igazad van
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 29. hétfő 08:18
Törölt felhasználó (4730698)

roma lányok nagyon jók, van roma barátnőnk, nyilván ugyan úgy mint a nem roma csajok is- tehát alap az IQ, és az ápoltság, de máshol is leírtam, az etnikum nem releváns nálunk egyébként, viszont ÁPOLTSÁG na ez ami számít

Imádom őket

Évekkel ezelőtt volt egy roma származású barátnőm, még csecsemő korában fogadták örökbe magyar szülők.
Gyönyörű barna bőr tengerkék szemek annyira formás popsi hogy körzőver nem lehet kerekebbet rajzolni, és akkora kisajkai voltak ami fél méterről pacsit adott.
Imádtam vele a szexet. Egyszer amikor hátulról kutyusban csináltuk a végén beterítettem az egész popsiát. Gyönyörű látványt nyújtott a fehér nedű a barna bőrén.
Gyönyörű barna bőr tengerkék szemek annyira formás popsi hogy körzőver nem lehet kerekebbet rajzolni, és akkora kisajkai voltak ami fél méterről pacsit adott.
Imádtam vele a szexet. Egyszer amikor hátulról kutyusban csináltuk a végén beterítettem az egész popsiát. Gyönyörű látványt nyújtott a fehér nedű a barna bőrén.
Sziasztok,ki adta már kölcsön a pártját roma pasinak? Milyen volt? Lányok is írhatnak aki volt már roma pasival. És ki próbálná ki,elképzelés?
Voltam. Az én partnerem kicsit perverz volt, és nagyon szenvedélyes.