Én olyan férjet keresek, akit ez izgatna, akinek ez tetszene. Akivel ki lehetne ezt a témát beszélni,hogy a párját oda adná, és kurvaként lehetne használni, és bele akarnak ebbe vágni, kalandból, izgalomból,
Na erre èn is....
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (ma 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:44
Nem is tudom. Azért kicsit érdekelne,mennyit adnának egy Nejemmel töltött "pásztoróráért".....
Nem is tudom. Azért kicsit érdekelne,mennyit adnának egy Nejemmel töltött "pásztoróráért".....
(Ez egy válasz Bosch1 üzenetére (ma 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Arra kíváncsi lennék hogy mennyi volt a motiváló összeg. Amúgy egy poénnak nem volt rossz.
Arra kíváncsi lennék hogy mennyi volt a motiváló összeg. Amúgy egy poénnak nem volt rossz.
(Ez egy válasz Ggtalan üzenetére (tegnap 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:05
Izgalmasat is a poharakon és tányérokon kívűl amiket pakolnom kell. Haver ismét kijavította őt,hogy úgy kerek a story ha ő is veri a farkát. Párom rámnézett és közölte ,hogy tudod mit? Tessék ! És megfogta a farkát. Húzott rajta párat és mondta nekem,hogy na gyere és csináljad akkor ha már belementem ilyen hülyeségbe miattad. ( tudja jól,hogy izgatnak ezek a dolgok kértem már tőle ilyesmit de elhajtott a francba) . Haverom farka az irdatlan mennyiségű
furcsa volt . Kézmosás ,helyszín átnézése merre hol van cuccos, haver cerkamosás. Majd lehuppanás és egy na töltsünk valamit szinte egyszerre bemondása mind a hármunktól. Félperc néma csend majd egy áááá basszus dehülyék vagyunk beszólás a páromtól majd igazi nőstény módjára ,vigyorogva kérdezve : naaaa,na hol a lóvém ? Haver tényleg oda adta,közölve ,hogy üzletben nincs barátság. Páromnak oda adtam az én részemet is és mondtam neki ,hogy látod vazze ennyit,ilyen rövid idő alatt még sohasem kerestem. Valamilyesmi volt a story. A szövegek nyilván nem így,pontígy voltak,ami megmaradt a fejemben arra alapozva írtam meg. Reggel azért párom első mondata az volt nagyon kétségbeesetten nézve rám,hogy nagyon haragszol rám? Mondtam neki,hogy egyáltalán nem,sőt izgalmas volt,hányszor mondtam,kértem már hasonlót tőle. Fasza volt nyugtattam meg. Azóta is beszélgettünk róla,haver is él még és azt mondta nem bánta meg.Nyilván másba,többe egyikünk sem ment volna bele.
al
ellenére is felállt hamar mint a kelfeljancsi . Párom azért mondogatta még 1-2* ,hogy barmok vagytok komolyan. De ,hogy ő is az ,hogy belement. De aztán elhallgatott mert haver ,már nem pofázott hanem inkább már lihegett,élvezte és így a viccből átment a story komolyba. Kb 2 perc lehetett max és el is élvezett. Nem nem kapta be senki,ment amerre ment , ő meg húúú bazdmegolt 3-4-et. És megfogta még ő is a saját farkát ,mi el is engedtük és még húzott rajta magának párat, egy aztakurva szkijelentéssel befejezve a kalandot. Bevallom totál összevisszahúzgáltuk elsőre ketten mire meggtaláltuk kihogy és hol fogja hogy ne egymás kezét markolásszuk alf
ko alf
ho alf
l
furcsa volt . Kézmosás ,helyszín átnézése merre hol van cuccos, haver cerkamosás. Majd lehuppanás és egy na töltsünk valamit szinte egyszerre bemondása mind a hármunktól. Félperc néma csend majd egy áááá basszus dehülyék vagyunk beszólás a páromtól majd igazi nőstény módjára ,vigyorogva kérdezve : naaaa,na hol a lóvém ? Haver tényleg oda adta,közölve ,hogy üzletben nincs barátság. Páromnak oda adtam az én részemet is és mondtam neki ,hogy látod vazze ennyit,ilyen rövid idő alatt még sohasem kerestem. Valamilyesmi volt a story. A szövegek nyilván nem így,pontígy voltak,ami megmaradt a fejemben arra alapozva írtam meg. Reggel azért párom első mondata az volt nagyon kétségbeesetten nézve rám,hogy nagyon haragszol rám? Mondtam neki,hogy egyáltalán nem,sőt izgalmas volt,hányszor mondtam,kértem már hasonlót tőle. Fasza volt nyugtattam meg. Azóta is beszélgettünk róla,haver is él még és azt mondta nem bánta meg.Nyilván másba,többe egyikünk sem ment volna bele.
hogy ez micsoda sztori!? annyira meseszerű, hogy még igazából is megtörténhetett! ...csak a kíváncsiság kérdezteti velem, mennyi volt a lóvé? hogy az mint motiváló erő is "jelen volt" a
tegnap 08:05
ré
, vagy csak egy vágyfokozó, kíváncsi adalék volt ehhez a remek történethez? ja, és a "haver" szóval reggel, mi volt vele? mosolygott? vagy a szemetekbe nézett, gratulált? stb. ugye kijózanodva, pláne, ha emlékezett a alf
sz alf
eg alf
estébenré
végére....minden más. kösz! jó volt lvasni!
