Már egy hete volt a tali. Biztos sokan készülnek már a következőre. Én ha egy napra is de elfogok menni. Sok jó emberrel ismerkedtem meg
Azthiszem ezt minden ottlévő nevében írható, hogy aki ott akart lenni az ott volt még úgy is ha nem teljesen az elejétől a végéig.
(Ez egy válasz JRossi üzenetére (2024. 07. 19. péntek 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Jövőre remélem eljutok
Megyek jövőre is és viszem a poharam Köszi nektek is a jó hétvégét
(Ez egy válasz mamopapobp üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 21:11
Sziasztok! örülünk ha jól éreztétek magatokat,visszavárunk mindenkit! kv lesz jövőre is ))
Az elfogyasztott kv mennyiség miatt jövőre minimum egy 1/2 kilóssal erkezem
(Ez egy válasz mamopapobp üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 21:11
Sziasztok! örülünk ha jól éreztétek magatokat,visszavárunk mindenkit! kv lesz jövőre is ))
Sziasztok
Nagyon jól éreztem magam, jókat beszélgettünk, ismerkedtünk, sok szimpatikus embert megismertem.
Jövőre pénteken érkezem, de ebből lehet egy hét is kevés lenne
Nagyon jól éreztem magam, jókat beszélgettünk, ismerkedtünk, sok szimpatikus embert megismertem.
Jövőre pénteken érkezem, de ebből lehet egy hét is kevés lenne
Sziasztok! Köszönöm én is a szervezést és, hogy ennyi jó embert ismerhettem meg. Jól éreztem magam annak ellenére, hogy nem tudtam sajnos végig maradni. Na majd jövőre.
Ha jól sejtjük mi is hazaértünk
Nem hinném hogy volt olyan
(Ez egy válasz NudiSwingPar üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 20:34
Na mi is hazaértünk, köszi a szervezést, jó volt minden. Elnézést, ha esetleg valakit megbotránkoztattunk volna a hiányos öltözékünkkel
Szerintem nem olyan családból származunk
(Ez egy válasz NudiSwingPar üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 20:34
Na mi is hazaértünk, köszi a szervezést, jó volt minden. Elnézést, ha esetleg valakit megbotránkoztattunk volna a hiányos öltözékünkkel
Fanta(sztikus) Buli Haverokkal...ez a három szó mindent elmond.
Messze van Debrecen, de ebben a hőségben is szerencsésen hazaértem
szuper volt mindkét esti fellépés(program) Cs-ék KÖSZI
A jelmezbálon nagyon jót mulattam, teljesség igénye nélkül volt Bo..ny, Nyári Mikulás, Texasi Láncfűrészes, Giggoló és Bankrabló is
Mindkét napon az ellátás (kajcsi) bőséges és extra finom volt!
KÖSZÖNET minden szervezőnek, remek buli volt, valós emberekkel, valós körülményekkel, magas színvonalon.
Messze van Debrecen, de ebben a hőségben is szerencsésen hazaértem
szuper volt mindkét esti fellépés(program) Cs-ék KÖSZI
A jelmezbálon nagyon jót mulattam, teljesség igénye nélkül volt Bo..ny, Nyári Mikulás, Texasi Láncfűrészes, Giggoló és Bankrabló is
Mindkét napon az ellátás (kajcsi) bőséges és extra finom volt!
KÖSZÖNET minden szervezőnek, remek buli volt, valós emberekkel, valós körülményekkel, magas színvonalon.
Köszönjük a szuper szervezést, a társaságotokat, a jatékokat, a "bennszülött táncot" és mindent is
Ez a szeretet kölcsönös
(Ez egy válasz Miisketten2 üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 14:58
Sziasztok : Nagyon köszönjük a szervezőknek és a kemény magnak akik ott voltak ez egy nagyon szuper társaság . Mi most voltunk először de már várjuk a következőt biztosan ott leszünk. Nagyon jó programok játék volt ebben a hétvégében belezsúfolva el tudtunk volna tölteni veletek akár 1 hetet is. Megszerettünk titeketés remélem ez fordítva is igaz. Az első bálozók :N&K
Hát nem is tudom hol kezdjem .... Nagyon nagyok voltatok!!! Egy fantasztikus hétvége volt, fantasztikus emberekkel!Köszi hogy ennyien eljöttek!Köszi a sok segitséget !!! jövőre ugyan ott Talán ez volt eddig a legjobb
ismétt jól sikerült köszi mindenkinek
Jelentjük rendben haza értünk
Remek kis társaság jött újra össze.
Le a kalappal a szervezésért és különköszönet érte .
Nem fenyegetés de jövőre próbálunk pénteken érkezni .
Legyet rosszak kezeket a paplan fölé
Remek kis társaság jött újra össze.
Le a kalappal a szervezésért és különköszönet érte .
Nem fenyegetés de jövőre próbálunk pénteken érkezni .
Legyet rosszak kezeket a paplan fölé
Sziasztok : Nagyon köszönjük a szervezőknek és a kemény magnak akik ott voltak ez egy nagyon szuper társaság . Mi most voltunk először de már várjuk a következőt biztosan ott leszünk. Nagyon jó programok játék volt ebben a hétvégében belezsúfolva el tudtunk volna tölteni veletek akár 1 hetet is. Megszerettünk titeketés remélem ez fordítva is igaz. Az első bálozók :N&K
Köszönöm. Ezt a jó hétvégét is. Azhiszem mindannyian sok jó élménnyel és új baráttokkal lettünk gazdagabbak
Nagyon jól éreztem magam Köszönöm mindenkiek.
Nagyon jól éreztem magam Köszönöm mindenkiek.