Elhanyagolt bi/meleg ferfiak pikáns történetei
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső!

Csak vélemények, tapasztalatok, élménybeszámolók! HIRDETŐK TILTÁSRA kerülnek!

Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#260   2025. 05. 02. péntek 09:22
Zsolti01 Zsolti01
Sziasztok! Akkor már meg is vagyunk! Nálam hely, játèkszerek is adottak egy jó hancúrhoz....
Már csak egyeztetni kell az időpontot!
Komolyan gondolom!
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2025. 04. 25. péntek 05:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 25. péntek 05:09
Az sem baj, ha ketten lennének :P
#259   2025. 05. 02. péntek 07:59
Csabus69 Csabus69
Sziasztok

Lassan 2 éve irt rám egy 40 pluszos pasi(legyen Máté) napközben,elég sokat irtunk egymásnak,kiderült hogy még kezdő e téren,
izgatja a gondolat hogy egy másik pasi farkát fogja a kezébe,esetleg tovább is lépne...
Mondhatjuk eléggé felhúztuk egymást a beszélgetéssel,
Aztán hirtelen ötlettő vezérelve,bedobtam ötletnek,hogy egy jó óra múlva meglátogatnám.... wink
Lesz ami lesz ,semmi sem kötelező alapon,
Felmentem hozzá,eléggé izgult,kicsit beszélgetünk és mondta hogy akkor ő bemegy a hálóba,előre..
Levetköztem én is nappaliban,és a félhomályos hálóban az ágyon meztelenül fekve várt álló kemény farokkal...
Halkan mondtam neki hogy csak feküdjön nyugodtan,majd én kényeztetem elöször csak..
szép kemény álló farkát kényeztettem a nyelvemmel,lassan a számba vettem a makkját,és elkezdtem szopni...
Hallottam halk sóhajait,nyögését.és élvezte ahogy szopják,verik a farkát....
Elég jól bírta,és mikor éreztem hogy el fog menni, nem engdetem hogy kiverje a farkát,a számba tartottam hogy úgy élvezzen a számba...
Aztán mikor lüktetve elindult a kis forró anyag,halkan mondta hogy ne hagyjam abba,nagyon jó...már várta ezt az érzést...
Mindketten az ágyon heverve ,a félhomályban ,kicsit simogattam a farkát,beszélgetünk ,és mondta hogy nagyon sokat ábrándozott már erről,de most a végtelen nyugalom szállta meg,hogy átélte....
Azóta már pár alkalman túl vagyunk,és nagyon jól esik mindenki számára...
Most felmerült a szex 3-asban dolog,elkezdünk keresgélni (külön pasit is)kiváncsiak vagyunk hogy milyen lehet ha 2 pasi felváltva szopja a egy másik pasi farkát...
#258   2025. 04. 30. szerda 16:23
ferko60 ferko60
Szeretem a nőket, de nagyon vágyom egy szép, álló faszra! Persze viszonoznám is. Van némi tapasztalat, nagyon finom tud lenni egy kölcsönös akció!
#257   2025. 04. 25. péntek 07:44
jh0nny jh0nny
Nem mondom, hogy nem próbálnám ki. smile
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2025. 04. 25. péntek 05:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 25. péntek 05:09
#256   2025. 04. 25. péntek 05:09
győriédes győriédes
(Ez egy válasz jh0nny üzenetére (2025. 04. 24. csütörtök 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 24. csütörtök 21:42
Elhanyagoltnak nem vagyok éppen elhanyagolt, swingerezünk és néha azon kívül is összejön egy-két találkozó, de szóló pasiként másik szóló (esetleg uni) pasit találni nem egyszerű.

Pedig jó lenne valaki, akivel kettesben is össze lehetne jönni és nem csak egyszer.
#255   2025. 04. 24. csütörtök 21:42
jh0nny jh0nny
Elhanyagoltnak nem vagyok éppen elhanyagolt, swingerezünk és néha azon kívül is összejön egy-két találkozó, de szóló pasiként másik szóló (esetleg uni) pasit találni nem egyszerű.

