Igen,nekem is ez a tapasztalatom..
kis ismerkedős levélváltás után voltak a találkozok... (Ez egy válasz kaposilaci üzenetére (2024. 09. 21. szombat 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
kis ismerkedős levélváltás után voltak a találkozok... (Ez egy válasz kaposilaci üzenetére (2024. 09. 21. szombat 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 21. szombat 06:23
Nem tudom, de én amikor kerestem, midig találtam. Lehet csak szerencsém volt, de mindig normálisakat sikerült kifogni. Persze volt akiről már az ismerkedésnél kiderült, hogy nem ugyanazon a hullámhosszon vagyunk, de az ismerkedés erre van.
Nem tudom, de én amikor kerestem, midig találtam. Lehet csak szerencsém volt, de mindig normálisakat sikerült kifogni. Persze volt akiről már az ismerkedésnél kiderült, hogy nem ugyanazon a hullámhosszon vagyunk, de az ismerkedés erre van.
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2024. 09. 20. péntek 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 20. péntek 07:32
Haaaaat…. Ha könnyebb találni pasit akkor en nagyon vakon vagyok Sajnos normális pasit nagyon nehéz. Ezért (is) szenvedünk itt a fórumon is sajnos.
Haaaaat…. Ha könnyebb találni pasit akkor en nagyon vakon vagyok Sajnos normális pasit nagyon nehéz. Ezért (is) szenvedünk itt a fórumon is sajnos.
Egy igazi pasi meg ha nő is igen is sex miatt keres azért a sexet amire igazán vágyik és otthon nem kap a még mert a társa nem olyan
Lehet még se lehet vele beszélni
Nem csak a szopâs miatt pl de mag az hogy meztelenek áll a fasz közös a téma és feldunak Max dolgot is fedezni a fiú sexbe.
Pl egy jó nyálas vagy dildozas
Én így csialom
Lehet még se lehet vele beszélni
Nem csak a szopâs miatt pl de mag az hogy meztelenek áll a fasz közös a téma és feldunak Max dolgot is fedezni a fiú sexbe.
Pl egy jó nyálas vagy dildozas
Én így csialom
Egyébként, a legtöbb elhanyagolt férj, szerintem azért próbálja ki a bi dolgokat, mert pasit könnyebb találni mint olyan nőt, aki csak szexet akar és nem veszélyezteti a házasságát. Részemről csakis nős pasikkal kezdtem, aki szintén titokban kacsintgatott félre, mert ott éreztem garantáltnak a diszkréciót.
(Ez egy válasz aranyek üzenetére (2024. 09. 17. kedd 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 17. kedd 22:46
Párotok tudja , hogy el vagytok hanyagolva és a bi hajlamot ? Azaz , hogy férfiakkal ismerkedtek ? Nem lehet , hogy nem is az elhanyagolás az ok hanem valóban van egy bi vágy . Nem szeretnétek megcsalni őt és izgalmasnak találnátok , találtok férfi kalandokat is ? Nem kötekedés, valóban érdekel a téma. Ismerős bi haverom van aki nem merte elmondani a párjának mert attól fél, hogy a felesége lebuzizz@ ( már elnézést) és nem tartja férfinek ezek után.
Én próbáltam arra inspirálni, hogy legalább finoman beszéljen vele, de azt mondja hogy higgyem el ez lenne. Próbált már férfival lájtosabb dolgot de több nem is érdekli. Véleményem szerint egy szerető partnernek ennyit el kellene fogadni bár nem mindenki egyforma.
Én próbáltam arra inspirálni, hogy legalább finoman beszéljen vele, de azt mondja hogy higgyem el ez lenne. Próbált már férfival lájtosabb dolgot de több nem is érdekli. Véleményem szerint egy szerető partnernek ennyit el kellene fogadni bár nem mindenki egyforma.
Jók a kérdéseid. Szerintem minden bi pasiban mindigg is volt egy erős homo szál, bennem legalább is igen. De ezzel jól együtt lehet élni úgy is, ha a párunk nem tudja meg.
(Ez egy válasz aranyek üzenetére (2024. 09. 17. kedd 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 17. kedd 22:46
Párotok tudja , hogy el vagytok hanyagolva és a bi hajlamot ? Azaz , hogy férfiakkal ismerkedtek ? Nem lehet , hogy nem is az elhanyagolás az ok hanem valóban van egy bi vágy . Nem szeretnétek megcsalni őt és izgalmasnak találnátok , találtok férfi kalandokat is ? Nem kötekedés, valóban érdekel a téma. Ismerős bi haverom van aki nem merte elmondani a párjának mert attól fél, hogy a felesége lebuzizz@ ( már elnézést) és nem tartja férfinek ezek után.
Pontosan. Ezt leginkább egy másik bi pasi értheti.
(Ez egy válasz steps955 üzenetére (2024. 09. 17. kedd 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 17. kedd 09:46
Tökéletesen igazad van!
Teremtettél egy egzisztenciát, amit nem dob el az ember egy kósza numeráért, legyen ez nő, vagy pasi...
De közben meg erős a vágy...
Teremtettél egy egzisztenciát, amit nem dob el az ember egy kósza numeráért, legyen ez nő, vagy pasi...
