Pontosan! De miért ne ha..
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 14. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 14. szombat 10:40
Törölt felhasználó (4767636)

Kurvának / örömlánynak fizetnek.
Kurvának / örömlánynak fizetnek.
Igen! Sokan vannak aki fel vállalják..
(Ez egy válasz BigSteve1982 üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 12. csütörtök 12:17

Minden nőnek 20-70 év között annak kellene lennie!
Nagyon sokan lennének azok csak a család és a társadalmi normák miatt és a vélemények miatt nem vállalják fel.
Nagyon sokan lennének azok csak a család és a társadalmi normák miatt és a vélemények miatt nem vállalják fel.
Melyik ez hely pontosan? Mármint a bárpult.
(Ez egy válasz ixvid üzenetére (2025. 05. 18. vasárnap 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 18. vasárnap 10:43

En kiültettem a párom Siófokon nyáron egy bárpulthoz a sétálóutcán. De volt rajta nyomkövető. 2 fickot csipett fel. Szerencsére családi házba vitték a teraszajtón keresztül megnézhettem, mindketten El lveztük az estét. Már az jó volt hogy a szemben levő presszó teraszán ülve figyelhettem ahogy ismerkedik, majd Felcsipik.
Minden nőnek 20-70 év között annak kellene lennie!
Ez nálunk sem tabu! Nekem tetszik is ha a fiúk is csinálják egymással!
(Ez egy válasz Zsolt2011 üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 02. hétfő 13:13

Volt anno egy párom aki masszirozni járt.Egyszer rákérdezett elmegyek e vele egy párhoz akikhez jár.Gondoltam miért ne.Tudtam hogy a végén mind a kettőt orálisan szokta levezetni aminek a gondolta is izgatott.Megnézhettem egy ilyen dolgot és nagyon tetszett.Eltelt pár nap mikor rákérdezett nem e lenne kedvem elmenni helyette ehhez a párhoz.Lényeg a lényeg elmentem és a végén persze én is egy orállal távoztam.A páromat annyira izgatta később párban jártunk .Szakitás után folytattam a kellmest a hasznossal….
Ma pár hónapja keztük a másokkal való ismerkedést a feleségemmel! Azóta nyitott házasságba vagyunk! Voltunk már hármasban úgy, hogy néztem ahogy a feleségem egy másik pasiva kényeztetik egymást és találkozott már kettesben is más pasival és én is találkoztam már mással! De nállunk is a higénia az alapvető dolog és mindíg engedéjt kérünk a másiktól ha mással találkozunk és tudjuk, hogy hol van a másik éppen! Tegnap pl nudista strandon voltunk életünkben elsőnek, de nem utoljára! De ezek mind a bizalmon alapúlnak és persze a megértésen és az állandó beszélgetésen, szerintem! Ezek a dolgok engem és a feleségemet is izgassák!
Miért nem jártok sw cluba?
(Ez egy válasz Adam200202 üzenetére (2025. 06. 03. kedd 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 03. kedd 07:05

Igazából, kövezzetek meg, de én felettébb értékelném ha a párom kurvásabb lenne. Persze anyagiak nélkül, de én értékelném ha teszem azt arra jövök haza hogy pont elment egy csávó, vagy több, vagy éppen az exe (itt fontos kiemelnem hogy amíg meg van az érzelmi stabilitás és kötelék kettőnk között!!)
Vagy ha el is járna, vagy úgy el elmennénk szórakozni hogy ő el kezd valakivel kavarni én nagyon élvezném.
(szerintem nem szükséges ki emelni, de a higiéniára oda figyelve szigorúan)
A pénzre vissza kanyarodva, nehéz lenne elképzelni, de az sem zavarna engem.
Vagy ha el is járna, vagy úgy el elmennénk szórakozni hogy ő el kezd valakivel kavarni én nagyon élvezném.
Ugyan igy vagyok ezzel a dologgal en is siman elviselnem csak tudjam hogy jo volt neki es avason be ..
(Ez egy válasz Zsolt2011 üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez így van! És izgató nagyon.. Mi is jó ideje..
(Ez egy válasz Zsolt2011 üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
*23-25 évesek vagyunk
(Ez egy válasz Adam200202 üzenetére (2025. 06. 03. kedd 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 03. kedd 07:05

Igazából, kövezzetek meg, de én felettébb értékelném ha a párom kurvásabb lenne. Persze anyagiak nélkül, de én értékelném ha teszem azt arra jövök haza hogy pont elment egy csávó, vagy több, vagy éppen az exe (itt fontos kiemelnem hogy amíg meg van az érzelmi stabilitás és kötelék kettőnk között!!)
Kellemest a hasznossal….mái napig izgat
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt mi is ki próbáltunk, ès fogjuk is.
Volt anno egy párom aki masszirozni járt.Egyszer rákérdezett elmegyek e vele egy párhoz akikhez jár.Gondoltam miért ne.Tudtam hogy a végén mind a kettőt orálisan szokta levezetni aminek a gondolta is izgatott.Megnézhettem egy ilyen dolgot és nagyon tetszett.Eltelt pár nap mikor rákérdezett nem e lenne kedvem elmenni helyette ehhez a párhoz.Lényeg a lényeg elmentem és a végén persze én is egy orállal távoztam.A páromat annyira izgatta később párban jártunk .Szakitás után folytattam a kellmest a hasznossal….
Ez izgalmasan hangzik...
(Ez egy válasz Marvel üzenetére (2025. 05. 30. péntek 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 30. péntek 17:56

Eddig is volt rá alkalmam bőven, de a héten lehet hogy a vendégek közt voltam téma, mert minden nap több ajánlatot is kaptam... Most először éreztem magam "hivatásosnak"! Nagyon élveztem azért azt be kell vallanom!
Eddig is volt rá alkalmam bőven, de a héten lehet hogy a vendégek közt voltam téma, mert minden nap több ajánlatot is kaptam... Most először éreztem magam "hivatásosnak"! Nagyon élveztem azért azt be kell vallanom!
Nagy igazság! De nagyon izgalmas is tud az lenni!
(Ez egy válasz Friss Nagyi üzenetére (2025. 02. 13. csütörtök 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 13. csütörtök 19:03

Ehhez nyitottság meg némi perverzió is kell, de tud izgalmas lenni. Nem is az összeg nagysága hanem hogy rossz lánykodsz.. Az benne a legizgalmasabb.
Micsoda történet
)
(Ez egy válasz ixvid üzenetére (2025. 05. 18. vasárnap 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)

En kiültettem a párom Siófokon nyáron egy bárpulthoz a sétálóutcán. De volt rajta nyomkövető. 2 fickot csipett fel. Szerencsére családi házba vitték a teraszajtón keresztül megnézhettem, mindketten El lveztük az estét. Már az jó volt hogy a szemben levő presszó teraszán ülve figyelhettem ahogy ismerkedik, majd Felcsipik.
Hű, ez beindította a fantáziám