Egyik oka egy normális pár megtalálása, hetero-ként, kötetlenül jól érezve magunkat.
Ezért is rakok képet ki, az extremebb külső nem feltétlenül előny
Ezért is rakok képet ki, az extremebb külső nem feltétlenül előny
Pontosan így van!
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2025. 11. 27. csütörtök 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 27. csütörtök 14:22
Engem sem zavar egyik dolog sem ! Sok hármasban és sok cuckoldban voltam már... Amikor hatvankilencben nyalom a csajszit és közben kutyában dugja egy férfi... Az ember olyan izgalmi állapotban van , hogy nem is gondol másra , csak az extázisra , ami körül veszi. Én is kaptam már idegen spermás csókot ! Ott - akkor bele sem gondol az ember... Csak sodródik az árral ! Ha dupla puncinál össze ér a farkunk valakivel.... Még izgató is , abban a helyzetben ! Ezt nem is lehet leírni. Ezt átélni kell !
Ez a pozitúra minket is érdekelne(főleg a hölgy tagunkat), viszont az férfi részről csak plusz női beszállóval lenne kivitelezhető. Azt viszont a hölgy tagunk nem akarja, így egyenlőre kimarad. Így se panaszkodunk, mert a szendvicsen kívül minden pozíciót próbáltunk, sok szép órát okoztak azok is l.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 11. 27. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 27. csütörtök 18:21
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 11. 27. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenkinek megvannak a saját határai. Elméleti síkon érdekelne engem is a dugás közbeni nyalás, legalábbis filmen láttam, de a valóságban valahogy nem adja magát annyira az a póz (más alkatúak is vagyunk, mint a színészek
Mindenkinek megvannak a saját határai. Elméleti síkon érdekelne engem is a dugás közbeni nyalás, legalábbis filmen láttam, de a valóságban valahogy nem adja magát annyira az a póz (más alkatúak is vagyunk, mint a színészek
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2025. 11. 27. csütörtök 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 27. csütörtök 16:41
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2025. 11. 27. csütörtök 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy duplapuncinàl vagy szendvicsnél nyilvàn nem zavar ha összeérnek a nemi szervek, az benne van a pakliban. Nekünk fura azért ha az egyik férfi keze véletlen a másik péniszéhez ér. Ez a 69 és közben kutya póz meg egyáltalán nem fordul meg a fejünkben. Mindenkinek más ami nem jön be, de ígyis nagyon élvezzük ezt a felállást
De jó olvasni mások tapasztalatait. Mi a szájba élvezés után kettesbe se csókolózunk, nem hogy hármasban.ez abszolút nem jön be egyikünknek sem. Aztán majd lehet egyszer sor kerül valamire amit eddig nem szerettünk, de az a jövő zenèje.
Egy duplapuncinàl vagy szendvicsnél nyilvàn nem zavar ha összeérnek a nemi szervek, az benne van a pakliban. Nekünk fura azért ha az egyik férfi keze véletlen a másik péniszéhez ér. Ez a 69 és közben kutya póz meg egyáltalán nem fordul meg a fejünkben. Mindenkinek más ami nem jön be, de ígyis nagyon élvezzük ezt a felállást
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2025. 11. 27. csütörtök 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 27. csütörtök 14:22
Engem sem zavar egyik dolog sem ! Sok hármasban és sok cuckoldban voltam már... Amikor hatvankilencben nyalom a csajszit és közben kutyában dugja egy férfi... Az ember olyan izgalmi állapotban van , hogy nem is gondol másra , csak az extázisra , ami körül veszi. Én is kaptam már idegen spermás csókot ! Ott - akkor bele sem gondol az ember... Csak sodródik az árral ! Ha dupla puncinál össze ér a farkunk valakivel.... Még izgató is , abban a helyzetben ! Ezt nem is lehet leírni. Ezt átélni kell !
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2025. 11. 25. kedd 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 25. kedd 22:54
Engem nem zavar,pedig hetero vagyok.
Dupla punci alkalmával ,vagy ha többen szopatjuk összeèr a farkunk,ez van.
Túlságosan izgat a cuckold,hogy emiatt megszűnjön,és a feleségemet sem zavarja .
Sokszor előfordul hogy szopja a pasiját,és közben megcsókol,vagy miután kihúzta a barátunk a farkát a pinájából, rögtön kinyalom.
A barátunkat sem zavarja,pedig ő is hetero.
Túlságosan izgat a cuckold,hogy emiatt megszűnjön,és a feleségemet sem zavarja .
Sokszor előfordul hogy szopja a pasiját,és közben megcsókol,vagy miután kihúzta a barátunk a farkát a pinájából, rögtön kinyalom.
Lehet azt úgy is hogy nem súrolja,van az a póz,egyébként izgató a szexben ez a felállás. .Volt már benne részem,nyaltam is ,és dugtam is.Élveztük
Igen,lehet hogy furcsa,de ott a nő is,aki élvezi hogy több pasival van egyszerre,és imádja a dupla puncit,vagy ha több faszt szopik egyszerre,azért ez nagyon izgató számunkra[gondolok a résztvevő pasikra és magamra],sosem fordult meg a fejében hogy az en rèszemről nem hetero alapon megy a szex,mert a pasikat kívánom,hanem hogy őt kielègitsük,kènyeztessük,brutálisan megbasszuk a pináját,és teleèlvezzük a végén,hetero alapon.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 11. 26. szerda 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 26. szerda 09:31
Igen érdekes így olvasni a hetero elképzelést, sőt vicces. Talán inkább fogalom zavarnak tűnik.
Azt nem is szeretnénk mi kipróbálni.
