Elhanyagolt bi/meleg ferfiak pikáns történetei
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső!

Csak vélemények, tapasztalatok, élménybeszámolók! HIRDETŐK TILTÁSRA kerülnek!

Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

Az eddigi hozzászólások

... 9 10 11 12 13
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#60   2024. 09. 03. kedd 07:15
X Törölt felhasználó (4755493)
érdekes téma
#59   2024. 09. 03. kedd 06:29
Pfhairy Pfhairy
Biztos vannak a környéken is hasonló férfiak
(Ez egy válasz infineon1 üzenetére (2024. 09. 02. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 02. hétfő 12:19
Komáromban élek...
#58   2024. 09. 02. hétfő 21:40
maxim maxim
Sziasztok.

Nagyon jó és szerintem aktuális topic.
Nem tartozom egyáltalán az elhanyagolt férjek közé,párommal tökéletesen megvagyunk,járunk sw.klubba van állandó harmadik partenrünk is mindkettőnk örömére(ö gondoskodik róla amikor nem vagyok otthon huzamosabb ideig).Jó pár éve egy hetero hármasozás után a jobbik felem megemlitette,hogy szivesen megnézne egy másik pasival szexelni,ez őt nagyon izgatná.Semmi probléma hiszen valamilyen szinten engem is vonzott egy szép farok látványa de a többi más egy pasival nem igazán érdekelt.Első kaland egy itt az oldalon megismert sráccal volt németországban ami tökéletesre sikerült.Majd ezt követte még jó pár különböző partnerekkel.A párom a mai napig minden egyes alkalommal nagyon bepörög amikor mi pasik orálisan kényeztetjük egymást.
Egy ideje megvan az állandó partnerünk.Két három órás mindenki-mindenkivel szexparti szokott lenni aminek a végére mi fiúk nagyon ki szoktunk készülni.
Ha valakit esetleg érdekel szivesen válaszolunk privátban.Mindenkinek azt ajánlom,hogy merjen belevágni amennyiben ilyen vágyai vannak,ne fojtsa magába.Itt az oldalon lehet partnert találni némi kitartással és szerencsével.
Szép estét mindenkinek!
#57   2024. 09. 02. hétfő 19:57
marco4 marco4
Nagyon hasonlóan gondolom. Csók és dugás férfival egyáltalán nem izgat, de a kölcsönös hoki és az orál nagyon is. Párral együtt lenni pedig, amikor a hölgy taggal együtt kényeztetsz egy merev farkat, hihetetlen élmény.
(Ez egy válasz infineon1 üzenetére (2024. 09. 02. hétfő 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 02. hétfő 10:56
Sziasztok.
Nagyon jó és érdekes topic.
Alapvetően heteronak mondom magam. De egy ideje, pár éve, elkezdett izgatni a szex pasival is. Az az érdekes, hogy a nagyon homós dolgok, mint a csók, gyengédség pasival és a dugás egyáltalán nem érdekel. Csak maga a farok, egy szép, gecitől duzzadó farok érdekel. Amennyiben ápolt és megbízható az illető, akkor szívesen leszopnám. Akár hosszútávon és rendszeresen is. A kölcsönösség is érdekes lehet.
Ennél több viszont azt hiszem nem érdekel.
Nagyon nehéz megfelelő partnert találni a lakóhely közelében, ez saját tapasztalat...
Talán majd egyszer, remélem hamarosan...
#56   2024. 09. 02. hétfő 12:19
X Törölt felhasználó (4731454)
Sziasztok!
Saját tapasztalatom! 7 éve amikor nyugdíjaztak unalmamban nézegettem a szex oldalakat, és pasis dolgok is beugrottak ami előszőr nem érdekelt, de később bele néztem. Azt vettem észre, hogy mocorog a farkam és egyre többszőr nézegettem mert izgalmat éreztem. Akkor regisztráltam erre az oldalra, hogy hátha össze jön valakivel, és nem is sokára egy korombéli pasival találkoztam és ő rávezetett megtörtént oda-vissza. Utána nagyon rosszul éreztem magamat a családom előtt, és töröltem a regisztrációmat. Sajnos nem sokáig tartott, mert mindig arra gondoltam és izgatott a folytatása. Egy idő után semmi szégyenérzetem nem volt, és több lett a tapasztalatom. Csak az a baj, hogy ebből nem lehet kilépni, abbahagyni, mert a gondolataim mindig visszatérnek!
#55   2024. 09. 02. hétfő 12:19
infineon1 infineon1
Komáromban élek...
(Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 09. 02. hétfő 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 02. hétfő 11:27
Szia
Merre keresgélsz ?
#54   2024. 09. 02. hétfő 11:27
Pfhairy Pfhairy
Szia
Merre keresgélsz ?
(Ez egy válasz infineon1 üzenetére (2024. 09. 02. hétfő 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 02. hétfő 10:56
Sziasztok.
Alapvetően heteronak mondom magam. De egy ideje, pár éve, elkezdett izgatni a szex pasival is. Az az érdekes, hogy a nagyon homós dolgok, mint a csók, gyengédség pasival és a dugás egyáltalán nem érdekel. Csak maga a farok, egy szép, gecitől duzzadó farok érdekel. Amennyiben ápolt és megbízható az illető, akkor szívesen leszopnám. Akár hosszútávon és rendszeresen is. A kölcsönösség is érdekes lehet.
Nagyon nehéz megfelelő partnert találni a lakóhely közelében, ez saját tapasztalat...
#53   2024. 09. 02. hétfő 10:56
infineon1 infineon1
Sziasztok.
#52   2024. 09. 02. hétfő 10:05
zsozs70 zsozs70
Teljesen igazad van én nős vagyok de, ár vagy 20 éve bisex és igazából az utóbbi 5-6 éve élvezem ki a gyümölcsét tehát pasizik is és vagyok csak fiúval sexben
