Szervezett szerelmi kaland a párunknak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem hűségpróba!!!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1   2024. 08. 17. szombat 13:45
X Törölt felhasználó (4753794)
Sziasztok!
Nem illett rá egyik korábbi témára sem,ezért indítottam.Az érdekelne h valaki csinált e már hasonlót.Gondolok itt arra,hogy valakivel,akivel (pl. egy férfivel) itt vagy máshol megismerkedsz,udvaroltatni kezdesz a párodnak!?Tudom,hogy meredek is lehet és sülhet el rosszul,ennek ellenére kérdezem.Nem a hűségpróba,amit kifizetsz és megcsinálja valaki profi módon!!!Csak így amatőr szinten...Nyilván nem lehet egyszerű leszervezni,főleg az elején az első megismerkedés részét,de elfantáziálgattam rajta!
Van valakinek véleménye akár pro vagy kontra???
Szexben gazdag hosszú hétvégét mindenkinek!
#2   2024. 08. 17. szombat 13:53
Ja igen!!!Azért nem a "dugassuk meg mással a nejünket" témához írtam,mert az a rész itt inkább csak a jéghegy csúcsa lenne.A lényeg az izgalom,az üzenetváltások izgalma a párunk számára,a titkos találkozás (vagy csak annak a lehetősége).Nyilván lehet h nem megy bele a játékba és élből lepattintja a "hódolót" ez is benne van.Ahogy az is h csak a levelezgetésig megy el.Vagy egy kávéig....Vagy végig... smile A lényeg a történés!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 17. szombat 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4753794)
2024. 08. 17. szombat 13:45
Sziasztok!
Nem illett rá egyik korábbi témára sem,ezért indítottam.Az érdekelne h valaki csinált e már hasonlót.Gondolok itt arra,hogy valakivel,akivel (pl. egy férfivel) itt vagy máshol megismerkedsz,udvaroltatni kezdesz a párodnak!?Tudom,hogy meredek is lehet és sülhet el rosszul,ennek ellenére kérdezem.Nem a hűségpróba,amit kifizetsz és megcsinálja valaki profi módon!!!Csak így amatőr szinten...Nyilván nem lehet egyszerű leszervezni,főleg az elején az első megismerkedés részét,de elfantáziálgattam rajta!
#3   2024. 08. 17. szombat 14:00
szokeherceg1982 szokeherceg1982
Tökéletesen tud működni a dolog, ha jól van szervezve. Én egyik haverommal lebeszélve a feleségét cserkésztem így be. Igaz volt legalább fél év, de a haveromat minden lépésröl tájékoztattam, ő pedig segitett lehetőséget biztosítani pl. fel kellett ugranom valamiért, amikor dolgozott, és egyedül volt az asszony. Jópár évig tökéletesen működött, sajnos külföldre költöztek.
#4   2024. 08. 17. szombat 14:12
De akkor gyakorlatilag ismerted a csajt!?Mondjuk ez is egy megoldás,de valahogy úgy érzem h idegennel könnyebben/bátrabban mehet egy ilyen dolog.Persze embere válogatja!Mindegyik formában érdekes a sztori!
(Ez egy válasz szokeherceg1982 üzenetére (2024. 08. 17. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 17. szombat 14:00
Tökéletesen tud működni a dolog, ha jól van szervezve. Én egyik haverommal lebeszélve a feleségét cserkésztem így be. Igaz volt legalább fél év, de a haveromat minden lépésröl tájékoztattam, ő pedig segitett lehetőséget biztosítani pl. fel kellett ugranom valamiért, amikor dolgozott, és egyedül volt az asszony. Jópár évig tökéletesen működött, sajnos külföldre költöztek.
#5   2024. 08. 17. szombat 18:38
Gondolom egyébként h ehhez a személyiséged is meg van,mivel az ilyesmi bonyolultabb,mint előre lebeszélt szitura odamenni és dugni egyet!Itt a 3. félnek értenie is kellene a nőkhöz/csábításhoz stb.
(Ez egy válasz szokeherceg1982 üzenetére (2024. 08. 17. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
#6   2024. 08. 17. szombat 19:16
Fonyódipár Fonyódipár
Hasonló élményünk volt nekünk is évekig. Csak megerősíteni tudom amit megfogalmaztál és megosztottál itt a többiekkel!
#7   2024. 08. 17. szombat 19:18
Fonyódipár Fonyódipár
Nekünk szerencsére több ilyen kellemes élményünk is volt az elmúlt évek során smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 17. szombat 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
#8   2024. 08. 20. kedd 13:55
szokeherceg1982 szokeherceg1982
