Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#139   2012. 07. 28. szombat 16:27
Zsuzsa Zsuzsa
Csodálatosak...
#138   2012. 07. 28. szombat 13:11
vazelinator vazelinator VIP Admin
vajon ennyi év távlatából crazy-baby mit csinálhat? még mindig álmodozik? megéli?
#137   2007. 05. 02. szerda 11:09
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
Aki esetleg több történetre vágyik, annak ajánlanám a Törté-Net-et.
Van ott több, mint 3800 erotikus történet smile

http://www.torte-net.hu/
#136   2005. 07. 04. hétfő 13:21
Crazy-Baby Crazy-Baby VIP Admin
Nyaralásom során megismerkedtem a szálloda egyik alkalmazottjával.



Mindig találtam valamilyen kifogást, hogy felkísérjen a szobámba. Mikor már elég jól összemelegedtünk, és a szobám felé haladtunk, nekem esett a liftben. Vadul csókolni kezdett, amit én nem hárítottam el, inkább viszonoztam, hiszen nekem is tetszett a srác. Nyaltuk-faltuk egymást, és már alig vártuk, hogy a szobámba érjünk, hiszen mindketten annyira fel voltunk tüzelve. Alig záródott be utánunk az ajtó, azonnal egymásnak is estünk. Szenvedélyesen csókolóztunk, miközben a ruhák pillanatok alatt lekerültek rólunk. Alig bírtunk magunkkal. Már azzal sem foglalkoztunk, hogy a szobába bemenjünk, ott a folyosón kezdünk el szeretkezni. A fiú letérdelt elém és fürge nyelvével nyalogatni kezdte a már javában nedves puncimat.

Na de először lassan kezdett mozogni rajta, majd utána gyorsított be, néha megszívogatva és megharapdálva a megkeményedett csiklómat. Tomboltam a kéjtől és alig vártam, hogy kemény falloszát magamban érezhessem. Amikor már úgy éreztem, nem bírom tovább, helyet cseréltem vele. A falhoz támasztottam, letérdeltem elé és kezelésbe vettem ékes szerszámát. A nyelvem hegyével gyengéden végignyaltam, majd a számba vettem és szopogatni kezdtem. Egyre erősebben és erősebben szívtam hogy a lehető legjobb élvezetet nyújtsam neki. Ekkor már benne is teljes erővel tomboltak a hormonok, és már ő sem bírt magával, és felindulva felkapott az ölébe, és szorosan a falhoz tolva belém hatolt.
Erőteljes, vad mozgásba kezdett, amivel mindkettőnknek nagy örömet okozott. Testeink teljesen összeolvadt, úgy csókoltuk egymást. A hatalmas élvezetet le sem tudom írni, amit akkor élveztem. Mereve fallosza a méhemig hatolt, és úgy zakatolt bennem, mint egy gőzmozdony. Ekkor már nem tudtam visszafojtani a rámtörő érzéseket, és hirtelen megfeszültek az izmaim, hangosan felsikítottam és mindent elsöprő, hatalmas orgazmust éltem át. Abban a pillanatban, amikor a gyönyör úrrá lette a testemen, partnerem is élvezni kezdett és együtt éltük át a gyönyört.
A boldogság perceiből nehéz volt visszatérni a valóságba. Gyorsan összeszedtük magunkat, hiszen a fiúnak vissza kellett mennie dolgozni, de este ott folytattuk, ahol abbahagytuk.
#135   2005. 07. 04. hétfő 13:14
Crazy-Baby Crazy-Baby VIP Admin
A testi örömök felfedezése



Nagyon fiatal voltam még, amikor úgy döntöttem, felfedezem a testemet, és azt, hogy mi az, amivel örömet tudok magamnak szerezni.


A barátnőim, akik már maszturbáltak, azt mondták, hogy nincs annál fantasztikusabb érzés, mint amikor az ember átérzi az orgazmust. Úgy döntöttem, hogy ezt nemek is át kell élnem. Egyik nap betegséget szimuláltam és nem mentem iskolába. Ez volt a legjobb lehetőség arra, hogy teljesen egyedül maradhassak. A szobámba mentem, leültem és simogatni, vizsgálgatni kezdtem magam.
Nézegettem a nemi szervemet és a mellemet. Levetkőztem meztelenre, hogy jobban láthassam és élvezhessem, amit csinálok. Elkezdtem játszadozni a mellbimbómmal. Pici köröket írtam le az ujjammal körülötte. Ezt nem találtam olyan izgatónak, ezért lejjebb haladtam. Az ujjam hegyével végigsimogattam a szeméremajkaimat, majd becsúsztattam közéjük az ujjam.Különleges, de nagyon jó érzés volt. Finoman masszírozgatni kezdtem a csiklómat, majd pedig a hüvelyembe dugtam az ujjam.
Ez volt a legjobb érzés. Főleg, ahogy mozgatni kezdtem. Találtam egy pontot, aminek a nyomkodása nagyon csodálatos volt, de sajnos így ülve nem nagyon értem el. Ekkor hasra feküdtem, a kezemet magam alá raktam és úgy csúsztattam az ujjam a hüvelyembe. Így pont abban a szögben tudtam magam izgatni, ami a legcsodálatosabb volt. Talán pont emiatt tartott az egész olyan kevés ideig. Elöntött a forróság, az izmaim megfeszültek és életem eddigi legkülönlegesebb érzése töltötte el a testemet. Önkénytelenül is felnyögtem. Ekkor éltem át életem legelső orgazmusát.


