Sziasztok!
Olyan bulit szervez valaki amire transz/crossdresser nő is mehetne? Sajnos nem igazán találtam eddig ilyet.
Olyan bulit szervez valaki amire transz/crossdresser nő is mehetne? Sajnos nem igazán találtam eddig ilyet.
Sziasztok!
Miskolc környékén swinger ?
Miskolc környékén swinger ?
Nincs sajnos, max. házibuli.
(Ez egy válasz ancsika79 üzenetére (2025. 12. 06. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó a kérdés felvetése szerintem is lenne rá igény én is szívesen mennék olyan buliba ahol nem csak hölgyekkel és urakkal lehetne ismerkedni
(Ez egy válasz Gvendolin üzenetére (2025. 10. 21. kedd 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 21. kedd 14:22
Sziasztok!
Jászladányon nálam bárki jöhet!
(Ez egy válasz Gvendolin üzenetére (2025. 10. 21. kedd 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 21. kedd 14:22
Sziasztok!
Szivesen elmennenk mi is egy ilyen buliba ha lenn!!
! (Ez egy válasz ancsika79 üzenetére (2025. 12. 06. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
! (Ez egy válasz ancsika79 üzenetére (2025. 12. 06. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem is csak Miskolc, de még a tágabb régió is teljesen felejtős ebből a megközelítésből! És ez mindig is így volt, tehát nincs mire várni.....
Innen utazás van/kell, ha valakinek ilyen jellegű vágyai támadnak!
(Ez egy válasz Miskolci pár 40 üzenetére (2026. 03. 04. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Innen utazás van/kell, ha valakinek ilyen jellegű vágyai támadnak!
(Ez egy válasz Miskolci pár 40 üzenetére (2026. 03. 04. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Wallyadmin (GG)

süniék
Rita Neri