Ez komoly?
(Ez egy válasz SubMazoCsaj üzenetére (2025. 08. 06. szerda 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Picit fiatalok vagytok hozzám. De ha benne vagytok benne vagyok!
(Ez egy válasz Kezdőparszolnok üzenetére (2025. 08. 08. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 08. péntek 08:45

Nálunk is így indult.. És lett sikere a dolognak!
De így hogy téged is húz nem csak a párod.. Egy hajszál de az meg szakodjon el..
De így hogy téged is húz nem csak a párod.. Egy hajszál de az meg szakodjon el..
Mi menne?
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem feltétlenül ide tartozik, de engem mondjuk nagyon izgatna, ha valaki pár órára vagy napra (szimpátiától függően) kölcsönadná nekem a feleségét/párját.
Mi is így gondoljuk , nekem menne .
(Ez egy válasz Kabala4 üzenetére (2025. 08. 08. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 08. péntek 16:27

Ha nem vagy biztos magadban akkor felejtsd el. A párod hiába nyaggat mert nézőközönség szóba sem jöhet a pénzesebb uraknál. Ők már valamilyen helyen vannak a társadalmi ranglétrán és az inkognitó, diszkréció az alap dolog. Párom másfél évig csinálta a pénz miatt, de a sok pénzért elvárások is vannak. Nem lehet unottan, kényszerből, csak teljes odaadással lehet csinálni. Partnereket meg főleg ismeretség, ajánlás útján lehet szerezni. Persze lehet akár itt is találni, de az sokkal olcsóbb kategória.
Nekem tetszene,van benne valami izgalmas. Persze nem főállásban,csak hobbi szinten alkalomadtán.
Ezt csodásan meg lehet oldani
(Ez egy válasz ReaShy üzenetére (2025. 08. 04. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 04. hétfő 15:25

Engem a párom már egy ideje ezzel nyaggat, hogy őt hogy izgatná ha én valakit kielégítenék pl. orálisan vagy valami.., őelötte pénzért. De nekem ez olyan fura... ellenkezik mindennel amit a szexről gondoltam eddig. Persze lehet hogy legyezgetné a hiúságomat, ha egy férfi valami nagyobb összeget ajánlana értem, meg nem mondom hogy nem bizsergető kissé a gondolat, de nem tudom hogy képes lennék-e rá...
Ha nem vagy biztos magadban akkor felejtsd el. A párod hiába nyaggat mert nézőközönség szóba sem jöhet a pénzesebb uraknál. Ők már valamilyen helyen vannak a társadalmi ranglétrán és az inkognitó, diszkréció az alap dolog. Párom másfél évig csinálta a pénz miatt, de a sok pénzért elvárások is vannak. Nem lehet unottan, kényszerből, csak teljes odaadással lehet csinálni. Partnereket meg főleg ismeretség, ajánlás útján lehet szerezni. Persze lehet akár itt is találni, de az sokkal olcsóbb kategória.
(Ez egy válasz ReaShy üzenetére (2025. 08. 04. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Engem a párom már egy ideje ezzel nyaggat, hogy őt hogy izgatná ha én valakit kielégítenék pl. orálisan vagy valami.., őelötte pénzért. De nekem ez olyan fura... ellenkezik mindennel amit a szexről gondoltam eddig. Persze lehet hogy legyezgetné a hiúságomat, ha egy férfi valami nagyobb összeget ajánlana értem, meg nem mondom hogy nem bizsergető kissé a gondolat, de nem tudom hogy képes lennék-e rá...
Olvasva a soraid, ügyes is lehetsz benne....
díjaznám én is
(Ez egy válasz SubMazoCsaj üzenetére (2025. 08. 06. szerda 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha meggondolod magad, szóljatok bátran.
Nagyon szexi nő vagy.

Nálunk is így indult.. És lett sikere a dolognak!
De így hogy téged is húz nem csak a párod.. Egy hajszál de az meg szakodjon el.. (Ez egy válasz ReaShy üzenetére (2025. 08. 04. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
De így hogy téged is húz nem csak a párod.. Egy hajszál de az meg szakodjon el.. (Ez egy válasz ReaShy üzenetére (2025. 08. 04. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem a pénzösszeg nagysága számít hanem az érzés. Barátnőmmel eljátszottuk ezt párszor és nem mindíg örült az ötletemnek de az első az spontán történt (és ingyen) egy itt a fórumon is emlegetett helyen amiről azt sem tudtuk hogy ilyen találkahely. Utánna szerveztem egy hasonlót beavatott férfiakkal és pénzért. Az nem aratott nála osztatlan sikert de nem a helyzettel volt a probléma hanem hogy tudtán kívül tettem. Azóta megbeszéljük és élvezzük amikor összejön, látszik a készülődés közbeni csillogó szemein hogy neki is tetszik. Ez inkább a szexuális élet megfűszerezése és az enyhébb sub hajlamának a megéllése.

Szia. Sziasztok. Én is

Imádjuk... :P
Mi is kipróbáltuk már, nagyon bejött, ezért folytatjuk.
Minden nőnek meg van az ára.Minden nő nyitott erre ha olyan szerencsés és jó kapcsolatban él ahol elmeri mondani a vágyait
Mesélhetnél erről
(Ez egy válasz nagydako35 üzenetére (2025. 08. 01. péntek 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 01. péntek 20:38

Annál izgatobb nincs is mikor kurvakènt használják a nejem.Hazajön elmesèli hogy mit tettek vele miket kelett csinálnia!!!Brutál jó!
Annál izgatobb nincs is mikor kurvakènt használják a nejem.Hazajön elmesèli hogy mit tettek vele miket kelett csinálnia!!!Brutál jó!