...hát, nem is tudom, idevaló-e ez a sztorim
történt egyszer, sajnos lassan már 20 éve, hogy volt egy igencsak jó testű, jó fejű barátnőm, foglalkozása tanárnő volt, nem éltünk együtt, hetente, két hetente taliztunk, mindig élmény volt vele lenni! mindig! történt egyszer, hogy azt mondtam neki, legyen most úgy, hogy ő kurva, és én fizetek neki! amit levesz magáról azért is, és amit megtesz nekem azért is, és ő kell megszabja az árakat! benne volt, nagyon is tetszett neki, és pláne, hogy izgatta ez az ismeretlen "terep" ...biztosan többen vagyunk úgy, hogy kedvesünk, azt kéri: "basszál meg úgy, ahogy egy kurvát szokás" de valójában fogalmuk sincs, hogy "szokás" egy kurvát baszni.....a barátnőmnek se volt...én pedig mindent, de tényleg minden fantáziám kiéltem akkor vele, olyanokat is, amik addig fel se merültek együttléteinkben, pedig addig se sötétben, paplan alatt szeretkeztünk
és ő, mindent bevállalt, és nagyon is átélte a szerepet, kitűnő volt benne! ....aztán, mikor kidőltünk, idővel megkérdeztem, hogy visszaadja-e a pénzt, mert ugye csak játék volt....azt mondta, hogy dehogyis adja, minden forintért megdolgozott! ....és tényleg

Van akik csinálják??

Nálunk abból amit leírtál minden bejött pozitívan.Előtte persze el kellett kezdeni a többest,ami lassabban indult,majd miután kiélveztük és több partnerrel már rendszeresen együtt voltunk pár év múlva jött ez az ötlet.Egyik szimpátia partnerünkkel történt meg és valóban óriási élvezet lett belőle.Szinte teljesen átalakult a párom,valódi vad prostivá!Ez a partner azóta is meglátogat minket időnként,mert ő meg jó kapcsolatban él,de a szex nem az igazi,így könnyebben elszámol magával.Érdekes,hogy jó irányban is tud alakulni így is minden,mindenkinek.Nyilván egy őszinte,szexben is mindent megbeszélő és a másikat támogató nem hétköznapi látszat kapcsolat kell hozzá.Az első bi élmény is ilyen felállásban történt a "hetero"barátunkkal
Szopizni akarta lovagoltatás közben a vastag farkam
Érdekes,mert előtte eszembe sem jutott volna.Néha azért a kevés szabadidőnk mellett beajánlok egy partnert a páromnak és összejön ez a fajta élvezet(mármint a címben szereplő)Imádom cuckoldban is
Élvezettel játssza a szerepét,jómagam hatalmas örömére
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 18:33

Azért azt ne felejtsük hogy a kurva szó egy gyűjtő fogalom, csak egy halmaz, amiben benne van az útszéli is, meg a luxus is, és szerintem az is mikor egy feleség meg akarja tapasztalni ezt és van az a pénz alapon . Szerintem már egy alap szűrés a pénz összeg nagysága, aki odaadja magát 15ezerért attól nem is kell várni semmit . Nekem pl izgató ha pl nagyon tetszik egy csaj , és nem a csábítására használnám az erőforrásaim, ami nem csak a pénzt jelenti hanem az időt energiát is, hanem egyszerűbben a pénz megkeresésére, és utána csak kezébe adnám a tetsző hölgynek és , már vetkőzne is lefele. Amúgy az a pasi aki fizet de nem tekinti kurvának azt a hölgyet aki ilyet meg akar élni, még jobban is jár ezerszer mintha olcsó prostihoz menne, mert a nőt felizgatja hogy most eladta magát, és sokkal élvezetesebb akció kerekedhet. Nálunk is többször volt téma ez már, de túl sok a kritérium így nem jött össze, de a vágy ott van a drágámban.
Nem tudom, hogy az árszabással ezen mennyit lehet segíteni. Egy órára 35 ezer talán nem fér bele a legalja nép költségvetésébe, de lehet, hogy ennyiért meg vendég nincs annyi...
(Ez egy válasz Creampiefetis üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 12:50

Fantázia szintjén tényleg izgalmas de igazi prostiként rohadtul nem az. Normális pasi csak elvétve téved be egy hivatásos csajhoz. A legtöbb igénytelen, primitív véglény. Ismertem lányt aki csinálta. Olyanokat mesélt... b+.
Nem a lányokról, hanem a vendégekről volt szó...
(Ez egy válasz pzan üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 18:05

