Kezdő párként a hármas kiprobálása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

2ffi 1 nő

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#145   tegnap 22:54
Vitya40 Vitya40
Engem nem zavar,pedig hetero vagyok.
Dupla punci alkalmával ,vagy ha többen szopatjuk összeèr a farkunk,ez van.
Túlságosan izgat a cuckold,hogy emiatt megszűnjön,és a feleségemet sem zavarja .
Sokszor előfordul hogy szopja a pasiját,és közben megcsókol,vagy miután kihúzta a barátunk a farkát a pinájából, rögtön kinyalom.
A barátunkat sem zavarja,pedig ő is hetero.
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (tegnap 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:41
Hogyan élik meg a férfiak ebben a felàllásban, ha véletlen egymás nemi szervéhez érnek? Nálunk 2-3szor megtörtént, volt kis kinos csend és ki is zökkentünk kicsit. Szendvics nem volt még.
#144   tegnap 20:53
twostrokeguy twostrokeguy
Ez viszonylag ritkán fordul elő, duplapuncis dugásnál vagy ha a feleségem egyszerre akar szopni kettőnket. Nem zavaró. Ami picit zavaróbb, az a duplapuncinál vagy DP-nél, hogy a combjaink összeérnek. De ez ezzel jár...
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (tegnap 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:41
Hogyan élik meg a férfiak ebben a felàllásban, ha véletlen egymás nemi szervéhez érnek? Nálunk 2-3szor megtörtént, volt kis kinos csend és ki is zökkentünk kicsit. Szendvics nem volt még.
#143   tegnap 20:21
Kisfarkú83 Kisfarkú83
Valahogy itt az oldalon van ezer szóló pasi és kb 10 olyan pár aki szóló pasit keres és nem egy plusz nőt. Én szóló kisfarkú pasiként szívesen néznék párt szex közben vagy "segitenék" orálisan
#142   tegnap 19:52
massagegun massagegun
Gondolom a párok akik ezeket a felálásokat részesítik előnyben őket nem zavarja ☺️ Megesik az ilyen, persze Heteróként furcsa
#141   tegnap 18:41
Pali92 Pali92
#140   2025. 10. 10. péntek 15:41
Pali92 Pali92
Volt egy fantázia, hogy buliból hazaviszünk egy pasit, kicsit szalon spiccesen szexelünk egy nagyot. Együtt mentünk bulizni a barátunkal aki többször beszállt már hozzánk. Nem is volt szó, hogy lesz valami. De buli közben a feleségemmel elkezdtek beszélgetni. Amikor arra jártam már az volt a téma hogy haza kellene egy nagyot szexelni. Előre ültem a taxiba, hallottam, hogy hátul megy a simogatás. Ki se szálltunk a taxiból, de egymásnak estek. Bent beszálltam én is. Hatalmasat szexeltünk éjszaka és másnap reggel is.
(Ez egy válasz Happypair1 üzenetére (2025. 10. 10. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 10. péntek 11:18
Nálunk a diszkózás jött be nagyon. Párom imád táncolni. Ha egy helyes srác tetszik neki,én kicsit hátrébb húzódok és ő csábít! Van is sikere. Aztán persze ha minden jól alakul én is oda kavarok. Persze vannak srácok akik meglepődnek. De persze van akinek be jön a 3as. Na akkor több is alakul.
#139   2025. 10. 10. péntek 11:18
Happypair1 Happypair1
Nálunk a diszkózás jött be nagyon. Párom imád táncolni. Ha egy helyes srác tetszik neki,én kicsit hátrébb húzódok és ő csábít! Van is sikere. Aztán persze ha minden jól alakul én is oda kavarok. Persze vannak srácok akik meglepődnek. De persze van akinek be jön a 3as. Na akkor több is alakul.
(Ez egy válasz tallerosyzebulon üzenetére (2025. 10. 10. péntek 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 10. péntek 10:45
Ez nálunk is így van. Keresni kifejezetten nem akar a feleségem, nem akar válogatni, nézegetni ... Azt mondja neki kell a spontaneitás, az ismerkedés, flörtölés izgalma nem tud csak úgy lefeküdni valakivel.
De hová mehet az ember úgy, hogy ne azzal a céllal menjen, hogy ismerkedjen, de mégis jó lehetőség legyen az ismerkedésre? smile smile
#138   2025. 10. 10. péntek 10:49
foursomefan foursomefan
Tökéletesen egyetértünk. Nálunk az első alkalom egy wellness hétvégén volt,a szaunában a Párommal elkezdett flörtölni egy pasi és egyszercsak megvolt az a sanda pillantás és nem sokkal utána már a szobákban molyoltunk. Mi tagadás, bitang jól sikerült.
(Ez egy válasz Ejszaka üzenetére (2025. 10. 09. csütörtök 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 09. csütörtök 22:21
Keresni nagyon nehéz, főleg úgy, hogy kifejezetten ilyen céllal. Ami nálunk bevált: olyan helyzeteket teremteni, ahol a feleség ártatlanul ismerkedhet. A személyes szimpátiát nem kell elnyomni, és amikor megérkeznek a bókok, kezdődnek a flörtölések, lehet jelezni, hogy van rá nyitottság. És ha csak eddig tart, már az is több, mint bármilyen online próbálkozás. Ellenben amikor egyértelművé válik mindenki számára a lehetőség, az nagyon izgalmas.