#134   2005. 01. 10. hétfő 12:45
Crazy-Baby Crazy-Baby Admin
Kedves forumos emberkék !!!

Ha van kedvetek, irjatok, irhattok saját fincsi történeteket!Kiváncsian várom........
puszikanyuszikamindenkinek
#133   2005. 01. 09. vasárnap 22:58
Crazy-Baby Crazy-Baby Admin
Szakítás után a barátomtól azt kértem, legyen még egyszer velem, hiszen annyira imádtam vele a vad szexet.


Már nagyon készültem erre az estére, hiszen még mindig ő volt az a férfi aki igazán fel tudott izgatni már csak a jelenlétével is. Mikor ajtót nyitottam, szinte meg sem vártam, hogy belépjen mint egy őrjöngő vadmacska úgy estem neki. Hevesen csókolóztunk, és közben azon voltunk hogy kihámozzuk egymást a ruháinkból, majd az ágyra vetett és vad játékba kezdtünk.





Forró ajkaival végig csókolta testem minden porcikáját, de legjobban az tetszett, amikor mellbimbóimat körkörösen nyalogatta majd egyre lejjebb haladt forró leheletével üdvözülve a vágytól égő selymes csiklómat. Ekkor párom egyik kezével széthúzta szeméremajkaimat, másikkal pedig melleimet simogatta, majd végre belekóstolt kelyhembe, és vadul lefetyelni kezdett benne. A fenekemet markolászva még mindig a pillangóimmal játszadozott, amit ekkor én már nem bírtam tovább, és ujjaimat körkörösen mozgattam csiklómon. Majd egy mozdulattal magamra rántottam és ő belém hatolt hatalmas vérrel telítődött dákójával.


Hatalmas dákóját egy az egybe magamba is fogadtam. Lábaim remegni kezdtek, és egyre szorosabban fonódtak derekára. Fáradhatatlanul szeretkeztünk, szinte minden pózt kipróbáltunk, talán még egyszer sem volt ilyen heves az együttlétünk. Ennek a heves aktusnak a hatására a gyönyör úrrá lett rajtunk. Farkát kirántotta, és domborulataimra célzott. Telelövellte melleimet forró nedvével, miközben a hangos nyögdécselések moraja alatt kimondhatatlan gyönyörben volt részünk.
Tudtuk, nem ez volt az utolsó éjszakánk együtt, de azt is tudtuk, hogy csak a közös szex jó ennyire.
#132   2005. 01. 09. vasárnap 22:55
Crazy-Baby Crazy-Baby Admin
Imádok maszturbálni. Kényeztetem magam, ahol csak tudom. Simogatom, cirógatom, és a felhő szárnyán szárnyalok, amennyire csak tudok.


Ha tehetem, többször is csinálom egy nap, főleg azt szeretem, amikor a kertben csinálom, és még a nap sugarai cirógatják bőrömet. Tegnap is így tettem. Meztelenül feküdtem ki, és néhány simításom után azonnal be is gerjedtem. A lábam közé nyúltam, és éreztem, hogy nedvesedni kezdek. Ez még jobban felizgatott, és egyre jobban simogatni kezdtem magam. Az egyik kezemet ott hagytam a lábam között a másikkal pedig végigsimogattam az egész testemet.





A nyakamtól indultam, végig a mellkasom majd megállapodtam a mellemen. Gyengéen masszírozgattam, s közben élveztem fürge ujjaim játszadozását is. Teljes tenyérrel masszírozgattam a puncimat, majd bevetettem a másik kezemet is. Szétnyitottam a szeméremajkaimat és az ujjam hegyével megérintettem a csiklómat. Finoman dörzsölgetni kezdtem. Nagyon jó érzés volt, de nem értem be ennyivel. Tovább akartam fokozni az élvezetemet, ezért a másik kezem mutatóujját lassan a hüvelyembe dugtam. Óvatosan csúsztattam bele, egyre mélyebbre míg teljesen bennem nem volt.



Ekkor óvatosan kihúztam, majd újból visszadugtam. És újra és újra... Majd hatalmas erővel ujjaztam magam, ami meg is tette hatását. Az egész testemet forróság öntötte el. Lassan tovább mozgattam magamban és közben megállás nélkül masszírozgattam a hüvelyemet. Úgy éreztem, hogy számomra itt a vég. Izmaim megfeszültek, és testem pedig vadul hullámzani kezdett. Hangos sikolyok hagyták el ajkaimat, és hosszú perceken át élveztem tettemet.
Ezt a gyönyört már többször is átéltem, de mindig más és más, amit nem tudok megunni, és még a fiúk sem hiányoznak.
#131   2004. 11. 15. hétfő 13:05
Crazy-Baby Crazy-Baby Admin


Az egyik barátnőm leszbikus. Nem szokott róla beszélni, de mindig is kíváncsi voltam, hogy milyen lehet, egy lánnyal szeretkezni.


Mikor egyszer lehetőségem nyílott rá meg is kérdeztem tőle. Ő pedig szép sorjában ecsetelgette a dolgot. Már csak azt vettem észre, hogy bizseregni kezd puncim, és nedvesedni is kezdek. Ekkor megkértem, hogy mutassa meg nekem, hogyan is szokták csinálni. Akkor felállt, az ölembe ült, és csókolni kezdte ajkaimat. Szája finom és édes volt, öröm volt csókolni ezt az érzéki testrészt. Ajkaim után áttért nyakszirtem kényeztetésére, és eközben ujjaival puha bőrömet simogatta. Ujjai fürgén kibújtattak fehérneműmből, és mellbimbóimmal kezdett el játszadozni.





