szerintem semmi kivetnivaló nincs benne, ha ezt egy Nő bevállalja, sőt valakit ez "pörget" oda vissza.
volt már ilyen kapcsolatom és a támogatás csak egy kis plusz volt a meglévő vágy mellé
volt már ilyen kapcsolatom és a támogatás csak egy kis plusz volt a meglévő vágy mellé
☺️
(Ez egy válasz Kalandboy üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 27. vasárnap 07:55

Engem , mint férfit , kimondottan izgat ha egy “hétköznapi” nő , bevállal ilyet izgalom - élmény végett és nem hivatásos ! A hivatásos hölgyek annyira nem mozgatják meg a fantáziámat de így ez teljesen más élmény lenne számomra is. Nyilván az a hölgy az okosabb aki egy szimpatikus személyt választ erre és összeköti a kellemest a hasznossal
Hm izgalmas élmény lenne!

Engem , mint férfit , kimondottan izgat ha egy “hétköznapi” nő , bevállal ilyet izgalom - élmény végett és nem hivatásos ! A hivatásos hölgyek annyira nem mozgatják meg a fantáziámat de így ez teljesen más élmény lenne számomra is. Nyilván az a hölgy az okosabb aki egy szimpatikus személyt választ erre és összeköti a kellemest a hasznossal

És persze nem csak az anyagiakra megy,hanem benne van a vágy!
Mondjuk lehet, hogy nem csak kimondottan szexre? Lehetne inkább valamilyen élmény is…
Sziasztok!
Izgató téma, még nem volt benne részem, viszont szívesen kipróbàlnàm, imádok szexelni!
Izgató téma, még nem volt benne részem, viszont szívesen kipróbàlnàm, imádok szexelni!
Jó bornak nem kell cégér. Látszik rajta hogy kurva
(Ez egy válasz Toronto11 üzenetére (2025. 04. 24. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 24. csütörtök 13:56

Nagyon izgató ez a dolog. És aki ilyenben van az hol hirdeti magàt? Vagy hogy talàl fizető vendéget?
Nagyon izgató ez a dolog. És aki ilyenben van az hol hirdeti magàt? Vagy hogy talàl fizető vendéget?
Igen! Őszintén mint ahogy írtad nem csak üzemanyag ha nem a plusz is meg éri..! Nem tudom hogy félsz dolog véget de sokan inkább képesek 100 150 200km-ről jönni!
Nekünk be jön ez a játék.. (Ez egy válasz fiatalsracsexet üzenetére (2025. 04. 23. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 23. szerda 14:05
Nekünk be jön ez a játék.. (Ez egy válasz fiatalsracsexet üzenetére (2025. 04. 23. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Engem nagyon izgat minden formába..
A pénz az relatív csak szimbólumként van mellette.
Persze igy izgalmas , mindegy melyik részében vagy.
(Nem csak üzem anyag árba ...az ugy nem vágykeltő)
De nem is megélhetés célból...
Izgató? Nagyon is. Ez a szituáció teljesen ki zökent engem! Bár imádom a szerep játékot.
Mi is imádjuk. Jó kis játék
))

Engem nagyon izgat minden formába..
Sziasztok!
Igen, nagyon régen találkoztunk és köszi a dicséretet.
Reméljük azóta nektek is rengeteg izgalmas kalandotok volt már.
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 21. hétfő 16:25
Igen, nagyon régen találkoztunk és köszi a dicséretet.
Reméljük azóta nektek is rengeteg izgalmas kalandotok volt már.

Ti nagyszerű házaspár vagytok!..Puszi nektek rég találkoztunk

Ti nagyszerű házaspár vagytok!..Puszi nektek rég találkoztunk
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 21. hétfő 14:02

Igen, nagyon pozitív volt, rettentően élveztünk, nem ez volt az utolsó
Én imádnam... ezt is és a cuckoldot is... sajnos otthon hallani sem akarnak róla!
Értem ☺️!
Kellően tud pozitív húzó erő lenni! (Ez egy válasz vivadance üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 21. hétfő 14:02
Kellően tud pozitív húzó erő lenni! (Ez egy válasz vivadance üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen, nagyon pozitív volt, rettentően élveztünk, nem ez volt az utolsó