Ez milyen szemétség! Akkor én kifogtam egy rendeset aki nem akart alázni, pedig Magyar vagyok!
Hát most hogy tudom róluk az igazat, csalódtam. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 11. csütörtök 05:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 11. csütörtök 05:07
Hát most hogy tudom róluk az igazat, csalódtam. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 11. csütörtök 05:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4740819)
VIP
Az utóbbi egy évben több roma fiúval is szexeltem, volt, hogy többel is egyszerre. Én sub, kicsit mazo csajszi vagyok, a romák pedig szeretik alázni a magyar csajokat. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. És pont ezért jó velük...
Ez azért relatív egyébként mert pl egy dohányos fele szagot nem érzi, és még a normál egészséges szaglásúak között is van akinek kifinomultabb, gondolom ez annyira butaság egyébként, hogy a lovak kutyák is azonnal zárt kerítésen túlról is érzik ,és megőrülnek, ők is kis butuskák mindannyian
. Én nem azt mondom, hogy ez rossz, mert lehet simán, hogy valakikre ez pont fordítva hat tudat alatt, és vonzó neki, számomra ez undorral keveredő érzést generál. Legdurvább példa, mikor a terror házában sétáltunk, és van egy "zsír téglából kirakott útvesztő" és nem értettem mi lehet ez a borzalom, de amint közelebb ért egy csapat afroamerikai, azonnal meglett az érzés kiváltója, pedig látni nem láttam, csak éreztem hogy zsigerből undorodom valamitől, és ott volt pár méterre. Ez kb annyira relatív lehet, mint hogy kinek mi jön be a szexben.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 06. 26. szerda 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 26. szerda 17:32
. Én nem azt mondom, hogy ez rossz, mert lehet simán, hogy valakikre ez pont fordítva hat tudat alatt, és vonzó neki, számomra ez undorral keveredő érzést generál. Legdurvább példa, mikor a terror házában sétáltunk, és van egy "zsír téglából kirakott útvesztő" és nem értettem mi lehet ez a borzalom, de amint közelebb ért egy csapat afroamerikai, azonnal meglett az érzés kiváltója, pedig látni nem láttam, csak éreztem hogy zsigerből undorodom valamitől, és ott volt pár méterre. Ez kb annyira relatív lehet, mint hogy kinek mi jön be a szexben.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 06. 26. szerda 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocsánat de attól, hogy te 1-2 romaszármazású ,,valakin,, tapasztaltál ilyen illatot, miből gondolod, hogy mindenki ilyen? Nem lehet, hogy csak ők voltak ilyenek? Én voltam roma pasival, és egyáltalán nem volt rossz illata. Sőt!
De természetesen azt sem állítanám, hogy minden roma pasi jó szagú, mert ezt senki sem tudhatja
De természetesen azt sem állítanám, hogy minden roma pasi jó szagú, mert ezt senki sem tudhatja
én voltam egy fél roma csajjal vagy lehet teljesen az volt de bocsánat ha igy fogalmazok de nem volt olyan kreol....legjobb dolog volt amit meg éltem..ahogy mondják egy kanál cukorral több van bennük...édesebb..
Bocsánat de attól, hogy te 1-2 romaszármazású ,,valakin,, tapasztaltál ilyen illatot, miből gondolod, hogy mindenki ilyen? Nem lehet, hogy csak ők voltak ilyenek? Én voltam roma pasival, és egyáltalán nem volt rossz illata. Sőt!
De természetesen azt sem állítanám, hogy minden roma pasi jó szagú, mert ezt senki sem tudhatja (Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 06. 26. szerda 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 26. szerda 15:03
De természetesen azt sem állítanám, hogy minden roma pasi jó szagú, mert ezt senki sem tudhatja (Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 06. 26. szerda 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Huu akkor nem érzékeny az orrod, nálam kizáró ok lenne, mert olyan frusztrált érzést kelt az a sajátos illatuk, és nem fürdetlenségre gondolok, hanem amit áraszt a bőrük, ugyanez az afro amerikai is , olyan vagyok mint a lovak kutyák, megérzem és frusztrált leszek
Én jelenleg is egy roma fiú testvérpárral járok össze...