A férjjel egy társkeresőn ismerkedtem meg, a feleségének keresett partnert. Megbeszéltünk mindent, adott támpontokat, és bemutatott ezek után a feleségének. Aztán többször elküldött hozzájuk valamiért (pl. egy szerszámért) amikor az asszony egyedül volt otthon. Megkérte, hogy mindenképp kávéztasson meg, mert sokat segitek is neki. Aztán ezek a kávézások alatt a sok beszélgetést vittem át udvarlásba, befüzésbe. Jó sok találkozás kellett, amire akció is lett. De megérte, mert nagyon vad aktusokat sikerült együtt eltöltenünk. Ehhez kitartás kell, nem azoknak való, akik 5 perc után szexelni akarnak, de megéri. A következő lépés az lett volna, hogy finoman befüzzük a hármasra, de sajnos ez abba maradt, mert külföldre költöztek. Nagy kár, mert az tényleg megkoronázta volna. Sajnos azóta sem sikerült még egy ilyen csajt-párt találnom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 17. szombat 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 17. szombat 14:12
De akkor gyakorlatilag ismerted a csajt!?Mondjuk ez is egy megoldás,de valahogy úgy érzem h idegennel könnyebben/bátrabban mehet egy ilyen dolog.Persze embere válogatja!Mindegyik formában érdekes a sztori!
#9   2024. 08. 20. kedd 14:08
Na igen...valami ilyesmire gondolok én is!Ahogy mondod,ezt szervezni kell,nagy türelemmel!És a földrajzi táv se mindegy...Hogy ésszerű távon belül legyen alkalmas fél....pfff....az vetekszik a lottó főnyereménnyel.
(Ez egy válasz szokeherceg1982 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 20. kedd 13:55
A férjjel egy társkeresőn ismerkedtem meg, a feleségének keresett partnert. Megbeszéltünk mindent, adott támpontokat, és bemutatott ezek után a feleségének. Aztán többször elküldött hozzájuk valamiért (pl. egy szerszámért) amikor az asszony egyedül volt otthon. Megkérte, hogy mindenképp kávéztasson meg, mert sokat segitek is neki. Aztán ezek a kávézások alatt a sok beszélgetést vittem át udvarlásba, befüzésbe. Jó sok találkozás kellett, amire akció is lett. De megérte, mert nagyon vad aktusokat sikerült együtt eltöltenünk. Ehhez kitartás kell, nem azoknak való, akik 5 perc után szexelni akarnak, de megéri. A következő lépés az lett volna, hogy finoman befüzzük a hármasra, de sajnos ez abba maradt, mert külföldre költöztek. Nagy kár, mert az tényleg megkoronázta volna. Sajnos azóta sem sikerült még egy ilyen csajt-párt találnom.
#10   2024. 08. 21. szerda 06:23
Harmasparom Harmasparom
Nagyon nehéz ehhez normális, türelmes ferfipartnert találni. Nekem az egyik legnagyobb vágyam ehhez kapcsolódik. A feleségemnek találni valakit. Nekem még nehezebb, mert külföldön élünk. Szerencsére itt már sikerült találni valakit wink folyamatban van az ügy.
#11   2024. 08. 21. szerda 08:34
Parhazibaratotkeres Parhazibaratotkeres
Sziasztok.
Nagyon jó tèma! Ahogy addatlapunkon olvasható, mi valóban egy házibarátot keresünk. Sokszor gondoltam arra hogy az ilyen szervezett kaland volna a legjobb módja annak hogy kiderűljön, mennyire tökös, kitartó a jelentkező. Szóval szívesen vennèm olyanok jelentkezèsèt,aki hajlandó lenne szövetkezni a jó cèl èrdekèben.
#12   2024. 08. 21. szerda 09:39
duplaélvezet66 duplaélvezet66
Szinte lehetetlen elég sok a kamus sajnos.
#13   2024. 08. 21. szerda 11:10
Parhazibaratotkeres Parhazibaratotkeres
Ez igaz! Viszont szerintem így kisebb a kockázat. Mi azèrt szoktunk szünetet tartani, mert a párom be szokott az igèrgetőktől sokalni.Viszont így max belőlem csinál hülyèt az illető
(Ez egy válasz duplaélvezet66 üzenetére (2024. 08. 21. szerda 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 09:39
Szinte lehetetlen elég sok a kamus sajnos.
#14   2024. 08. 21. szerda 11:28
duplaélvezet66 duplaélvezet66
Mi ha kell vállaljuk magunkat és nem kamuzunk
(Ez egy válasz Parhazibaratotkeres üzenetére (2024. 08. 21. szerda 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 11:10
Ez igaz! Viszont szerintem így kisebb a kockázat. Mi azèrt szoktunk szünetet tartani, mert a párom be szokott az igèrgetőktől sokalni.Viszont így max belőlem csinál hülyèt az illető
#15   2024. 08. 21. szerda 18:27
goodboy1 goodboy1
Én is sokat fantáziáltam erről, hogy vki befűzné páromat, akivel én tartom a kapcsolatot,es mindenről tudnék smile izgi lenne nagyon
#16   2024. 08. 21. szerda 21:50
bambuszliget bambuszliget
Nem hűségpróba?
Dehogynem az.

