Nálunk is megtörtént bár nem sült olyan jól el mint képzeltük ( nem a partneren és nem is kedves feleségemen múlt) azért a szituáció nagyon izgató volt .. egy rendszeres szerető-támogatót simán bevennénk hosszú távra is ha megvan a szimpátia mostmár ..
Nagy élmény lesz legalábbis nekünk az volt
Passzív cd ként,kipróbálnám hogy többen ürítésre használnának,alul,felül.
Azt nem tudom elképzelni ,hogy pénzért bárkivel dugjon és nem is igen tetszene. Azt viszont nagyon is ,hogy pld egy normális srácnak együtt a párommal kiverjük a farkát egy kis “zsetonért “ cserébe. Ez vagy ilyen lájtosabbi,közös kalandozás izgalmas lenne. Ellenben olyan partnerrel menne ez is akivel azért megvan a szimpátia. Kellemest a hasznossal ahogy szokták mondani. Cserébe valóban izgalmas lenne és élvezné minden résztvevője és nem egy színházat kapna cserébe ahol alig várják,hogy végezzen és menjen a picsáb@ el. Nyilván így nem életszerű a szitu mert a hivatásos nénik ezért már odateszik a puncust szerintem de az is egy másik szakkör, más izgalom,más légkör. És nem tagadom,hogy az is lehet élvezetes és izgalmas . Igaz,csak hallottam,haverom mesélte
Gondolom.Párod hogy élte meg?
(Ez egy válasz Bosch1 üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 02. vasárnap 14:43
Köszi szépen a dicséretet. Igen csak érdekes volt az első alkalommal
Köszi szépen a dicséretet. Igen csak érdekes volt az első alkalommal
(Ez egy válasz komoly-komoly üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Elnézted a választ barátom
(Ez egy válasz Bmwpower523 üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi. Érdekes volt de azt nem itt írom le.
(Ez egy válasz komoly-komoly üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem csoda,hogy vitték!Szexi csaj!
(Ez egy válasz Bosch1 üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 02. vasárnap 10:51
Nekem a párom kipróbált és tetszett neki. Három pasival volt én meg figyeltem mi hogy történik.
Nekem a párom kipróbált és tetszett neki. Három pasival volt én meg figyeltem mi hogy történik.
Mi a volt párommal poénkodtunk hogy a régi 5-ös úton kiáll én meg távolról figyelem ki áll meg és mennyit ígérnek.
Ez tényleg izgató nagyon
(Ez egy válasz nylongay üzenetére (2026. 07. 16. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
engem is izgatna a téma
Páromat izgatja a téma
Én lennék. Ahogy egy régi haverom is. Lányok bérelték fel. Nők hölgyek. Kisérgetnikellet őket, vacsora, színház, összejövetelek, stb.. és a végén szex
Jól hangzik, de csak akkor van értelme ha a pasi végig is nézheti mi történik, vagy szabályokat állítanak fel.
Az én párom pénzért biztos nem dugna mással! Azt monta, hogy ő nem kurva! De volt már, hogy cuckoldban dugta egy pasi előttem, és volt olyan is, hogy párom utazott a pasihoz és kettesben dugtak és úgy jött haza párom, hogy több adag geci volt a puncijában! Nagyon élvezi ha más is dugja nem csak én!
Az én nejem már évek óta űzi, és tök izgató!
Minket , engem ez már nagyon régóta foglalkoztat és izgatja a fantáziám, mi lenne ha elvinnék, megdugnák és fizetnének is érte ... persze nem prosti meg olyannal amúgysem menne el aki nem tetszik neki...
Hát tegyetek érte. Szerintem arra a puncira repülnének a pasik!
Vagy a csajszi nem akarja? (Ez egy válasz zozo73 üzenetére (2026. 07. 03. péntek 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy a csajszi nem akarja? (Ez egy válasz zozo73 üzenetére (2026. 07. 03. péntek 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Sylvie-Imy