Aki csak vágyik a feleségmegosztásra,meddíg jutott
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#290   ma 10:07
peterpeter peterpeter
én us ezt szeretném egy jó masszőr barátnak is
(Ez egy válasz Young4Cuckold üzenetére (ma 01:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:09
Hogyan lehet olyan helyzeteket teremteni például, hogy ne tűnjön megbeszéltnek, sőt, inkább legyen spontán érzete a dolognak? Tényleg érdekelne, mert ezt szeretném megoldani!
#289   ma 10:05
miegypar50 miegypar50
masszázsból indulva pont ilyen az érzet!
(Ez egy válasz Young4Cuckold üzenetére (ma 01:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:09
Hogyan lehet olyan helyzeteket teremteni például, hogy ne tűnjön megbeszéltnek, sőt, inkább legyen spontán érzete a dolognak? Tényleg érdekelne, mert ezt szeretném megoldani!
#288   ma 01:09
Young4Cuckold Young4Cuckold
(Ez egy válasz RedZone üzenetére (2026. 08. 13. csütörtök 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 13. csütörtök 11:12
Mi is így kezdtük. Már elültetted a bogarat a fülében. Várni kell amíg leülepedik neki a gondolat.
A fantáziából vágy lesz, a vágyból tettek.
Mi sok év után jutottunk el oda, hogy egy pasi beszálljon, annak ellenére, hogy női beszálló sok volt már.
Az a pasi, aki beszállt, tök spontán volt. Ne erőltesd! Csak teremts olyan helyzetet, hogy kialakulhasson egy hármas.
#287   2026. 08. 13. csütörtök 11:12
RedZone RedZone
Mi is így kezdtük. Már elültetted a bogarat a fülében. Várni kell amíg leülepedik neki a gondolat.
A fantáziából vágy lesz, a vágyból tettek.
Mi sok év után jutottunk el oda, hogy egy pasi beszálljon, annak ellenére, hogy női beszálló sok volt már.
Az a pasi, aki beszállt, tök spontán volt. Ne erőltesd! Csak teremts olyan helyzetet, hogy kialakulhasson egy hármas.
(Ez egy válasz tallerosyzebulon üzenetére (2026. 08. 12. szerda 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 12. szerda 17:33
Sziasztok!
Regota probalom ravenni a felesegem a +egy pasis felallasra, bevallasa szerint őt is izgatja de élőben nem akarja.
Kettesben majdnem minden szex közbrn eljatsszuk, hogy ket fasszal elvezkedik, ezeket nagyon elvezzük mindketten, de utana mindig azt mondja, hogy elöben nem és ne is zaklassam ezzel.
Egyik este szex közben ismet elkezdtünk fantazialni amikor dugas közben mohon szopni kezdte ket ujjamat.
Kerdeztem, hogy szeretnél szopni, izgatna egy igazi farok a szadban?
Erre visszakerdezett, hogy szerinted?
Mondom szerintem igen es engem is izgatna ha latnam ahogy szopsz valakit. Ekkor egy szerepjatekba kezdtünk, eljatszotta, hogy szopna, dugna plusz egy fasszal. Mondtam, hogy ezt mennyire élvezném, erre azt mondta, hogy ő is, de biztos vagyok benne, hogy én élvezném és akarom? Mert ha hivunk pluszba valakit az nem jatek.
Mondtam, hogy abszolut, nézze csak a farkam, mennyire felizgat a gondolat is.
Azt mondta erre, hogy jo, akkor ok.
Majd úgy fejeztük be, hogy nézzen engem ahogy verem a farkam miközben azt gondolom, hogy őt dugja valaki!
Persze fogott egy dildot es megmutatta, hogy elvezne egy idegen farokkal.

Tudom ez nem beleegyezes volt, de ennyire konkretan sosem beszelt arrol, hogy dugna massal.

Mit gondoltok, hogy folytassam? Nem akarom erőltetni, az kontraproduktiv, de nem akarom, hogy feledesbe merüljön a dolog.
Kerdezzek ra siman beszelgetve, hogy mit gondol erről, vagy csak szex köben hozzam ujra szoba?
#286   2026. 08. 13. csütörtök 10:51
Wolf_gang Wolf_gang
Majdnem itt tartok én is. Szex közben simán igényelné a plusz gondoskodást, szopja az ujjaimat, kényezteti magát ott is ahol én pillanatnyilag épp nem tudom, dildoval DP, stb. De konkrét célzásokra, kérdésekre teljesen elhatárolódik.
(Ez egy válasz tallerosyzebulon üzenetére (2026. 08. 12. szerda 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 12. szerda 17:32
Sziasztok!
Regota probalom ravenni a felesegem a +egy pasis felallasra, bevallasa szerint őt is izgatja de élőben nem akarja.
Kettesben majdnem minden szex közbrn eljatsszuk, hogy ket fasszal elvezkedik, ezeket nagyon elvezzük mindketten, de utana mindig azt mondja, hogy elöben nem és ne is zaklassam ezzel.
Egyik este szex közben ismet elkezdtünk fantazialni amikor dugas közben mohon szopni kezdte ket ujjamat.
Mondom szerintem igen es engem is izgatna ha latnam ahogy szopsz valakit. Ekkor egy szerepjatekba kezdtünk, eljatszotta, hogy szopna, dugna plusz egy fasszal. Mondtam, hogy ezt mennyire élvezném, erre azt mondta, hogy ő is, de biztos vagyok benne, hogy én élvezném és akarom? Mert ha hivunk pluszba valakit az nem jatek.
Majd úgy fejeztük be, hogy nézzen engem ahogy verem a farkam miközben azt gondolom, hogy őt dugja valaki!

