Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8   2024. 07. 20. szombat 08:14
viking1988 viking1988
Nem tudom hogyan sikerült, de tegnap estig tartottam magam smile ma reggel lett volna a cél, de úgy alakult, hogy előbb értem haza , mint terveztem, így már este együtt tudtam lenni a Feleségemmel smile így 5 napig nem nyúltam magamhoz, nem szeretkeztem... Hát gyerekek... Már kb mindenre állt a farkam, csoda álmomban nem mentem el, mert majdnem minden nap szexről álmodtam... Reggelente kb 10perc volt, mire le nyugodtam... Állandóan csupa elovaladek volt a farkam... Tegnap este mikor szeretkeztünk, a párom megjegyezte, hogy sokkal keményebben áll a farkam, és hogy kicsit nagyobbnak is érzi smile meg is kérdezte hogy bevettem e valami vagy fokozót smile a fülébe súgtam, hogy napja nem élveztem el, és hogy most az arcára szeretnék smile hát ami a szex végén volt ... Elém térdelt, istenien leszopott, a végén kirántottam, és keményen ravertem az arcára smile én Alap esetben is baromi nagyot spriccelek, de most akkorát élveztem az arcára és a hatalmas cickóira, mint még soha. Brutálisan sok jött, és nagyon hosszan mentem el. Miután az utolsó cseppeket is kifacsartam, a szájába adtam, hogy tisztítsa le. Annyira finoman szopott, hogy ismét betonkemeny lettem... Nem állt meg, ismét elvezesig szopott. Nagyon izgató látvány volt, ahogy mindenhol csurgott róla a sperma. Hamar jött a második orgazmus, most nem húztam ki, a szájába élveztem ismét egy hatalmasat... Csodás volt
#7   2024. 07. 17. szerda 22:46
viking1988 viking1988
Nekem ma van a 3. Napom. Szombat reggelig nem nagyon van lehetőségem (meg tudnám oldani, ha nagyon akarnám). Most elhatároztam, hogy ezt a 6 napot végigcsinalom. Talán 10 éves korom óta masztizom, minden egyes nap, függetlenül a szex mennyiségétől. Egyszerűen imádom kényeztetni magam. Van amikor 2x-3x is magamhoz nyúlok egy nap, fiatalon 7 volt a legtöbb. Nagyon ritkán marad ki egy-ket nap. Egy évben talán 2x. Azt hiszem egyszer bírtam ki 5 napig, akkor már kb mindenre felállt a farkam, amikor végre kivertem, maga a maszti 100x jobb volt, mint máskor. Sokkal érzékenyebb volt a farkam, dőlt belőle az elovaladek, és a végén akkorát élveztem, hogy szinte elájultam... A sperma mennyiség meg hihetetlen volt ... Egyébként is rengeteget spriccelek, de akkor legalább 2x annyi jött. Kíváncsi leszek kibírom -e szombat reggelig smile ha igen, akkor tuti hatalmasat élvezek majd smile
#6   2024. 07. 17. szerda 18:03
magic- magic-
Huszonöt éve vagyok kerekesszékes. Nem untatlan titeket a részletekkel, de röviden a tettekre képtelen vagyok, a vágy viszont ugyanúgy él bennem, aminek halvány kis darabját sem kapom meg partner nélkül. Szóval mindent is ki lehet bírni. Bocs, ha megöltem a bulit. smile
#5   2024. 07. 16. kedd 19:12
Gaben6969 Gaben6969 VIP
Nekem is áll egész nap. Hamarosan kijön minden is. Holnap reggel.. mennyiségre mennyi volt neked? És milyen hamar mentél el? 1 heti adag nagy mennyiség
(Ez egy válasz jános1800 üzenetére (2024. 07. 16. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 18:54
Igen volt fáradság miatt , 3-4 napig, de napközben egèsz nap állt iszonyúan kivántam a puncit
#4   2024. 07. 16. kedd 18:54
jános1800 jános1800
Igen volt fáradság miatt , 3-4 napig, de napközben egèsz nap állt iszonyúan kivántam a puncit
#3   2024. 07. 16. kedd 17:59
Gaben6969 Gaben6969 VIP
1 hete nem önkielégítettem
#2   2024. 07. 16. kedd 17:56
Gaben6969 Gaben6969 VIP
Brutàlis sperma mennyiségre számolok
#1   2024. 07. 16. kedd 17:55
Gaben6969 Gaben6969 VIP
Sziasztok
Biztos volt veletek is már olyan hogy akaratotokon kívül nem tudtátok magatokat kielégíteni pl. Sok munka fáradtság stb miatt.
Ilyenkor brutális nemi vágy tombol az emberben.
Hajnalban már az egyik éjjel volt orgazmusom is amit reggel vettem észre

1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Gaben6969 Gaben6969
Nyitás ideje: 2024. 07. 16. kedd
Üzenetek: 8db
Utolsó üzenet: 2024. 07. 20. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!