(Ez egy válasz Ggtalan üzenetére (tegnap 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
sz alf
eg alf
este
Izgalmasat is a poharakon és tányérokon kívűl amiket pakolnom kell. Haver ismét kijavította őt,hogy úgy kerek a story ha ő is veri a farkát. Párom rámnézett és közölte ,hogy tudod mit? Tessék ! És megfogta a farkát. Húzott rajta párat és mondta nekem,hogy na gyere és csináljad akkor ha már belementem ilyen hülyeségbe miattad. ( tudja jól,hogy izgatnak ezek a dolgok kértem már tőle ilyesmit de elhajtott a francba) . Haverom farka az irdatlan mennyiségű
al
ellenére is felállt hamar mint a kelfeljancsi . Párom azért mondogatta még 1-2* ,hogy barmok vagytok komolyan. De ,hogy ő is az ,hogy belement. De aztán elhallgatott mert haver ,már nem pofázott hanem inkább már lihegett,élvezte és így a viccből átment a story komolyba. Kb 2 perc lehetett max és el is élvezett. Nem nem kapta be senki,ment amerre ment , ő meg húúú bazdmegolt 3-4-et. És megfogta még ő is a saját farkát ,mi el is engedtük és még húzott rajta magának párat, egy aztakurva szkijelentéssel befejezve a kalandot. Bevallom totál összevisszahúzgáltuk elsőre ketten mire meggtaláltuk kihogy és hol fogja hogy ne egymás kezét markolásszuk alf
ko alf
ho alf
l
Elhanyagolt feleség vagyok, izgatna ha a férjem hátamögött elkezdhetnék kurválkodni. Ha érekelne egy kövér szexmániás nő, aki extrákat is vállalna akkor írj rám és megegyzünk.
(Ez egy válasz Fiery üzenetére (2026. 08. 27. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
al
ko alf
ho alf
l
Pontosan 08.21-én egy véletlennek köszönhetően na meg a páromnak ,átéltem,átéltünk egy ilyen élményt. Igaz nem ismeretlennel,hanem egy poénból megindulva a haverom volt a vendég ,hogy így fogalmazzak. Volt egy kisebb buli nálunk,iszogatás stb… Hajnal kettő fele elfogytak a vendégek és a haverom maradt egyedűl akivel úgy is volt megbeszélve eredetileg ,hogy nálunk alszik mert messzebb lakik. Kocsival nem tud menni mert ivott busz meg l@faszt sem járt már. Párom próbált kicsit összepakolni mi meg még iszogattunkmés hát a szexre terelődött a szó. Tudja,hogy van bennem egy enyhe bi és kérdezgetett ,hogy történt e már valami,mi és ,hogy ha igen stb…. Próbáltam értelmesen válaszolgatni de a
Párom nevetve mondta ,hogy na tessék,húzgáld csak neki látod még a végén meggazdagszól belőle. Haverom ravasz módon közölte ,hogy a lové úgy kerek ha ő is húzgálja nem csak én mert pont az a lényege ,hogy ketten így mert ilyet még soha nem próbált. Páromra néztem…kérdeztem,hogy tett valamit a poharába esetleg vagy én velem nincs rendbe valami és komolynak gondolom mostmár a viccet. Haver egyből szólt is ,hogy mert komoly is. És egy laza mozdulattal ,de majdnem előre esve a lendülettől előkapta a farkát és közölte ,hogy itt a fasz@m nem disznóláb. Párom nézett és annyit tett hozzá totál alaphangon,hogy csodás , ez tényleg totál hülye és közölte nevetve hogy na már ez így xy forint . Persze viccelve. Haverom kérdezte tőlem kicsit komolyabb hangsúllyal ,hogy ha elvettette a sulykot sorry. De tényleg komolyan gondolta csak ismerem milyen f@sz. És azt gondolta ,hogy mivel egy vágyam lenne majd ő segít és legalább kipróbál egy ilyet. Persze semmi buzulás. Párom nevetve… fogd már meg neki,legalább látok valami (Ez egy válasz Ggtalan üzenetére (2026. 08. 05. szerda 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 05. szerda 08:02
wh
-cola combo dolgozott erősen bennem és mindenre az volt a válaszom egy idő után,hogy gg,nézze meg a gg-t. Hát megnézte. Természetesen a gépen bevolt lépve a profilom és nevetve kérdezte beleolvashat e? Mondtam neki valamit az egész biztos,de már csak annyit hallottam ,hogy húbazdmeg ,nem semmi vagy. Naaa,mondom megjött a kedved egy kis ricsi-röcsihez közösen vagy mi? Nem,de részben igen. Ez volt a válasz lényege. Néztem rá hülyén mert kurv@ra elfelejtettem,meg nem is gondoltam,hogy jelentőséggel bír majd ez a bejegyzés,hogy eltudnám képzelni a cerkaverést párommal………. Párom valamit hallhatott mert már ott is termett és kérdezte ,hogy mi a búbánatos …. találtam ki és írtam be? Természetesen haverom felolvasta neki. alf
is alf