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2025. 11. 26. szerda 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 26. szerda 14:31
Na és mi a helyzet olyankor, amikor 69-ben puncit nyal valaki és a másik srác hátulról vadul tolja az asszonyt, a zacsija pedig a nyaló srác orrát súrolja?
Na és mi a helyzet olyankor, amikor 69-ben puncit nyal valaki és a másik srác hátulról vadul tolja az asszonyt, a zacsija pedig a nyaló srác orrát súrolja?
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2025. 11. 25. kedd 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Az emberi szexualitás sokkal változatosabb annál, hogy két vagy három címkével le lehessen írni. Ha jól tudom, amikor a híres Kinsley felmérés készült 70 évvel ezelőtt, már akkor is 7 osztású skálát használt. Teljesen megértem, hogy van, akinek nem fér bele semmi testi kontaktus (így nincs duplapunci sem az "étlapon"
, másnak a beleélvezés utáni nyalás/csókolózás is belefér, de a "forráshoz" nem nyúlna, megint másnak az fér bele, hogy belesegítse a másik farkát a közösen dugott nőbe, stb. Ettől még mindegyik gondolhatja úgy, hogy ő bizony heteró.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 11. 26. szerda 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 26. szerda 09:31
, másnak a beleélvezés utáni nyalás/csókolózás is belefér, de a "forráshoz" nem nyúlna, megint másnak az fér bele, hogy belesegítse a másik farkát a közösen dugott nőbe, stb. Ettől még mindegyik gondolhatja úgy, hogy ő bizony heteró.
Igen érdekes így olvasni a hetero elképzelést, sőt vicces. Talán inkább fogalom zavarnak tűnik.
Kezdő párként egy páros estét ajánlok egy jobb Swinger helyen, ahol amatőrként is lehet menni.
Sokan elrontják, hogy fejest ugranak ebbe és lehet a kapcsolat rovására megy. Érdemes apró lépésekként nekivágni, sok-sok beszélgetéssel. Az a jó a swingerben, hogy ott is könnyen találsz beszállót hármasra, de ott nem fektetsz bele sok időt, nem az van, hogy már a huszadik jelentkezővel chatelsz, egyből látod milyen a kémia és ami a legfontosabb, Swingerbe nem megy olyan pasi (általában), akinek problémája van odalent. Viszont kávézni simán elmegy olyan akivel óriási csalódás ha lekerül a gatya.
Ja és még a nevét sem kell megkérdezni, ha nem akarod és nem kell utána jópofizni vele, kapcsolatot tartani vagy esetleg elutasítani.
Sokan elrontják, hogy fejest ugranak ebbe és lehet a kapcsolat rovására megy. Érdemes apró lépésekként nekivágni, sok-sok beszélgetéssel. Az a jó a swingerben, hogy ott is könnyen találsz beszállót hármasra, de ott nem fektetsz bele sok időt, nem az van, hogy már a huszadik jelentkezővel chatelsz, egyből látod milyen a kémia és ami a legfontosabb, Swingerbe nem megy olyan pasi (általában), akinek problémája van odalent. Viszont kávézni simán elmegy olyan akivel óriási csalódás ha lekerül a gatya.
Ja és még a nevét sem kell megkérdezni, ha nem akarod és nem kell utána jópofizni vele, kapcsolatot tartani vagy esetleg elutasítani.
Na igen, ez a másik, hogy a másik farka után csókolózni. Az sokszor előfordul ebben a felállásban. De érdekes, mert az ott sose zavar, csak utàna jut eszünkbe.
A barátunkat sem zavarja,pedig ő is hetero. (Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2025. 11. 25. kedd 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 25. kedd 18:41
A barátunkat sem zavarja,pedig ő is hetero. (Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2025. 11. 25. kedd 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogyan élik meg a férfiak ebben a felàllásban, ha véletlen egymás nemi szervéhez érnek? Nálunk 2-3szor megtörtént, volt kis kinos csend és ki is zökkentünk kicsit. Szendvics nem volt még.
Ez viszonylag ritkán fordul elő, duplapuncis dugásnál vagy ha a feleségem egyszerre akar szopni kettőnket. Nem zavaró. Ami picit zavaróbb, az a duplapuncinál vagy DP-nél, hogy a combjaink összeérnek. De ez ezzel jár...
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2025. 11. 25. kedd 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 25. kedd 18:41
Hogyan élik meg a férfiak ebben a felàllásban, ha véletlen egymás nemi szervéhez érnek? Nálunk 2-3szor megtörtént, volt kis kinos csend és ki is zökkentünk kicsit. Szendvics nem volt még.
Gondolom a párok akik ezeket a felálásokat részesítik előnyben őket nem zavarja ☺️ Megesik az ilyen, persze Heteróként furcsa
Volt egy fantázia, hogy buliból hazaviszünk egy pasit, kicsit szalon spiccesen szexelünk egy nagyot. Együtt mentünk bulizni a barátunkal aki többször beszállt már hozzánk. Nem is volt szó, hogy lesz valami. De buli közben a feleségemmel elkezdtek beszélgetni. Amikor arra jártam már az volt a téma hogy haza kellene egy nagyot szexelni. Előre ültem a taxiba, hallottam, hogy hátul megy a simogatás. Ki se szálltunk a taxiból, de egymásnak estek. Bent beszálltam én is. Hatalmasat szexeltünk éjszaka és másnap reggel is.
(Ez egy válasz Happypair1 üzenetére (2025. 10. 10. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 10. péntek 11:18
Nálunk a diszkózás jött be nagyon. Párom imád táncolni. Ha egy helyes srác tetszik neki,én kicsit hátrébb húzódok és ő csábít! Van is sikere. Aztán persze ha minden jól alakul én is oda kavarok. Persze vannak srácok akik meglepődnek. De persze van akinek be jön a 3as. Na akkor több is alakul.

sugardaddybaby