Közben én is levettem róla aprócska tangáját, és kezeim felfedezőútra indultak forró puncija felé. Majd megfordult, fölém hajolt, hogy mindketten könnyen elérjük a másik érzékeny testrészét, és nyelvünkkel kezdtük kényeztetni. Én először érintettem más lány csiklóját, és kissé bátortalanul nyúltam hozzá, majd egyre hevesebben mozgattam ujjamat csiklóján, amitől ő teljesen bevadult, és egye gyorsabban kezdett lefetyelni puncimban. Hol csiklómat, hol kelyhemet kényeztette nyelvével, amitől én azonnal a mennyekben éreztem magam. Testem hullámzott, majd csípőm vad táncot lejtett, miközben hangos sóhajok közepette átéltem a gyönyör minden pillanatát, amelyet testem minden mozdulatán lehetett látni.







N a de én sem maradtam tétlen, én is ugyanúgy cirógattam, nyaltam, szívtam kis rózsáját, amitől kéjérzete hullámokban tört rá, hol erősebben, hol gyengébben, amit apró sikításokkal adott ki magából. Majd ekkor elővette felcsatolható vibrátorát. Segítőkészen rám adta, és mikor meghallotta a vibrátor hangját, egy szempillantás alatt rajtam termett, és vad lovaglásba kezdett. Egyre erősebben és gyorsabban mozgott, miközben hangos sóhajok hagyták el ajkát, majd teste egy ívbe feszült, és belovagolta magát az orgazmus kapujába.
A gyönyör annyira hatása alá kerített, hogy percekig szólni sem tudtam, de szemem mindent elárult, partnerem látta, hogy nagyon élveztem a dolgot.
#130   2004. 11. 15. hétfő 12:56
Crazy-Baby Crazy-Baby Admin

Tavaly nyáron egy gyönyörű kis szigetre mentem nyaralni. Nagyon vártam, mert a sok munka után rám fér egy kis pihenő.


Egyedül indultam, a barátok nélkül, hogy ki tudjam pihenni rendesen magamat. Miután elfoglaltam a szállodai szobámat, bikinire vetkőztem, és lementem a szálloda medencéjéhez napozni. Mivel még nagyon szinte most kezdődött el a nyár, nem sokan voltak még a szállodába, aminek külön örültem is. Feküdtem a medence szélén, élveztem a napsütést, és a nyugalmat, amikor egyszer csak odalépett hozzám Krisztián, a pincér. Udvariasan bemutatkozott, és kezembe nyomott egy üveg jéghideg sört. Mélyen a szemébe néztem, bemutatkoztam és beszélgetni kezdtünk. Nem terveztem ugyan a társaságot, de annyira aranyos srác volt, hogy nem akartam kihagyni.





Napokig csak beszélgettünk, semmi sem történt. Az utolsó napomon szintén a medencénél napoztam, amikor odajött hozzám, és a fülembe súgta, hogy mennyire kíván. Gyengéden csókolgatni kezdte a fülcimpámat és a nyakamat. Bizsergés futott végig a testemen, amikor a forró leheletét megéreztem a bőrömön. Kényeztetésétől egyre jobban felforrósodott a vérem. Puncim egyre jobban kezdett nedvesedni. Lassan lekerült rólam a fürdőruha. Miközben Krisztián csókolta a nyakamat, a mellemet, keze a szeméremdombomra tévedt. Gyengéden simogatni kezdte a csiklómat. Testem hullámzott, ahogyan ujjai gyöngyöcskémet kényeztették.



A vágy tetőfokára azonban akkor hágott, amikor Krisztián végignyalta a hasamat, majd belenyalt a puncimba. Forró nyelve lassúkörzésbe kezdett a csiklóm körül. Testem vad hullámzásba kezdett, ajkamat halk sóhajok hagyták el. Miközben majd fel fal, ujját a forró és nedves puncimba dugta, majd lassan mozgatni kezdte bennem. Ekkor hangosan felsikoltottam. Minden porcikám remegni kezdett. Mikor érezte, hogy egyre jobban közeledek a gyönyörhöz, még vadabbul kezdett el nyalni, ekkor már én sem bírtam tovább, egy hangosast sikoltottam, testemet elöntötte a forróság, izmaim megfeszültek, majd egy csodálatos orgazmust éltem át.
#129   2004. 11. 11. csütörtök 17:08
Crazy-Baby Crazy-Baby Admin
Bár sokan tagadják én mégis azt állítom, az ember számára az egyik legfontosabb (a nem a leges legfontosabb) dolog a szex.


Csinálja idős és fiatal, mindenki. Talán sokan nem is vallják be milyen művészi fokon művelik. Én azt mondom, nagyon sokat tudok, de még korántsem eleget. Ezért hát amikor csak alkalom van rá, tovább fejlesztem a tudásomat, mindig más partnerrel. Sokan úgy gondolják, hogy kurva vagyok, de én ezt másképp gondolom, szerintem csak egyszerűen élvezem az életet. Az egyik legnagyobb élményem egy különleges szexparty volt. De abba sem a tömeges szex volt a legjobb, hanem amit egy külön szobában éltem át az egyik férfivel. Mikor külön vonultunk már túlvoltunk egy pár orgazmuson, de még mindig ugyanazzal a tűzzel vártunk a következő gyönyört.



