Mi jó a csoportos szexben? és a szerelem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#61   2005. 12. 04. vasárnap 00:57
Moncy Moncy
Zeno tökéletesen +fogalmazta h. mi a szerelem... míly véletlen épp a 69-es hozzászólásában... wink
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2005. 12. 03. szombat 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 03. szombat 14:50
Kedves Felpa!

Lehet, hogy túl körmönfont vagyok, de csak azt szeretném kifejezni, hogy a csoportszex a szerelemhez úgy viszonyul, mint egy csajkához egy tigris tank. Lehet, hogy van köze hozzá, lehet hogy nincs.

A harmadik bevonását nemtől függetlenül lehet, hogy a szerelem motiválja, lehet, hogy annak elmúlása, lehet hogy az egésznek semmi köze egymáshoz. Lehet, hogy keveredik lehet, hogy nem. Lehet csak szex és lehet perverzió. Ha földobja azokat, akik csinálják már jó.

Aki meg nem tesz ilyet, az ne ítélkezzen a jelenség fölött valami ostoba romantikus alapon mondjuk a szerelem nevében. Amiről szerintem tudunk ódákat írni és egyéb művészeti alkotásokkal ragadni meg az igazat nemcsak a valódit, de pontosan definiálni lehetetlen.

Mégegyszer kérdem miről beszélünk amikor azt mondjuk "szerelem"?

E megjegyzéseim, tulajdonképp az én válaszaim akarnak lenni a topic alapkérdésére.

#60   2005. 12. 03. szombat 16:34
ZENO1 ZENO1
A csoportos szex jó buli, de csak érzelmek nélkül tudom elképzelni.
Jó adni az érzékeknek. De: -Szerintem semmilyen csoportos kielégülés nem ér fel azzal a gyönyörrel, mit az igaz szerelem egyetlen kézszorítása nyújt.
Üdv!
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2005. 12. 03. szombat 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 03. szombat 14:59
Ilyen is, amilyet írtál meg másmilyen is.

Az önzőtől az öfeláldozóig, a pipogyától az erőszakosig, a birtoklótól az élvezőig stb.

Annyi minden belefér a szerelembe, miért pont egy jó kis többes szex ne férne. Persze van olyan, amelyikbe nem.

Tisztelettel
#59   2005. 12. 03. szombat 15:11
MM4 MM4
Hajrá! Mindent bele!
Jól tettétek. Mennyivel többet ér egy kicsivel kielégítettebb világ, mint a kielégítetlenebb.
#58   2005. 12. 03. szombat 14:59
MM4 MM4
Ilyen is, amilyet írtál meg másmilyen is.

Az önzőtől az öfeláldozóig, a pipogyától az erőszakosig, a birtoklótól az élvezőig stb.

Annyi minden belefér a szerelembe, miért pont egy jó kis többes szex ne férne. Persze van olyan, amelyikbe nem.