Szerintem ez butaság! Tudom, hogy mire gondolsz, de nem lehet általánosítani. Volt egy barátnőm és rajta soha sem éreztem.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 06. 26. szerda 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 26. szerda 15:03
Huu akkor nem érzékeny az orrod, nálam kizáró ok lenne, mert olyan frusztrált érzést kelt az a sajátos illatuk, és nem fürdetlenségre gondolok, hanem amit áraszt a bőrük, ugyanez az afro amerikai is , olyan vagyok mint a lovak kutyák, megérzem és frusztrált leszek
Régen volt fél roma barátnőm! Gyönyörű fekete popsiig érő göndör haj. Vékony alkat, de formásan gömbölyű popsi és cickók. Ráadásul iszonyatosan bújós volt és éjjel az volt a kedvenc időtöltése, hogy reggelig cirógatta, játszott a cerkámmal.
))
))
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 26. szerda 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 26. szerda 14:02
Törölt felhasználó (4730698)
nálunk okés a roma dolog, nyilván ugyanaz mint a nem roma, szóval ápolt, igényes IQ nem minuszos,- innentől kezdve teljesen mindegy hogy milyen etnikumu, vagy faji hovatartozású, nem szelektálunk ezek szerint amit az előzőekben írtam, volt már már sok más etnikumúval kapcsolatunk az évek során, és nem ez számít.
keresgélj, nem lehetetlen találni sem roma nőt sem roma pasit szexpartnernek,
(Ez egy válasz AttilaGG üzenetére (2024. 01. 01. hétfő 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
nálunk okés a roma dolog, nyilván ugyanaz mint a nem roma, szóval ápolt, igényes IQ nem minuszos,- innentől kezdve teljesen mindegy hogy milyen etnikumu, vagy faji hovatartozású, nem szelektálunk ezek szerint amit az előzőekben írtam, volt már már sok más etnikumúval kapcsolatunk az évek során, és nem ez számít.
jaaa,,,,,,, ez igénytelennek tűnik -IS
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2024. 04. 19. péntek 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 19. péntek 07:07
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2024. 04. 19. péntek 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Mint utólag kiderült, a kőművesek dugták a párodat? Őszinte, stabil kapcsolat lehet. Szónélkül hagytad?
Így igaz ! Az elmesélt történetek életszerütlenségekből is ez tükröződik vissza elég sokszor !
(Ez egy válasz magic- üzenetére (2024. 04. 19. péntek 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Pontosan! Sokan, előbb-utóbb saját fantáziájukat hiszik igaznak.
Mint utólag kiderült, a kőművesek dugták a párodat? Őszinte, stabil kapcsolat lehet. Szónélkül hagytad?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 09. kedd 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 09. kedd 09:02
Törölt felhasználó (4740393)
Az építőipar előnyei hogy szinte mindig van ott egy két roma. Ház felújításban vagyunk. Páromat megkörnyékezték. Egy idő utan arra lettem figyelmes nyáron egyre lazabb rövidebb ruhákba megy megnézni a fiúkat. (Kőművesek 3 roma srác parom nővére ajánlotta). Mint utólag kiderült nem véletlen. Rendszeresen megdugta az főnök. Ha valakit érdekel a sztori irjon privatba. Amikor kiderült mondta hogy nem bánja sőt örül hogy tudja milyen roma pasik(kal) szexelni.
Nem tudnak, ez adottság kérdése mint mindenkinél, persze ez tanulható, fejleszthető. Dl-ben sokszor láttam nem egy roma pasinál, hogy ha eljut a punciig, 1-2 perc és végük. Udvarolni, beszélgetni egyik sem tud, félistennek gondolják magukat a sex-ben, de nagyon messze vannak tőle.
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2024. 04. 15. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 15. hétfő 21:30
Jól tudnak baszni, de szabadosabbak, kevesebb a határ, a gát náluk
Jól tudnak baszni, de szabadosabbak, kevesebb a határ, a gát náluk
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 11. csütörtök 05:07), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Az utóbbi egy évben több roma fiúval is szexeltem, volt, hogy többel is egyszerre. Én sub, kicsit mazo csajszi vagyok, a romák pedig szeretik alázni a magyar csajokat. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. És pont ezért jó velük...
Meselhetnel . Akkor barátod nincs is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 11. csütörtök 05:07), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Kemény vagy Zsófi de izgi
VIP
Akkor téged el is fognak adni. Menj csak.
VIP

fekete_kakas

Iveta