Alig értünk az ágyhoz már egymásnak is estünk. Forrón és szenvedélyesen csókoltuk egymást, miközben újból meztelenre vetkőztünk. Az ágyra fekve folytatódott a már a tömegben elkezdett játszadozás. Partnerem dákója fölé hajoltam és nyalogatni kezdtem. A nyelvemmel pici köröket írtam le és úgy mentem fel és le a falloszán. A teste remegett és hangos nyögéssel díjazta minden mozdulatomat. Mikor teljesen a számba dugtam és szopni kezdtem megfogta a fejemet és mozgatni kezdte olyan tempóba, ahogy neki jól esett. Amikor éreztem hogy egy pár másodperc választja el az orgazmustól abbahagytam a szopást és az ölébe pattantam. Lassan kezdtem mozogni, hogy az élvezetünk tovább tartson. Közben megállás nélkül csókolóztunk.



Partnerem a fenekemre tette a kezét és simogatni kezdte az ánuszomat. A hüvelyemből kifolyt nedveddel benedvesítette az ujját és gyengéden simogatni kezdett. Egyre beljebb és beljebb dugta bennem, amitől az élvezetem egyre nagyobb lett. Különleges élmény volt, hogy miközben a farka mozogott bennem, az ujja is egyre beljebb került a fenekemben. Amikor már teljesen bennem volt nem húzta kis, csak körözni kezdett bennem. Az volt a legszenzációsabb. A testem megremegett, az izmaim megfeszültek és úgy kezdtem el élvezni. Ilyen hosszú gyönyört még sohasem éltem át. Teljes extázisba estem és szó szerint alig tértem magamhoz. Ezután leszálltam az öléből és addig szoptam, míg az utolsó cseppet is ki nem facsartam a farkából. Egyszerűen még az is szenzációs érzés volt, amikor a nedvei végigfolytak a mellkasomon. Azt az eget rengető szexpartyt sohasem fogom elfelejteni.
#128   2004. 11. 11. csütörtök 17:05
Crazy-Baby Crazy-Baby Admin
A barátnőmmel imádjuk egymást és ez nem csak egyszerű baráti szeretet. Szeretjük egymás testét is és imádjuk egymást kényeztetni.



Gyakran szerzünk közösen pasit és természetesen az ágyba is együtt visszük. Tapasztalataink szerint ez nagyon szeretik a férfiak, mert még egyszer sem utasítottak vissza minket. Általában bárokba, diszkókban ismerkedünk és itt szerzünk magunknak partnert. Így volt ez hátvégén is. Lementünk a törzshelyünkre az egyik diszkóba és táncolni kezdtünk. Egyből felfigyeltek ránk a pasik, hiszen nem mindennapi leszbi produkciót adtunk elő. Mikor leültünk pihenni egy kicsit, egyből kiszúrtuk a ma este "áldozatot". Odamentünk hozzá, beszélgetni kezdtünk, majd egy óra múlva már indultunk is a lakásunkra.


Odaérve már a nappaliban játszadozni kezdtünk. Először egymást simogattuk, aztán a srácot. Mink két kiéhezett hiéna, úgy téptük le róla a ruháit és kezdtük nyalogatni. Az egész testét végigpásztáztuk a nyelvünkkel. Forró, nedves ajkainkkal apró csókot leheltünk a mellkasára, a hasára, majd rátértünk legféltettebb kincsért. Formás volt és nagyon izgató látvány. Ketten két irányból kezdtük el nyalni. Nagyon óvatosan csináltuk, úgy hogy a nyelvünk hegye csap éppen hogy hozzáért a bőréhez. Látszott ahogy beleborzongott az érintésünkbe. Ez nagyon izgató volt. Ahogy az élvezet erősödött, mi is egyre vadabbul játszottunk formás falloszával. Hol a barátnőm, hol pedig én vettem a számba és úgy szopogattuk. De persze ez nem volt elég egyikkőnknek sem.



Háttal a meghódított férfi ölébe ugrottam. Lassan kezdtem mozogni, majd egyre gyorsítottam a tempót. Eközben Zita sem tétlenkedett. Teljesen megduzzadt csiklómra szorította a nyelvét és miközben én vadul lovagoltam a hatalmas dákóban, addig ő megállás nélkül nyalt. Ez a két élmény olyan erős ingerekkel bombázott, hogy hamar eljutottam a csúcsig. A testem megfeszült, az izmaim összerándultak és hatalmasat élveztem. Ezután Zita lovagolt és én nyaltam, míg el nem jutott a csúcsig. Amikor ő is túl volt a gyönyörön leszállt partnerünk öléből és addig nyaltuk míg a gyönyörtől ős is szét nem durrant. Meleg nedve mindkettőnket beterített. Isteni volt mind a hármónk számára.
#127   2004. 11. 08. hétfő 14:04
Crazy-Baby Crazy-Baby Admin

Különös kétely kerített hatalmába néhány héttel ezelőtt. Barátommal az első szexulális élményünkre készülünk.