De közben meg erős a vágy...
Konkrétan?
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2024. 09. 17. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 17. kedd 10:36
Azért én sem vagyok kalandor. Volt hogy kipróbáltam, ra is faragtam.
Azért én sem vagyok kalandor. Volt hogy kipróbáltam, ra is faragtam.
Tökéletesen igazad van!
De közben meg erős a vágy... (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
De közben meg erős a vágy... (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4756888)
2024. 09. 16. hétfő 22:43
Talán más is van úgy vele, hogy mindig is izgatták a pasik is, de a nők is, lett családjuk, de a férfiak iránti vonzalom, szexuális vágy sose szűnt meg, csak erősödött. Nálam is ez a helyzet. Kicsit túl az ötvenen a pasik iránti vágy már sokkal erősebb. De az ember óvatos, szóval kalandokba nehezen megyek bele. Kicsit csapdahelyzet.
Senki sem mondta hogy könnyű. Sajnos nekem is ez a cipő jutott. Na de ha annyira jó?!
Talán más is van úgy vele, hogy mindig is izgatták a pasik is, de a nők is, lett családjuk, de a férfiak iránti vonzalom, szexuális vágy sose szűnt meg, csak erősödött. Nálam is ez a helyzet. Kicsit túl az ötvenen a pasik iránti vágy már sokkal erősebb. De az ember óvatos, szóval kalandokba nehezen megyek bele. Kicsit csapdahelyzet.
Nős pasiként én is néha megkivánom de engem csak a farka izgat egy pasinak a többi nem
Én 40 éves vagyok és szoktam pasizgatni. Pasik terén az idősebb korosztály izgat! 45-65 között.
Nálunk hullámzó a szex dolog. Van hogy elhanyagolva érzem magam van hogy nem. Az előbbi helyzetekben szoktam belendülni és pasit keresni akit kielégíthetek. Engem ez izgat fel. Természetesen oda visszában is volt már részem de kényeztetni jobban szeretek. Nagy vágyam egy tartós “barát” akivel mindent is kilehetne próbálni amikor kedvünk van! Egy tartós barátra gondolok. Ha van itt ilyen és Szigrtszentmiklosi vagy környéki akkor írj rám…
Nálunk hullámzó a szex dolog. Van hogy elhanyagolva érzem magam van hogy nem. Az előbbi helyzetekben szoktam belendülni és pasit keresni akit kielégíthetek. Engem ez izgat fel. Természetesen oda visszában is volt már részem de kényeztetni jobban szeretek. Nagy vágyam egy tartós “barát” akivel mindent is kilehetne próbálni amikor kedvünk van! Egy tartós barátra gondolok. Ha van itt ilyen és Szigrtszentmiklosi vagy környéki akkor írj rám…
Egyet értek veled, ez is megérne egy topikot! "Miért nem szexelnek a feleségeink?" Az enyém sem akar, egy év alatt, a heti 3-4 szexet, havi 1-2 re vitte le,érthetetlen módon! És engem ezzel párhuzamosan kezdett el izgatni egyre jobban, a milyen lenne egy pasival! Biztos nem ellenkezne egy sem hogy szexelni kell
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2024. 09. 15. vasárnap 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 15. vasárnap 13:36
Lényeg a lényeg
Ezért legjobb pl egy szaunaba menni pasizni mert ott látod milyen főleg kívül ex tudid ő is azért van itt és egyre több bi bis jár oda hisz a nők manapság fáradtak nem érnek rá és nem kívánják mar a sex minden fornalyat
Én Ezt tapasztaltam itthon
Ezért legjobb pl egy szaunaba menni pasizni mert ott látod milyen főleg kívül ex tudid ő is azért van itt és egyre több bi bis jár oda hisz a nők manapság fáradtak nem érnek rá és nem kívánják mar a sex minden fornalyat
50+-os mackós férfiként nekem a vékony, vagy átlagos fiatal srácok jönnek (jönnének, ha lennének) be. Én bizony tudnák mit kezdeni egy csupasz vékony fiatal sráccal... ez az ellentétek vonzzák egymást tipikus esete. Persze, nem vagyunk egy formák, ízlések és pofonok... (Csajokban viszont kifejezetten az idősebb korosztályt szeretem) Ahogy itt már többen is írták előttem, engem is egy bizonyos testrész érdekel első sorban, de hogy a felfokozott hévben még mi lenne... jó volna kipróbálni!
(Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 12. csütörtök 06:54
Kinek milyen férfi az esete? Mert azért nem mindegy mi van a fasz végén
teljesen igazad van...
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2024. 09. 15. vasárnap 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 15. vasárnap 13:36
Lényeg a lényeg
Lényeg a lényeg
Én pont ilyen vagyok
(Ez egy válasz koto975 üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 12. csütörtök 19:06
Nekem a magas legalább 180 centi és testesebb, 100 kiló feletti férfaik tettszenek, az első esetem is ilyen
paraméterekkel rendelkező partnerrel volt. A nőies fiatal fiukat nem kedvelem.
paraméterekkel rendelkező partnerrel volt. A nőies fiatal fiukat nem kedvelem.