Tisztelettel
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 12. 03. szombat 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 03. szombat 08:07
És a szerelem?
"Minden komoly szerelem úgy kezdődik, hogy azt gondoljuk, örökké fog tartani, megtaláltuk azt, akivel halálunkig megosztanánk szívünket és ágyunkat. De minden kezdeti lelkesedés elmúlik, s akkor már nem is olyan könnyű válaszolni erre a kérdésre: Ő lenne az?
-Be akarod Őt mutatni barátaidnak, és amikor ez megtörténik, mindenki remekül érzi magát. Partnered nem akarja, hogy szakítsál meg korábbi kapcsolatokat, és nem féltékeny ismerőseidre.
-Kezdetben talán nem erőlteted kedvesed bemutatását családodnak, de amikor eljön a nagy a nap, simán mennek a dolgok. Testvéred nem cikiz, szüleid elégedetten dőlnek hátra, mindenki nyugodt. Összességében elmondhatod, hogy sikeres nap volt, szüleid rábólintottak.
-Elfelejtkezel dolgokról, amelyek nem kapcsolhatók szerelmedhez. A barátokkal való lógás a második helyre csúszik vissza, egyedül lenni, pedig ennél is nemkívánatosabb. Bármilyen tevékenység vonzó, ha Ővele lehetsz. Korábbi partnerkapcsolataid hirtelen jelentéktelenné válnak, s a szakítások okozta sebek sem érdekelnek többé.
-Kellemes mélyen személyes kérdésekről beszélgetni vele. Hagyod, hogy az életed fontos kérdéseiben állást foglaljon, s nem aggódsz a bizalmaskodás miatt.
-Borzasztóan fel tud bosszantani, ha bárki - legyen az a legközebbi ismerősöd, családtagod vagy komplett idegen - rosszat szól róla, vagy bármely módon bántja.
-Váratlanul nekizuhansz egy ötfogásos vacsora elkészítésének, akkor is, ha életedben még semmit nem főztél. A mikrohullámú sütő roppant kevésnek tűnik, mint konyhai berendezés, s beszerzel gyertyákat az étkezéshez, mert úgy tűnik korrektnek. Ha eddig némileg elhanyagoltad a takarítást, most akkor is felsikálsz minden négyzetcentimétert, hogy jó benyomást tegyél a szeretett személyre. Megváltozol, mert megismerted.
-Minden igyekezeted ellenére nem tudsz odafigyelni a munkára vagy a tanulásra. Ismerőseid, kollegáid gyakran kérdezik, mi a baj veled, hol is járnak gondolataid. Ez utóbbira elég könnyű a válasz: Róla álmodozol, azon töprengesz, mikor is láthatod Őt újra. Minden gondolatodat Ő tölti ki, s kínosan lassan megy az idő a következő találkozóig, akkor is, ha csak fél óra van vissza.
-Felkelés után rögtön Ő jut eszedbe, s bármerre jársz, apró ajándékokat, emlékeket szeretnél venni neki. Ha Őrá gondolsz, a szíved gyorsabban ver, s olykor szó szerint kiver az izzadság. Ha lecsukod a szemed, fel tudod idézni a testének minden pontját.
-Érdeklődtök egymás múltja iránt, s még a másik múltbéli rossz dolgai sem taszítanak. Ismerősként üdvözlöd az Ő találkozás előtti életét, beleértve a korábbi szerelmeket, amelyeken akár közösen nevetni is lehet.
-Eltűnődsz, hogy vajon milyen lenne házasságban élni ezzel a személlyel, s a gondolat egyáltalán nem tölt el pánikkal. Felteszed magadban a kérdést, milyenek is lennének közös gyermekeitek, s ti hogyan válnátok be, mint szülők. Amikor elképzeled magad tíz év múlva még mindig vele, nem tudsz elfojtani egy örömmel teli mosolyt."
#57   2005. 12. 03. szombat 14:50
MM4 MM4
Kedves Felpa!

Lehet, hogy túl körmönfont vagyok, de csak azt szeretném kifejezni, hogy a csoportszex a szerelemhez úgy viszonyul, mint egy csajkához egy tigris tank. Lehet, hogy van köze hozzá, lehet hogy nincs.

A harmadik bevonását nemtől függetlenül lehet, hogy a szerelem motiválja, lehet, hogy annak elmúlása, lehet hogy az egésznek semmi köze egymáshoz. Lehet, hogy keveredik lehet, hogy nem. Lehet csak szex és lehet perverzió. Ha földobja azokat, akik csinálják már jó.

Aki meg nem tesz ilyet, az ne ítélkezzen a jelenség fölött valami ostoba romantikus alapon mondjuk a szerelem nevében. Amiről szerintem tudunk ódákat írni és egyéb művészeti alkotásokkal ragadni meg az igazat nemcsak a valódit, de pontosan definiálni lehetetlen.

Mégegyszer kérdem miről beszélünk amikor azt mondjuk "szerelem"?

E megjegyzéseim, tulajdonképp az én válaszaim akarnak lenni a topic alapkérdésére.

