Én lennék. Ahogy egy régi haverom is. Lányok bérelték fel. Nők hölgyek. Kisérgetnikellet őket, vacsora, színház, összejövetelek, stb.. és a végén szex
Jól hangzik, de csak akkor van értelme ha a pasi végig is nézheti mi történik, vagy szabályokat állítanak fel.
Az én párom pénzért biztos nem dugna mással! Azt monta, hogy ő nem kurva! De volt már, hogy cuckoldban dugta egy pasi előttem, és volt olyan is, hogy párom utazott a pasihoz és kettesben dugtak és úgy jött haza párom, hogy több adag geci volt a puncijában! Nagyon élvezi ha más is dugja nem csak én!
Az én nejem már évek óta űzi, és tök izgató!
Minket , engem ez már nagyon régóta foglalkoztat és izgatja a fantáziám, mi lenne ha elvinnék, megdugnák és fizetnének is érte ... persze nem prosti meg olyannal amúgysem menne el aki nem tetszik neki...
Hát tegyetek érte. Szerintem arra a puncira repülnének a pasik!
Vagy a csajszi nem akarja? (Ez egy válasz zozo73 üzenetére (2026. 07. 03. péntek 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy a csajszi nem akarja? (Ez egy válasz zozo73 üzenetére (2026. 07. 03. péntek 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem azt mondta, ha nagy pénzről lenne szó, ami megoldaná a jövőnket, akkor nem kérdés, hogy belemenne.
Sziasztok. Mi a mai nap ,illetve most adtuk fel az első hirdetésünket. Izgalmasan várjuk az eredményt.
Jó lenne!!
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2026. 07. 03. péntek 04:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgalmas lehet egy ilyen játék!Ha lenne olyan pár benne lennék!De...nem nagyon van.Vagy ha igen akkor valami nem oké.
Imádjuk mind ketten mikor bérbeadók.
Azzal a puncival lenne is kuncsaft rendesen...
(Ez egy válasz zozo73 üzenetére (2026. 07. 02. csütörtök 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nagyon élném.
Páromat is izgatja.
Páromat is izgatja.
Ilyet mi is szoktunk játszani Izgalmas
(Ez egy válasz autoskalandok1989 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 07:10
srácok.... illetve azok akik csak tervezik.... ez nem atomfizika
mindenkit keresnek meg egyedülálló pasik..... ilyenkor megadom a lehetőséget (hölgy tag vagyok) ilyesmire aki akar él vele aki meg nem az vissza se ír
ilyen egyszerű
mindenki túlbonyolítja pedig ez csak játék :P amiből sokszor jó sex sül ki
mindenkit keresnek meg egyedülálló pasik..... ilyenkor megadom a lehetőséget (hölgy tag vagyok) ilyesmire aki akar él vele aki meg nem az vissza se ír
ilyen egyszerű
srácok.... illetve azok akik csak tervezik.... ez nem atomfizika
ilyen egyszerű
ilyen egyszerű
vagy..
(Ez egy válasz Aspen üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 16:38
(Ez egy válasz Aspen üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgalmas, jó dolog ez, csak tapasztalatom szerint nehéz "amatőr" partnert találni hozzá...vagy!?
Ez a világ legcsodálatosabb dolga
(Ez egy válasz irontag üzenetére (2026. 06. 10. szerda 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 10. szerda 13:46
(Ez egy válasz irontag üzenetére (2026. 06. 10. szerda 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk mostanában is voltak ilyen kalandok,egy srác rendszeresen jött és előttem dugta cuckoldban.Több alkalom után kialakult a bizalom és tele is élvezte rendesen én meg kinyaltam utána.Előző hozzászólásaimban írtam a párommal kapcsolatban erről bővebben is
)
)
Nálunk mostanában is voltak ilyen kalandok,egy srác rendszeresen jött és előttem dugta cuckoldban.Több alkalom után kialakult a bizalom és tele is élvezte rendesen én meg kinyaltam utána.Előző hozzászólásaimban írtam a párommal kapcsolatban erről bővebben is
)
)
sajnos nem nagyon találni ilyet
Izgalmas, jó dolog ez, csak tapasztalatom szerint nehéz "amatőr" partnert találni hozzá...vagy!?

liba01