kérdeztem, hogy a cicijét és a popsiját is megmasszírozták -e. Erre azt mondta, hogy futólag. Ez sem így volt. A srác elmesélte, hogy szinte végig ezt a két zónát masszírozta. Megkérdeztem, hogy felizgult-e. Erre őszintén, igennel válaszolt. Kérdeztem, hogy a srác is felizgult-e. Erre "honnan tudjam" volt a válasz. Hát mondom egy férfinél elég látványos, ha felizgul... Erre azt mondta, hogy nem azt figyelte... Na ez sem egészen így volt. A srác elmondta, hogy ahogy felállt a farka, a párom bámulni kezdte. A puncimasszázsról abszolút nem beszélt, arról meg pláne nem, hogy le is szopta. Egyébként a srác nagyon meg akarta dugni, de sehogy nem tudta rávenni. Azt mondta a párom, hogy nagyon szívesen dugna vele, de nem lehet, mert férje van. De a szopast ő ajánlotta fel saját magától.
Egyetértek teljesen. Hát én közvetlen utána meg akartam beszélni. De semmit nem mondott... Rohadt kíváncsi voltam, mert akkor még a sráccal sem volt alkalmam beszélni. Először abszolút semmit nem mondott, csak, hogy jó volt. Ezt is ilyen közömbösen. Aztán nagy nehezen, sok keresztkerdest követően elmondta, hogy bugyi sem, melltartó sem volt rajta. Ezügyben egyébként már nem volt őszinte, mert azt mondta, hogy kötelező volt levenni. A srác meg elmesélte, hogy a párom kérdezte meg, hogy zavarná-e ha textilmentesen kérné a masszázst. Aztán kerdezgettem, hogy akkor ott feküdt -e meztelenul, erre azt mondta hogy a puncija törölközővel le volt takarva. Ez sem így történt. Semmilyen törölköző nem volt valójában. Mikor megkérdeztem, hogy pontosan milyen masszázst kapott, arra azt mondta, hogy teljesen test masszázst. Ez mondjuk igaz
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (tegnap 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:35
Beküldte a párját, hogy dugjanak (még ha a párja nem is volt beavatva), leszopta a srácot, akkor mivel csalta meg, hogy nem beszél róla?? Valószínűleg nem tudja hova tenni a történteket. Ez nem az ő vágya volt. Tény, hogy a hazugság, vagy elhallgatás is "bűn", de ebben az esetben csak akkor rónám fel ezt, ha sima masszázsra vitte volna, nem egy "célirányos" alkalomra. Az ilyen előltetett történetek az orosz ruletthez hasonlítanak, sohasem lehet tudni mi lesz a végkimenetel, és itt nem is a masszázson vagy a szexen van a hangsúly, hanem a kapcsolatra gyakorolt hatáson. Célszerű lenne mielőbb átbeszélniük a történteket.
Beküldte a párját, hogy dugjanak (még ha a párja nem is volt beavatva), leszopta a srácot, akkor mivel csalta meg, hogy nem beszél róla?? Valószínűleg nem tudja hova tenni a történteket. Ez nem az ő vágya volt. Tény, hogy a hazugság, vagy elhallgatás is "bűn", de ebben az esetben csak akkor rónám fel ezt, ha sima masszázsra vitte volna, nem egy "célirányos" alkalomra. Az ilyen előltetett történetek az orosz ruletthez hasonlítanak, sohasem lehet tudni mi lesz a végkimenetel, és itt nem is a masszázson vagy a szexen van a hangsúly, hanem a kapcsolatra gyakorolt hatáson. Célszerű lenne mielőbb átbeszélniük a történteket.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (tegnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:29
lehet nem venném ilyen könnyen ezt a "törvényt" ha elárultak volna így ebben a formában, oda a bizalom örökre
Jajjj ezrk a lanyok
lehet nem venném ilyen könnyen ezt a "törvényt" ha elárultak volna így ebben a formában, oda a bizalom örökre
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (tegnap 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:41
Hát lényegében igen
bár egyszer egy baratnőjével közösen arra jutottak, hogy a szopás nem megcsalás... Nézőpont kérdése
bár egyszer egy baratnőjével közösen arra jutottak, hogy a szopás nem megcsalás... Nézőpont kérdése
Mázlista masszőr...