Viszont kissé aggaszt a dolog hiszen én még szűz vagyok, és félek, hogy felsülök. Ezt a problémát meg is osztottam a barátnőmmel, és felajánlotta, hogy megmutatja, milyen az első orgazmus. Néhány szó után ajkai azonnal az enyémhez is simultak, nyelveink pedig szenvedélyesen összegabalyodtak. Hosszú perceken keresztül (ami nekem óráknak tűnt) csókolóztunk, közben pedig egymás testét simogattuk. Lassú vetkőzésbe kezdtünk és egyesével lekerült rólunk az összes ruha.





Majd az ágyra feküdtünk, és ott folytattuk. Teljesen elengedtem magam és hagytam, hogy a vágy és az élvezet teljesen elöntse testemet. A hátamra feküdtem, Luca pedig csókolni kezdte a testemet. A nyakamtól indult így lehelve apró csókokat minden porcikámra. Mikor a mellemhez ért pici bimbómat a számba vette és szopogatni kezdte. Éreztem, ahogy a mellem egyre jobban megkeményedik és testemet elönti a forróság. Majd ezután áthaladva a hasamon belenyalt a köldökömbe, a mi különlegesen jól esett. Szétnyitotta a lábamat és a fejét közé hajtotta.



Nyelve hegyét kinyújtva lassan körbenyalta a szeméremajkaimat, majd két ujjával széthúzta, hogy könnyebben közé férjen. Az így előbukkanó csiklómra tette a nyelvét és mozgatni kezdte. Ennek hatására egyre jobban benedvesedtem, izmaim pedig időnként összerándultak. Nyelve egyre gyorsabban kezdett csiklómon táncolni, és hogy a gyönyört fokozza, ujját hüvelyemhez tette. Kis köröket írt le a bejárata körül, majd egyre beljebb dugta. Csodálatos érzés volt, ahogy a szűk járatomat megtöltötte az ujja és lassan dörzsölgette a falát. És ekkor öntött el a kimondhatatlan érzés, mely átjárta testemet lelkemet, amitől izmaim megfeszültek, testem pedig egészében vonaglani kezdett, amitől a fellegekben éreztem magam.
Egy szóval az orgazmus.
#126   2004. 10. 29. péntek 13:38
Crazy-Baby Crazy-Baby Admin
És rögtön úgy éreztem, mintha elernyednének eddig kissé görcsös
izmaim. Már a feszülést sem éreztem, csak valami nagyon kellemes érzést,
olyan zsongást, mint amit a jóllakot gyomor okozhat. Aztán oi hirtelen
összerándult, és kéjesen felnyögött párszor,végül rámborult, arcát a nyakam
hajlatába rejtve. Kis ideig így maradt, majd egy sóhajjal felemelte a fejét,
és hálásan de kissé félve is, rámmosolygott. És én nyugtatólag
visszamosolyogtam.
Lassan felállt, rendbeszedte magát, engem újra betakart a köntössel.Aztán
megkereste a floppyt, meg a kéziratot és táskájába tette. Rámnézett, újra
elmosolyodott, és tollat meg egy sárga jegyzettömböt vett elo, ráírt valamit.
- Most el kell mennem, de ... - azzal a kezembe nyomta a lapot, majd mikor
megfogtam azt, ajkához emelte a kézfejem, és megcsókolta, mintha köszönetet
akart volna mondani azért, ami történt.
Aztán elment, és én csak ajtó csapódása után, néztem meg a papírlapot. Egy
telefonszám volt rajta, meg egy név. Megismertem az írást. Kerekre formált,
jól olvasható betuk voltak ...


Hát, így hirtelenjében ennyi.


