Minden jóban benne vagyok hetero alapon
Fiatal, kimondottan intelligens lány fenekét nyalnám....sokáig, viszonzás nélkül is, közben csinálhatna amit akar.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam.
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Ötvenes, jóképű, sportos férfi vagyok, aki nagyon érti a dolgát.
smile
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam.
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Ötvenes, jóképű, sportos férfi vagyok, aki nagyon érti a dolgát.
smile
Hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit helyünk van Dunaújvárosban írjatok priviben és küldünk elérhetőséget
Sziasztok
Magamra igényes 25 éves sportos srác vagyok.
Szívesen ismerkedek hölgyekkel és párokkal.
Flexibilis vagyok és mobilis.Értelmes távon belül tudok mozogni.
Magamra igényes 25 éves sportos srác vagyok.
Szívesen ismerkedek hölgyekkel és párokkal.
Flexibilis vagyok és mobilis.Értelmes távon belül tudok mozogni.
Estét.
Pesten mostanában Hölgy(pár heteró alapon) laza orál kalandra?
Pesten mostanában Hölgy(pár heteró alapon) laza orál kalandra?
HETERO te gyökér!!!!!
(Ez egy válasz elvezzaszamba28 üzenetére (2026. 05. 18. hétfő 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Ma hölgy vagy pár szeretne találkozni?
Ígényes,nyitott,utazni tudó fiatal pasi vagyok.
30F
30F
Untkozó hölgy jàtszótàrsa lennèk.
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit…
Szia,, vékony kicsi segü csajt keresek
Az adatlapodon szingli fickó vagy,fotó nélkül....
(Ez egy válasz Tomi380 üzenetére (2026. 05. 16. szombat 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 16. szombat 06:20
Sziasztok hetero pár vagyunk helyünk van Dunaújvárosban hölgy örömére keresünk pasit !!! Privatban írok elérhetőséget !!!! Írjatok !!!
Sziasztok
30F
30F
sziasztok pápai hölgyet vagy párt keresek
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Sziasztok!
Nyitott középkorú párral házaspárral ismerkednék Szekszárdon diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére.Ha szívesen ismerkednétek egy ápolt diszkrét férfivel írjatok privátba!
Nyitott középkorú párral házaspárral ismerkednék Szekszárdon diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére.Ha szívesen ismerkednétek egy ápolt diszkrét férfivel írjatok privátba!
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Sziasztok,
Egy kedves budapesti hölggyel barátkoznék a mai estén.
Adatlapon szerint
Szép napot
Egy kedves budapesti hölggyel barátkoznék a mai estén.
Adatlapon szerint
Szép napot
Szegeden alkalmi de rendszeres szexkapcsolatra keresem hölgy partnerem. Légy ápolt, egyszerű de nagyszerű, alkatban lehetsz molett is. Imádom a nagy kerek popsit, szép nagy szeméremajkakat, a nagy ciciket. Ezekért kapsz kemény vastag farkat, és fürge nyelvet. Privát üzenetben várom válaszodat.
Sziasztok hetero pár vagyunk helyünk van Dunaújvárosban hölgy örömére keresünk pasit !!! Privatban írok elérhetőséget !!!! Írjatok !!!
Hölgy vagy pár, reggeli after party?

ShotGun

Tűzoltó Sam