Volt egy fantázia, hogy buliból hazaviszünk egy pasit, kicsit szalon spiccesen szexelünk egy nagyot. Együtt mentünk bulizni a barátunkal aki többször beszállt már hozzánk. Nem is volt szó, hogy lesz valami. De buli közben a feleségemmel elkezdtek beszélgetni. Amikor arra jártam már az volt a téma hogy haza kellene egy nagyot szexelni. Előre ültem a taxiba, hallottam, hogy hátul megy a simogatás. Ki se szálltunk a taxiból, de egymásnak estek. Bent beszálltam én is. Hatalmasat szexeltünk éjszaka és másnap reggel is.
(Ez egy válasz Happypair1 üzenetére (tegnap 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:18

Nálunk a diszkózás jött be nagyon. Párom imád táncolni. Ha egy helyes srác tetszik neki,én kicsit hátrébb húzódok és ő csábít! Van is sikere. Aztán persze ha minden jól alakul én is oda kavarok. Persze vannak srácok akik meglepődnek. De persze van akinek be jön a 3as. Na akkor több is alakul.
Nálunk a diszkózás jött be nagyon. Párom imád táncolni. Ha egy helyes srác tetszik neki,én kicsit hátrébb húzódok és ő csábít! Van is sikere. Aztán persze ha minden jól alakul én is oda kavarok. Persze vannak srácok akik meglepődnek. De persze van akinek be jön a 3as. Na akkor több is alakul.
(Ez egy válasz tallerosyzebulon üzenetére (tegnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:45

Ez nálunk is így van. Keresni kifejezetten nem akar a feleségem, nem akar válogatni, nézegetni ... Azt mondja neki kell a spontaneitás, az ismerkedés, flörtölés izgalma nem tud csak úgy lefeküdni valakivel.
De hová mehet az ember úgy, hogy ne azzal a céllal menjen, hogy ismerkedjen, de mégis jó lehetőség legyen az ismerkedésre?
De hová mehet az ember úgy, hogy ne azzal a céllal menjen, hogy ismerkedjen, de mégis jó lehetőség legyen az ismerkedésre?

Tökéletesen egyetértünk. Nálunk az első alkalom egy wellness hétvégén volt,a szaunában a Párommal elkezdett flörtölni egy pasi és egyszercsak megvolt az a sanda pillantás és nem sokkal utána már a szobákban molyoltunk. Mi tagadás, bitang jól sikerült.
(Ez egy válasz Ejszaka üzenetére (2025. 10. 09. csütörtök 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 09. csütörtök 22:21

Keresni nagyon nehéz, főleg úgy, hogy kifejezetten ilyen céllal. Ami nálunk bevált: olyan helyzeteket teremteni, ahol a feleség ártatlanul ismerkedhet. A személyes szimpátiát nem kell elnyomni, és amikor megérkeznek a bókok, kezdődnek a flörtölések, lehet jelezni, hogy van rá nyitottság. És ha csak eddig tart, már az is több, mint bármilyen online próbálkozás. Ellenben amikor egyértelművé válik mindenki számára a lehetőség, az nagyon izgalmas.
Ez nálunk is így van. Keresni kifejezetten nem akar a feleségem, nem akar válogatni, nézegetni ... Azt mondja neki kell a spontaneitás, az ismerkedés, flörtölés izgalma nem tud csak úgy lefeküdni valakivel.
(Ez egy válasz Ejszaka üzenetére (2025. 10. 09. csütörtök 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Keresni nagyon nehéz, főleg úgy, hogy kifejezetten ilyen céllal. Ami nálunk bevált: olyan helyzeteket teremteni, ahol a feleség ártatlanul ismerkedhet. A személyes szimpátiát nem kell elnyomni, és amikor megérkeznek a bókok, kezdődnek a flörtölések, lehet jelezni, hogy van rá nyitottság. És ha csak eddig tart, már az is több, mint bármilyen online próbálkozás. Ellenben amikor egyértelművé válik mindenki számára a lehetőség, az nagyon izgalmas.
Egy gimis barátommal annyit beszélgettünk családi viszonyokról, h bevallottuk egymásnak h szívesen megdugnánk egymás feleségét. Onnantól kb másfél év volt, mire osszehoztuk, aztán a lányok annyira megbíznak egymásban és bennünk, férfiakban, h szívesen “kölcsönadnak” minket úgyhogy nem a négyes a gyakori, hanem a két férfi -egy nő felállas. Jobban bejön a lányoknak.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 03. 07. csütörtök 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 07. csütörtök 09:22