(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 03. szombat 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 03. szombat 08:26
Akkor mirol is beszčlunk?
Hŕt a csopotszexrol.
Azčrt, mert valaki nem szeret motorozni azčrt lehet, hogy mŕsnak klassz szňrakozŕs.:)
#56   2005. 12. 03. szombat 09:52
ZENO1 ZENO1
Ezt ne tedd!
Szeretem olvasni az írásaidat.
"Színezd tovább ezt a szép kifestőkönyvet"
Üdv!
Ui:Jó neked! Gratulálok!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 12. 03. szombat 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 03. szombat 08:54
Ajajjjjj..... akkor Én szerelmes vagyok... akkor nem is szólok e témába vigyor2 vigyor2 vigyor2 wink
#55   2005. 12. 03. szombat 08:54
Moncy Moncy
Ajajjjjj..... akkor Én szerelmes vagyok... akkor nem is szólok e témába vigyor2 vigyor2 vigyor2 wink
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 12. 03. szombat 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 03. szombat 08:07
És a szerelem?
"Minden komoly szerelem úgy kezdődik, hogy azt gondoljuk, örökké fog tartani, megtaláltuk azt, akivel halálunkig megosztanánk szívünket és ágyunkat. De minden kezdeti lelkesedés elmúlik, s akkor már nem is olyan könnyű válaszolni erre a kérdésre: Ő lenne az?
-Be akarod Őt mutatni barátaidnak, és amikor ez megtörténik, mindenki remekül érzi magát. Partnered nem akarja, hogy szakítsál meg korábbi kapcsolatokat, és nem féltékeny ismerőseidre.
-Kezdetben talán nem erőlteted kedvesed bemutatását családodnak, de amikor eljön a nagy a nap, simán mennek a dolgok. Testvéred nem cikiz, szüleid elégedetten dőlnek hátra, mindenki nyugodt. Összességében elmondhatod, hogy sikeres nap volt, szüleid rábólintottak.
-Elfelejtkezel dolgokról, amelyek nem kapcsolhatók szerelmedhez. A barátokkal való lógás a második helyre csúszik vissza, egyedül lenni, pedig ennél is nemkívánatosabb. Bármilyen tevékenység vonzó, ha Ővele lehetsz. Korábbi partnerkapcsolataid hirtelen jelentéktelenné válnak, s a szakítások okozta sebek sem érdekelnek többé.
-Kellemes mélyen személyes kérdésekről beszélgetni vele. Hagyod, hogy az életed fontos kérdéseiben állást foglaljon, s nem aggódsz a bizalmaskodás miatt.
-Borzasztóan fel tud bosszantani, ha bárki - legyen az a legközebbi ismerősöd, családtagod vagy komplett idegen - rosszat szól róla, vagy bármely módon bántja.
-Váratlanul nekizuhansz egy ötfogásos vacsora elkészítésének, akkor is, ha életedben még semmit nem főztél. A mikrohullámú sütő roppant kevésnek tűnik, mint konyhai berendezés, s beszerzel gyertyákat az étkezéshez, mert úgy tűnik korrektnek. Ha eddig némileg elhanyagoltad a takarítást, most akkor is felsikálsz minden négyzetcentimétert, hogy jó benyomást tegyél a szeretett személyre. Megváltozol, mert megismerted.
-Minden igyekezeted ellenére nem tudsz odafigyelni a munkára vagy a tanulásra. Ismerőseid, kollegáid gyakran kérdezik, mi a baj veled, hol is járnak gondolataid. Ez utóbbira elég könnyű a válasz: Róla álmodozol, azon töprengesz, mikor is láthatod Őt újra. Minden gondolatodat Ő tölti ki, s kínosan lassan megy az idő a következő találkozóig, akkor is, ha csak fél óra van vissza.
-Felkelés után rögtön Ő jut eszedbe, s bármerre jársz, apró ajándékokat, emlékeket szeretnél venni neki. Ha Őrá gondolsz, a szíved gyorsabban ver, s olykor szó szerint kiver az izzadság. Ha lecsukod a szemed, fel tudod idézni a testének minden pontját.
-Érdeklődtök egymás múltja iránt, s még a másik múltbéli rossz dolgai sem taszítanak. Ismerősként üdvözlöd az Ő találkozás előtti életét, beleértve a korábbi szerelmeket, amelyeken akár közösen nevetni is lehet.
-Eltűnődsz, hogy vajon milyen lenne házasságban élni ezzel a személlyel, s a gondolat egyáltalán nem tölt el pánikkal. Felteszed magadban a kérdést, milyenek is lennének közös gyermekeitek, s ti hogyan válnátok be, mint szülők. Amikor elképzeled magad tíz év múlva még mindig vele, nem tudsz elfojtani egy örömmel teli mosolyt."
#54   2005. 12. 03. szombat 08:38
felpa felpa
Tudod mi az abszulut csoportszex?
A motoron egy nčgyes.:)
#53   2005. 12. 03. szombat 08:32
felpa felpa
Csak a hasonlatok miatt.
Motorozni?
#52   2005. 12. 03. szombat 08:26
felpa felpa
Akkor mirol is beszčlunk?
Hŕt a csopotszexrol.
Azčrt, mert valaki nem szeret motorozni azčrt lehet, hogy mŕsnak klassz szňrakozŕs.:)
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2005. 12. 03. szombat 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 03. szombat 07:22
O.k. értem.

De mi is az a szerelem? Tudja-e ezt a fogalmat valaki pontosan leírni? Legalább három vonatkozás rendszert érint a kérdés: biológiai(hormonok, feromonok, bizonyos életműködések), lélektani, és nem utolsó sorban kultúrális. Természetesen megkíméllek benneteket egy esszé elolvasásától, de érdekes kérdés, ha nem is ide való.
Minden esetre én ahány példányban átéltem a szerelmet az annyiféle volt. Sőt mindegyik változott fejlődött. Volt olyan, hogy ugyan azzal a lánnyal kétszer teljesen másfajta szerelmet éltem át. Tehát, ha nem is írjuk meg a dolgozatot, szerintem akkor is kijelenthetjük, hogy egy valami pontos jól körülírt dologról, mint szerelemről nem beszélhetünk.

