Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat, persze ez sem egy fix "korlát"... Szívesen lennék "csak néző" is.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat, persze ez sem egy fix "korlát"... Szívesen lennék "csak néző" is.
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Sziasztok! Párhoz illetve hölgyhöz csatlakoznék ma este a társkereső profilomban leírtak alapján. Várom mielöbbi találkozásunkat
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Ma valaki zugloban? Hely ok
Diszkrét megbízható vagyok
Diszkrét megbízható vagyok
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Sziasztok!
Szabolcsbòl valaki?
Szabolcsbòl valaki?
Budapest vagy közeléből ismerkednek
hely megoldott
hely megoldott
Két férfi csinos sub nőt keres.
Hello
Fehérgyarmaton hölgyet kényesztetnék!!!
Írj privátba...
Fehérgyarmaton hölgyet kényesztetnék!!!
Írj privátba...
Piliscsaba és körzetében ismerkednék hölggyel, párral. Akár hosszútávon is.
Sziasztok!
Szabolcsból keresek érett izgató milfet aki élvezne egy kényeztető masszázst!!!
Extra ha a hölgy Roma!!!
Extra ha a hölgy Roma!!!
Sziasztok!
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.
akár tartós kapcsolatra!Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.
Budapesti, ápolt férfi vagyok a X. kerületből. Ma estére keresek egy kedves hölgyet kölcsönös szimpátia alapján. Kulturált, saját hellyel rendelkezem. Ha szimpatikus, írj nyugodtan.
Sziasztok!
Ma este valaki kalandozni Pesten? Hölgyet vagy párhoz beszállnék . Ápolt, normális potens férfi vagyok.
Sziasztok!
Ma este valaki kalandozni Pesten? Hölgyet vagy párhoz beszállnék . Ápolt, normális potens férfi vagyok.
Sziasztok!
Sziasztok ! Párokkal ismerkednénk hosszú távra a Balaton déli partján és annak közelében. Az adatlapunk ki van töltve amiből kiolvasható korunk és alkatunk. Sok estben az ismerkedés kizáró oka a dohányzás ezért leírom, hogy férfi tagunk sajnos ezen szenvedélynek hódol. Ha még is felkeltettük valakik érdeklődését az kérjük, hogy privátban jelezze. Üdv: Gyés A

ShotGun

dzsdm