Sztem a téma címe önmagáért beszél. Bár ahogyan észrevettem a hasonló című témámba sem írt senki mert valahogyan kezdem észrevenni hogy az emberek túlnyomó töbsége az általa megnevezett szerelmében csak a szexet látja, amivel még mindig nem lenne semmi baj szerintem ha nem vonnának bele másokat.
ERRE KERESEK VÁLASZT:
Mi olyan húúú de nagyon jó a 3as illetve a csoportos szexben?
Azok véleményére akik csinálták, csinálják vagy csinálni szeretnék, vagy mindezek ellentetjét tehát nem csinálták, nem csinálják és nem is szeretnék csinálni. Mindezen emberek véleményére indokok, tények és érzelmekkel teli válaszokat kérnék. Nem pedig: "sztnék megbaszni 3 csajt egyszerre" tapló hozzászólásokat!
Nekem ez sok segítséget jelentene hogy végre megértsem miért is olyan jó ez az embereknek?
ERRE KERESEK VÁLASZT:
Mi olyan húúú de nagyon jó a 3as illetve a csoportos szexben?
Azok véleményére akik csinálták, csinálják vagy csinálni szeretnék, vagy mindezek ellentetjét tehát nem csinálták, nem csinálják és nem is szeretnék csinálni. Mindezen emberek véleményére indokok, tények és érzelmekkel teli válaszokat kérnék. Nem pedig: "sztnék megbaszni 3 csajt egyszerre" tapló hozzászólásokat!
Nekem ez sok segítséget jelentene hogy végre megértsem miért is olyan jó ez az embereknek?