Lehet
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 11:07

csak azért kérdeztem, mert netán te is Szolnok megyei vagy?
Közben megtaláltam, hogy igen.
Közben megtaláltam, hogy igen.
Igen ez így van
Rá jönnének ,hogy nem biszexek hanem melegek és ettől megrémülnek (Ez egy válasz steps955 üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 10:50
Rá jönnének ,hogy nem biszexek hanem melegek és ettől megrémülnek (Ez egy válasz steps955 üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon sok pasi (nekem is van ismerősöm, nős) gondolatban eljátszadozik egy másik pasiról, de leginkább a f@sz ami izgatja! Nem tudta megmagyarázni miért!
Ilyen-olyan bi flexibilitásra hivatkozva elkezdi magyarázni, hogy miért is nem akarja kipróbálni...
De szerintem, csak fél attól, hogy az mégiscsak jobb, új lesz, mint a XXX éve megszokott feleség...
Na akkor kezdődik a dilemma!!!!
Ilyen-olyan bi flexibilitásra hivatkozva elkezdi magyarázni, hogy miért is nem akarja kipróbálni...
De szerintem, csak fél attól, hogy az mégiscsak jobb, új lesz, mint a XXX éve megszokott feleség...
Na akkor kezdődik a dilemma!!!!
csak azért kérdeztem, mert netán te is Szolnok megyei vagy?
Közben megtaláltam, hogy igen. (Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 11:06
Közben megtaláltam, hogy igen. (Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Volt egy ilyen posztom valamelyik fórumban.
De utána inditottam ezt amiben nincs hely meghatározva
De utána inditottam ezt amiben nincs hely meghatározva
Volt egy ilyen posztom valamelyik fórumban.
De utána inditottam ezt amiben nincs hely meghatározva (Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 10:38
De utána inditottam ezt amiben nincs hely meghatározva (Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia, én emlékszem rosszul, vagy olvastam félre de az elején ez nem Szolnok megye..... címmel indult?
Nagyon sok pasi (nekem is van ismerősöm, nős) gondolatban eljátszadozik egy másik pasiról, de leginkább a f@sz ami izgatja! Nem tudta megmagyarázni miért!
Na akkor kezdődik a dilemma!!!! (Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 10:26
Na akkor kezdődik a dilemma!!!! (Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Sokszor a biszexnek hirdetett párok csak elméletben biszexek.
Mondhatni félnek a fas....tól
Szia, én emlékszem rosszul, vagy olvastam félre de az elején ez nem Szolnok megye..... címmel indult?
(Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 10:26

Mondhatni félnek a fas....tól (Ez egy válasz marco4 üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 09:55
Mondhatni félnek a fas....tól (Ez egy válasz marco4 üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)

De, természetesen próbáltam, eddig sikertelenül. Sokakkal próbáltam felvenni a kapcsolatot, de a legtöbben sajnos egy "köszi nem" válaszra sem méltatnak, pedig igazán normálisan szólítok meg mindenkit. Érdekes, hogy azok a biszex párok, akik állítólag férfi partnert keresnek, még egy ismerkedős beszélgetésre sem hajlandóak. Szomorú, hogy ez az általános a "Társkeresőn" belül.
De, természetesen próbáltam, eddig sikertelenül. Sokakkal próbáltam felvenni a kapcsolatot, de a legtöbben sajnos egy "köszi nem" válaszra sem méltatnak, pedig igazán normálisan szólítok meg mindenkit. Érdekes, hogy azok a biszex párok, akik állítólag férfi partnert keresnek, még egy ismerkedős beszélgetésre sem hajlandóak. Szomorú, hogy ez az általános a "Társkeresőn" belül.
(Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 08. 31. szombat 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló mindenkinek! Érdekes olvasni, hogy sok férfi az elhanyagoltság miatt fordult erre! Nekem fiatal koromban nagyon tetszettek az egybe részes fürdõruhák, később az ilyen anyagból fehérneműk ruhák. És egyenes út idáig.
Mi az ami érdekel, izgat benne?
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdekes topic

Ezek tartós kapcsolatok voltak ? Vagy inkább kalandok?
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 08:19

Hosszú út volt eddig és szeretném ha meg tovább is tartana
nem sok pasival voltam, de egy kivétellel minden nagyon szép volt.

Hosszú út volt eddig és szeretném ha meg tovább is tartana
nem sok pasival voltam, de egy kivétellel minden nagyon szép volt.
(Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem egy férfi sokkal jobban tudja hogy mi jó a másiknak. Talán ezért is változunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 05:58
Törölt felhasználó (4744405)

Jó a téma !
Érdekes mennyit változik az ember ,fiatalabb koromban el se tudtam volna képzelni magamról hogy hozzáérjek egy másik férfi nemiszervéhez ,ma meg már az izgat hogy egyoldalúan kényeztessek egy férfit szájjal nyelvvel ,sajnos nehéz rá partnert találni !
Érdekes mennyit változik az ember ,fiatalabb koromban el se tudtam volna képzelni magamról hogy hozzáérjek egy másik férfi nemiszervéhez ,ma meg már az izgat hogy egyoldalúan kényeztessek egy férfit szájjal nyelvvel ,sajnos nehéz rá partnert találni !
Mesélj milyen élményed volt eddig?
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 00:25

Sziasztok! Akkor beallnek a sorba és minden szempontból
Illik rám a topoc címe így szívesen beszélgetek (is) sorstásakkal. Hogy miért?? Mert egyszerűen szuper az élmény és ha már sajnos titkos a kommandó akkor titkosan elem meg a gyönyört. Szóval na hagyjuk halni a topicot

Jó a téma !

ha lenne kivel ... a többit priviben
Sziasztok! Akkor beallnek a sorba és minden szempontból
Illik rám a topoc címe így szívesen beszélgetek (is) sorstásakkal. Hogy miért?? Mert egyszerűen szuper az élmény és ha már sajnos titkos a kommandó akkor titkosan elem meg a gyönyört. Szóval na hagyjuk halni a topicot

Sziasztok!Már túl vagyok egy két találkozón.Nagyon izgató tud lenni. Az aktív oldalon voltam. Ráadásul a párommal együtt éltük át.