Nem tudom hogyan sikerült, de tegnap estig tartottam magam
ma reggel lett volna a cél, de úgy alakult, hogy előbb értem haza , mint terveztem, így már este együtt tudtam lenni a Feleségemmel
így 5 napig nem nyúltam magamhoz, nem szeretkeztem... Hát gyerekek... Már kb mindenre állt a farkam, csoda álmomban nem mentem el, mert majdnem minden nap szexről álmodtam... Reggelente kb 10perc volt, mire le nyugodtam... Állandóan csupa elovaladek volt a farkam... Tegnap este mikor szeretkeztünk, a párom megjegyezte, hogy sokkal keményebben áll a farkam, és hogy kicsit nagyobbnak is érzi
meg is kérdezte hogy bevettem e valami vagy fokozót
a fülébe súgtam, hogy napja nem élveztem el, és hogy most az arcára szeretnék
hát ami a szex végén volt ... Elém térdelt, istenien leszopott, a végén kirántottam, és keményen ravertem az arcára
én Alap esetben is baromi nagyot spriccelek, de most akkorát élveztem az arcára és a hatalmas cickóira, mint még soha. Brutálisan sok jött, és nagyon hosszan mentem el. Miután az utolsó cseppeket is kifacsartam, a szájába adtam, hogy tisztítsa le. Annyira finoman szopott, hogy ismét betonkemeny lettem... Nem állt meg, ismét elvezesig szopott. Nagyon izgató látvány volt, ahogy mindenhol csurgott róla a sperma. Hamar jött a második orgazmus, most nem húztam ki, a szájába élveztem ismét egy hatalmasat... Csodás volt

Nekem ma van a 3. Napom. Szombat reggelig nem nagyon van lehetőségem (meg tudnám oldani, ha nagyon akarnám). Most elhatároztam, hogy ezt a 6 napot végigcsinalom. Talán 10 éves korom óta masztizom, minden egyes nap, függetlenül a szex mennyiségétől. Egyszerűen imádom kényeztetni magam. Van amikor 2x-3x is magamhoz nyúlok egy nap, fiatalon 7 volt a legtöbb. Nagyon ritkán marad ki egy-ket nap. Egy évben talán 2x. Azt hiszem egyszer bírtam ki 5 napig, akkor már kb mindenre felállt a farkam, amikor végre kivertem, maga a maszti 100x jobb volt, mint máskor. Sokkal érzékenyebb volt a farkam, dőlt belőle az elovaladek, és a végén akkorát élveztem, hogy szinte elájultam... A sperma mennyiség meg hihetetlen volt ... Egyébként is rengeteget spriccelek, de akkor legalább 2x annyi jött. Kíváncsi leszek kibírom -e szombat reggelig
ha igen, akkor tuti hatalmasat élvezek majd

Huszonöt éve vagyok kerekesszékes. Nem untatlan titeket a részletekkel, de röviden a tettekre képtelen vagyok, a vágy viszont ugyanúgy él bennem, aminek halvány kis darabját sem kapom meg partner nélkül. Szóval mindent is ki lehet bírni. Bocs, ha megöltem a bulit.

Nekem is áll egész nap. Hamarosan kijön minden is. Holnap reggel.. mennyiségre mennyi volt neked? És milyen hamar mentél el? 1 heti adag nagy mennyiség
(Ez egy válasz jános1800 üzenetére (2024. 07. 16. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 18:54

Igen volt fáradság miatt , 3-4 napig, de napközben egèsz nap állt iszonyúan kivántam a puncit
Igen volt fáradság miatt , 3-4 napig, de napközben egèsz nap állt iszonyúan kivántam a puncit
1 hete nem önkielégítettem
Brutàlis sperma mennyiségre számolok
Sziasztok
Biztos volt veletek is már olyan hogy akaratotokon kívül nem tudtátok magatokat kielégíteni pl. Sok munka fáradtság stb miatt.
Ilyenkor brutális nemi vágy tombol az emberben.
Hajnalban már az egyik éjjel volt orgazmusom is amit reggel vettem észre
Biztos volt veletek is már olyan hogy akaratotokon kívül nem tudtátok magatokat kielégíteni pl. Sok munka fáradtság stb miatt.
Ilyenkor brutális nemi vágy tombol az emberben.
Hajnalban már az egyik éjjel volt orgazmusom is amit reggel vettem észre