:-))) Most ébredtem rá, milyen találó a téma , mert én is most vesztettem el a szüzességem. Az erotikus fantázia-íróit
#125   2004. 10. 29. péntek 13:37
Crazy-Baby Crazy-Baby Admin
Gyöngéden végigtörölt vele, a combjaim se hagyta
ki. A hideg nedvesség újra édes borzongáshullámot váltott ki bennem. Most a
combjaim belso felét kezdte el simogatni, aztán oda is sorban adta a puszikat,
lassan haladva a bejáratom felé. Mikor odaért olyan lágyan kezdett el
csókolni, mintha bocsánatot akarna kérni az imént okozott fájdalomért - ami
már teljesen elszállt. Így becézgetett egy rövid ideig, aztán újra az
arcomhoz, majd a mellemhez hajolt az ajkával, és most a kezét tette oda, ahol
az elobb a szája járt. Éreztem, ahogy simogató ujjai közül egy, majd ketto
lassan belémhatol. Furcsa érzés volt, de nem fájt, és miközben lassan ki,
majd újra belémtolta a kezét, kezdtem úgy érezni, hogy vágyom már arra, hogy
magamon érezzem a testét. És ez arra ingerelt, hogy végre megmozdítsam az
addig passzívan fekvo karom.Eloször a hajába túrtam bele, majd átfogtam a
vállát, és igyekeztem szorosabban magamhoz húzni. Elengedett a kezével, és
miközben fölém feküdt, szabadjára tette lükteto szerszámát. Megijedtem egy
pillanatra, de most nem hatolt belém, csak lázasan csókolni kezdett és
ütemesen mozgott fölöttem, alig-alig, de hozzáérve a bejáratomhoz.
Fantasztikus hatással volt rám ez a ritmikusan megismétlodo érintés! Szememet
lehunyva egyre jobban éreztem, hogy nedvesedek belül. Aztán az érintés egyre
mélyebb lett, de csak fokozatosan, szinte milliméterrol milliméterre haladva
hatolt belém, miközben csókjai és a mellemet simogató keze teljesen
elzsongított. Aztán már csak azt éreztem, hogy teljesen bennem van. Feszültem
ugyan, de közben mégis volt valami jó és izgalmas abban, ahogy a hüvelyem
körülfogta a férfiasságát. Most már csak kicsit és nagyon óvatosan mozdult.
Már nem csókolt, mikor fölnéztem rá egy pillanatra, láttam, hogy szemeit
behunyva elmerült valami csodás világban. Én is követtem a példáját, és azt
képzeltem, hogy az a férfi van most velem, akinek az írásait a legjobban
kedveltem.
#124   2004. 10. 29. péntek 13:35
Crazy-Baby Crazy-Baby Admin
Te még sosem voltál férfival? - a kérdésében hitetlenkedés volt, némi
ijedelem is talán.
Hosszan kutatta a tekintetével az arcomat, majd szemét lesütve lassan,
sóhajtva hátrahúzódott, és éreztem, amint kicsúszik belolem. A fájdalom
rögtön alábbhagyott, de érdekes módon nem csak megkönnyebbülést éreztem,
hanem csalódottságot is. Olyan régóta vágytam már erre a pillanatra, és most
csak ennyi lesz?
Egy darabig csak állt ott elottem, fejét lehajtva gondolkozott, aztán arcom a
két kezébe fogva újra rámnézett, és félénken rám mosolygott.
- Ne haragudj, nem akartam fájdalmat okozni. De álmomban se gondoltam volna,
hogy te ... Ha tudom, nem vagyok ilyen heves ... Nagyon fáj?
- Igen - suttogtam, és lepillantottam a combon folydogáló vékony vércsíkra.
- Ne félj, nem lesz semmi baj, ez természetes. Minden rendbejön, meglátod -
suttogta, és közben a kezével a hajam simogatta, aztán lágyan megcsókolt.
Oldalra lépett, átfogta a vállam, és úgy vezetett a kanapé felé, hogy
ráfektessen. Tehetelenül turtem, képtelen voltam gondolkodni, megállapítani,
hogy mit is kellene tennem. Állt egy picit bizonytalanul, aztán hirtelen
sarkon fordult. - Hozok neked egy törülközot - vetette hátra, és magabiztosan
indult a fürdoszoba felé, nyilván járt már jó pár ilyen panellakásban. Mikor
visszatért, a kezében nem csak egy törülközo volt, hanem a köntösöm is.Lassan
vetkoztetni kezdett, a törülközot a derekam alá csúsztatta, a köpennyel pedig
betakart. Hálás voltam érte, szégyeltem volna elotte a meztelenségem. Aztán
odatérdelt az ágy mellé, és az arcomat kezdte újra simogatni, majd ráhajolt a
számra az ajkával. Édes és gyengéd volt a csókja, újra jólesett az ölelése.
Lassan, finoman simogatta eloször a karom,aztán a combom külso felét. Majd
becsúsztatta a kezét a köppeny alá és hasam kezdte becézgetni, közben kis
puszikat nyomott az arcomra, a nyakamra, a vállamra. Aztán feljebb csúszott
rajtam a keze, tenyerébe fogta a jobb mellem, amitol megint végigfutott
rajtam a vágy rezgése. Megérezhette a sóhajomból, hogy ez mennyire jó nekem,
mert lejjebb tolta rajtam a köntöst, és a másik mellem is a kezébe vette,
aztán ráhajolt, és finoman a szájába vette. Az izgalom egyre mélyebb
sóhajokra késztetett, már nem is éreztem, hogy fájna a bensom, csupán kis
zsibbadás maradt. Lassan teljesen letolta rólam a takaróm és szájával
végigsimított a hasamon, fokozatosan csúszott egyre lejjebb rajtam, míg végül
a szája már a szeméremdombomon járt, a kezei még mindig a mellem becézgették.Aztán felegyenesedett, kissé széttárta a lábam, és jól megnézett. Már nem is
vérzel - suttogta mosolyogva, és én félénken visszamosolyogtam. Hirtelen
felpattant, és megint a fürdoszoba felé indult, majd hamarosan visszatért a
nedves mosdószivacsommal.
#123   2004. 10. 25. hétfő 14:07
Crazy-Baby Crazy-Baby
VIII.rész