Szerintem aljas dolog a párodat, társadat, esetlegesen a gyermekeid édesanyját ilyesmi kis piszkoskodó próbatételnek kitenni. Az a leggonoszabb az egészben, hogy szurkolsz azért, hogy meginogjon a hűsége, az ellenállása.
Ha azt akarod, hogy más pacák is megdugja, nem gondoltál arra, hogy férfiasabb , tisztességesebb, normálisabb dolog ezzel a vágyaddal elé állni, s szemtől szembe kimondani ezt?

Vagy más cél vezérel? Akor mi az igazi célod?
Netán csak a saját félrelépéseidet, netán biszexuális kalandozásaidat akarod így, ilymódon legalizálni? Mert ha sikerül elcsábíttatni, akkor elmondhatod azt, hogy 1:1?
Sziasztok!
#17   2024. 08. 22. csütörtök 09:41
Farkangyal80 Farkangyal80
Javasolnám,hogy ne vetítsd ki a frusztrációidat másokra,fordulj szakemberhez!!!Fel sem tudod fogni az egészet,ez nem vitás,én pedig nem szíves magyarázok előítéletes embernek...De: csak,hogy még te is megértsd,ezekről a dolgokról mi nyíltan is beszélünk,ez is került már szóba és tudjuk h mi fér bele a kapcsolatunkba és mi nem.Mi meglepjük egymást,néha eléggé meglepő dolgokkal,ami nagyon ütős tud lenne.
Te viszont gyönyörűen kivetítetted itt a saját komplexusaidat,próbáld megoldani ezeket,ne önigazolást keress!
wave
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2024. 08. 21. szerda 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 21:50
Nem hűségpróba?
Dehogynem az.

Szerintem aljas dolog a párodat, társadat, esetlegesen a gyermekeid édesanyját ilyesmi kis piszkoskodó próbatételnek kitenni. Az a leggonoszabb az egészben, hogy szurkolsz azért, hogy meginogjon a hűsége, az ellenállása.
Ha azt akarod, hogy más pacák is megdugja, nem gondoltál arra, hogy férfiasabb , tisztességesebb, normálisabb dolog ezzel a vágyaddal elé állni, s szemtől szembe kimondani ezt?

Netán csak a saját félrelépéseidet, netán biszexuális kalandozásaidat akarod így, ilymódon legalizálni? Mert ha sikerül elcsábíttatni, akkor elmondhatod azt, hogy 1:1?
#18   2024. 08. 22. csütörtök 09:48
Poooontosan!!!Köszönöm a megerősítést,mi is így vagyunk ezekkel a dolgokkal.Bambuszliget valószínű a saját rossz tapasztalata miatt ilyen elfogult a témában.
(Ez egy válasz Farkangyal80 üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 22. csütörtök 09:41
Javasolnám,hogy ne vetítsd ki a frusztrációidat másokra,fordulj szakemberhez!!!Fel sem tudod fogni az egészet,ez nem vitás,én pedig nem szíves magyarázok előítéletes embernek...De: csak,hogy még te is megértsd,ezekről a dolgokról mi nyíltan is beszélünk,ez is került már szóba és tudjuk h mi fér bele a kapcsolatunkba és mi nem.Mi meglepjük egymást,néha eléggé meglepő dolgokkal,ami nagyon ütős tud lenne.
Te viszont gyönyörűen kivetítetted itt a saját komplexusaidat,próbáld megoldani ezeket,ne önigazolást keress!
wave
#19   2024. 08. 22. csütörtök 09:52
Írtam ide neked egy hosszabbat,de töröltem.Farkangyal80 hozzászólásához csatlakozom és ennyi!
A véleményedhez jogod van,másét pedig kénytelen vagy tűrni.
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2024. 08. 21. szerda 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 21:50
Nem hűségpróba?
Dehogynem az.

#20   2024. 08. 22. csütörtök 14:02
Anna900 Anna900
Sziasztok! Évekkel ezelőtt én is részesültem ebben. A volt párommal vacsorázni voltunk egy étteremben és volt ott egy nagyon helyes Brazil pincér fiú. Egy kicsit kacérkodni is szabad volt vele és láttam rajta, hogy én is tetszem neki. Ez akkor annyiban maradt. Néhány nappal később a szülinapom estéjén a párom azt mondta, készítsem ki magam, mert vendégünk lesz. Nem mondta, hogy ki és miért, én pedig megtettem. 1 órával később kopogtak, és ez a fiú állt az ajtóban. Nagyon meglepődtem. A párom azt mondta, hogy Boldog szülinapot, és a fiú kezébe rakta a kezem. Nem értettem semmit, és iszonyatosan izgatott lettem. A párom úgy intézte, hogy találkozni tudjak vele és ezt az estét kaptam tőle ajándékba. Azt hogy ezzel a fiúval kettesben tölthetem az éjszakát. Frenetikus volt! Másnap délelőtt kellett vissza hoznia. smile

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2024. 08. 17. szombat
Üzenetek: 91db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 03. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!