Én imádom a latex dolgokat , kiverném egy pasi farkát latex kesztyűben.Mást nem szeretnék!
Teljesen egyet értek veled, ln is az elhanyagolt férjek közé tartozom. Azt nem tudom miért a férfiak felé indultam el jelenleg,de jobban vonz,mint hogy egy másik nővel szexeljek. Jobban izgat hogy kielégítsek egy pasit,mint egy nőt. Érthetetlen számomra,de nagyon felizgat,és remélem egyszer sor kerül rá,nagyon jó lenne egy ilyen szexbarát!
(Ez egy válasz elcondor üzenetére (2024. 08. 30. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 19:58

Mivel , rengeteg elhanyagolt férfi van és egy idő után kíváncsivá válik az ember , bizony , sokan vagyunk ., akik érdeklődnek egy másik férfi iránt. Ettől senki nem lesz rosz ember , vagy más , csupán , az érdeklődése változik . Rgyenlőre én is , csak a vágyakozás lépcsőjén állok , a megvalósítás nem egyszerű lépcső.
Igen. Egy párszor már szoptak. Volt, hogy viszonzás nélkül is. Nagyon finom. Azóta is vágyom rá. Egyszer dugtak is. Ezt is szeretném újra érezni. Én is szeretnék kényeztetni egy farkat.
(Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 08. 31. szombat 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
És csak az orált próbáltad?
Hogy oldottad meg a a kalandot?
Meséld el.
Ezzel segitheted a többieket is. (Ez egy válasz secza üzenetére (2024. 08. 31. szombat 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 31. szombat 07:58
Hogy oldottad meg a a kalandot?
Meséld el.
Ezzel segitheted a többieket is. (Ez egy válasz secza üzenetére (2024. 08. 31. szombat 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Az élet úgy hozta hogy számomra kevés volt otthon az orális szex. Így gondoltam eggyet és nyitottam a bi oldal felé. Jó volt kilépni az akkori komfort zónából.
Az élet úgy hozta hogy számomra kevés volt otthon az orális szex. Így gondoltam eggyet és nyitottam a bi oldal felé. Jó volt kilépni az akkori komfort zónából.
Esetleg történt már veled ilyen?
(Ez egy válasz macika55 üzenetére (2024. 08. 30. péntek 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 15:43

Ez a téma számomra is vonzó lehet. Érdekelne mind az elméleti, mind a gyakorlati része is. Férjként szívesen beszélgetnék a vágyimról, tapasztalataimról a sorstársakkal. Hátha sikerülne előbb utóbb valóra is váltani, közösen átélni a vágyinkat.
És nem próbáltál egy másik partnert/párt keresni?
(Ez egy válasz marco4 üzenetére (2024. 08. 30. péntek 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 17:21

Sziasztok! Én az otthoni szexhiány miatt lettem harmadik fél egy házaspárnál. Sokáig hetero alapon ment a játék, de évek múlva közös akarattal szintet léptünk és mindenki-mindenki örömére lett a folytatás. Jó ideig fantasztikus élményeket éltünk át, de külföldre költöztek, így vége lett. Gyakran váltok üzenetet velük, de sajnos nincs más egyéb. Jó lenne, ha újra jönne egy hasonló pár.
Mesélj miért nehéz a megvalósítás?mi az ami érdekel?
Amit szívesen kipróbálnál? (Ez egy válasz elcondor üzenetére (2024. 08. 30. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 19:58
Amit szívesen kipróbálnál? (Ez egy válasz elcondor üzenetére (2024. 08. 30. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Mivel , rengeteg elhanyagolt férfi van és egy idő után kíváncsivá válik az ember , bizony , sokan vagyunk ., akik érdeklődnek egy másik férfi iránt. Ettől senki nem lesz rosz ember , vagy más , csupán , az érdeklődése változik . Rgyenlőre én is , csak a vágyakozás lépcsőjén állok , a megvalósítás nem egyszerű lépcső.
Sziasztok! Én az otthoni szexhiány miatt lettem harmadik fél egy házaspárnál. Sokáig hetero alapon ment a játék, de évek múlva közös akarattal szintet léptünk és mindenki-mindenki örömére lett a folytatás. Jó ideig fantasztikus élményeket éltünk át, de külföldre költöztek, így vége lett. Gyakran váltok üzenetet velük, de sajnos nincs más egyéb. Jó lenne, ha újra jönne egy hasonló pár.
igen ez egy nagyon aktuális téma,én már léptem és nagyon jó élményekkel érzésekkel gazdagodtam,
(Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 29. csütörtök 08:06

Sziasztok
Ezt a fórumot kifejezetten Bi/Meleg férfi részére hoztam létre.
Biztos sokan vannak olyanok akiket elhanyagolnak.
És titokban nem a puncira vágynak.
Osszátok még élményeiteket beszélgessünk egy jót.
Ez a téma számomra is vonzó lehet. Érdekelne mind az elméleti, mind a gyakorlati része is. Férjként szívesen beszélgetnék a vágyimról, tapasztalataimról a sorstársakkal. Hátha sikerülne előbb utóbb valóra is váltani, közösen átélni a vágyinkat.
Sziasztok. Érdekes téma,de izgalmasnak tűnik, engem érdekel,egy két fülledt beszélgetést megérne nekem a dolog. Szívesen beszélgetnék ilyenekről.....
Szia
Én legalábbis úgy gondolom, hogy több is lehetne mint ami van. "Mert volt is."
Gyenge próbalkozás 1-2 alkalommal. (Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 08. 30. péntek 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 06:53
Én legalábbis úgy gondolom, hogy több is lehetne mint ami van. "Mert volt is."
Gyenge próbalkozás 1-2 alkalommal. (Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 08. 30. péntek 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia gondolom te is egy elhanyagolt férfi/férj lehetsz.
Próbálkozás esetleg volt már a részedről?
Próbálkozás esetleg volt már a részedről?
Szia gondolom te is egy elhanyagolt férfi/férj lehetsz.
Próbálkozás esetleg volt már a részedről? (Ez egy válasz Bifantasy üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 29. csütörtök 17:13
Próbálkozás esetleg volt már a részedről? (Ez egy válasz Bifantasy üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Megosztani való élményem sajnos még nem sok van, de a téma érdekelne!
Sziasztok!
Na erre kiváncsi leszek, mennyire lesz népszerű.
Sziasztok