Sziasztok! Budapesten vagyunk, 02.13-ra Péntekre párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Sziasztok! Budapest XII. kerületi, egyedül élő, kulturált, ápolt és borotvált, 63 éves férfi keres hölgyet... szexbarátnőt, rendszeres találkozókra.... esetleg nem csak erotikára, hanem egyéb kikapcsolódásra is...
Tee
miért nem mész anyá.. ba
(Ez egy válasz elvezzaszamba8 üzenetére (2026. 02. 01. vasárnap 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
miért nem mész anyá.. ba
(Ez egy válasz elvezzaszamba8 üzenetére (2026. 02. 01. vasárnap 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Budapesten vagyunk, 02.13-ra Péntekre párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Sziasztok!
23 éves vagyok és 25-50 közötti hölgyet keresek alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Többit üzenetben.
23 éves vagyok és 25-50 közötti hölgyet keresek alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Többit üzenetben.
Legalább a hetero társkeresőt hagyd békén. Kíváncsi a faszomat ...
Ma délelőtt keresem intelligens partnere(i)m. Hely megoldott. Privátban jelezz kérlek. Köszönöm
Sziasztok!
Van kedve valakinek velem jönni Kaposvárra február 20–22. között?
Van kedve valakinek velem jönni Kaposvárra február 20–22. között?
Kíváncsi hetero pasi Kecskemét?
Éjszaka helyem is van
Éjszaka helyem is van
Sziasztok! Budapest XII. kerületben egyedül élő, kulturált, ápolt, 63 éves férfi keres hölgyet... szexbarátnőt, rendszeres találkozókra... esetleg nem csak erotikára, de egyéb kikapcsolódásra is...
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Sziasztok! Ma estére/éjjelre szabaddá tenném magam, ha lenne olyan hölgy vagy pár, akik szeretnek órákon át játszani és ráérnek, pasit keresnek. 40 éves, potens, férfias pasi vagyok 18/4 intimmel. Bp és környékén keresek, de autóm van, van az az élmény, amiért megéri akár egy megyehatár átlépés is
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék.
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
sziasztok pápai vagy környékbeli nőt vagy párt keresek
sziasztok, belevaló hölggyel ismerkednék hosszabb távra Bp-en vagy környékén. 48 éves normális, hetero pasi vagyok
Sziasztok,formás hölgy vagy pár társasága lennék.Bajai fiatalos,független pasi vagyok.
Ma délelőttre keresem intelligens partnerem(eim) a Nyugatinál. Hely megoldott. Privátban jelezz kérlek.

ShotGun

kaszhar