Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok! Pénteken az esti órákban "rajtakapós" szexre aktív férfit keresnêk!
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is....
Sziasztok, formás hölggyel vagy párral ismerkednék. Bajai fiatalos pasi vagyok.
Csak élvezd a számat puncival, fenekeddel! Helyem van, utazni tudok!
Roma fiatal lányok, asszonyok előnybe,
Öklözés és más perverzió előny!
Roma fiatal lányok, asszonyok előnybe,
Öklözés és más perverzió előny!
Sziaaa, érdekelne
(Ez egy válasz Tomi380 üzenetére (2026. 07. 20. hétfő 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 20. hétfő 05:32
Hetero pár vagyunk Dunaujvarosbol helyünk van hetero hármas sexre keresünk pasit hölgy örömére ma napközbeni is jó nekünk
sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, holnap este párt vagy hölgyet fogadnék Hatvanban. De ha kell szívesen utaznék is. Akit érdekel üzenetben keressen, köszönöm.
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy szimpatikus pasi a holgy tágra ravélvez csak esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén
Júl.23-30 között Balatonfüreden nyaralunk, kedves párral ismerkednénk
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Diszkréció maximális
Hetero pár vagyunk Dunaujvarosbol helyünk van hetero hármas sexre keresünk pasit hölgy örömére ma napközbeni is jó nekünk
Sziasztok!
Diszkréció maximális
Diszkréció maximális
Sziasztok, egy 32 éves fekete bőrű férfi vagyok. Szeretnék ma este egy hölgyet (25–45) vagy egy párt vendégül látni nálam Budapesten.
Sziasztok!
Párokat vagy hölgyet szívesen látnék vendégül Pilisvörösváron a nyaralómban a mai napon.
Párokat vagy hölgyet szívesen látnék vendégül Pilisvörösváron a nyaralómban a mai napon.
Ha többre vágytok az átlagosnál!!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Kedves Párok! 07.21-én este lenne kedvetek házi welneshez? Van szauna, jakuzzi és lehet masszázs is. Egy hölgy jelentkező már van, még egy párt keresnénk. Privát üzenetben keressetek, ha kérhetem.
Sziasztok! 3-as vagy cuckold sexre keresünk pasit! Ápoltság, diszkréció alap dolog legyen! Hellyel rendelkezünk! Csak olyan írjon aki nem fél egy telefonszám cserétől! Ne haragudjatok de nemtudink mindenkinek válaszolni! Habesetleg nem írunk akkornsajna nem egymást keressük!
Sziasztok
Gábor vagyok 39 éves Csákvár környékén keressek olyan. Lányokat vagy hölgyeket akik szeretnek sétálni, túrázni vagy akár pizzázni vagy gyrosozni!!!!
Igaz ából ez nem egy szakmányos apróhirdetés csak szeretnék egy kis társaságot magam mellé de nem vagyok semmi jónak az elrontója azért eléggé nyitott vagyok.
Űdv Gábor
Gábor vagyok 39 éves Csákvár környékén keressek olyan. Lányokat vagy hölgyeket akik szeretnek sétálni, túrázni vagy akár pizzázni vagy gyrosozni!!!!
Igaz ából ez nem egy szakmányos apróhirdetés csak szeretnék egy kis társaságot magam mellé de nem vagyok semmi jónak az elrontója azért eléggé nyitott vagyok.
Űdv Gábor
Mai estére keresek egy kulturált hölgyet, háziasszony kellemes időtöltésre.
Budapest, Pest megye.
Normális és ápolt Férfi vagyok.
Írj bátran, szép napot
Budapest, Pest megye.
Normális és ápolt Férfi vagyok.
Írj bátran, szép napot

ShotGun

nemmindegy83