Pedig jó lenne valaki, akivel kettesben is össze lehetne jönni és nem csak egyszer.
#254   2025. 04. 24. csütörtök 21:38
jh0nny jh0nny
Duplán sikerült elküldeni.
#253   2025. 04. 24. csütörtök 21:13
ferko60 ferko60
Én is vágyom egy uni barátra, nehéz találni megfelelőt.
#252   2025. 04. 24. csütörtök 18:53
elcondor elcondor
Nincs itt már görcsölés , vagy jön , vagy nem , már nem zavartatom magam.
(Ez egy válasz RayxX üzenetére (2025. 03. 08. szombat 05:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 08. szombat 05:21
Vagy csak lehiggadsz, nem görcsölöd szét magad. Elmész pl. A Magnum szaunába és megéled. A Profilod alapján nem párkapcsolatot keresel, hanem meleg kalandot. Tudom, erre is lesz kifogásod.
#251   2025. 03. 19. szerda 20:55
passionateguy passionateguy
Németországban a multikultinak hála hatalmas lehetőségek vannak.
Az ázsiaiak jönnek be a legjobban, főleg a sissyk.
Múlt héten találkoztam megint eggyel, és eddig ő volt a legjobb.
Szőrtelen, csupasz test, vékony alkat, szőke paróka, isteni fehérnemű.
Miután csengettem, beengedett, a bejárati ajtót kicsit nyitva hagyta, hogy tudjam, hova kell menni.
Szemfedőben várt (mindig abban szexel), pucsítva egy zsámolyon, miközben szexi zene szólt, és hangulatvilágítást is kapcsolt. Majd megőrültem már akkor, ahogy ránéztem.
Kis tapi, simogatás, csókolgatás után keményre szopott – nagyon jól csinálta, ázsiaiban sosem csalódtam eddig, imádják a vastag faszt –, majd kutyában folytattuk az ágyon. Eszméletlen szűk volt, tökéletes!
Kis idő múlva kérte, hogy a zsámolyon folytassuk, amire ráfeküdt, hogy a fenekét megemelve tudjam dugni. Iszonyat szexi volt így. Utána megint az ágyon folytattuk, megint kutyában, kapta rendesen, egészen tövig. Nem akartam a gumiba élvezni, szóval kértem, hogy szopjon le. Faszra éhesen szopott és verte, majd nemsokára hatalmasat élveztem, jó nagy adagot kapott.
Ezután gyorsan megtöröltük magunkat, és elindultam haza.
Ezt szereti: ha partnere jön, egyből a lényegre térnek, istenesen megbassza, és utána semmi felesleges kör, mindenki kielégülve megy a dolgára. A héten megint meg akarom dugni, már szervezzük a következő talit.
#250   2025. 03. 08. szombat 05:21
RayxX RayxX
Vagy csak lehiggadsz, nem görcsölöd szét magad. Elmész pl. A Magnum szaunába és megéled. A Profilod alapján nem párkapcsolatot keresel, hanem meleg kalandot. Tudom, erre is lesz kifogásod.
(Ez egy válasz elcondor üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 29. vasárnap 17:22
Ahhoz , hogy sikeres legyen egy keresés , igen sok buktatón kell át jutni.
Első , a közös érdeklődés , a leg kisebb dologtól a leg nagyobbig Tabuk , határok stb
A kezdőknél , általában fontos , hogy a másik fél tapasztalt vagy sem, én pl nem szeretnék tapasztaltat.
Elérhetőség , azaz a lakó távolság, 50km felett esélytelen-
Egyébb korlátok , Család , időbeosztás .
Ha idáig eljutottál , jönne a személyes találkozó.
A kezdésre , csendes , nem zavaró hely kell , ahol át tudod adni magad , ez nehéz , a kocsi nem biztos , hogy alkalmas
Ezek után , ha már idáig eljutsza , jöhet a természet /nyáron/ a kocsi .
#249   2025. 01. 27. hétfő 07:02
zsozs70 zsozs70
Jogos igazad van
A szőr engem is taszit es szerinrem bem gusztusis higenikus
(Ez egy válasz secza üzenetére (2025. 01. 25. szombat 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 25. szombat 08:50
