Szerintem a férfiak nagy részét igen. Pl engem nagyon izgatna
Volt egy párom anno vele egymást is “bérbe adtuk”.Nekem nagyon bejött a dolog
Békés megyében van ilyen pár?
Akár csak "játékból" alkudozás ilyesmi, de ha jó az árú akkor továbbmehetünk tetlegességig is.
Akár csak "játékból" alkudozás ilyesmi, de ha jó az árú akkor továbbmehetünk tetlegességig is.
Nekünk is izgató a gondolat hogy ki próbáljuk!
Ooo igen én is imádom bérbeadni
(Ez egy válasz bmw888 üzenetére (tegnap 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:50
nagyon izgalmas es idonkent berbe is adom.
viszont talakoztunk nem komolyemberekkel sajnos
nagyon izgalmas es idonkent berbe is adom.
Szeged környékén ha van ilyen pár írhatna privit
Kár hogy fotóid nincsenek feltöltve
(Ez egy válasz Páromat meglesni üzenetére (2026. 08. 05. szerda 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 05. szerda 08:35
Passzív cd ként,kipróbálnám hogy többen ürítésre használnának,alul,felül.
Dehogynem sikerült hiszen Szilvia egy ribanc
pusszi
(Ez egy válasz Dawszi üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 16. vasárnap 04:55
pusszi
(Ez egy válasz Dawszi üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon izgalmas dolog lehet. Sajnos még nem sikerült kiprobalni.
Félbemaradt a történet, mesélj tovább.
(Ez egy válasz Friss Nagyi üzenetére (2026. 08. 22. szombat 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 22. szombat 07:29
Nekem a pasim dobta fel a témát. Én csak annyit mondtam hogy lehet izgalmas a dolog , persze irányított keretek között. Pár hét múlva elhívta az egyik haverját beszélgettünk ebédeltünk, szimpi volt a pasi. Akkor a pasim megint előhozta hogy mi erről a véleményünk. Én kicsit kezdtem kellemetlenül érrezni magam, de izgatott a szitu. Utána dobta be a haverjának hogy fizetne e értem. Ekkor kicsit megfagyott a levegő, de belement a játékba. Végül ott elttem megalkudott rólam, nagyon felizgatott a helyzet
Sziasztok.
Helyileg hol vagytok? Szivesen megismernélek titeket. (Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2026. 08. 25. kedd 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Helyileg hol vagytok? Szivesen megismernélek titeket. (Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2026. 08. 25. kedd 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi eléggé rákaptunk most erre
Van ilyen is
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2026. 08. 22. szombat 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2026. 08. 22. szombat 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem a pasim dobta fel a témát. Én csak annyit mondtam hogy lehet izgalmas a dolog , persze irányított keretek között. Pár hét múlva elhívta az egyik haverját beszélgettünk ebédeltünk, szimpi volt a pasi. Akkor a pasim megint előhozta hogy mi erről a véleményünk. Én kicsit kezdtem kellemetlenül érrezni magam, de izgatott a szitu. Utána dobta be a haverjának hogy fizetne e értem. Ekkor kicsit megfagyott a levegő, de belement a játékba. Végül ott elttem megalkudott rólam, nagyon felizgatott a helyzet
Pasi volt e már ilyen helyzetbe innen?
Mi néha kipróbáljuk,de dugás nélkül, nagyon jó dolog.
ilyan sexy asszony mindenkinek vonzó szerintem
2026. 08. 16. vasárnap 04:55

bignik
Sumna