Sziasztok Krisztián vagyok 38 éves !
Alkalmi vagy akkar hosszú távon csatlakoznám pár hoz nők höz is természetesen csak is szimpatia alapon .
( 100% hetero alapon )
Ha fel keltetem erdeklodesed várom a válaszod legyen mindenkinek csodás nap
Alkalmi vagy akkar hosszú távon csatlakoznám pár hoz nők höz is természetesen csak is szimpatia alapon .
( 100% hetero alapon )
Ha fel keltetem erdeklodesed várom a válaszod legyen mindenkinek csodás nap
Adatlapom alapján ismerkednék.
Kizárólag Nőt keresek!
Kizárólag Nőt keresek!
Sziasztok! Hölgyet keresek minden jóra, írjatok nyugodtan és beszéljünk!
Sziasztok Hölgyek.
Holnapi nap 10:00 óra magasságában ,Bánki Tóra ebben a nagy melegben elmennék veled/veletek.
Ismerkedés fürdés aztán ki tudja...
Budapesti indulás.!
Holnapi nap 10:00 óra magasságában ,Bánki Tóra ebben a nagy melegben elmennék veled/veletek.
Ismerkedés fürdés aztán ki tudja...
Budapesti indulás.!
Szekszárdon helyet biztosítanék intim együttlétetekhez kukkolásért cserébe.
Gyertek! wink
Gyertek! wink
Hetero mackós vagy kis intimmel pasit keresünk! Max 45 éves korig!
Sziasztok! Hölgy ismeretségét keresem aki szereti a masszázst és az ebből kialakuló erotikus együttlétet!
Július 3-5-ig (péntektől vasárnapig) tartó pihenéshez keresünk igényes, ápolt, normál testalkatú férfit/férfiakat. Átlagos külsejű és alkatú pár vagyunk, hasonló partnert szeretnénk, a nagyon vékony, az elhízott és a kigyúrt kizárva, bocs! A helyszín Miskolchoz közeli település. A cél, hogy kötetlenül jól érezzük magunkat, beszélgetés, medencézés, egy pohár ital és ha felforrósodik a levegő, jöhet egy spontán szex. Fontos, hogy az érintésed finom legyen, de tudj határozott és vad is lenni.
Amit még fontos tisztázni: mivel házat béreltünk és az ellátásunkról is magunknak kell gondoskodni, kérnénk, hogy ennek a költségét osszuk meg. Így éjszakánként 15.000 Ft lenne egy főre. A foglalásról küldünk visszaigazolót, ha téged az megnyugtat. Mi ezt a hétvégét kizárólag a leírtak miatt terveztük így és nem szeretnénk ha utolsó pillanatban lemondanád, csak akkor jelentkezz, ha biztosan tudsz jönni.
Ha van kedved csatlakozni, írj privátban!
Amit még fontos tisztázni: mivel házat béreltünk és az ellátásunkról is magunknak kell gondoskodni, kérnénk, hogy ennek a költségét osszuk meg. Így éjszakánként 15.000 Ft lenne egy főre. A foglalásról küldünk visszaigazolót, ha téged az megnyugtat. Mi ezt a hétvégét kizárólag a leírtak miatt terveztük így és nem szeretnénk ha utolsó pillanatban lemondanád, csak akkor jelentkezz, ha biztosan tudsz jönni.
Ha van kedved csatlakozni, írj privátban!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok párok hölgyek nincs senkinek kedve egy hatalmas orgazmusra .
És ne csak írógasunk ha nem történjen is valami .
Amúgy egy ápolt jó megjelenésű diszkret pasi vagyok várom jelenkezeseteket privatba .
Bár mi kérdésed van és szükséged van már mire jelez privatba .
Amúgy egy ápolt jó megjelenésű diszkret pasi vagyok várom jelenkezeseteket privatba .
Sziasztok párok hölgyek nincs senkinek kedve egy hatalmas orgazmusra .
Sziasztok
Mai napon keresnék hölgyet akivel egy kellemes találkozót össze lehetne hozni.Nincs konkrét elképzelésem,csak annyi hogy hetero alapon keresek.Ha estig nem alakul semmi az is egy opció hogy haverommal bent leszünk a városban és szívesen találkoznánk hölgyel,párral a hölgy örömére.
Privátban egyeztessünk ha szimpatikus vagyok
Mai napon keresnék hölgyet akivel egy kellemes találkozót össze lehetne hozni.Nincs konkrét elképzelésem,csak annyi hogy hetero alapon keresek.Ha estig nem alakul semmi az is egy opció hogy haverommal bent leszünk a városban és szívesen találkoznánk hölgyel,párral a hölgy örömére.
Privátban egyeztessünk ha szimpatikus vagyok
Sziasztok
A Fejér megyei Csákvár környékén keresek olyan Csajt vagy Hölgyet aki kedveli a mackós alkatú férfiakat! 07
20. -tól Aug. 7. -ig leszek elérhető!
Főként majd a 14:00-tól leszek elérhető!
A Fejér megyei Csákvár környékén keresek olyan Csajt vagy Hölgyet aki kedveli a mackós alkatú férfiakat! 07
20. -tól Aug. 7. -ig leszek elérhető!
Főként majd a 14:00-tól leszek elérhető!
Sziasztok!
24 éves, átlagosnál nagyobb mérettel rendelkező férfi keres és 25-45 közötti hölgyet kellemes időtöltés érdekében.
24 éves, átlagosnál nagyobb mérettel rendelkező férfi keres és 25-45 közötti hölgyet kellemes időtöltés érdekében.
Július 3. Péntek estére 2 pasi keres csajt, hölgyet esetleg párt.
Irj és érezzük jól magunkat. - a helyszínt biztosítani tudjuk!
Irj és érezzük jól magunkat. - a helyszínt biztosítani tudjuk!
Túrkeve környékén keresek hölgyet aki élvezne egy kényeztető masszázst orális kényeztetéssel!
41/190/80 férfi vagyok. Kaposváron ismerkednék hölggyel titkos, anyagiaktól mentes kapcsolathoz
Sziasztok!
Egy kicsit extrém..vannak olyan lányok/párok akik ki használnák a nagy dobozos autóm tereit?
FuckMaster útnak indul!
Üzenetben várom a jelentkezőket!
Egy kicsit extrém..vannak olyan lányok/párok akik ki használnák a nagy dobozos autóm tereit?
FuckMaster útnak indul!
Üzenetben várom a jelentkezőket!
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére... Priviben várjuk üzenetet / írunk elérhetőséget
Sziasztok párok hölgyek nek szól !
Ma nap és holnapi nap Budapest ről Miskolc Debrecen és Kassa útvonalon fuvart válalok ha meg is valaki utazna környékre szívesen válalom es vissza Pest fele is válalom akkar teher autóval is ha szállitásba is kelene segíteni jelenkezni privatba .
Ma nap és holnapi nap Budapest ről Miskolc Debrecen és Kassa útvonalon fuvart válalok ha meg is valaki utazna környékre szívesen válalom es vissza Pest fele is válalom akkar teher autóval is ha szállitásba is kelene segíteni jelenkezni privatba .

ShotGun

Wildcats
Kelly Wells