Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
sziasztok krisztian vagyok 36 eves sportos igenyes jó intim meret el es párokat es szölö hölgyek nek kedveskednem minden jobann csak is hetero alapon privátba várom a válasz

Sziasztok!
Ma este 9.kerūletben párt, vagy hölgyet szîvesen fogadnèk!
Ma este 9.kerūletben párt, vagy hölgyet szîvesen fogadnèk!
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral randiznék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Február 15.-én Valentin napi swinger partival várunk benneteket, Zuglóban leszünk max 70 fővel, 20:00-3:00 h között.
Aki már ismeri a Swinger Yours csapatát tudja, hogy hozzánk csak általunk szűrt és jóváhagyott vendégkör jár, és minden még általunk nem ismert vendéggel egy 2 perces videós bemutatkozást ejtünk
Sok szerettel várunk kezdőket és haladókat egyaránt, lesznek szóló férfiak és hölgyek, de nagy részben párok.
A nemek arányára figyelünk !
A weboldalunkon lehet a swinger bulikat megtalálni és regisztrálni valamint a saját élményes Podcast adásainkba is bele hallgatni
Férfi oldalról csak hetero alapon.
Aki már ismeri a Swinger Yours csapatát tudja, hogy hozzánk csak általunk szűrt és jóváhagyott vendégkör jár, és minden még általunk nem ismert vendéggel egy 2 perces videós bemutatkozást ejtünk

Sok szerettel várunk kezdőket és haladókat egyaránt, lesznek szóló férfiak és hölgyek, de nagy részben párok.
A nemek arányára figyelünk !
A weboldalunkon lehet a swinger bulikat megtalálni és regisztrálni valamint a saját élményes Podcast adásainkba is bele hallgatni

Férfi oldalról csak hetero alapon.
Sziasztok!
Pénteken pesten leszünk. Délután második felében (4-5 órától) szívesen fogadunk partnert. Igényes helyünk van.
Csak az írjon, aki...
- a megjelölt időpontban ráér
- aki mer is találkozni
- akit izgatnak az adatlapunkon megjelöltek
- aki meg is felel az ott leírtaknak
MAILBEN várjuk a jelentkezést!
Üdv
Niki & Roli
Pénteken pesten leszünk. Délután második felében (4-5 órától) szívesen fogadunk partnert. Igényes helyünk van.
Csak az írjon, aki...
- a megjelölt időpontban ráér
- aki mer is találkozni
- akit izgatnak az adatlapunkon megjelöltek
- aki meg is felel az ott leírtaknak
MAILBEN várjuk a jelentkezést!
Üdv
Niki & Roli
Sziasztok. Heteró hölgyet, párt keresek.
Szép napot mindenkinek Hölgyet vagy párt keresek Baranya megyében kor nem számit utazni tudok
Sziasztok.
Együtt élő párként keresünk többes szexre partnereket.
L:30 éves biszex.
F:34 éves hetero.
Helyünk Tatán van de észszerű keretek között szívesen utazunk esetleg klubban is találozhatunk.
Párokat keresünk egymás előtti illetve párcserés szexre,lányos játékokra.
Beszálló harmadiknak félnek is keresünk lányokat illetve pasikat cuckoldra és hármas szexre is.
Együtt élő párként keresünk többes szexre partnereket.
L:30 éves biszex.
F:34 éves hetero.
Helyünk Tatán van de észszerű keretek között szívesen utazunk esetleg klubban is találozhatunk.
Párokat keresünk egymás előtti illetve párcserés szexre,lányos játékokra.
Beszálló harmadiknak félnek is keresünk lányokat illetve pasikat cuckoldra és hármas szexre is.
Sziasztok.
Bp vagy környéki Hölgy(pár) akár Ma
egy laza kalandra
Bp vagy környéki Hölgy(pár) akár Ma
egy laza kalandra

Hölgyeket tanítanèk meg spriccelni.
Kizárólag hölgyeket
Kizárólag hölgyeket
Február 6.-án Csütörtökön vár titeket a Swinger Yours csapata, a 9. kerületbe egy pasi többes bulival, ami nem Gangbang csak olyan szóló hölgyek, párok érkeznek, akik szeretnek egy akár több férfival is lenni, közös szimpátia alapján. 25-35 fő közötti létszám, 20:00-2:00 h között. Privátban tudom küldeni a weboldalunk címét, ahol az eseményeink és a swinger Podcast adásaink megtalálhatóak, férfi oldalról csak hetero alapon.
Sziasztok!
22 éves magas, vékony szűz srác 20-35 év közötti nőt keres aki szívesen elvenné a szüzességét. Főkén Miskolc környékén keresek, olyan hölgyek jelentkezését várom akik hellyel rendelkeznek.
22 éves magas, vékony szűz srác 20-35 év közötti nőt keres aki szívesen elvenné a szüzességét. Főkén Miskolc környékén keresek, olyan hölgyek jelentkezését várom akik hellyel rendelkeznek.
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
Sziasztok.
Bp vagy környéki Hölgy(pár) MA ,akár
mostanában egy laza kalandra
Bp vagy környéki Hölgy(pár) MA ,akár
mostanában egy laza kalandra
Hmmn jó is az, ha esetleg telhetetlen a hölgy jelezd kérlek
(Ez egy válasz m-and-m-s üzenetére (2025. 01. 25. szombat 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 25. szombat 16:45

"Seggnyalót" keresek. (Nőt)
Bocsánat, hogy nem szofisztikáltam.

"Seggnyalót" keresek. (Nőt)

Roma pár vagyunk, és hasonló érdeklődésű, párt keresünk közös programokra és élményekre. Ha ti is szeretnétek új barátságokat kötni és közös kalandokat átélni, várjuk jelentkezéseteket!