Sziasztok!
Számunkra nagyon izgató a vizsgálat(nőgyógyász-urológus), örömmel részt vennénk alapos vizsgálaton,ami természetesen kiadós szexel folytatódna,akár 2/1 vagy 3/1 felállásban is.
Tud esetleg valaki ilyen dokit-rendelőt?
Számunkra nagyon izgató a vizsgálat(nőgyógyász-urológus), örömmel részt vennénk alapos vizsgálaton,ami természetesen kiadós szexel folytatódna,akár 2/1 vagy 3/1 felállásban is.
nem lehetne doktornő és doktor szex? Mi a doktornőnkkel szexelünk, csak ezért kérdezem

Lehet doktornő+ doktor vagy doktor+ “ápoló”,a lényeg,hogy valós rendelő legyen
(Ez egy válasz doddo30 üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 24. hétfő 16:36

Sziasztok!
Hm, életem első szexuális élménye pedig nem is tudtam mi a szex. Elsőben az egyik osztálytárs kislány hívott be a WC-be, felállított a lecsukott WC tetejére és le kellett tolnom a nadrágom és szakszerűen vizsgált rendszeresen. Máig nem tudom hovatenni az egészet de izgalmas és érdekes volt.
Kaphatsz egy időpontot jövő novemberre
(Ez egy válasz doddo30 üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 27. csütörtök 10:03

Lehet doktornő+ doktor vagy doktor+ “ápoló”,a lényeg,hogy valós rendelő legyen