Nagyon jó néha mást csinalni
(Ez egy válasz steps955 üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 10:50
Nagyon sok pasi (nekem is van ismerősöm, nős) gondolatban eljátszadozik egy másik pasiról, de leginkább a f@sz ami izgatja! Nem tudta megmagyarázni miért!
Ilyen-olyan bi flexibilitásra hivatkozva elkezdi magyarázni, hogy miért is nem akarja kipróbálni...
De szerintem, csak fél attól, hogy az mégiscsak jobb, új lesz, mint a XXX éve megszokott feleség...
Na akkor kezdődik a dilemma!!!!
#51   2024. 09. 01. vasárnap 12:33
Pfhairy Pfhairy
Kényelmes lesz mindenki a kapcsolatban.
És egy idő után az ember azt érzi hogy nem él.
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 12:29
Tényleg semmiképp sem smile nekem is tartós kapcsolatok voltak…. Abban lehet igazán elgyengulni smile
#50   2024. 09. 01. vasárnap 12:33
Pfhairy Pfhairy
smile
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 12:13
Azért szerintem nem véletlen hogy ennyien vagyunk itt smile Ez jó hír! Nekem mindenképp smile
#49   2024. 09. 01. vasárnap 12:29
biboots biboots VIP
Tényleg semmiképp sem smile nekem is tartós kapcsolatok voltak…. Abban lehet igazán elgyengulni smile
#48   2024. 09. 01. vasárnap 12:19
steps955 steps955
Ne add fel!
Lehet, hogy nem ezen a fórumon kell keresned...
(Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 11:57
Próbálkoztam,de feladtam a dolgot.
#47   2024. 09. 01. vasárnap 12:18
steps955 steps955
Az alapvető probléma, hogy szinte mindenki keretekben, kategóriákban, irányultságokban gondolkodik!
Itt mindenki a vágyait akarja megélni és ahhoz szeretne partnert találni!
Hát tegye meg!
Tényleg rövid az élet!!!!
(Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 11:07
Igen ez így van
Rá jönnének ,hogy nem biszexek hanem melegek és ettől megrémülnek
#46   2024. 09. 01. vasárnap 12:13
biboots biboots VIP
Azért szerintem nem véletlen hogy ennyien vagyunk itt smile Ez jó hír! Nekem mindenképp smile
#45   2024. 09. 01. vasárnap 11:57
Pfhairy Pfhairy
Próbálkoztam,de feladtam a dolgot.
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 11:09
vagy legalábbi keresel Szolnok megyében.
#44   2024. 09. 01. vasárnap 11:57
marco4 marco4
Az biztos, hogy az emberek nagy része nem tud úgy gondolni a szexualitásra, mint kikapcsoló, feltöltő, szórakoztató játékra. Akik eljutnak a felismerésig, rájönnek, hogy zárt ajtók mögött fantasztikus élményeket élhetnek át és adhatnak is, nőnek férfinak egyszerre egyidőben.
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 11:45
A társadalmi megfelelési kényszer,az ami ezt gátolja,és a sok buta ember. Én sem állnék ki azzal a nyílvánosság elé hogy izgat a szex egy férfival,mert a társadalmi dolgok. Talán nem is kell erről mindenkinek tudnia,ez intim dolog,az életünk viszont olyan rövid hogy ne élvezzük! Én élvezni szeretném,és ha ezt az élvezetet az adja meg hogy egy férfit szájjal kényeztetetk, akkor abban éljem meg! Csak tudjam étlépni azt a bizonyos küszöböt,ami még ettől elválaszt!
#43   2024. 09. 01. vasárnap 11:45
tamás80 tamás80
A társadalmi megfelelési kényszer,az ami ezt gátolja,és a sok buta ember. Én sem állnék ki azzal a nyílvánosság elé hogy izgat a szex egy férfival,mert a társadalmi dolgok. Talán nem is kell erről mindenkinek tudnia,ez intim dolog,az életünk viszont olyan rövid hogy ne élvezzük! Én élvezni szeretném,és ha ezt az élvezetet az adja meg hogy egy férfit szájjal kényeztetetk, akkor abban éljem meg! Csak tudjam étlépni azt a bizonyos küszöböt,ami még ettől elválaszt!
#42   2024. 09. 01. vasárnap 11:38
marco4 marco4
A hármas összejövetelben talán ez is az egyik előny. Meg lehet fogni a másik farkát, hozzá érintheted a tiédhez, közben a nőt is simogathatod, egyszerre élvezheted a kettőt. Közben rájöhetsz, hogy mindkettő nagyon izgalmas és jó játék. Ekkor az is világossá válhat, hogy meddig terjednek ki a vágyaid, mi az amiben még benne vagy. A kétségeket is eloszlathatod.
(Ez egy válasz steps955 üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 10:50
Nagyon sok pasi (nekem is van ismerősöm, nős) gondolatban eljátszadozik egy másik pasiról, de leginkább a f@sz ami izgatja! Nem tudta megmagyarázni miért!
Ilyen-olyan bi flexibilitásra hivatkozva elkezdi magyarázni, hogy miért is nem akarja kipróbálni...
De szerintem, csak fél attól, hogy az mégiscsak jobb, új lesz, mint a XXX éve megszokott feleség...
Na akkor kezdődik a dilemma!!!!
#41   2024. 09. 01. vasárnap 11:09
kicsirics kicsirics
vagy legalábbi keresel Szolnok megyében.
(Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 11:08
Lehet

... 9 10 11 12 13
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Pfhairy Pfhairy
Nyitás ideje: 2024. 08. 29. csütörtök
Üzenetek: 260db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 02. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!