Nem valószínűleg idegrendszeri probléma lesz ott az oka annak ha valaki gyorsan elsül
De nem kell aggódni a férfiak nagy százaléka szenved ebben
De nem kell aggódni a férfiak nagy százaléka szenved ebben
1 hete nem önkielégítettem, egyéb okok miatt nem jött össze, már volt hajnali orgazmusom , holnap lesz rá alkalmam hogy kiürítsem a tárat
Nincs baj ha gyorsan elmegy a partner , csak maradjon utánna jó kemèny , vagy pár perc után ujbol árboc állitás ès mehet tovább ☺️
Hát én általában elég gyorsan elélvezek a feleségemmel. Pedig minden nap masztizom, jól elnyújtva, átlagosan egy órát. Igaz, mikor szeretkezunk, akkor annyira felizgulok rá, hogy nem csoda, hogy gyorsan elmegyek
ritkán jobban bírom, mondjuk pár sör után. Volt már olyan, hogy egy igen kemény szex után kb fél órát szoptattam izomból, aztán szegénykém már úgy elfáradt, hogy én mondtam, hogy pihenjen kicsit, és kiverem magamnak. Egyébként tök izgató volt úgy masztizni, hogy közben a mellkasomon pihent, cirógatott, én meg keményen vertem
tetszett neki is a látvány

Pár hete szexeltünk párommal és mondta, hogy fáradt, csak egy nagyon gyors menet legyen. Betettem neki és kb 15 másodperc alatt teleengedtem a punciját!
Vette a poént. Utána belekezdtünk még egybe.

Azért 10-15 perc már jó is lehet egy gyors menetre
(Ez egy válasz IZH2715 üzenetére (2024. 07. 04. csütörtök 03:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 04. csütörtök 03:57

Kinek mi számít gyorsmenetnek? És mikortól számít valaki gyorslövetűnek?
Már kétszer előfordult az utóbbi egy évben, hogy kb 10-15 perc alatt elsültem. Lehet ,hogy ahogy öregszem gyorslövetű leszek?
Már kétszer előfordult az utóbbi egy évben, hogy kb 10-15 perc alatt elsültem. Lehet ,hogy ahogy öregszem gyorslövetű leszek?
Azert van kulonbseg a gyors menet es a gyorslovetuseg kozott. Gyors menet (vagyis a quickie), amikor olyan merteku a felajzottsag, hogy gyorsan egymasnak estek, es mindenki megkapja a magaet aranylag gyorsan. Gyorslovetuseg szerintem inkabb akkor van, ha szinte mindig gyorsan elsul az ember, ami az 1-2 percet jelenti, szerintem. Ezzel egyebkent lehet kezdeni valamit, igaz, sok energiat igenyel.
Kinek mi számít gyorsmenetnek? És mikortól számít valaki gyorslövetűnek?