Reggel a mester ébresztette gyöngéd simogatással, és apró csókokkal. Nagyon korán volt még, nem akart fölkelni, és elég nyűgösnek érezte magát, de a mester kedvessége, és a ragyogó napsütés jobb kedvre derítette. Rögtön az jutott az eszébe, hogy ma el kell mennie innen, visszatérnie a régi életébe. Olyan volt mint amikor egy gyönyörű nyaralás véget ér. A mester már kiment a szobából, Évike fölült, és meglátta az ágy végére terítve a ruháját, azt amiben idejött. Egy kicsit még mélyen legbelűl bízott benne, hogy közbejön valami, és mégsem kell elmenni, de a kikészített ruha szertefoszlatta benne a reményt. A fürdőszobába ment, lezuhanyozott, izzadtnak és piszkosnak érezte magát. A friss víz fölélénkítette, rendbeszedte magát, és fölöltötte a kikészített ruháit. Úgy érezte, ezzel már véget is ért a kaland. A kicsiny miniszoknya, és a blúz szokatlannak és szorosnak tünt, mert már napok óta nem viselt szinte semmit, és ez természetessé vált számára. Motorzúgást hallott, kinézett az ablakon, a mestert, és Andrást látta az udvaron, és két autót a ház előtt. Úgy gondolta legjobb lesz ha nem váratja őket, és ő is kimegy. Semmi csomagja nem volt, csak egy kis kézitáskája, amit, úgy emlékezett az autóban hagyott amikor megérkeztek. Csilla már ott volt, épen akkor ült be az András kocsijába amikor Évike kiért az udvarra. Sajnálta, hogy nem volt alkalma beszélni vele legalább néhány szót, de az autó ajatja bezáródott, és a sötétített üveg eltakarta a szeme elől. Kis idő mulva a kocsi lassan megindúlt, kikanyarodott a kapun, és eltünt a szeme elől. A mester a bejárati ajtót zárta be, Évike pedig beült a kocsijába a hátsó ülésre. A táskája ott volt, pont úgy ahogy hagyta. A mester is beült, de még elindulás előtt egy fekete kendőt nyújtott át Évikének, amit a szemére kellett kötnie. Engedelmesen megtette, egy csöppet sem furdalta a kíváncsiság, mert érezte, hogy vissza fog még térni ide.



Vége
#122   2004. 10. 25. hétfő 14:06
Crazy-Baby Crazy-Baby
VII.rész


A csipesz nem volt már sehol, a mester ledobta, csak kemény férfiasságát érezte magában, és a csiklóját egyfolytában ingerlő ujjait. Megint odáig jutott mint az előbb, az agya kezdett elhomályosodni, de most nem akarta a lábait összezárni, éppen ellenkezőleg. Próbált minél közelebb kerülni hozzá, minél többet magába fogadni a mester hímtagjából. Szabadon maradt lábszáraival átölelte a derekát, és úgy húzta magát ritmusosan minél közelebb hozzá. A puncija a véget nem érő gyönyör hatására szinte folyamatosan összeszorúlt, és szorosan ráfonódott a mester szerszámára. Ezt ő sem viselte sokáig, és forró magját Évike hüvelye mélyére lövelte. Ráhajolt a testére, hozzásímúlt, és csókokal árasztotta el. Aztán fölegyenesedett, valamit maratott a térdeinél, és Évike érezte, hogy újból szabadon mozgathatja a lábát és a kezét, nem rab már tovább. Mégsem kelt föl, csak a lábát nyújtotta ki, mert hosszú ideig szétett lábbal feküdni már eléggé kellemetlenné vált számára. Végtelen nyugalmat, és fáradtságot érzett, és olyan kielégűltséget, amilyet még soha. Még ahhoz sem volt ereje, hogy fölvonszolja magát az ágyra, lelógó lábbal, félig az ágyon, félig a padlón feküdt. A mester gyöngéden fölemelte, és az ágyra fektette, de ő nem törődött semmivel, félig önkívületi állapotban volt, alig érzékelt valamit a környezetéből. A haja összekócolódott, a lábai közűl a saját, és a mester nedvei szivárogtak. Csak halványan érezte, hogy valamivel letörli a combját, aztán betakarja. Ez volt az utólsó amire emlékezett, aztán mélyen elaludt.
#121   2004. 10. 25. hétfő 14:05
Crazy-Baby Crazy-Baby
VI.rész


Csak idő kérdése, és valahol a testén könyörtelenűl összezáródnak a hegyes vasfogak. Minden pillanatban várta a fájdalmat, de az mindeddig elmaradt. A csipesz már a nagyajkain járt, a kisajkakat is meglátogatta, és megállapodott a csiklóján. Évike már remegett a félelemtől, mert tudta, ha a mester elengedi a csipeszt, a fájdalom kibírhatatlan lesz. Ő azonban nem tette ezt. Ledobta az ágyra, és az hangosat csörrent a többi eszköz közé esve. Évike föllélegzett, az addig görcsösen feszülő izmai elernyedtek. Észrevette, hogy a közben már megnyugodott puncija újból nedvesedni kezdett, és testében kezdett emelkedni az izgalom. A mester az ajkacskáit simogatta, és mikor ujjai néha a csiklóra tévedtek, Évike heves sóhajjal jelezte milyen érzékeny terület ez. Egyre gyakrabban sóhajtozott, attól is, amikor az ujjai a hüvelyébe csúsztak, és belűlről simogatták. Aztán az ágyról fölvett egy jó nagy vibrátort, ami egy férfi nemi szervét mintázta, de nagyobb volt annál, és Évike hüvelybemenetéhez illesztette. A kis punci bőven termelte a nedvességet, így a jókora szerszám könnyedén csúszott bele. Éva sohasem kedvelte ezeket az eszközöket, ha szüksége volt rá, a saját ujjai mindig kéznél voltak, és sokkal nagyobb örömet tudott elérni, mint bármilyen segédeszköz használatával. Most azonban mégis fölöttéb ingerlőnek érezte magában a mesterséges szerszámot, mivel azt a mester kezelte, és mozgását csak ő tudta irányítani. Ritmusosan mozgatta ki-be, néha valamivel mélyebbre hatolva, mint ami még Évikének kellemes lett volna. Érezte a kiszolgáltatottságot, semmit nem tehetett a testében mozgó eszköz ellen. Ennek ellenére, vagy éppen ezért, a felizgúltsága egyre fokozódott. Közben látta, hogy a mester a másik kezével az ágyon keresgél, és kiválaszt egy hatalmas csipeszt. Nagyobb, és erőteljesebb volt az előbbinél, hasonló hegyes fogakkal, embertelen kínzóeszköznek tünt. Bízott benne, hogy a mester ezt is csak ijesztgetésre fogja használni, de azért összerezzent, amikor a mellbimbója a fogak közé kerűlt. Érezte, ahogy egy kicsit kezdik szorítani, de a mester nem engedte szabadjára a rúgó erejét, és a csipeszt szétnyitotta. A másik mellén is megcsinálta ugyanezt. Közben a puncijából kicsúsztatta a vibrátort, és a szabaddá vált kezével a csiklóját kezdte simogatni. Évike már eddig is nagyon felfokozott izgalmi állapotban volt, de a csiklója ingerlésére újból közel kerűlt az orgazmushoz. A vastag vibrátor által kitágított hüvelye összeszorúlt, és nedvesség szivárgott belőle. Lélegzése felgyorsúlt, és időnként aprókat sikoltott, amikor a csipesz hegyes fogai hol itt, hol ott ragadták meg finoman a bőrét. A hüvelybemeneténél valami keményet érzett, de ez egészen más volt mint az előbb, meleg élő anyag. Azonnal megismerte, a mester szerszáma hatolt be mélyen a puncijába. Ez már annyira hiányzott neki, nem bírta néhány ütemnél tovább, fölért a csúcsra, teste összerándúlt, és folyamatosan élvezett.
#120   2004. 10. 25. hétfő 14:04
Crazy-Baby Crazy-Baby
V.rész


