Kurva lennék..?! Kinek tetszene ha a párja csinálná?:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Az oldalon tilos szexuális szolgáltatást anyagiakért kínálni, ezért azonnali tiltás jár!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#97   2025. 01. 09. csütörtök 19:04
jános2024 jános2024
...hát, nem is tudom, idevaló-e ez a sztorim lookaround történt egyszer, sajnos lassan már 20 éve, hogy volt egy igencsak jó testű, jó fejű barátnőm, foglalkozása tanárnő volt, nem éltünk együtt, hetente, két hetente taliztunk, mindig élmény volt vele lenni! mindig! történt egyszer, hogy azt mondtam neki, legyen most úgy, hogy ő kurva, és én fizetek neki! amit levesz magáról azért is, és amit megtesz nekem azért is, és ő kell megszabja az árakat! benne volt, nagyon is tetszett neki, és pláne, hogy izgatta ez az ismeretlen "terep" ...biztosan többen vagyunk úgy, hogy kedvesünk, azt kéri: "basszál meg úgy, ahogy egy kurvát szokás" de valójában fogalmuk sincs, hogy "szokás" egy kurvát baszni.....a barátnőmnek se volt...én pedig mindent, de tényleg minden fantáziám kiéltem akkor vele, olyanokat is, amik addig fel se merültek együttléteinkben, pedig addig se sötétben, paplan alatt szeretkeztünk circling és ő, mindent bevállalt, és nagyon is átélte a szerepet, kitűnő volt benne! ....aztán, mikor kidőltünk, idővel megkérdeztem, hogy visszaadja-e a pénzt, mert ugye csak játék volt....azt mondta, hogy dehogyis adja, minden forintért megdolgozott! ....és tényleg crazya
#96   2025. 01. 09. csütörtök 16:48
X Törölt felhasználó (4751101)
Van akik csinálják?? smile
#95   2024. 12. 27. péntek 17:14
irontag irontag
Nálunk abból amit leírtál minden bejött pozitívan.Előtte persze el kellett kezdeni a többest,ami lassabban indult,majd miután kiélveztük és több partnerrel már rendszeresen együtt voltunk pár év múlva jött ez az ötlet.Egyik szimpátia partnerünkkel történt meg és valóban óriási élvezet lett belőle.Szinte teljesen átalakult a párom,valódi vad prostivá!Ez a partner azóta is meglátogat minket időnként,mert ő meg jó kapcsolatban él,de a szex nem az igazi,így könnyebben elszámol magával.Érdekes,hogy jó irányban is tud alakulni így is minden,mindenkinek.Nyilván egy őszinte,szexben is mindent megbeszélő és a másikat támogató nem hétköznapi látszat kapcsolat kell hozzá.Az első bi élmény is ilyen felállásban történt a "hetero"barátunkkal smile Szopizni akarta lovagoltatás közben a vastag farkam smile Érdekes,mert előtte eszembe sem jutott volna.Néha azért a kevés szabadidőnk mellett beajánlok egy partnert a páromnak és összejön ez a fajta élvezet(mármint a címben szereplő)Imádom cuckoldban is smile Élvezettel játssza a szerepét,jómagam hatalmas örömére smile
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 18:33
Azért azt ne felejtsük hogy a kurva szó egy gyűjtő fogalom, csak egy halmaz, amiben benne van az útszéli is, meg a luxus is, és szerintem az is mikor egy feleség meg akarja tapasztalni ezt és van az a pénz alapon . Szerintem már egy alap szűrés a pénz összeg nagysága, aki odaadja magát 15ezerért attól nem is kell várni semmit . Nekem pl izgató ha pl nagyon tetszik egy csaj , és nem a csábítására használnám az erőforrásaim, ami nem csak a pénzt jelenti hanem az időt energiát is, hanem egyszerűbben a pénz megkeresésére, és utána csak kezébe adnám a tetsző hölgynek és , már vetkőzne is lefele. Amúgy az a pasi aki fizet de nem tekinti kurvának azt a hölgyet aki ilyet meg akar élni, még jobban is jár ezerszer mintha olcsó prostihoz menne, mert a nőt felizgatja hogy most eladta magát, és sokkal élvezetesebb akció kerekedhet. Nálunk is többször volt téma ez már, de túl sok a kritérium így nem jött össze, de a vágy ott van a drágámban.
#94   2024. 12. 23. hétfő 12:05
twostrokeguy twostrokeguy
Nem tudom, hogy az árszabással ezen mennyit lehet segíteni. Egy órára 35 ezer talán nem fér bele a legalja nép költségvetésébe, de lehet, hogy ennyiért meg vendég nincs annyi...
(Ez egy válasz Creampiefetis üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 12:50
Fantázia szintjén tényleg izgalmas de igazi prostiként rohadtul nem az. Normális pasi csak elvétve téved be egy hivatásos csajhoz. A legtöbb igénytelen, primitív véglény. Ismertem lányt aki csinálta. Olyanokat mesélt... b+.
#93   2024. 12. 23. hétfő 11:58
twostrokeguy twostrokeguy
Nem a lányokról, hanem a vendégekről volt szó...
(Ez egy válasz pzan üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 18:05
Meglepődnél mennyi okos, értelmes, diplomás van közöttük... pedagógus, egészségügyi... végzettségel.
Már a bemutatkozó szöveg, a fotók alapján jól le lehet szűrni.
Persze tényleg sok az igénytelen, de azért messze nem mind.