Sajnos és nem találok megfelelő partnert. Nem vagyok válogatós de a szakálas szőrös farkú nagy darab férfiak nem vonzanak.
#248   2025. 01. 25. szombat 11:18
biboots biboots VIP
Én azért ebben jobban mint nők terén. Szép farok szép külalak és nem szőrös test fontos.
#247   2025. 01. 25. szombat 08:50
secza secza
Sajnos és nem találok megfelelő partnert. Nem vagyok válogatós de a szakálas szőrös farkú nagy darab férfiak nem vonzanak.
#246   2025. 01. 05. vasárnap 11:28
zsozs70 zsozs70
Én hiba hirdettem semmi vagy csak ki tudha ki volt .
Nem szeretem ha nincs fotó
#245   2025. 01. 05. vasárnap 11:26
zsozs70 zsozs70
Még is mit hol ajanlasz?
(Ez egy válasz hatvanvolt üzenetére (2024. 12. 28. szombat 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 28. szombat 13:40
Ezért kell egy közkedvelt helyre menni, ott mindig van lehetőség!
#244   2025. 01. 05. vasárnap 11:25
zsozs70 zsozs70
Hat nekem itt meg bem sikerült
(Ez egy válasz Csabus69 üzenetére (2024. 12. 28. szombat 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 28. szombat 13:43
Üdv.
Szerintem nem olyan nehéz itt ismerkedni..partnert találni...
#243   2025. 01. 03. péntek 14:50
kaposilaci kaposilaci
Részben igazad van, de ha valaki komolyan gondolja, megtalálja a módját. Meg a partnerét is.
(Ez egy válasz pellekmisi üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 30. hétfő 17:58
Sziasztok, sok férfi álmodozik egy pasis kalandból, de igazából sose fogja meglépni, mert nem tud felülemelkedni ezen vagy azon. Értem én, hogy házas valaki es fél, hogy lebukik, például, de mindent meg lehet oldani csak akarni kell. Lehet használni egy bizonyos appot vagy levelezőt, amit csak erre a célra használsz és kikapcsolod az értesítést. Tök könnyen lehet búvóhelyet bérelni órákra, mert azért az mégiscsak jobb. Szóval mindent meg lehet oldani ha valaki tényleg akarja, de nem itt fogtok partnert találni, ez kb garantált. A fizetős oldal egyfajta szűrő, a legalja nem fizet azért, hogy szórakozzon másokkal. Ezek az én gondolataim saját tapasztat alapján, de nyilván mindenki másképp is gondolhatja a dolgokat
#242   2024. 12. 30. hétfő 18:23
Pegasus71 Pegasus71
Én ezért olvasom el az adatlapom a hozzászólásokat! Sok mindent le lehet szűrni belőle!
(Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 12. 25. szerda 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 25. szerda 15:20
Gondolom nővel.
Pasikat akkor hanyagolod?
#241   2024. 12. 30. hétfő 17:58
pellekmisi pellekmisi
Sziasztok, sok férfi álmodozik egy pasis kalandból, de igazából sose fogja meglépni, mert nem tud felülemelkedni ezen vagy azon. Értem én, hogy házas valaki es fél, hogy lebukik, például, de mindent meg lehet oldani csak akarni kell. Lehet használni egy bizonyos appot vagy levelezőt, amit csak erre a célra használsz és kikapcsolod az értesítést. Tök könnyen lehet búvóhelyet bérelni órákra, mert azért az mégiscsak jobb. Szóval mindent meg lehet oldani ha valaki tényleg akarja, de nem itt fogtok partnert találni, ez kb garantált. A fizetős oldal egyfajta szűrő, a legalja nem fizet azért, hogy szórakozzon másokkal. Ezek az én gondolataim saját tapasztat alapján, de nyilván mindenki másképp is gondolhatja a dolgokat

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Pfhairy Pfhairy
Nyitás ideje: 2024. 08. 29. csütörtök
Üzenetek: 260db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 02. péntek

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!