Tudom ez nem beleegyezes volt, de ennyire konkretan sosem beszelt arrol, hogy dugna massal.

Mit gondoltok, hogy folytassam? Nem akarom erőltetni, az kontraproduktiv, de nem akarom, hogy feledesbe merüljön a dolog.
Kerdezzek ra siman beszelgetve, hogy mit gondol erről, vagy csak szex köben hozzam ujra szoba?
#285   2026. 08. 13. csütörtök 06:10
Unicumos Unicumos
Milyen romantikus ember vagy smile lehet csak neked jut ilyen Nő.
(Ez egy válasz autostali üzenetére (2026. 08. 12. szerda 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 12. szerda 17:14
Nekem , egy baráti születésnapon előttem négyen baszták meg a feleségem ! Ahogy baszták, úgy vertem ,életem legjobb elvetése volt! És amúgy minden nő, egy kurva
#284   2026. 08. 13. csütörtök 05:22
lalvin lalvin
Mindig vannak, akik belekötnek a másikba, főleg ha megmutata a gyengéjét. Engem nagyon felizgatott amikor masszázsra vittem a nejemet, ahogy más helyekre is elvittem néha. Volt amikor azt kérte, hogy nőgyógyászhoz vigyem el, és várjam meg a többi várakozó között amíg őt vizsgálja a doki.
(Ez egy válasz sárvári üzenetére (2026. 07. 24. péntek 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 24. péntek 08:16
Ez a történet szerintem csak képzelet szüleménye, nem életszerű.
Elviszed a feleséged autóval és ott vársz rá a kocsiban egy órát.
Magától nem tud elmenni?
Megkérdezi a masszört, hogy ismer-e téged, nem életszerő.
Egy idegentől miért kérdez ilyet.
#283   2026. 08. 12. szerda 20:57
kandurmarci kandurmarci
Szerintem nyert ügyed van, kezdjetek el közösen nézelődni, ki legyen az a szerencsés harmadik.
(Ez egy válasz autostali üzenetére (2026. 08. 12. szerda 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 12. szerda 17:14
Nekem , egy baráti születésnapon előttem négyen baszták meg a feleségem ! Ahogy baszták, úgy vertem ,életem legjobb elvetése volt! És amúgy minden nő, egy kurva
#282   2026. 08. 12. szerda 17:33
tallerosyzebulon tallerosyzebulon
Sziasztok!

#281   2026. 08. 12. szerda 17:32
tallerosyzebulon tallerosyzebulon
Sziasztok!

#280   2026. 08. 12. szerda 17:14
autostali autostali
#279   2026. 08. 12. szerda 14:22
BenoK BenoK
Azért az is egy kellemetlen helyzet lehet, mikor nem szimpi a jelentkező és meg kell mondani neki szemelyesen , hogy hát nem ilyet akartunk.
(Ez egy válasz 40es bisexhazaspar üzenetére (2026. 08. 03. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 03. hétfő 08:49
Mi szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Akivel találkozót beszéltünk meg,el is jött a találkozóra. (Igaz kezdők vagyunk!) Még ha nem is léptünk tovább szimpátia vagy vagy valótlanul állított külső hiányában,de legalább nem vágtak át a találkozóval minket.
#278   2026. 08. 08. szombat 14:09
Gabordeak Gabordeak
Izgatottan várom a híreket a másik topikban: Te már szintet léptél nem csak vágysz a feleségmegosztásra!
A továbbiakat írd az izgat ha megdugják a feleségem topicba már.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 08. 06. csütörtök 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 06. csütörtök 06:34
Ma lesz. Nem is tudtam aludni az éjjel... Nagyon durván izgulok
#277   2026. 08. 07. péntek 18:48
ma0421 ma0421
Izgatottan várjuk a részleteket illetve az élő és utó történett.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 08. 06. csütörtök 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
#276   2026. 08. 07. péntek 09:01
hay hay
???? Beszámoló?
#275   2026. 08. 06. csütörtök 12:53
hay hay
Akkor várjuk a kimerítő minden részletre kiterjedő beszámolót.
#274   2026. 08. 06. csütörtök 07:03
Gabordeak Gabordeak
Na, ez izgalmas lesz Neked, látni hogy készülődik.
Próbálkozz be a masszázs előtt, hogy kinyalnád, ha nem engedi akkor masszázs után már nem nagyon utasíthatja el ismét. Így jobban láthatod, mennyire dolgozták meg a punciját!
#273   2026. 08. 06. csütörtök 06:34
viking1988 viking1988
(Ez egy válasz hay üzenetére (2026. 08. 05. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 05. szerda 21:46
És mikor lesz az alkalom? A masszázs felénél rájuk nézel?
#272   2026. 08. 05. szerda 21:46
hay hay
És mikor lesz az alkalom? A masszázs felénél rájuk nézel?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 08. 03. hétfő 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 03. hétfő 07:52
A héten ismét szeretne masszázsra menni a párom. Baromi izgatott vagyok már előre is. Ő kérte, hogy vigyem el megint, jó lenne
#271   2026. 08. 03. hétfő 11:19
X Törölt felhasználó (4778027)
volt már tőbbszőr is

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Kutyu14cm Kutyu14cm
Nyitás ideje: 2024. 03. 29. péntek
Üzenetek: 290db
Utolsó üzenet: ma 10:07

Hírek

2026. 06. 10. szerda 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!