Remek példája ez egy teljességgel értelmetlen fórumtémának.
Van egy partner akit imádok ezt kimondottan imádja szereti és én is. Izomból és közben jól el is verem a fenekét hátra fogom mindkét kezét de van amikor kéri húzzam a haját hát nem kell kétszer kérni. Imádom mert hatalmasakat élvezünk! Csúcs!
Igen, az már egy magasabb fokozat
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 08. 07. szerda 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 07. szerda 06:38

Nekem úgy fogalmazott a párom, hogy őt nem megdugni kell, hanem meg kell baszni

Nekem úgy fogalmazott a párom, hogy őt nem megdugni kell, hanem meg kell baszni

Én személy szerint szeretem ha a férjem tövig beteszi de a durva szexet nem szeretem
A partnerem az első 2-3 percben még szóvà teszi,hogy lassan-finoman csinàljam,aztàn màr csak a "b*sszàl szét tövig/ K*rd szét a p*nâm hangzik el,pedig nem vagyok kis méret
Nálunk sem szereti a párom a gyengéd szexet. Szintén szól is ha nem úgy kapja esetleg
Az enyém is
Persze ehhez az is kell, hogy kettővel is elbír, egyszerre
)
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 22. hétfő 07:15

A feleségem konkrétan rám szól, mikor gyengéden csinálom. Egyszerűen nem bírja a finom szeretkezest. Volt már hogy rámrivallt, hogy "basszál már meg rendesen, mert mindjárt elalszom"
szóval nála nem működik a gyengéd szex, őt izomból dugni kell

igen imádom

A feleségem konkrétan rám szól, mikor gyengéden csinálom. Egyszerűen nem bírja a finom szeretkezest. Volt már hogy rámrivallt, hogy "basszál már meg rendesen, mert mindjárt elalszom"
szóval nála nem működik a gyengéd szex, őt izomból dugni kell

Nem vagyunk egyformák, szerintem ez is méret függő. Amúgy jó a kérdés.
Egy jó mérettel és pasival nagyon igen, a válaszom
Egy jó mérettel és pasival nagyon igen, a válaszom

Köszi az adminnak, hogy kijavította a topic címét!
A feleségem kifejezetten így szereti. Minél keményebben.
Az első beírás is teljesen értelmezhető.

Pontosan erre! Csak mivel túl hosszú volt a kérdés a végét valahogy levágta a rendszer.
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2024. 07. 20. szombat 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 12:49

Forditok magyarrol magyarra
arra kivancsi az illeto, hogy vannak-e olyan lanyok, akik szeretik, hogyha ugy dugjak meg oket, hogy tovig beverik nekik a bret, es mindezt gyors utemben. Legalabbis szerintem erre gondolt

Anulu is itt van a fórumon???

Forditok magyarrol magyarra
arra kivancsi az illeto, hogy vannak-e olyan lanyok, akik szeretik, hogyha ugy dugjak meg oket, hogy tovig beverik nekik a bret, es mindezt gyors utemben. Legalabbis szerintem erre gondolt
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2024. 07. 20. szombat 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 12:45

Ez egy teljesen zagyva akármi. Érti ezt valaki hogy mi akar lenni? Esetleg még a törlése előtt meg tudja válaszolni valaki?
Ez egy teljesen zagyva akármi. Érti ezt valaki hogy mi akar lenni? Esetleg még a törlése előtt meg tudja válaszolni valaki?
Kicsit durva egyeseknek de ha elég síkos láttam már ettől nőt visítva élvezni!