kyAl
befolyásoltsága alatt közölve totál természetesen ,hogy ő fizet is és nyomjuk a bulit ! Mondom baszod te mennyit ittál? Nem is vagy bi ! Válasz már jött is ,hogy kicsire nem adunk ,mi az ára. Párom valami olyasmit mondott,hogy idióta barmok! Nincs az a pénz ,b3vagytok rúgva. Haverom kontrázva egyből : ketten vagytok,ketten csináljátok xy forint tessék. Mondtam neki vazze ,TE hülye vagy ! Nem fogom a cerkád verni ha bi vagyok ha nem. Totál ciki. Nem volt szinte soha téma ilyen közöttünk és régi barátság ez. Hát túl a barátságon most már alf
ko alf
ho alf
los
Párom nevetve mondta ,hogy na tessék,húzgáld csak neki látod még a végén meggazdagszól belőle. Haverom ravasz módon közölte ,hogy a lové úgy kerek ha ő is húzgálja nem csak én mert pont az a lényege ,hogy ketten így mert ilyet még soha nem próbált. Páromra néztem…kérdeztem,hogy tett valamit a poharába esetleg vagy én velem nincs rendbe valami és komolynak gondolom mostmár a viccet. Haver egyből szólt is ,hogy mert komoly is. És egy laza mozdulattal ,de majdnem előre esve a lendülettől előkapta a farkát és közölte ,hogy itt a fasz@m nem disznóláb. Párom nézett és annyit tett hozzá totál alaphangon,hogy csodás , ez tényleg totál hülye és közölte nevetve hogy na már ez így xy forint . Persze viccelve. Haverom kérdezte tőlem kicsit komolyabb hangsúllyal ,hogy ha elvettette a sulykot sorry. De tényleg komolyan gondolta csak ismerem milyen f@sz. És azt gondolta ,hogy mivel egy vágyam lenne majd ő segít és legalább kipróbál egy ilyet. Persze semmi buzulás. Párom nevetve… fogd már meg neki,legalább látok valami (Ez egy válasz Ggtalan üzenetére (2026. 08. 05. szerda 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt nem tudom elképzelni ,hogy pénzért bárkivel dugjon és nem is igen tetszene. Azt viszont nagyon is ,hogy pld egy normális srácnak együtt a párommal kiverjük a farkát egy kis “zsetonért “ cserébe. Ez vagy ilyen lájtosabbi,közös kalandozás izgalmas lenne. Ellenben olyan partnerrel menne ez is akivel azért megvan a szimpátia. Kellemest a hasznossal ahogy szokták mondani. Cserébe valóban izgalmas lenne és élvezné minden résztvevője és nem egy színházat kapna cserébe ahol alig várják,hogy végezzen és menjen a picsáb@ el. Nyilván így nem életszerű a szitu mert a hivatásos nénik ezért már odateszik a puncust szerintem de az is egy másik szakkör, más izgalom,más légkör. És nem tagadom,hogy az is lehet élvezetes és izgalmas . Igaz,csak hallottam,haverom mesélte
Ez felhívás volt keringőre?
(Ez egy válasz suisil üzenetére (2026. 09. 09. szerda 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem nagyon. Nézném ahogy megdugnák, tele élveznék a nagy pináját
Istennö lehetsz
(Ez egy válasz suisil üzenetére (2026. 09. 09. szerda 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
„Ha valamiben jó vagy, soha ne csináld ingyen.”
Az enyém az lett.. Válás után.. Egy luxus kurva.. Sexy gyönyörű nő... Aki most éli ki magát..
Hű reméljük hgy a csodás hölgy rákapott az idegenre és remélünk ezt láthatjuk is
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2026. 09. 08. kedd 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 08. kedd 06:20
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2026. 09. 08. kedd 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Az én kis feleségem rákapott az ízére, ha tetszik neki egy pasi és kap egy jó ajánlatot nem mond nemet rá.. ez baromi izgató mindkettőnknek
Az én kis feleségem rákapott az ízére, ha tetszik neki egy pasi és kap egy jó ajánlatot nem mond nemet rá.. ez baromi izgató mindkettőnknek
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2026. 09. 07. hétfő 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 07. hétfő 17:24
Valakinek új sztori mostanság?
Neje kurválkodott esetleg valakinek?
Priviben is írhattok.
Priviben is írhattok.
Valakinek új sztori mostanság?
Priviben is írhattok.
Priviben is írhattok.
Sugardaddyként keresek hajdú-bihari vagy szabolcsi csajt, hölgyet, párt diszkrét együttlétekhez!
Alkudni
a
szoktak.
(Ez egy válasz Bryan tg üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
pi alf
ac alf
on

xxxferixxx
Cassia Riley