Továbbra is keresem azt a lányt, hölgyet, aki szeretné sokáig nyalatni magát egy érett, tapasztalt, jó külsejű 50-essel.
Egyoldalúan is....csak nyalás, de azt rendkívül alaposan, mindenhol, akár órákig..
Egyoldalúan is....csak nyalás, de azt rendkívül alaposan, mindenhol, akár órákig..
Sziasztok.
Dunakeszi szabad strandon Hölgy mostanában aki ismerkedne?Is
Mi a Kavicsnál vagyok.
Dunakeszi szabad strandon Hölgy mostanában aki ismerkedne?Is
Mi a Kavicsnál vagyok.
Balatonakalin 40 es pasi kalandot keres este 11 után
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá...
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
sziasztok, lehetőleg hosszabb távra keresek hölgyet Bp-en az adatlapom szerint... 49 éves normális, hetero pasi vagyok
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá...
Sziasztok!
Párokat vagy hölgyet szívesen látnék vendégül Pilisvörösváron a nyaralómban a mai napon.
Párokat vagy hölgyet szívesen látnék vendégül Pilisvörösváron a nyaralómban a mai napon.
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Hölgyet keresek kizárólag szexkapcsolatra! Diszkréció fontos!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok
Hölgyet vagy párt keresek ma estére. Swingerklub látogatásra is nyitott vagyok, de otthon is jól érezhetjük magunkat.
Én egy tapasztalt, vastag farkú, 30 éves sportos magyar srác vagyok.
Hölgyet vagy párt keresek ma estére. Swingerklub látogatásra is nyitott vagyok, de otthon is jól érezhetjük magunkat.
Én egy tapasztalt, vastag farkú, 30 éves sportos magyar srác vagyok.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Ma este kukkolnék,autós,szabadtéri szexet,masztit!
Sziasztok.Ma délelőtt nyugati környékén hölgy aki szívesen találkozna?
Ha van esetleg akkor privát üzenetben egyeztessük az elképzeléseket.
Ha van esetleg akkor privát üzenetben egyeztessük az elképzeléseket.
Sziasztok, Egerben és környékén keresek, hölgyet párt.
Sziasztok! Igènyes, tapasztalt fèrfi vagyok! Keressek korttól, alkattól független Igènyes lànyt, pàrt , èrett anyukàkat, nagy mamàkat! Tartalmas szexre! Irj privàtot , köszönöm
Velem először szólóba akart találkozni kocsiba leszopni hogy lássa milyen vagyok aztán találkozhattunk volna csak hármasba. Úgy hogy kamu
(Ez egy válasz markkocsis32 üzenetére (2026. 07. 29. szerda 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. 59 éves Ceglédi hetero faszi vagyok. Nagyon izgat a cuckold szex,azon része,amikor én néznék mást. Olvastam ilyen opció nálatok nincs,de inkább kérdezek...Izgatna ha nézhetnélek titeket,dőt szavakkal biztatnálak fogdosnám a női tagot,szopatnám stb...kösz hogy elolvastátok.Üdv.F.J.
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 07. 28. kedd 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 28. kedd 12:12
Törölt felhasználó (4819837)
Sziasztok! Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!

ShotGun

csincsincsin
Regina Ice