Hölgyet keresünk Bács megyeben péntek vagy szombat estére
Sziasztok.
Sportos 25 eves srac vagyok.Diszkret es mobilis.
Szivesen ismerkednek holgyekkel,parokkal minden kor osztalybol.
175cm magas,barna haju,zold barnas szemu vagyok. Szivesen szinesetem szexualis eletemet.
Szeretek figyelmes es oda ado lenni,szexben minden megbeszeles alapja szerintem
Sportos 25 eves srac vagyok.Diszkret es mobilis.
Szivesen ismerkednek holgyekkel,parokkal minden kor osztalybol.
175cm magas,barna haju,zold barnas szemu vagyok. Szivesen szinesetem szexualis eletemet.
Szeretek figyelmes es oda ado lenni,szexben minden megbeszeles alapja szerintem
sziasztok, bp-en keresek kielégítetlen hölgyet, akár ma estére is.. helyem van a 11. ker-ben
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Egy kedves 45+ os hőlgyet keresek.
Nem gond ha nem vagy független.
Nem a kinézeted számít.
Kölcsönös kényeztetés.
Gábor.
Nem gond ha nem vagy független.
Nem a kinézeted számít.
Kölcsönös kényeztetés.
Gábor.
Van itt olyan nő vagy pár,aki képes kommunikálni?
Valami ilyesmi lenne az első megugrandó léc.
A kamuzást meghagyom az arra érdemeseknek. Nőt,párt keresek szexre. Nem,nem virtuálisan,hanem hús-vér jelenlétben. Na innen kezdődnek a problémák. Itt indul a csevegés,de utána a telefonos kommunikáció,majd tali. Szóval elég faramuci a helyzet,és ennek megfelelően az esély erre:0,0000000000000000001%
Na engem az mennyiség érdekel,a többi pedig sétáljon és gondoljon magán.
Ja, akinek nem inge.!
Valami ilyesmi lenne az első megugrandó léc.
A kamuzást meghagyom az arra érdemeseknek. Nőt,párt keresek szexre. Nem,nem virtuálisan,hanem hús-vér jelenlétben. Na innen kezdődnek a problémák. Itt indul a csevegés,de utána a telefonos kommunikáció,majd tali. Szóval elég faramuci a helyzet,és ennek megfelelően az esély erre:0,0000000000000000001%
Na engem az mennyiség érdekel,a többi pedig sétáljon és gondoljon magán.
Ja, akinek nem inge.!
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt "kapja", amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt "kapja", amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Bács megyeben keresünk hozzánk hasonloan perverz hölgyet vagy fiatal sexy párt péntek estére!
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi viszont nem siet sehová!
Írj privátot.
akár tartós kapcsolatra!Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti
vi
, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére! alf
dá alf
m alf
borozgatásPárok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi viszont nem siet sehová!
Írj privátot.
Sziasztok fiatal lányt keresek holnap délelőttre!!!!
Budapest déli részén!
Budapest déli részén!
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Honnan vagytok?
(Ez egy válasz Tündérke 50 üzenetére (2026. 10. 04. vasárnap 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 04. vasárnap 18:41
Sziasztok hetero pár vagyunk pasit keresünk hetero hármasra
Sziasztok hetero pár vagyunk pasit keresünk hetero hármasra
Sziasztok! Ma délutánra, illetve hosszútávra keresek Hölgyet, esetleg párt közös hancúrra
Én 100% hetero, független srác volnék Győrből. Helyem van
Én 100% hetero, független srác volnék Győrből. Helyem van
Bp. 3. kerület-Piliscsaba-Esztergom vonalon keresek kikapcsolódást. Hölgy vagy hetero alapon pár társaságát keresem a mai napon egy kalandra. Nálad, nálam, szabadban...
Hölgyet keresek az adatlapomon leírtak alapján
Dunaújváros vonzás körzetében
Utazni tudok
Helyem is van
És ha kell el megyek érted
Dunaújváros vonzás körzetében
Utazni tudok
Helyem is van
És ha kell el megyek érted
Sziasztok! 21 éves szűz srácként keresnék hölgyet vagy pár hölgytagját Budapest és környékén
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot keresnek.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot keresnek.
Sziasztok!
Kedves,párt keresek kukkolásra,hármasra! Egyszerűbb elérhetőség reményében,Viber,Teams,vagy Google chat nem hátrány ha van! Köszönöm ha elolvastad,szép hétvégét mindenkinek!

julius11
Adriana M