Nálunk a nejemet szex közben nagyon felizgatja, ha ecsetelem neki, hogy az egyik baráti párral mit csinálnánk vele. Simán bekapja a mű faszt is, de sajnos utánna elzárkózik, hogy kipróbáljuk
Majdnem, valahogy sikerült ,hogy izgassam vele...aztán ragaszkodott csakis olyannal akivel már volt...szégyenlős azért, nem akar idegen előtt meztelenkedni premier plánba, aztán kiválasztottuk együtt az exet.
Srác benne volt, de előtte nagyon ragaszkodott csakis vele kettesben, meguntuk, elküldtük a francba, úgy nem...elment ettől a drága kedve és szép lassan elhomályosodott a dolog (egy éve volt), szex közben néha fantáziálok pluszos pasi kényezteti velem, ki is szoktam mondani alkalom adtán, azt jön a hideg zuhany, hát nem lesz hármas már ...nagyon sok munkámba tellett míg akkor odáig jusson a dolog, a faszikám jól elcseszte nekem, kb 1 évig tartott amire elkezdte őt is izgatni...engem még mindig izgat, őt nem úgy néz ki, nem akarok semmilyen szinten kezdeményezni ebben a témával vele, pedig iszonyat izgat.
Lehet mondani , igen, beszélj vele újból...hát baromira sztem nem. Attól függetlenül nem adtam fel...figyelek, stb..hátha egy alkalomkor fel tudom neki hozni a hármast újból...
Srác benne volt, de előtte nagyon ragaszkodott csakis vele kettesben, meguntuk, elküldtük a francba, úgy nem...elment ettől a drága kedve és szép lassan elhomályosodott a dolog (egy éve volt), szex közben néha fantáziálok pluszos pasi kényezteti velem, ki is szoktam mondani alkalom adtán, azt jön a hideg zuhany, hát nem lesz hármas már ...nagyon sok munkámba tellett míg akkor odáig jusson a dolog, a faszikám jól elcseszte nekem, kb 1 évig tartott amire elkezdte őt is izgatni...engem még mindig izgat, őt nem úgy néz ki, nem akarok semmilyen szinten kezdeményezni ebben a témával vele, pedig iszonyat izgat.
Lehet mondani , igen, beszélj vele újból...hát baromira sztem nem. Attól függetlenül nem adtam fel...figyelek, stb..hátha egy alkalomkor fel tudom neki hozni a hármast újból...
Amikor mondtam Neki nagyon felháborodott. Mivel Ő az Úrnőm így még keményebben korbácsolt mint előtte Pedig olyan jót twnne Neki ha másis kúrogatná. Biztosan a büszkeségének is jól esne
Nem veszélytelen a dolog, sőt! Még jó hogy vissza tudtad fordítani a dolgot, időben cselekedtél.
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 03. 29. vasárnap 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 29. vasárnap 14:59
Én már többször átadtam a feleségemet egy srácnak. Jól meg is lett dugva és egy jó darabig csak néztem kőkemény fasszal. Bárcsak lenne még ilyen, de sajnos nejem többet akart szexpartneri kapcsolatnál. Így már többet ilyen nem lesz.
Vágytam rá, és teljesült.
A hármas vágyak öröme nagyon jól tud alakulni
Nagyon felizgatott főleg mikor kiderült hogy 10 perccel korábban bele élvezett a pasi.
(Ez egy válasz buszosati01 üzenetére (2026. 03. 30. hétfő 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól tetted.
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2026. 03. 30. hétfő 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 30. hétfő 09:52
Az enyém igaz nem az engedéjemmel csinálta de , rögtön az eset után nagyon megdugtam.
Az enyém igaz nem az engedéjemmel csinálta de , rögtön az eset után nagyon megdugtam.
Nálunk is volt néhàny alkalom, mindkettőnknek bejött.
Sajnos én is így vagyok ezzel.
Ez a terv igen. Csak a megvalósítás egy kicsit nehézkes
(Ez egy válasz daccs1 üzenetére (2026. 03. 29. vasárnap 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 29. vasárnap 22:50
Akkor ha szexeltek oda kell állítani egy pasit álló szerszámmal hogy itt az idő, ne is tudjon ellenkezni
Akkor ha szexeltek oda kell állítani egy pasit álló szerszámmal hogy itt az idő, ne is tudjon ellenkezni
(Ez egy válasz kovdacs üzenetére (2026. 03. 29. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 29. vasárnap 17:22
(Ez egy válasz kovdacs üzenetére (2026. 03. 29. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugyan ez van nálunk is. Pedig imádja a dildóját közben szopni vagy bassza magát míg engem szop...
Igen ez biztos! Bárcsak lehetne az oldalon szűrni hogy csak valós keresők tudjanak regelni ide.
De ez szerintem a lehetetlen kategória. (Ez egy válasz Curvy Wife üzenetére (2026. 03. 29. vasárnap 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
De ez szerintem a lehetetlen kategória. (Ez egy válasz Curvy Wife üzenetére (2026. 03. 29. vasárnap 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen ez benne van a dologban hogy lehet több is ha olyan szinten szimpatikusak egymásnak.
Persze a kapcsolat erőssége sem mindegy ilyen helyzetben. (Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 03. 29. vasárnap 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 29. vasárnap 14:59
Persze a kapcsolat erőssége sem mindegy ilyen helyzetben. (Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 03. 29. vasárnap 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Én már többször átadtam a feleségemet egy srácnak. Jól meg is lett dugva és egy jó darabig csak néztem kőkemény fasszal. Bárcsak lenne még ilyen, de sajnos nejem többet akart szexpartneri kapcsolatnál. Így már többet ilyen nem lesz.
Ezért mondtam hogy vagyunk páran ilyen cipőben sajnos.
(Ez egy válasz mafe11 üzenetére (2026. 03. 28. szombat 05:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugyan ez van nálunk is. Pedig imádja a dildóját közben szopni vagy bassza magát míg engem szop...
(Ez egy válasz vakusz üzenetére (2026. 03. 28. szombat 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 28. szombat 11:14
Nálunk ha hagyom jól kiehezni nem dugunk
Az előjáték közben rendszeresen megemlitem neki szeretnem nezni ahogy mas pasi farkatól élvez el
Benne van a dologban
Miutan rendesen kielégült mar hallani sem akar a többesről
Az előjáték közben rendszeresen megemlitem neki szeretnem nezni ahogy mas pasi farkatól élvez el
Benne van a dologban
Sajnos sok a szájhős.
Nem Te vagy az egyetlen, és azt hiszem, hogy nem csak ketten vagyunk ezzel. Ha jobban belegondolok, akkor a felizgatásnál van szerepe egy harmadik játékosnak. A kielégülés után már nincs ár szükség.
(Ez egy válasz vakusz üzenetére (2026. 03. 28. szombat 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 28. szombat 11:14
Nálunk ha hagyom jól kiehezni nem dugunk
Benne van a dologban
Benne van a dologban

Kutyu14cm

andyyyy