valahol érthető a sok kamus után ,hogy a párok többsége besokall. Vagy jóval óvatosabb lesz. Netán mint nekünk is elegünk lesz az egész dologból. Az a baj a sok kamus és link ember azt nem fogja fel,hogy azokkal b@szik ki és azoktól veszik el a lehetőséget akik komolyan gondolják. Persze az is baj,hogy itt az oldalon is velünk együtt csak pár kereső van aki próbál kiállni a dolog ellen és próbálna valami változást kicsikarni. Ez mellett ti ffi parnereknek sem ártana ez ellen felvenni a harcot,mert ez a saját érdeketek is valljuk be.
(Ez egy válasz Sexplayer üzenetére (2024. 02. 23. péntek 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 18:55

Hát nem tudom ki hogy van vele de szóló pasiként tényleg esélytelen párt találni 3masra,max clubban lehetséges.Legalábbis pest megyében ez esélytelen itt nincs olyan pár aki egy kedves igényes jófej és tisztelettudó pasit keresne az se baj ha hosszútávra
Azt érzem hogy rossz megyében vagyok .