Sziasztok minket nagyon izgat !!!
Azt hiszem, hogy minden nőnek megfordult fejében, hogy milyen volna kurvának lenni? És talán minden pasi is gondolt már arra, hogy pénzért adná asszonyát. Ez izgalmas fantázia, és még akkor is jó ilyenre gondolni, ha ez sohase történhet meg! 1x volt egy szerelmem, azt kérte, szexeljünk úgy, mintha én kurva lennék. És itt mindjárt problémába futottunk, mert nekem dunsztom se volt arról, miként szeretkezik egy kurva, ahogyan a barátomnak se, mert ő sohasem volt kurvánál. Hát elképzeltük....

Igen.. Nem hátrány..
(Ez egy válasz Marvel üzenetére (2025. 07. 02. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó is az, nem mellesleg ha jó a pasi farka is!
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2025. 07. 02. szerda 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt lehet kipróbálnánk
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Izgalmas lenne kiprobálni!!
Akkor miért hagytàtok abba? Jelentkező szerintem most is lenne..
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 06. 27. péntek 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Èn imátam mikor a párom Kaposváron rosszlányokon kurválkodott,rengeteg roma megdugta a picsáját!!!!
Jól esne, néha.
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Pontosan! De van amikor mind a két félnek elegendő..
Egy gyors szopás
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! (Ez egy válasz győriédes üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 06:32

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! (Ez egy válasz győriédes üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet fura kérdés, de az s.o.s franciát hogy kell elképzelni?
Lehet fura kérdés, de az s.o.s franciát hogy kell elképzelni?
Volt egy barátnőm aki nem tudta , hogy tudom . Egyszer megleptem korábban mentem át hozzá mondta rosszkor jöttem várjam meg kint a kapu előtt de nyitva volt így láttam is a pasit aki kijött nem vártam bekopogtam , hogy minden oké és nyitva volt a kapu és óriási csókot adtam neki ahogy közelített az ajkunk éreztem a lehelete hogy a szájába élvezett és felizgatott a gondolat szóval jó hosszasan lesmároltam éreztem az ajkán is az ízét és az illatát is nagyon izgató volt ahogy beléptunk a lakásba éreztem a szexillatot ő izzadt volt el akart menni zuhanyozni de gyorsan újra lesmároltam aztán vegigcsokoltam a nyakát ahol szintén éreztem és a mellén is majd lentebb haladtam a puncijn éreztem a gumit de felette is odaélvezhetett .Óriásit szexeltünk .
Sziasztok, Ezt mi is kiprobàlnànk . Izgi nagyon
Sziasztok! Mi már decemberben beszéltünk veletek viberen is!
Itt keresgélt a srác.. Privátban ránk írt! Egyeztetünk időpontot pontos volt jött váltottunk pár szót és kezdtük (Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt keresgélt a srác.. Privátban ránk írt! Egyeztetünk időpontot pontos volt jött váltottunk pár szót és kezdtük (Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Elmeséled mi volt ?
(Ez egy válasz Kezdőparszolnok üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 21:25

Ez más kép nem megy! Csak ha közös és közösen!
De ebben ma estét köszönjük szépen a Csabi666' srácnak
De ebben ma estét köszönjük szépen a Csabi666' srácnak
Ez más kép nem megy! Csak ha közös és közösen!
De ebben ma estét köszönjük szépen a Csabi666' srácnak (Ez egy válasz Kariboy üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 12:21
De ebben ma estét köszönjük szépen a Csabi666' srácnak (Ez egy válasz Kariboy üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Az a baj nagyon ritka mikor egymàsra talàl két olyan ember aki közösen keresik azzal a pénzt amit élveznek is! Bármiben partner lennék egy hasonlóan nyitott és szeximàdó Nővel! Közös célokat hamar el lehet érni élvezve is!
Az a baj nagyon ritka mikor egymàsra talàl két olyan ember aki közösen keresik azzal a pénzt amit élveznek is! Bármiben partner lennék egy hasonlóan nyitott és szeximàdó Nővel! Közös célokat hamar el lehet érni élvezve is!
(Ez egy válasz Kezdőparszolnok üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Valószínűleg jó lenne, ha a partner ápolt, tisztelettudó, figyelmes, nem önző és még szimpatikus is. Egyébként nem biztos hogy élvezetes
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2025. 04. 18. péntek 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgi lehetett
(Ez egy válasz ixvid üzenetére (2025. 05. 18. vasárnap 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 18. vasárnap 10:43

En kiültettem a párom Siófokon nyáron egy bárpulthoz a sétálóutcán. De volt rajta nyomkövető. 2 fickot csipett fel. Szerencsére családi házba vitték a teraszajtón keresztül megnézhettem, mindketten El lveztük az estét. Már az jó volt hogy a szemben levő presszó teraszán ülve figyelhettem ahogy ismerkedik, majd Felcsipik.