Meglepődnél mennyi okos, értelmes, diplomás van közöttük... pedagógus, egészségügyi... végzettségel.
Már a bemutatkozó szöveg, a fotók alapján jól le lehet szűrni.
Persze tényleg sok az igénytelen, de azért messze nem mind.
Amúgy "itt" sem biztos, hogy sokkal jobb a helyzet... hány "igényes" nő/pár akad itt is, lepattogzott körmökkel, zsíros hajjal, koszos zokniban, a háttérben igénytelen szobával...
Amúgy "itt" sem biztos, hogy sokkal jobb a helyzet... hány "igényes" nő/pár akad itt is, lepattogzott körmökkel, zsíros hajjal, koszos zokniban, a háttérben igénytelen szobával...
Jól összefoglaltad, ez így igaz...
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért azt ne felejtsük hogy a kurva szó egy gyűjtő fogalom, csak egy halmaz, amiben benne van az útszéli is, meg a luxus is, és szerintem az is mikor egy feleség meg akarja tapasztalni ezt és van az a pénz alapon . Szerintem már egy alap szűrés a pénz összeg nagysága, aki odaadja magát 15ezerért attól nem is kell várni semmit . Nekem pl izgató ha pl nagyon tetszik egy csaj , és nem a csábítására használnám az erőforrásaim, ami nem csak a pénzt jelenti hanem az időt energiát is, hanem egyszerűbben a pénz megkeresésére, és utána csak kezébe adnám a tetsző hölgynek és , már vetkőzne is lefele. Amúgy az a pasi aki fizet de nem tekinti kurvának azt a hölgyet aki ilyet meg akar élni, még jobban is jár ezerszer mintha olcsó prostihoz menne, mert a nőt felizgatja hogy most eladta magát, és sokkal élvezetesebb akció kerekedhet. Nálunk is többször volt téma ez már, de túl sok a kritérium így nem jött össze, de a vágy ott van a drágámban.
Az nem tetszene ha naponta 10x megdugná mindenféle igénytelen csávó. Viszont ha alkalmi jelleggel, mint pl a tisztességtelen ajánlatban, valami módosabb, normális férfi(ak) időnként lerendeznék, az nagyon izgatna
Felőlem. De aztán ne lepődjetek meg ha nem azt kapjátok amit vártatok.
Mi van olyankor, mikor egy férfi mondja magáról, hogy ő egy kurva!??
Nagyon pontos amit írtál.Így gondolom én is.

(Ez egy válasz Creampiefetis üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Fantázia szintjén tényleg izgalmas de igazi prostiként rohadtul nem az. Normális pasi csak elvétve téved be egy hivatásos csajhoz. A legtöbb igénytelen, primitív véglény. Ismertem lányt aki csinálta. Olyanokat mesélt... b+.
Meglepődnél mennyi okos, értelmes, diplomás van közöttük... pedagógus, egészségügyi... végzettségel.
Amúgy "itt" sem biztos, hogy sokkal jobb a helyzet... hány "igényes" nő/pár akad itt is, lepattogzott körmökkel, zsíros hajjal, koszos zokniban, a háttérben igénytelen szobával... (Ez egy válasz Creampiefetis üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy "itt" sem biztos, hogy sokkal jobb a helyzet... hány "igényes" nő/pár akad itt is, lepattogzott körmökkel, zsíros hajjal, koszos zokniban, a háttérben igénytelen szobával... (Ez egy válasz Creampiefetis üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Hu de kar hgy Debrecen környékén nem nagyon vannak ilyen parok akinek a parjáért fizetni lehetne
...hu pedig nagyon izgi lehet ha a férj is ott van

Sziasztok! Mi szoktuk játszani,nagyon izgató és mi szeretjük!!!
Engem érdekel a téma.Kor,alkat nem számit. ??
És mennyit szoktak adni?
(Ez egy válasz zoly98 üzenetére (2024. 12. 20. péntek 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 20. péntek 11:09

Üdv!
Mi most kezdtük ezt a formát!
Mozgunk a hármasban szeretjük!
És igen nem kicsit tud izgalmas lenni ez hogy...!
Főleg hogy kismama és még pozitívabb a dolog!
Gyönyörű lehet így átélni az élvezetek örömeit!
(Ez egy válasz zoly98 üzenetére (2024. 12. 20. péntek 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 20. péntek 11:09

Üdv!
Üdv!
Tetszik a téma !
Kár hogy itt nem engedi a rendszer ezen hirdetéseket ,pedig állítólag Krisztus koporsóját se őrizték ingyen ,és szerintem valamilyen szintet is jelent ha valaki nem ingyen szeretne szexuális élményhez jutni ,de nem kurvához szeretne menni aki az egészet nem is élvezi kizárólag munkának tekinti !
Kár hogy itt nem engedi a rendszer ezen hirdetéseket ,pedig állítólag Krisztus koporsóját se őrizték ingyen ,és szerintem valamilyen szintet is jelent ha valaki nem ingyen szeretne szexuális élményhez jutni ,de nem kurvához szeretne menni aki az egészet nem is élvezi kizárólag munkának tekinti !