Akkor meg miröl is beszélünk?
#51   2005. 12. 03. szombat 08:07
ZENO1 ZENO1
És a szerelem?
#50   2005. 12. 03. szombat 07:55
Moncy Moncy
Érdekes, azóta h.úgy döntöttünk a férjemmel itt az ideje h. visszaköltözzön a szülői fészekbe, megtanultam tökéletesen főzni... a Kedvesem imádja a főztömet, nincs az a kaja amit ne készítenék el Neki! A rántott húst igaz nem sok módon lehet elkészíteni, de a tálalás, a körítés is nagyban befolyásolja az étkezést. Úgyhogy lányok, asszonyok, fel a kis köténykét és irány a konyha...
(Néha meglátogat a még férjem és csak ájuldozik h. amikor beugrik a konyhában sertepertélek... hát igen.. van akinek örömmel süt, főz az ember lánya...)

#49   2005. 12. 03. szombat 07:22
MM4 MM4
O.k. értem.

De mi is az a szerelem? Tudja-e ezt a fogalmat valaki pontosan leírni? Legalább három vonatkozás rendszert érint a kérdés: biológiai(hormonok, feromonok, bizonyos életműködések), lélektani, és nem utolsó sorban kultúrális. Természetesen megkíméllek benneteket egy esszé elolvasásától, de érdekes kérdés, ha nem is ide való.
Minden esetre én ahány példányban átéltem a szerelmet az annyiféle volt. Sőt mindegyik változott fejlődött. Volt olyan, hogy ugyan azzal a lánnyal kétszer teljesen másfajta szerelmet éltem át. Tehát, ha nem is írjuk meg a dolgozatot, szerintem akkor is kijelenthetjük, hogy egy valami pontos jól körülírt dologról, mint szerelemről nem beszélhetünk.

Akkor meg miröl is beszélünk?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 02. péntek 20:52
Itt konkrčtan arrňl van szň, lehet-e szerelem a csoportszexben.
Vagy fontos -e a szemčlyek szoros kapcsolata, vagy inkŕbb feluletes ismerettsčg alapjaŕn lčpjunk bele.
#48   2005. 12. 03. szombat 02:42
R0ck R0ck
nekem még nem volt részem ilyenben, sztem nem is lesz, és nem hiszem hogy meg tudnám tenni a párommal, de azt mondom az a biztos ami már elmúlt, vagy néha még az sem, szóval sok sikert azoknak akik ezt szeretik, akinek nem tetszik ne szidja, meg ilyenek :) ( bár harmadiknak viszont csatlakoznék) :D
#47   2005. 12. 02. péntek 20:52
felpa felpa
Itt konkrčtan arrňl van szň, lehet-e szerelem a csoportszexben.
Vagy fontos -e a szemčlyek szoros kapcsolata, vagy inkŕbb feluletes ismerettsčg alapjaŕn lčpjunk bele.
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 02. péntek 20:46
Olvasva a topicot az az érzésem egyesek a (nemi)életet úgy fogja föl, mint egy harcot - jobbesetben mint egy üzletet - férfiak és nők között. Tapasztalataim szerint ez hülyeség. Ebből következik, hogy nagyon is létezik boldog asszimetrikus kapcsolat, sőt az amelyik összességét tekintve egyensúlyban van részeit tekintve nagyon is kiegyensúlyozatlan lehet. Ez lehet némi magyarázat különböző párok eltérő viselkedésére.
#46   2005. 12. 02. péntek 20:46
MM4 MM4
Olvasva a topicot az az érzésem egyesek a (nemi)életet úgy fogja föl, mint egy harcot - jobbesetben mint egy üzletet - férfiak és nők között. Tapasztalataim szerint ez hülyeség. Ebből következik, hogy nagyon is létezik boldog asszimetrikus kapcsolat, sőt az amelyik összességét tekintve egyensúlyban van részeit tekintve nagyon is kiegyensúlyozatlan lehet. Ez lehet némi magyarázat különböző párok eltérő viselkedésére.
#45   2005. 12. 02. péntek 20:25
Honusz Honusz
Buli az jó nyes wave
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 02. péntek 20:01
Okčs, majd nyitunk egy topikot.
#44   2005. 12. 02. péntek 20:01
felpa felpa
Okčs, majd nyitunk egy topikot.
#43   2005. 12. 02. péntek 19:56
felpa felpa
Na, hellň!
Orulok azčrt, hogy lŕtlak.
#42   2005. 12. 02. péntek 19:14
jesus01 jesus01
Kriszta tényleg vivan a párod?

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: lokicsavo lokicsavo
Nyitás ideje: 2005. 11. 28. hétfő
Üzenetek: 261db
Utolsó üzenet: 2021. 03. 18. csütörtök

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!