Bőven be is érte volna ennyivel, de a mester nem hagyta abba az ingerlést, folyamatosan simogatta tovább a csiklóját. Most nem fukarkodott vele, mint előzőleg néhány alkalommal, amikor nem engedte elélvezni Évikét. Ő már majd megőrült a kéjtől, egyfolytában dobálta magát. Lélegzése szinte csak apró sikolyokból állt. De bárhogy igyekezett is, nem tudott szabadúlni. A mester még fokozta a fokozhatatlant. Mindkét kezével lefogta a csípőjét, és a szájával kezdte ingerelni a punciját. Évike még sohasem érzett ilyet. Agyát köd borította el, semmit nem érzékelt, csak a lába közűl kiinduló kéjt, ami az egész testét elborította. Olyan erős volt, hogy szinte már fájt. A lábát mindenáron össze akarta zárni, de a kötelek nem engedték. Ezek nélkűl képtelen lett volna elviselni. A mester egy idő után abbahagyta, de ezt a kis időt Évike örökkévalóságnak érezte. Az egész teste remegett, a puncija görcsbe rándúlt, és utána hosszú percek teltek el, amíg egy kicsit meg tudott nyugodni. A mester közben egy pillanatra sem feledkezett meg róla, egyfolytában símogatta a testét, babusgatta, becézgette. Amikor abbahagyta az ingerlését, Évike azt gondolta vége, és most már meg fogja szabadítani a kötelektől, de tévedett. Csak egy rövid pihenőt engedélyezett számára, és a játék folytatódott tovább. Évike nem igazán kívánta már a folytatást, de ő kezdeményezte az egészet, és ezért nem akart viszakozni, meg azt is tudta, hogy megkötözött remegő teste milyen örömet okoz a mester számára. Sikerűlt már annyira megnyugodnia, hogy a gyöngéd simogatást ujra kellemesnek érezte. A mester keze, majd a szája is, végigsiklott a hasán, és közben megdöbbenve tapasztalta, hogy az eddig fölöltözött mester meztelen bőre símúl hozzá. Annyira magán kívűl volt, hogy nem is vette észre, mikor szabadúlt meg a ruháitól. De nem is gondolkozott rajta, mert abbahagyta a simogatást egy kis időre, hogy Évike odafigyeljen. Egy közepes méretű csipeszt választott ki a készletből, ami mellette az ágyon hevert. Fényes, fűrészes fogú eszköz volt. Szétnyitotta, és Évike meztelen teste felé irányította. Ő még nem tudta hová akarja elhelyezni, de a szeme tágra nyílt a várható fájdalomtól tartva. Lassan a mellbimbója felé közeledett a csipesz, és jeges borzongás futott végig Évikén, amikor a fém hidegen megérintette a bőrét. Összeszorította a száját, és várta a heves fájdalmat a mellbimbóján, de az csak nem akart bekövetkezni. A mester nem engedte el a csipeszt, hanem továbbra is szétnyitva tartotta, és lassan húzta végig a mellén, és lefelé a hasán.Amerre haladt, két fehér csíkot karcolt Évike bőrére. Ídőnként megállt, és egy-két helyen kicsit bele is harapott a húsába. Éppen csak annyira, hogy Évike megréműljön a várható fájdalomtól. A hegyes fogak már bejárták a mellét, a hasát, most éppen a combja belső oldalán jártak, és a puncija felé közelítettek. Évike úgy gondolta, a csipeszeket nem véletlenűl hozta ide a mester, és ha már itt vannak használni is fogja őket.
 
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Crazy-Baby Crazy-Baby
Nyitás ideje: 2004. 10. 22. péntek
Üzenetek: 139db
Utolsó üzenet: 2012. 07. 28. szombat
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds 13 Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!