Nyilván egyet értünk azzal amit írtál. Mi mérlegeltünk és úgy döntöttünk nekünk fontosabb egy barátság mint,hogy ezt el veszítsük ha valami nem lesz 100% és nem úgy jön össze ahogy azt mindenki elképzeli. Mert valljuk be ha valami nem klappol hiába a megbeszélés és a felnőtt viselkedés, onnantól valami már megváltozik. Így már ha találkoztok nem úgy fogtok viselkedni egymással szemben vagy úgy nézni a másikra mint előtte.
Nagyon szuper meglátás!!! Ennél jobban nem is lehetne megoldani.

Sziasztok, mi egy 30-as évei elején lévő pár vagyunk, eddig sajnos mi sem találtuk meg a megfelelő párt ☹️
Szerintem nem nagyon merik be vállalni inkább szenvednek. Mert félnek hogy mi van ha le lesznek cserélve.
Vagy csak egyszerűen nem merik be vallani a párjuknak , hogy kelkene még valaki vagy egy másik pár.
Inkább otthon játszadoznak eleinte olyat ,dildóval mintha 2 farok szerepelne az ágyban. Vagy 2 dildó + párja farka.
Akkor az már 3 pasi 1 nő sztori.
Vagy csak egyszerűen nem merik be vallani a párjuknak , hogy kelkene még valaki vagy egy másik pár.
Inkább otthon játszadoznak eleinte olyat ,dildóval mintha 2 farok szerepelne az ágyban. Vagy 2 dildó + párja farka.
Akkor az már 3 pasi 1 nő sztori.

Üdv. Nagy itt a csend .

Jöhetnek a sztorik!

Jó is az a lejtő
(Ez egy válasz Fiery üzenetére (2024. 05. 15. szerda 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Nehéz megfelelő partnert találni! Bár mitagadás mi is válogatósak vagyunk! Az online ismerkedés meg egy szánalmas történet! Nem is keresünk online ! Mindenki kamus!
Szia klassz lehet nàlunk mulyàk
(Ez egy válasz Hope0987 üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 21. vasárnap 22:42

Szerettük a perverz durva dolgoka,szex közban is beszéltük fantáziálgattunk mindenféle durva tabu dologról! Mig nem két éve a szomszéd bácsival végre összejött! Örülten élveztem ahogy mással kefél! Neki pedig az tetszett hogy a bácsika annyira beindult rá,hogy szinte remegett! Utána meg már nem volt megállás a lejtön,de az egy másik sztori!
Szerettük a perverz durva dolgoka,szex közban is beszéltük fantáziálgattunk mindenféle durva tabu dologról! Mig nem két éve a szomszéd bácsival végre összejött! Örülten élveztem ahogy mással kefél! Neki pedig az tetszett hogy a bácsika annyira beindult rá,hogy szinte remegett! Utána meg már nem volt megállás a lejtön,de az egy másik sztori!
Az nár fél siker ha már tudtok beszélni róla.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 29. péntek 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 29. péntek 22:18
Törölt felhasználó (4729020)

Miis beszéltünk már róla, nem tudom mikor valósul meg.
igen az IQ az borzasztóan fontos !!!! ALAP dolog
(Ez egy válasz Perverz férj üzenetére (2024. 03. 29. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 29. péntek 20:01

10 éve tart a kapcsolatunk, 5 éve házasok vagyunk...ideje lenne kipróbálni másik férfival aki jófej és intelligens
Miis beszéltünk már róla, nem tudom mikor valósul meg.
10 éve tart a kapcsolatunk, 5 éve házasok vagyunk...ideje lenne kipróbálni másik férfival aki jófej és intelligens
Mi nem terveztük. Talán azért müködik már rég.