Amúgy "itt" sem biztos, hogy sokkal jobb a helyzet... hány "igényes" nő/pár akad itt is, lepattogzott körmökkel, zsíros hajjal, koszos zokniban, a háttérben igénytelen szobával...
#92   2024. 12. 23. hétfő 09:30
fürk-ész fürk-ész
Jól összefoglaltad, ez így igaz... eljen
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért azt ne felejtsük hogy a kurva szó egy gyűjtő fogalom, csak egy halmaz, amiben benne van az útszéli is, meg a luxus is, és szerintem az is mikor egy feleség meg akarja tapasztalni ezt és van az a pénz alapon . Szerintem már egy alap szűrés a pénz összeg nagysága, aki odaadja magát 15ezerért attól nem is kell várni semmit . Nekem pl izgató ha pl nagyon tetszik egy csaj , és nem a csábítására használnám az erőforrásaim, ami nem csak a pénzt jelenti hanem az időt energiát is, hanem egyszerűbben a pénz megkeresésére, és utána csak kezébe adnám a tetsző hölgynek és , már vetkőzne is lefele. Amúgy az a pasi aki fizet de nem tekinti kurvának azt a hölgyet aki ilyet meg akar élni, még jobban is jár ezerszer mintha olcsó prostihoz menne, mert a nőt felizgatja hogy most eladta magát, és sokkal élvezetesebb akció kerekedhet. Nálunk is többször volt téma ez már, de túl sok a kritérium így nem jött össze, de a vágy ott van a drágámban.
#91   2024. 12. 23. hétfő 09:19
viking1988 viking1988
Az nem tetszene ha naponta 10x megdugná mindenféle igénytelen csávó. Viszont ha alkalmi jelleggel, mint pl a tisztességtelen ajánlatban, valami módosabb, normális férfi(ak) időnként lerendeznék, az nagyon izgatna
#90   2024. 12. 22. vasárnap 23:07
Creampiefetis Creampiefetis
Felőlem. De aztán ne lepődjetek meg ha nem azt kapjátok amit vártatok.
#89   2024. 12. 22. vasárnap 21:34
Kriszta09 Kriszta09
Mi van olyankor, mikor egy férfi mondja magáról, hogy ő egy kurva!??
#88   2024. 12. 22. vasárnap 20:41
tamara71 tamara71
Nagyon pontos amit írtál.Így gondolom én is.
#87   2024. 12. 22. vasárnap 18:33
upaupa upaupa
(Ez egy válasz Creampiefetis üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Fantázia szintjén tényleg izgalmas de igazi prostiként rohadtul nem az. Normális pasi csak elvétve téved be egy hivatásos csajhoz. A legtöbb igénytelen, primitív véglény. Ismertem lányt aki csinálta. Olyanokat mesélt... b+.
#86   2024. 12. 22. vasárnap 18:05
pzan pzan
Meglepődnél mennyi okos, értelmes, diplomás van közöttük... pedagógus, egészségügyi... végzettségel.
Már a bemutatkozó szöveg, a fotók alapján jól le lehet szűrni.
Persze tényleg sok az igénytelen, de azért messze nem mind.
Amúgy "itt" sem biztos, hogy sokkal jobb a helyzet... hány "igényes" nő/pár akad itt is, lepattogzott körmökkel, zsíros hajjal, koszos zokniban, a háttérben igénytelen szobával...
#85   2024. 12. 22. vasárnap 12:50
Creampiefetis Creampiefetis
#84   2024. 12. 22. vasárnap 07:46
hajoadamad hajoadamad
Hu de kar hgy Debrecen környékén nem nagyon vannak ilyen parok akinek a parjáért fizetni lehetne nyes ...hu pedig nagyon izgi lehet ha a férj is ott van nyes
#83   2024. 12. 22. vasárnap 02:07
kormorán79 kormorán79
Sziasztok! Mi szoktuk játszani,nagyon izgató és mi szeretjük!!!
#82   2024. 12. 21. szombat 09:15
rozsahegyi rozsahegyi
Engem érdekel a téma.Kor,alkat nem számit. ??
#81   2024. 12. 20. péntek 14:36
TheThreesome TheThreesome
És mennyit szoktak adni?
(Ez egy válasz zoly98 üzenetére (2024. 12. 20. péntek 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 20. péntek 11:09
Üdv!
Mi most kezdtük ezt a formát!
Mozgunk a hármasban szeretjük!
És igen nem kicsit tud izgalmas lenni ez hogy...!
Főleg hogy kismama és még pozitívabb a dolog!
#80   2024. 12. 20. péntek 13:51
ni13ggs9 ni13ggs9
Gyönyörű lehet így átélni az élvezetek örömeit! worship
(Ez egy válasz zoly98 üzenetére (2024. 12. 20. péntek 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 20. péntek 11:09
Üdv!
#79   2024. 12. 20. péntek 11:09
zoly98 zoly98
Üdv!
#78   2024. 12. 19. csütörtök 04:30
Károly196207 Károly196207
Tetszik a téma !
Kár hogy itt nem engedi a rendszer ezen hirdetéseket ,pedig állítólag Krisztus koporsóját se őrizték ingyen ,és szerintem valamilyen szintet is jelent ha valaki nem ingyen szeretne szexuális élményhez jutni ,de nem kurvához szeretne menni aki az egészet nem is élvezi kizárólag munkának tekinti !

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2024. 08. 16. péntek
Üzenetek: 277db
Utolsó üzenet: tegnap 21:42

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!