Engem néha azzal lep meg, hogy nem borotvalja le, csak bikinivonalat igazít. Nagyon ritkán van így, akkor is max egy 3 hetes borostát hagy meg. Ilyenkor szeretem cirógatni a rövid kis bundát. Ne szőrösnek képzeljétek el,hanem kb 2centis kis borosta. Sajnos ritkán hagyja meg, szinte minden szex előtt tükörsimára borotválja. Ha van ideje, le is epilálja (jó olyankor tényleg nagyon csupasz
) vagy néha gyantáztatja ,de olyankor fazonra - az a kedvencem. Időnként meglep 1-2 fazonnal, de sajnos elég ritkán :( többnyire full csupasz, ami szép, főleg, hogy gyönyörű puncija van, de szerintem sokkal szexibb egy kis fazonnal. Úgy inkább hívom pinának mint puncikának
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 23. csütörtök 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 23. csütörtök 17:21

Törölt felhasználó (4559122)

Párom hosszú idő után most váltott csupaszra meg is lepett vele egyik este rendesen ,de mind ketten nagyon élveztük.
Ugy hogy így marad darabig biztosan
Ugy hogy így marad darabig biztosan
El el lehet képzelni! DE! az lenne az igazi ha látni is lehetne!(kép róla?):
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2023. 11. 28. kedd 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 28. kedd 07:19

Engem néha azzal lep meg, hogy nem borotvalja le, csak bikinivonalat igazít. Nagyon ritkán van így, akkor is max egy 3 hetes borostát hagy meg. Ilyenkor szeretem cirógatni a rövid kis bundát. Ne szőrösnek képzeljétek el,hanem kb 2centis kis borosta. Sajnos ritkán hagyja meg, szinte minden szex előtt tükörsimára borotválja. Ha van ideje, le is epilálja (jó olyankor tényleg nagyon csupasz
) vagy néha gyantáztatja ,de olyankor fazonra - az a kedvencem. Időnként meglep 1-2 fazonnal, de sajnos elég ritkán :( többnyire full csupasz, ami szép, főleg, hogy gyönyörű puncija van, de szerintem sokkal szexibb egy kis fazonnal. Úgy inkább hívom pinának mint puncikának

Én imádom a téli időszakot. Kérésemre mindig megnöveszti a párom a punciszőrt.Nekem rettenetesen tetszik.
Az se rossz, Régen nálunk is bozontos volt. De szerintünk azért minimum a bejárat környéke jobb ha trimmelt vagy csupasz!
(Ez egy válasz változatos üzenetére (2023. 11. 30. csütörtök 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 30. csütörtök 13:21

Én imádom a téli időszakot. Kérésemre mindig megnöveszti a párom a punciszőrt.Nekem rettenetesen tetszik.
Imádom a szőrös puncit.
sajatom teljesen csupasz, partnernel ugymond barmilyen lehet. Imadom a lanyos kozos hancurokat barmilyen is azaz csupi vagy szőrös vagy trimmelt vagy akarmi

Csak is a szőrös, természetes! Selymes, jól néz ki, izgató, természetes! Imádom simogatni!
És egy ízléses fazonra szavatok. Csupasz se rossz persze, de egy szépen meghagyott csík nekem nőiesebb, mint a teljesen lekapott.
Fazonra borotvált vagy csupasz
Én ezt a kettőt preferálom
Nem vagyunk az őskorban és higiéniai okai is vannak meg szerintem jobban is néz ki egy szőrtelen punci mint egy szőrös
Én ezt a kettőt preferálom
Nem vagyunk az őskorban és higiéniai okai is vannak meg szerintem jobban is néz ki egy szőrtelen punci mint egy szőrös