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (tegnap 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:31
A masszőrtől. A párom egy szót nem szólt azóta róla. Pedig kerdezgettem milyen volt. Annyit mesélt el, hogy meztelenül volt masszázs közben, és hogy beindult a cici és popsi masszázsra. De én kint vártam a kocsiban. Mikor köszönt (csókkal) masszázs után, éreztem a spermát a szájában. Nem is nagyon akart rendes csókot adni, csak egy puszit, de rászóltam, hogy koszonjon már rendesen
izgalmas
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (tegnap 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
A masszőrtől. A párom egy szót nem szólt azóta róla. Pedig kerdezgettem milyen volt. Annyit mesélt el, hogy meztelenül volt masszázs közben, és hogy beindult a cici és popsi masszázsra. De én kint vártam a kocsiban. Mikor köszönt (csókkal) masszázs után, éreztem a spermát a szájában. Nem is nagyon akart rendes csókot adni, csak egy puszit, de rászóltam, hogy koszonjon már rendesen
Hát lényegében igen
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (tegnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (tegnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy házibuli alkalmàval, hàrman dugták,szopatták a pàrom. Ahogy néztem, soha így még nem élvezett el. Mondjuk. ott én is beszálltam a buliba, mert nem mertem vállalni hogy szeretem a faszt szopni. Életem legjobb szexualitás élménye volt, a párom nem vetett meg. Most is imádok szopni , és rendszeresen kurjak a párom előttem én élvezem , sőt szopom is azt aki leírja a párom. Tudom ez nem normális, de jobban szeretjük egymást mint azelőtt
Akkor lényegében téged megcsalt
(Ez egy válasz tobbesrepart üzenetére (2026. 07. 14. kedd 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Az enyém is poliamor-ként tudja csak elképzelni
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 07. 13. hétfő 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 13. hétfő 17:51
Addig hogy befigyelt a poliamore állapot nála, .....addig jár a
ko
kútra stb stb , a szellemet a palacka vissza dugni nem lehet ....
alf
rs alf
ó
És a párodtól vagy a masszőrtől tudod mi történt a végén?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 07. 14. kedd 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 14. kedd 07:19
Én odáig jutottam, hogy elmondtam a vágyam, hogy szeretném megnézni ahogy elelvez egy méretes farkon. Sajnos nem vevő rá. Amikor a dildójával dugom, a fülébe szoktam súgni olyanokat, hogy "képzeld el, hogy egy izmos , nagy farkú, helyes pasi bassza a pinádat" ilyenkor nyitottabb, ilyenkor belemegy a játékba fantázia szinten. De ennyi sajnos. Tovább sehogy nem jutok vele. Pár hónapja volt egy komoly lépés. Elvittem egy masszázsra, egy haveromhoz, akit nem ismert előtte. Az volt a terv, hogy masszázs után a haverom megdugja. Sajnos odáig nem jutottak el, mert a párom nem engedte. De volt ujjazas orgazmusig, illetve a párom leszopta
Én odáig jutottam, hogy elmondtam a vágyam, hogy szeretném megnézni ahogy elelvez egy méretes farkon. Sajnos nem vevő rá. Amikor a dildójával dugom, a fülébe szoktam súgni olyanokat, hogy "képzeld el, hogy egy izmos , nagy farkú, helyes pasi bassza a pinádat" ilyenkor nyitottabb, ilyenkor belemegy a játékba fantázia szinten. De ennyi sajnos. Tovább sehogy nem jutok vele. Pár hónapja volt egy komoly lépés. Elvittem egy masszázsra, egy haveromhoz, akit nem ismert előtte. Az volt a terv, hogy masszázs után a haverom megdugja. Sajnos odáig nem jutottak el, mert a párom nem engedte. De volt ujjazas orgazmusig, illetve a párom leszopta
Addig hogy befigyelt a poliamore állapot nála, .....addig jár a
ko
kútra stb stb , a szellemet a palacka vissza dugni nem lehet ....
alf
rs alf
ó
Józanul enyém sem akar hallani róla, de ha be van csiccsentve...
Hazaérünk buliból és nonstop harmadikról beszélünk szex közben. Hogy de jó lenne még egy jó nagy farok, amit tövig szopna és keményen dugná... És jó sok sperma! Ilyenkor bármit lehet. Amíg szop, addig egy hatalmas műbrével dugom, stb.
Aztán másnap felkelünk és nem emlékszik semmire, vagy nem akar.
Hazaérünk buliból és nonstop harmadikról beszélünk szex közben. Hogy de jó lenne még egy jó nagy farok, amit tövig szopna és keményen dugná... És jó sok sperma! Ilyenkor bármit lehet. Amíg szop, addig egy hatalmas műbrével dugom, stb.
Aztán másnap felkelünk és nem emlékszik semmire, vagy nem akar.
Én megpróbálom swingerbe elvinni,lesz ami lesz.