#137   2025. 10. 10. péntek 10:45
tallerosyzebulon tallerosyzebulon
Ez nálunk is így van. Keresni kifejezetten nem akar a feleségem, nem akar válogatni, nézegetni ... Azt mondja neki kell a spontaneitás, az ismerkedés, flörtölés izgalma nem tud csak úgy lefeküdni valakivel.
De hová mehet az ember úgy, hogy ne azzal a céllal menjen, hogy ismerkedjen, de mégis jó lehetőség legyen az ismerkedésre? smile smile
(Ez egy válasz Ejszaka üzenetére (2025. 10. 09. csütörtök 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresni nagyon nehéz, főleg úgy, hogy kifejezetten ilyen céllal. Ami nálunk bevált: olyan helyzeteket teremteni, ahol a feleség ártatlanul ismerkedhet. A személyes szimpátiát nem kell elnyomni, és amikor megérkeznek a bókok, kezdődnek a flörtölések, lehet jelezni, hogy van rá nyitottság. És ha csak eddig tart, már az is több, mint bármilyen online próbálkozás. Ellenben amikor egyértelművé válik mindenki számára a lehetőség, az nagyon izgalmas.
#136   2025. 10. 10. péntek 00:05
tobbenjobb tobbenjobb
Egy gimis barátommal annyit beszélgettünk családi viszonyokról, h bevallottuk egymásnak h szívesen megdugnánk egymás feleségét. Onnantól kb másfél év volt, mire osszehoztuk, aztán a lányok annyira megbíznak egymásban és bennünk, férfiakban, h szívesen “kölcsönadnak” minket úgyhogy nem a négyes a gyakori, hanem a két férfi -egy nő felállas. Jobban bejön a lányoknak. smile
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 03. 07. csütörtök 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 07. csütörtök 09:22
Nyilván egyet értünk azzal amit írtál. Mi mérlegeltünk és úgy döntöttünk nekünk fontosabb egy barátság mint,hogy ezt el veszítsük ha valami nem lesz 100% és nem úgy jön össze ahogy azt mindenki elképzeli. Mert valljuk be ha valami nem klappol hiába a megbeszélés és a felnőtt viselkedés, onnantól valami már megváltozik. Így már ha találkoztok nem úgy fogtok viselkedni egymással szemben vagy úgy nézni a másikra mint előtte.
#135   2025. 10. 09. csütörtök 23:21
daccs1 daccs1
Nagyon szuper meglátás!!! Ennél jobban nem is lehetne megoldani.
#134   2025. 10. 09. csütörtök 22:21
Ejszaka Ejszaka
#133   2025. 10. 07. kedd 03:18
X Törölt felhasználó (4736386)
Sziasztok, mi egy 30-as évei elején lévő pár vagyunk, eddig sajnos mi sem találtuk meg a megfelelő párt ☹️
#132   2025. 10. 06. hétfő 14:13
louies louies
Szerintem nem nagyon merik be vállalni inkább szenvednek. Mert félnek hogy mi van ha le lesznek cserélve.
Vagy csak egyszerűen nem merik be vallani a párjuknak , hogy kelkene még valaki vagy egy másik pár.
Inkább otthon játszadoznak eleinte olyat ,dildóval mintha 2 farok szerepelne az ágyban. Vagy 2 dildó + párja farka.
Akkor az már 3 pasi 1 nő sztori.
crazya
#131   2025. 10. 06. hétfő 14:07
louies louies
Üdv. Nagy itt a csend . vigyor2
#130   2025. 10. 05. vasárnap 16:04
dogging33 dogging33
Jöhetnek a sztorik! smile
#129   2024. 08. 17. szombat 07:14
Albert8310 Albert8310
Jó is az a lejtő smile
(Ez egy válasz Fiery üzenetére (2024. 05. 15. szerda 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 15. szerda 10:08
Az nár fél siker ha már tudtok beszélni róla.
#128   2024. 08. 17. szombat 06:25
kezdoparbs kezdoparbs
Nehéz megfelelő partnert találni! Bár mitagadás mi is válogatósak vagyunk! Az online ismerkedés meg egy szánalmas történet! Nem is keresünk online ! Mindenki kamus!
#127   2024. 08. 15. csütörtök 15:30
nagyrobert nagyrobert
Szia klassz lehet nàlunk mulyàk
(Ez egy válasz Hope0987 üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 21. vasárnap 22:42
Szerettük a perverz durva dolgoka,szex közban is beszéltük fantáziálgattunk mindenféle durva tabu dologról! Mig nem két éve a szomszéd bácsival végre összejött! Örülten élveztem ahogy mással kefél! Neki pedig az tetszett hogy a bácsika annyira beindult rá,hogy szinte remegett! Utána meg már nem volt megállás a lejtön,de az egy másik sztori!
#126   2024. 07. 21. vasárnap 22:42
Hope0987 Hope0987
Szerettük a perverz durva dolgoka,szex közban is beszéltük fantáziálgattunk mindenféle durva tabu dologról! Mig nem két éve a szomszéd bácsival végre összejött! Örülten élveztem ahogy mással kefél! Neki pedig az tetszett hogy a bácsika annyira beindult rá,hogy szinte remegett! Utána meg már nem volt megállás a lejtön,de az egy másik sztori!

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2023. 12. 29. péntek
Üzenetek: 145db
Utolsó üzenet: tegnap 22:54

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!