Passzív cd ként,kipróbálnám hogy többen ürítésre használnának,alul,felül.
Azt nem tudom elképzelni ,hogy pénzért bárkivel dugjon és nem is igen tetszene. Azt viszont nagyon is ,hogy pld egy normális srácnak együtt a párommal kiverjük a farkát egy kis “zsetonért “ cserébe. Ez vagy ilyen lájtosabbi,közös kalandozás izgalmas lenne. Ellenben olyan partnerrel menne ez is akivel azért megvan a szimpátia. Kellemest a hasznossal ahogy szokták mondani. Cserébe valóban izgalmas lenne és élvezné minden résztvevője és nem egy színházat kapna cserébe ahol alig várják,hogy végezzen és menjen a picsáb@ el. Nyilván így nem életszerű a szitu mert a hivatásos nénik ezért már odateszik a puncust szerintem de az is egy másik szakkör, más izgalom,más légkör. És nem tagadom,hogy az is lehet élvezetes és izgalmas . Igaz,csak hallottam,haverom mesélte
Majd írj ha érdekel.
(Ez egy válasz komoly-komoly üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolom.Párod hogy élte meg?
(Ez egy válasz Bosch1 üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 02. vasárnap 14:43
Köszi szépen a dicséretet. Igen csak érdekes volt az első alkalommal
Köszi szépen a dicséretet. Igen csak érdekes volt az első alkalommal
(Ez egy válasz komoly-komoly üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Elnézted a választ barátom
(Ez egy válasz Bmwpower523 üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi. Érdekes volt de azt nem itt írom le.
(Ez egy válasz komoly-komoly üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem csoda,hogy vitték!Szexi csaj!
(Ez egy válasz Bosch1 üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 02. vasárnap 10:51
Nekem a párom kipróbált és tetszett neki. Három pasival volt én meg figyeltem mi hogy történik.
Nekem a párom kipróbált és tetszett neki. Három pasival volt én meg figyeltem mi hogy történik.
Mi a volt párommal poénkodtunk hogy a régi 5-ös úton kiáll én meg távolról figyelem ki áll meg és mennyit ígérnek.
Ez tényleg izgató nagyon
(Ez egy válasz nylongay üzenetére (2026. 07. 16. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
engem is izgatna a téma
Páromat izgatja a téma
Én lennék. Ahogy egy régi haverom is. Lányok bérelték fel. Nők hölgyek. Kisérgetnikellet őket, vacsora, színház, összejövetelek, stb.. és a végén szex
Jól hangzik, de csak akkor van értelme ha a pasi végig is nézheti mi történik, vagy szabályokat állítanak fel.
Az én párom pénzért biztos nem dugna mással! Azt monta, hogy ő nem kurva! De volt már, hogy cuckoldban dugta egy pasi előttem, és volt olyan is, hogy párom utazott a pasihoz és kettesben dugtak és úgy jött haza párom, hogy több adag geci volt a puncijában! Nagyon élvezi ha más is dugja nem csak én!
Az én nejem már évek óta űzi, és tök izgató!
Minket , engem ez már nagyon régóta foglalkoztat és izgatja a fantáziám, mi lenne ha elvinnék, megdugnák és fizetnének is érte ... persze nem prosti meg olyannal amúgysem menne el aki nem tetszik neki...
Hát tegyetek érte. Szerintem arra a puncira repülnének a pasik!
Vagy a csajszi nem akarja? (Ez egy válasz zozo73 üzenetére (2026. 07. 03. péntek 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy a csajszi nem akarja? (Ez egy válasz zozo73 üzenetére (2026. 07. 03. péntek 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Maranello