Szia! Miért ilyen üres az oladalatok, nem (gondolom nemmszeretnétek itt ismerkedni), de egy kés sorozat az asszonnyról, ahol pozitív véleményeket kap, szerintem.közelebb viheti a nyitottabb ajátékokhoz, esetleg egy párosnerotikus masszázs meglátogatása, stb....
(Ez egy válasz JOHNI üzenetére (2026. 04. 18. szombat 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 18. szombat 19:50
Sziasztok
Ma este megint meglátogat minket egy ismerősünk,amit tudni kell hogy 2x 3x mar iszogattunk együtt.
A párom is látni és el is ismeri hogy bejön neki a pali és vissza is megvan a vonzalom !
Sajnos vagy mindig elszaladt vagy nem mer belemenni a hármasban pedig a jelek és a beszólások oda vissza történnek!
Szerintetek hogy lehet megtudni vagy rávenni a harmasra úgy hogy ha vissza utasítás érkezik ne legyen kellemetlen senkinek?
Tisztán mondjuk el neki közösen vagy csak én emlitsem meg neki négyszemközt?
Várom az építő jellegű válaszokat és a tapasztalatokat
Ma este megint meglátogat minket egy ismerősünk,amit tudni kell hogy 2x 3x mar iszogattunk együtt.
A párom is látni és el is ismeri hogy bejön neki a pali és vissza is megvan a vonzalom !
Sajnos vagy mindig elszaladt vagy nem mer belemenni a hármasban pedig a jelek és a beszólások oda vissza történnek!
Szerintetek hogy lehet megtudni vagy rávenni a harmasra úgy hogy ha vissza utasítás érkezik ne legyen kellemetlen senkinek?
Tisztán mondjuk el neki közösen vagy csak én emlitsem meg neki négyszemközt?
Várom az építő jellegű válaszokat és a tapasztalatokat
Az én feleségem is így van vele én se tudom megérteni így marad csak egy vágy az egész…
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 11. csütörtök 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 11. csütörtök 13:26
Törölt felhasználó (4733878)
Nálunk addig jutott a dolog, hogy néhányszor beszéltünk róla de minden alkalommal határozottan elutasította a dolgot. Ezt nem is nagyon értem.. ki nem szeretne egy 15 éves kapcsolatban engedéllyel mással is dugni? Úgy látszik van ilyen de számomra érthetetlen.
Kérdés!A párod is akarja?Mon valamit izgalmi állapotba?az a pár tudja hogy te--ti vágytok rájuk?
(Ez egy válasz rimini000 üzenetére (2026. 04. 02. csütörtök 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 02. csütörtök 17:53
Majdnem, valahogy sikerült ,hogy izgassam vele...aztán ragaszkodott csakis olyannal akivel már volt...szégyenlős azért, nem akar idegen előtt meztelenkedni premier plánba, aztán kiválasztottuk együtt az exet.
Srác benne volt, de előtte nagyon ragaszkodott csakis vele kettesben, meguntuk, elküldtük a francba, úgy nem...elment ettől a drága kedve és szép lassan elhomályosodott a dolog (egy éve volt), szex közben néha fantáziálok pluszos pasi kényezteti velem, ki is szoktam mondani alkalom adtán, azt jön a hideg zuhany, hát nem lesz hármas már ...nagyon sok munkámba tellett míg akkor odáig jusson a dolog, a faszikám jól elcseszte nekem, kb 1 évig tartott amire elkezdte őt is izgatni...engem még mindig izgat, őt nem úgy néz ki, nem akarok semmilyen szinten kezdeményezni ebben a témával vele, pedig iszonyat izgat.
Lehet mondani , igen, beszélj vele újból...hát baromira sztem nem. Attól függetlenül nem adtam fel...figyelek, stb..hátha egy alkalomkor fel tudom neki hozni a hármast újból...
Srác benne volt, de előtte nagyon ragaszkodott csakis vele kettesben, meguntuk, elküldtük a francba, úgy nem...elment ettől a drága kedve és szép lassan elhomályosodott a dolog (egy éve volt), szex közben néha fantáziálok pluszos pasi kényezteti velem, ki is szoktam mondani alkalom adtán, azt jön a hideg zuhany, hát nem lesz hármas már ...nagyon sok munkámba tellett míg akkor odáig jusson a dolog, a faszikám jól elcseszte nekem, kb 1 évig tartott amire elkezdte őt is izgatni...engem még mindig izgat, őt nem úgy néz ki, nem akarok semmilyen szinten kezdeményezni ebben a témával vele, pedig iszonyat izgat.
Lehet mondani , igen, beszélj vele újból...hát baromira sztem nem. Attól függetlenül nem adtam fel...figyelek, stb..hátha egy alkalomkor fel tudom neki hozni a hármast újból...

Kutyu14cm

szebbjovot